2012

2012
Vart i Thailand
Firade min födelsedag på hard rock café med mina fina vänner
Praoade som fotograf i mars
Åkte till Lund för att tävla i RM2 med gymnastiken
Haft överraskningsfest för Stina och Julia
Firade farmor som fyllde 70år med hela släkten
Åkte till Italien med gymnastiken, första gången jag var utomlans utan mina föräldrar.
Slutade med gymnastiken och började gymma istället.
Vart på Gran Canaria
Fotat en heeel del ^^.
Börjat kolla på massa tv series, Vampire diaries, Pretty little liars och Glee b.la.
 

i backen

 
 
 
 
 
 

Christmas

 
 
 
 
 
 
 
 

On the road

On the road
 
På väg till kungsberg

Min fina syster

 
 
 
 
Så fin! Vet inte vad jag skulle göra utan dig. Vet att du inte får höra det särkilt ofta från mig men jag älskar dig♥
 
Söndagen innan julafton passade jag på att övertala Olivia att jag fick sminka och fota henne. Hon blev så fin! Lite avundsjuk att jag inte har lika långa ögonfransar som hon :(. 

Go fika!

 
 
 
Tog en promenad till Gateau i Sockenplan där vi tog kaffe, chai och varm choklad. Sen innan vi gick köpte vi med rabarber saft och marmelad, en baguett till ikväll och saffransbullar och vaniljbullar till fika när vi kom hem. Riktigt smaskigt!

light

 

 
 
 
 

Mix

 
 
Sitter och lyssnar på house musik från New Years Party 2013. Bra mixer från 2012 :), Taggar inför nyår som är på måndag! bilden ovan är också en mix så kände att den passade bra ^^.

Ljungvägen 35

 
 
 

Mot Gateau

Hej! Planen idag var att åka snowboard men Julia är tyvärr sjuk så blir inget... Men har varit på sandsborgsbadet och simmat lite. Känns extremt jobbigt att åka till gymmet, men ska försöka få med mig någon så blir det roligare. Nu blir det en promenad till Gateau för att fika :) kramar♥
 
 
Bild på helgens lunch! Blev kakfrossa ^^

LOL and Pitch Perfect

Hej idag har jag egentligen inte haft lust med nånting. Men drog iaf till Sickla halv 3 för att handla. Köpte en kofta på mellandags rean och ska inte köpa något mer förens jag fyllt år! Saker jag måste göra och bli bättre på under 2013 börjar bli många nu. Kommer en lista imorgon ;).
Fikade där och åkte sen hem för att spela mitt nya favoritspel F1 race stars. =) Okej ska inte bli någon spelnörd nu, PROMISE! Har fått just dance 4 också så rör ju på mig också, ibland.
 
Sen blev det filmkväll med först Pitch perfect och sen LOL. Nu behöver jag min skönhetssömn och imorgon lovar jag att träna Puss!♥
 

Torsdag

Hejsan svejsan. Sitter just nu och mixtrar med lite bilder. Tänkte att jag ska framkalla lite bilder från året som har gått, vi får se hur det blir.
Ska snart duscha och sen åker jag nog med pappa till Sickla. Kram
 

Kussar

 
 
Jag och söta Junie

Vadå egosentrisk?

 
Fick ett stativ och en självutlösare (fjärkontroll) av morfar i julklapp så var ju tvungen att ta några ego bilder ^^. Collaget började som nyårsoutfit-inspiration, men blev bara close-ups... Jaja var iaf bra träning i photoshop! Och lite nyårs feeling blev det allt!
 

Julgodis på G

 
 
 
 
 
Söndagen, dan före doppare dan så gjorde vi massa julgodis. Blev rockyroad, snöbollar, 2 varianter av knäck och snickers. Älskar julodis men nu i efterhand känner jag att det kan bli för mycket av det goda. Fast det har jag säkert glömt bort om ett år ^^.

I'm back in business!

Hej alla! Är nu tillbaka till bloggandet och Stockholm. Varit och firat jul med min mammas släkt och idag hemma hos pappa. Haft det grymt mysigt och ätit alldeles för mycket! Inte julmat som alla andra, det är jag inget stort fan av... äter rökt lax, that's it! Istället julgodis och andra sötsaker som jag stoppade i mig hela tiden. Min mormor som har skålar med godis överallt och jag som går och norpar hela tiden är ingen bra kombo.
 
Har även kört säsongens 2 första dagar i backen. Fick årskort på kungsberget så många helger i januari och Februari kommer spenderas där :).
 
Nu ska jag sova och imorgon ska jag försöka ta mig till gymmet! Åtminstonde till sandsborgs badet för att simma bort allt godis. Så nu har jag skrivit det så då måste jag också göra det! Tack för att ni hgjälper mig hålla mina löften ;).
 
GODNATT♥
 
 
Bild från toppen av berget ♥ Jag och syrran i liften
    
Den fina granen hemma hos kusinerna ♥ Olivias otroligt fina öga, lashes to die for!
 

Scream and shout

Älskar låten, vet inte varför, men den är så skön att lyssna på. Dessutom tycker jag att både Britney och Will.I.Am är skitbra så den här låten kommer jag lyssna en del på under lovet!! OMG första dagen på JULLOVET!! (Vinterlovet).
Ska snart iväg och träna, bara ladda ner lite låtar till mobilen först, så jag har något att lyssna på!
 
 

Nytt lack

 
 
Jag och mamma fyndade många snygga lack på attitude-STHLM. Har inte hunnit tidigare men nu har jag den röda färgen på naglarna :). Är små guldglitter i, vilket inte syns särkilt bra på bilderna. fixade hemmagjord ischoklad igår, som blev supergod, så passade på att fota naglarna då.
 

Marsipan

igår kväll hade vi det hemma hos pappa. Åt lasagne, hämtade in och pyntade granen och gjorde julgodis. Idag åker jag iväg till mormor och morfar så vi kommer inte att vara här förän på annandagen då vi firar jul här.
 
 
Mina små marsipanfigurer. Vet inte hur länge jag satt och försökte få till asken med macrons. Att jag orkade? Allt bara fastnade på fingrarna.Sen blev det 2 mariosvampar, en rullskrisko, en klacksko och ett misslyckat försök till en cupcake...
 
 
och så de chokladdoppade marsipanfigurerna... Har en smögubbe någonstanns där bak, men resten har inte jag gjort :P Men de med choklad är klart godare än de snygga utan choklad!
 

Nyklädd gran

 
 
Införskaffat oss en jättegran! Stjärnan får inte ens plats i taket och det är ingen som orkar såga något mer... Men julen ska ändå firas hos mina kusiner så blir ingen mer än familjen som får se granen. Får se om katterna attakerar den i natt, annars blir det bättre bilder imorgon! Nu ska jag sova, godnatt♥

Krossat glas

Skyddsglaset till objektivet på kameran sprack igår så hade glas över hela golvet. Men orkade inte damsuga då så sopade ihop allt i en någolunda bra hög och gick och la mig.
Så nu får jag vara extra försiktig så det inte blir några repor på objektiv linsen! Men måste införskaffa ett nytt skydd innom kort! Men blev lite rädd där att hela kameran var paj när jag skulle ta bort kameralinsen. Glaset bara knastrade....
 
 
 

Update

hej, här var det ju bra bloggning!
 
Nej men som de flesta andra har jag haft fullt upp de sista dagarna, även om det inte vart så mycket skola.
Tränade tisdag kväll och sen åkte jag och Julia med till Felicia till gubbängen där hon skulle träna barn. Vi kom aldrig in så träningen blev inställd, men vi stog kvar efter att barnen fått sina diplom, snackade och åt pepparkakor :).
 
Började 10 igår så då passade vi på att köra morgonträning. Riktigt hurtiga tjejer som skippade sovmorgonen och drog till gymmet istället. Slutade 12 i skolan och då åkte jag hem och gjorde Anna sällskap.
 
Idag hade vi också sovmorgon men vilade med träningen. Gjorde i stort sett ingenting alls, slängde tre papper, hade samling och käkade... Jag och Frida åkte hit och sen vid 3 var vi hos Julia för att käka upp hennes muffins. Riktigt goda!! Sen åkte vi tillbaka till skolan för att ha julavslutning. Fick betyg, julmust och pepparkakor och sen uppträdde lärarna med Gangnamstyle, SÅ KUL!! Älskar att de bjöd på sig själva, eller ja nästan alla...
 

 Bild lånad av julia, men har likadana skor så vi kan ju låtsas att det är jag ^^
 
 
Ny tröja från H&M I love it!
 
 
Yesterdaaaaaay

Varning för lång text ;)

 
Lite dålig uppdatering här på bloggfronten. Men som vanligt har jag fullt upp! Men en snabb sammanfattning från helgen får ni iaf!
 
I fredags skulle jag tränat efter skolan men orkade inte pga trötthet och att jag inte kom iväg från skolan före 3. Så blev myskväll hemma med tacos, saffransglass och film.
 
I lördags Drog jag in till stan en sabbis och fixa 4 julklappar. Sen åkte jag hem kolla på VS fashion show och målade naglarna. Halv 4 gjorde jag ett försök att ta mig till Stureby, tog över en timme.. Men mina fina vänner stog och vänta på mig vid tunnelbanan!♥ Vi hade en jättemysig kväll, firade minijul genom att äta julmat, dela ut julklappar, och kolla på en film ^^. Riktigt kul att träffa alla igen också!!
 
Söndag: Sov även över där så på morgonen åt vi smoothie och sen åkte jag mamma och Olivia till kungenskurva för att fixa julklappar till kusinerna. På kvällen slingade jag och syrran håret, vet inte riktigt hur bra det blev eftersom håret var smutsigt men tvättar det ikväll så då får vi se :).
 
Idag har jag haft studiedag. Var verkligen jätteskönt att få sova ut! Vaknade vid halv 12 och satte mig med en teknikuppgift, skulle rita mitt dröm boende. Ganska chill faktiskt!
Sen åkte jag och Olivia in till farsta för att kolla julklappar. Träffade även Julia och Linnea som vi gick runt med :). Fick skjuts hem av mamma, käkade och nu ska jag TRÄNA! Blir hemmaträning nu och riktig träning imorgon på gymmet
 
 
Gamal bild eftersom jag är så smart och glömmer minneskortet i datorn hos pappa. Måste hämta det imorgon!

julklapps stress

Hej! Vaknade ganska tidigt idag för att hinna åka till Farsta och kolla julklappar. Tycker det är jätte svårt att köpa saker till andra, särkilt under tidspress. Men tillslut hittade jag 4 presenter. Hoppas verkligen att de blir nöjda! Olivia och mamma har åkt iväg till Nacka, syrran skulle ha dansuppvisning, så har suttit här hemma och kollat på Victoria's secret fashion show :).
Nej nu måste jag gå och göra något åt mitt hår, typ lockigt på ena sidan och rakt på andra just nu... Kram <3
 
 
97 dagar kvar, sen är vi på kanarieöarna igen!!♥

NK

 
 
 
Så mysigt med alla ljus, vet att jag skrivit det tidigare, menmen. Var iaf tvugna att gå in på NK och kika lite. Hängde en jätte julgran i taket när man kom in och så stog dem och dela ut glögg och pepparkakor :).

Julmarknad på Lucia

 
 
 
 
 
 
Tog tunnelbanan in till T-centralen och promenerade därifrån förbi NK, kungsträdgården och sen mot gamla stan. När vi väl kom fram till Gamla stans julmarknad så var klockan precis 18:00 och de höll på att stänga. Hann iaf spela på chokladhjul en gång, blev tyvärr utan vinst, och köpa ischoklad ^^. Men vi åkte hem och köpte Thaimat till mig och sushi till resten.
 
 
Haha My var jättesöt med 2 mintkyssar som ögon :) Hade lite tråkigt när vi satt och vänta på maten.

Uncover

Hejsan svejsan. Är en mycket trött och mätt tjej som sitter framför datorn just nu. Väldigt äcklig mat i skolan idag, gröt stog det på menyn men var snarare klister... Så därför åt jag nyligen alldeles för mycket thaimat.
Men iskolan idag, var grymt skönt med sovmorgon och gjorde inte särkilt mycket idag förutom att lämna in engelskan jag skrev klart i morse. Blev riktigt nöjd med den tillslut!
 
Luciatåget var faktiskt finare och bättre än vad jag hade trott, kompisar och lillasyster var med så var kul att kolla på. Filmade och fotade lite, busig som jag är, tydligen fick man inte ha på sin mobil?
 
Luciatåget slutade halv 5 så då mötte jag och syrran upp My och Isa för att åka på julmarknad. Tog med kameran så nu ska jag sätta mig och ladda upp lite bilder. Kram♥
 
 
Suttit och lyssnat på den här underbara låten 5 gånger i rad nu, fastnar inte ofta för lugna låtar men den här kommer spelas mycket!

Lucia

 
Bild på cupcakesen vi bakade igår. Pepparkakscupcake med grön vanilj frosting. Haha försökte få det att likna julgranar men resultatet blev ju sådär... Aja de var fina ändå, men orkade tyvärr bara käka halva. Var gigantiska!
 
Godmorgon, har sovmorgon till halv 11 idag så passar på att blogga och plugga lite eftersom jag inte hann med det igår. Eller ja, jag orkade inte.
Sovmorgon har vi bara för att det är Lucia idag och vi slutar halv 5. Tycker att Lucia är mysigt men känner på mig att det här kommer bli en lång dag. Men det är väl bara att hålla ut. Kram♥

My camera is always by my side!

 
När jag och My skulle ut och köpa lite saker till bakningen så kunde vi inte låta bli att ta med oss kameran och knäppa lite bilder ^^. Så nu får ni två bilder som vi tog då, dagens outfit :).
 
 

Blow

 
My tidigare idag, älskar bilden!♥

Var hem till Linnea, hade jätte mysigt, snackade och gick sen och handlade vaniljbullar. Sen blev det strömavbrott. Lyckas alltid hända när jag är hemma hos henne... Men tände massa ljus och sen 2 minuter efter att alla ljus var tända så kom strömen tillbaka. Lite typiskt.
 
Sen åkte jag och mötte upp pappa för att köpa vinterskor. Hittade inte många som var snygga och tålde vatten, något man borde sattsa mer på att designa!! Hittade ett par perfekta på skorett men de kosta tyvärr dubbla budgeten...
Var iaf in på stadium och fråga om ett par kängor jag sett från Race Marine och lyckligtvis hade de dem i min storlek! :D Passa perfekt så dem fick hänga med hem. Nu ska vi snart göra frostingen till cupcakesen vi bakade tidigare idag. Kram♥

Gif

 
create an animated gif

Bakning

Har ägnat dagen till att klippa mig, baka och fota istället för att plugga. Försöker att inte tänka på det, allt löser sig! Right?
Har håller på att baka pepparkaksmuffins, som nu står i ugnen. Vid tre ska jag träffa Linnea, sen blir det träning efter det! Jag är alltid lika bra på att planera in massor med saker ^^. Men roligare det än att sitta och ha tråkigt hela dagen!♥
 
 
 
Blandade två recept lite, vi får se hur det blir! Bilderna ser ju grymt goda ut!

12/12-12

 
12 dagar har gått av december och nu är det bara 12 dagar kvar till julafton! Shit vad tiden går fort!

Istappar

 
 
 
Hänger många långa istappar utanför vårat köksfönster. Trots att vi slog ner dem igår är de ännu längre idag. Man får tänka på att istappar inte bara är fina och mysiga. Man kan ju faktiskt få en i huvudet och skadas illa!
 

Nyklippt

 
 
Hejsan! Kom nyligen från frisören. Klippte inte jätte mycket men det blev mer än vad jag trodde eftersom det var så slitet i topparna. Madde hade massa tid över också så då fick jag lite snygga lockar också. Sjukt nöjd är jag! ♥

Found it!

Har länge undrat var jag gjort av mitt armband från Thailand och andra smycken. Men så satt jag och kolla på bilder från italien i sommras och längtade tillbaka otroligt mycket!!
Men iaf så dök den här bilden upp på skärmen och så kollar jag i den röda lådan och där ligger allt :D. Säger ju det, är bra att ta bilder på allt!! ^^
 

♥♥Missing you♥♥

Blogg elisabethtingstedt :Allt & Inget, Saknar dig mammaFinns ett antal personer jag saknar enormt mycket ibland! Hatar att tappa kontakten! En del av mina älsklingar får jag åtminstonde träffa på lördag! Då blir det myyys!♥♥♥
 
 
 
 
Mina tjejer ♥

Makes no sens

Inget att blogga om! Skriver det här inlägget bara för att min syrra klagade på att jag aldrig bloggade. Gör jag visst!? Hon sa att så mycket som jag sitter vid datorn borde jag uppdatera minst varje halvtimme... Tack hörru, LOVE U TOO!
 

Dessto aktivare är jag på twitter, bombade lite där alldeles nyss. @emeliebjurstrom

Cubus levererar

 
Länge sen jag handlede på Cubus, har jag ens handlat där någon gång...? Aja tycker att den här blusen var jättesnygg. Roligt att den fanns i så många färger, även om jag tycker att den vita och den aprikosa var snyggast.

Barr

 
 
 
Bilder från i lördags

Andra advent

Hej sitter här och äter polkagrisar. Försöker att få fram lite julkänsla så jag klarar av att plugga i en timme nu. Har precis fikat lussebullar och pepparkakor och nu vräker snön ner igen så en helt misslyckad andra advent är det ju inte. Har även en presentkalender här hos pappa och eftersom vi missat några dagar blev det 3 paket idag. Skumtomtar, toffsar, nagellack, polkagrisar, chokladhjärtan och cupcakes formar låg det b.la. i dem.

Nej nu måste jag plugga!!
 

Skogskyrkogården del 2

 
 
 
 
 
 

Pluggdag

Tråk dag idag då det enda jag känner är ångest eftersom jag inte orkar plugga. Har 3 steg som ska redovisas denna vecka + en låt som vi ska spela upp. Försökte att plocka fram min musikaliska sida men hittade ingen, det finns ingen. Får fråga syrran om hon kan hjälpa mig det här går inte.
Skulle vilja träna också men det får bli imorgon, har fortfarande ont i halsen men hoppas det är borta till dess.
 
 
Försöker bringa in lite happiness i det här inlägget♥

Bakom kullen

 
 
Älskar solstrålar!♥

mot sjukhuset

Anna oppererades i onsdags så nu ska vi åka och hälsa på henne. Sen ikväll så blir det mys framför tv:n kram

Skogskyrkogården

Är så mysigt att vara vid skogskyrkogården. Särkilt nu när det är snö, hade dessutom väldigt tur och fick med sol och blå himel idag.
 
 
 
 

Vintersol

 
 
 
 
 
 

backen

Kom precis hem från en promenad i skogskyrkogården och en sväng till Margareta parken. Olivia och pappa ville åka pulka så hängde med dem och fota lite. Blev faktiskt ett åk men bromsarna var i typ hela tiden, skitfarligt att åka pulka ju. Höll på att flyga över ett gupp och var tvungen att tvärnita.
Sen skulle de vidare till BEA så då gick jag till skogskyrkogården.
 
 
 
 

Ut i snön

Godmorgon, har alla sovit gott? Själv hade jag lite ont i halsen när jag vakna men börjar gå över nu. Är så sjukt härligt väder ute och efter att ha tittat på ett 10 minuter långt filmklipp på youtube med de bästa bitarna från planet earth så vill jag inget annat än att gå ut. Kameran hänger självklart med även om bilderna jag tar kommer vara långt ifrån de filmklipp som fanns i videon!
 

Redo för vinter!

Jackan kostade orginalpris 499kr men sen var det halva priset och sen yttligare 20% rea den här helgen så då blev det bara 200kr. Bra pris, synd att den inte går att använda föräns det blir vår...
 
 
Nej, ingen peruk utan en mössa! haha fast det ser faktiskt ut som det. Blir mysigt att ha på sig i vinterkylan, är annars väldigt dålig på att använda mössor. 300kr (240kr med rabatt) på Stadium.
 
 
Min nya skidjacka/vinterjacka! Vit som jag ville ha, går halvt över rumpan men inte för lång, snygga detaljer och fluffig. Precis vad jag letade efter! Kommer bli supersnyggt tillsammans med mina rosa täckbyxor :D.
 
 
Idre för snart 2 år sen♥

Man kan aldrig få för många jackor!

Dagens shopping blev jätte lyckad! Även om jag var varm, törstig och helt slut efteråt. Fick med mig TVÅ jackor hem idag! En vinter jacka från Stadium och en skinnjacka från lindex, bara för att den var så snygg och var på rea!
Var ju tänkt att jag skulle köpa en vinterjacka hade ju presentkort på 1499kr, precis som jackan kosta, men sen så visade det säg att just idag var det 20% på allt så då passa jag på att köpa en mössa också. Så nu har jag 60 kr kvar.
Kommer snart bättre bilder på det jag köpte ;)
 
 
Jag alldeles nyss i den nya skinnjackan♥

Paljetter

2 close-up på min nyårsklänning.
 
 
 

Piggare

Hej, känner mig bättre nu. Är fortfarande täppt i näsan och varm men är inte lika trött längre. Så jag och mamma tänkte åka in och kolla jackor. Vann ju ett presentkort på stadium på 1499kr som kom på posten nu i veckan. Hade tidigare kollat på en från intersport men den verkar tyvärr vara utsåld. Men köper mamma en jacka på stadium på mitt presentkort så kan hon köpa en jacka från en annan butik till mig. Om det skulle vara så att jag inte hittar någon där som jag vill ha.
 
 

Nya Flo rida

Stannar hemma idag också. :( Tråkigt att vara sjuk när man vill träna och träffa sina kompisar! Men men piggar upp humöret med denna underbara video :D hahah, Jag dog när han ramlar ner från flygplans trappan.
 
 

Instagram video

Såg den här på Fokis blogg :D. En parodi på människor som är beroende av instagram. Haha så kul på slutet när han ska fota sin tårta och springer runt den och fotar alla vinklar. Stämmer väl lite in på mig att ta så många bilder men då har man många att välja på sen :).
 
 

Sover bort denna dag

Vaknade 7 bara för att ringa mamma och säga att jag stannar hemma idag. Kände mig sjuk redan igår men då hade vi prov så då släpade jag mig till skolan ändå. Sen så gick jag och la mig igen för att sova till halv tolv, blev samanlagt 13 timmar sömn i natt. Skönt att äntligen få sova ut även om jag fortfarande är trött. Men med förkylning, feber och huvudvärk så vill man bara sova.
Ska lägga mig och kolla på film nu kram♥
 
 
Tog den här bilden från syrrans fönster alldeles nyss. Ganska mysigt att vara hemma när man vet att hela Stockholm är kallt och vitt.

5 December

Shit vad mycket snö! Inga tunnelbanor gick från Sockenplan och jag som skulle till Skarpnäck... Fick gå i snöstormen till pappa istället, med huvan på som en liten eskimå. Nu sitter jag här och tänkte njuta av att jag är inomhus! Hoppas på att mamma kan komma hit med bilen och hämta mig sen. Kram ♥
 
 
Dessto mindre snö är det på bilderna (Varför blev det så dålig kvalitet när man laddar upp dem?)

Snöflingor

Hade en del tid över igår så passa på att måla naglarna då. Blev små snöflingor på 6 av dem. Kändes som det skulle blivit för mycket att måla alla. Men är riktigt nöjd med resultatet :).
 
 
 
 
 
 

Kolsvart

Hej hoppas det är bra med alla? Blev ingen bloggning igår då det var strömavbrott i södra Stockholm. Lite läskigt var det när alla lampor bara släcktes men jag och Julia var hemma hos Linnea så jag var inte ensam i allafall. Vi tände massa ljus och satte oss och kolla på Mamma mia på datorn, skitlänge sen jag såg den filmen!
Sen så skulle jag åka buss hem i mörkret inte lika mysigt... Men satte på hög musik i hörlurarna så kändes det inte lika ensamt.
 
Imorgon har jag Historia prov på Kalla kriget. Så ikväll kommer jag i stort sett bara plugga. Kram♥
 
 
 
 
Tre mobil bilder från igår! Kändes mer som februari eftersom solen lyste varmt :)

Sol och is

 
 
 
 
 
 
 
Alla träd på vintern är så fina! Måste fota mer den här veckan, hoppas på sol och bra väder de kommande dagarna!
 
 

Hur kallt är det ute egentligen?

 
Instagram bild från idag
Tog tunnelbanan till gamla stan där vi kolla jättekort på julmarknaden, är ju samma varje år och väldigt mycket folk så valde att promenera till T-centralen. Har kollat julklappar. Det enda jag köpte var en svart sportbag, äntligen hittade jag en i rätt storlek! Och sen gick vi och fika :).
Nej nu blir det plugg. Skitmycket att göra sista veckorna innan jul!!
 
 

Första advent

Första advent idag! Inte alls långt kvar till jul! Gårdagen spenderades iaf med Tilda, hon kom hit vid halv 11 och sen åkte vi tillsammans in till stan. Kollade i flera affärer men blev bara shopping på Gina. Sen gick vi och drack varm choklad, köpte godis och åkte hem till mig. Blev en riktigt mysig kväll också! Hon åkte för en stund sedan, men idag ska jag mamma och Olivia åka in till stan och kolla :). Känns som om jag spenderar ganska mycket tid där nuförtiden...
 

1 December

Godmorgon! Har sovit grymt bra inatt, drömde något men kommer inte ihåg vad...  Första december idag! Helt vitt när jag titta ut genom fönstret, det gillas! Idag ska jag in till stan och shoppa med Tilda som kom till Stockholm igår. Evigheter sen vi sågs, så det blir jättekul. Men nu måste jag duscha och städa. Kläder överallt i mitt rum, hehe. Hoppas ni får en bra dag kram ♥
 
 
Jag och Johanna i skolan igår + gårdagens outfit
 

Julbelysning

Älskar att vara inne i stan på vintern. Är så mysigt! Vitt på marken, mycket folk och massor av ljusslingor och juldekorationer. På söndag så ska vi på julmarknad så då blir det nog mer foton från stan ^^.
 
 
 
 

Impulsköp

 
en bild på den grymt snygga klänningen jag köpte igår. Dock lite stor, så får försöka komma på en lösning så den inte åker ner! Men vadå 200 spänn är den helt klart värd även om jag inte riktigt kan ha den :D.  Ska lägga ut tydligare bilder senare. puss♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!