Gotland Submit 1#

Har tagit fler än 800 bilder så tar ett tag att gå igenom, välja ut och redigera. Men nu har jag fått ihop ett inlägg med bilder från måndag till onsdag ;) Fler dagar kommer senare ;)

Måndag:
Vakna halv 5 för att hoppa in i bilen och fortsatte sedan att sova på vägen till nynäshamn. När vi kom fram och hade ställt oss i bilkön så blev det en väldigt "mysig" frukost bland alla bilar. Båtreasan gick bra och det var inte så vågigt, skönt! Var ute på däck där det blåste rejält och håret stog rakt upp haha. Väl framme var det strålande väder så drog till Tofta - Gotlands finaste strand och sola hela dagen. Sen åkte vi till bondgården där vi bodde hela veckan och promenerade runt lite :).


Tisdag:
Halv tråkigt väder så drog in till Visby och jag glömde tyvärr kameran :( så har fotat med mobilen. Hitta en godisfabrik där vi köpte massa godis, blev 1 kilo tillsammans... nationalrätten saffranspannkaka med salmbärssylt fick bli dagens lunch. Sen strosa vi runt inne i Visby.
Köpte med oss kött och majskolv som vi grilla, blev riktigt gott! Sen var jag och Olivia duktiga och var ute och sprang. Blev lite mer än 2km tror jag. Som avslutning på dagen kolla vi på tv och mumsade godis.



Onsdag:
Superväder Så körde ner till Tofta igen och låg där hela dagen. Glass till lunch och sen drog vi hem och duscha.
Blev lyx middag på en resort, eftersom ingen av oss var sugna på pizza. Gotlands resturanger kunde iaf ta betalt!




Tagit fler än 800 bilder så tar ett tag att gå igenom, välja ut och redigera. Så kommer flera inlägg ;) men tillsdess så får ni nöja er med dessa bilder.

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!