Vitt landskap

 
Precis ätit hemlagad pizza som var supergod och nu ska jag slänga mig i soffan och titta på X-factor!

Mysdag!

Hej alla! Haft en riktigt mysig dag idag med mina fina vänner. Efter skolan åkte vi till Hammarby sjöstad för att kolla på mno outlet. Där jag hittade en grymt snygg nyårsklänning, så var helt enkelt tvungen att köpa den! Efteråt drog vi in till Rådmansgatan för att leta Espresso house, men båda 2 där var fulla, så tog tuben till TC, samma sak där. Fullt överallt, så då promenera vidare mot hötorget där det också var fullt. Tydligen hade alla bestämt sig att fika den här fredagen... Nu i efterhand så kom jag på att det är första fredagen efter lön. Förklarar nog saken.
Jaja vi hoppade Espresso house och gick till Coffeehouse by George. Drack varm choklad och åt chokladboll riktigt gott efter allt café-letande.
 
 
 
 
 

Attitude STHLM

Har ju inte visat några bilder från modemässan i helgen! Fick ju somsagt gratisbiljetter och var tvungen att ha med målsman så mamma som är mer intresserad än pappa fick hänga på :). Hade det jätte mysigt! Kolla på 3 visningar. Först den nedan och sen Attitudes egna med b.la. Ida Sjöstedt där vi fick pressplatser och fick sitta på front row. Klantigt nog laddade kameran ut efter första visningen så resten har jag på mobilen. Får se om jag lyckas klippa ihop några videoklipp från de andra visningarna, men ljudet suger tyvärr... Sen såg vi även Halens modevisning där det fanns kläder man faktiskt skulle tänka sig att ha på sig. Säger inte direkt nej till Ida Sjöstedt men är inte ofta jag går på nobellmiddag eller liknande.
 
Fick endel gratissaker. Bl.a. Godis, ett nr av cosmopolitan, schampoo, sminkborste, mascara från isadora och svart vatten som var jätte läskigt...
Köpte även ett supersnyggt halsband till mig (som jag dock får i julklapp) och 4 nagellack. Nej nu ska jag sova!
 
 
Isabel Adrians "monter". Stog även ca 2 meter från henne. Andra kändisar som också var där var Foki, Kenza, Nina från svenska topmodel, Kilian från ung och bortskämd, Jennifer Åkerman och Andreas Wjik som sjöng på visningarna. Sen 2 till mode tjejer som jag inte kommer ihåg vad de heter.
 
 
 
 
 
 
Sist kommer designern och man ser även Foki och hennes pojkvän på raden mittemot! :D

Spotify på övertid

Hej, mitt i allt pluggande :). Läser om atomer, kärnkraftverk och strålning, TRÅK! Men det jag tänkte säga att jag lyssnar på musik och mitt spotify är som vanligt förbrukat men hittade ett album på spotify som man faktiskt kan lyssna på ^^. Har albumet på mobilen så är kanske lite dumt att det skulle vara just det... Men nu slipper jag tänka ut en låt och byta hela tiden på youtube. Ingen reklam mellan låtarna heller som det är när all musik fungerar.
 
   
 
Bild från min instagram, dagens mellis :)

Happy

 
Hejsan svejsan! Är på superbra humör idag även fast jag är väldigt trött. Måste vara som Frida sa idag att man känner sig så mysig när snön har kommit ^^.
Var ingen slutsamling idag i skolan vilket betyder att vi kunde dra 45 min tidigare :D. Jag och Julia drog till gymmet, duktiga tjejer! Körde 5 km löpning, riktigt jobbigt. Efter träningen gick vi och köpte hallon, så nu ska jag duscha och sen ska jag mumsa på dem :).
Blir nog en del plugg ikväll. Har No prov imorgon och ett uppdrag som ska lämnas in. Sen hoppas jag att jag hinner mysa lite också.
Sjukt sugen att börja kolla på Vampire diares säsong 3, har inte gjort det än eftersom jag vet att jag inte kan slita mig om jag börjar. Hehe. Så blir nog under jullovet! Puss ♥

Last dance

 

All these photographs!

 
 
 
 
 
 
Känner att jag inte riktigt har något att skriva om. Har suttit vid datorn i stortsett hela tiden sen jag kom hem från skolan, men ändå inte gjort något vettigt. Nu är jag så grymt trött, försökt att hålla ut till 10 iaf men nu ska jag sova! Eftersom jag inte hade något vettigt att skriva om så har jag fixat några bilder från i fredags.Älskar bilden på mig och Linnea längst ner :D. Fick ett ryck och sprang ut barfota och i pyjamas. Där av våra leriga fötter (bara en som syns men, men.) Kram♥

Time is an jetplane, it moves too fast!

Hej alla! Sitter och lyssnar på musik samtidigt som jag panikar lite över allt plugg jag har.
 
Dagen har varit helt okej, allt tackvare Julia, Hedda och min lyckade svenska redovisning! Men är jättemissnöjd över beeptestet! Visste inte riktigt vilket tempo man skulle hålla och sen så är det såklart skönare och enklare att hålla samma tempo hela tiden. Är inte så bra på att höja hela tiden...
Sen så förstörde jag mina converse eftersom vi var tvugna att gå i lera 1,5 km för att komma tillbaka till skolan. Ska göra ett försök att tvätta dem iaf.
 
Efter skolan drog jag till gymmet och när jag kört crosstrainer, rodd och trappmaskin så kommer Hedda, så då körde vi löpband tillsammans och sen gick vi upp och körde styrka och stretch :D. Så nu är jag helt slut och tänker inte träna på ett bra tag! Träningsvärk i magen är skönt men ändå inte.
 
 
♥4 veckor sen♥

Chaos is a friend of mine!

Hejsan svejsan. Lång skoldag, fick inte jättemycket gjort. Efteråt åkte jag och Julia hem till henne för att käka macka och dricka smoothie innan vi drog vidare till gymmet. Körde 40 min Arctrainer vilket blev 3,5 km :). Sen efteråt körde vi styrka och stretch. Vill inte köra för hårt eftersom vi har beep-test imorgon, första gången jag kör det så hoppas att det inte blir alltför jobbigt!
Nu har jag precis duschat och käkat, så tänkte sätta mig och plugga lite :(. Har två, eventuellt tre steg som ska redovisas imorgon + So uppdrag som ska in på onsdag + No uppdrag och Prov på fredag! :S. Mycket att göra här helt enkelt!
 
    
 
Halvdålig outfitbild
 

Dagens låt 25/11

Brukar inte gilla Taylor Swift men den här låten är grym :) !! ♥
 

första lussebullen för iår

 
Idag har jag ätit årets första lussebulle! Bakade nu på kvällen och åt dem nyss och drack glögg. Känns lite tidigt men älskar saffran så har inget emot det :).

grå kontrast

Efter lunchen idag drog jag och Olivia in till farsta för att leta jeans. Har varit väldigt besvärliga kunder idag. Först så fick hon på JC plocka fram alla gråa jeans dem hade men inget par satt skönt/ var i min storlek. Sen så var vi en evighet på Bikbok där jag faktiskt hitta ett par jeans, men sen så var det ju 3 för 2 så då skulle jag och Olivia leta fram varsin tröja. Säkert 1 och en halv timme senare skulle vi iaf betala med presentkort, kontanter och kort...
Sen så köpte vi en förlängningssladd på kjell och co. som var för kort så fick byta den och nu är den ändå för lång.
 
Jaja fick med mig allt jag behövde iaf!
 
 
 

More time is on my wishlist!

När ska jag få tid till allt?
Sitter just nu i mysiga byxor från Hollister och ett slapptlinne och försöker plugga. Kan ju inte säga att det går särkilt bra... Sitter och tänker på alla blogginlägg jag vill göra :D. Haha. Har en del jag vill skriva om, men måste verkligen bli klar med den här analysen så jag kan redovisa imorgon!!
 
Nej nu babblar jag på. Kände bara för att avbryta mitt pluggande och nu drar jag ut på det :).
 
 

Godmorgon

Har suttit och fixat med en ny design hela förmiddagen. Känns mycket bättre nu! Fixade in en egen header också så att designen blev mer personlig. Annars är mallen nerladdad från designbloggar. Ska även försöka fixa en bild i sidomenyn men det får vi göra en annan dag :).
Nu ska jag vara lite tråkig och duscha, sen städa och plugga.
Får se om vi hinner med att baka lussebullar ikväll. Tydligen är den här helgen den näst sista vi är hos pappa innan jul...

Hoppas ni får en bra dag!
 
  
 
 

Så underbar!

 
 
 
 
 
 

Omslagsbild


Dagens låt 24/11

Spelades massa bra musik på mässan idag. Bl.a. denna: Get free, så bra!!
 

Ben and Jerry

Hejsan! Har fullt upp den här helgen så bloggningen ligger lite åt sidan men kommer säker kunna uppdatera lite imorgon ^^. Var på tjejmiddag igår och sov över där. Sen idag har jag varit på Attitude Stockholm mässan i Kista :).
Just nu är min farmor och farfar och My och Isas mormor och morfar på besök. Har ätit jätte god mat och ben och Jerry glass till efterrätt!
 
 
 
 
 

Tävling

Är med i en fototävling på fototävling.nu , skulle vara jättetacksam om du gillade min bild. Tryck på länken för att gilla! eller tävla själv ;) http://www.fototavling.nu/visa-bidrag.html?t=18&id=14160
 

22 November=Thanksgiving

Varför kan inte Sverige införa thanksgiving!? Finns väl inget fel med att ha ledigt lite extra!? Vet inte om jag har kollat på för många amerikanska filmer, men tycker det ser fett mysigt ut!
 

Favoriter

Vet inte hur jag skulle klara mig utan Picasa! Måste vara det absolut bästa bildredigeringsprogramet som är gratis. Picasa gör mitt liv bättre och uppfyller mina drömmar!!! Haha kanske inte så bra. Men använder det dagligen, sorterar bilder, redigerar och favoriserar.
 
 
Några av favoriterna ♥

Gymnasiemässa

Man blir helt slut att vara på gymnasiemässan i 3 timmar... Samlade på mig en del kataloger och papperspåsar, kollat alla gymnasium med teknik inriktningen design och produktutveckling. Så det är nu en trött tjej som skriver. Har dessutom försökt att verka trevlig och intresserad, vilket är väldigt ansträngande :P. Haha nej men känns jätte hemskt att gå därifrån när man vill veta lite och sen så fortsätter personen babbla på om hur bra dens skola är och det finns inget stopp. Men nu har jag 2 ev. 3 gymnasium som det står emellan. Båda verkar lika bra så blir nog svårt att välja!!!
 
 

Eric Prydz

 
 
 ♥Every day♥

Naglar

Naglarna i färg också :). Lacket är från OPI, fyndade det på kicks för endast 120kr
 
 
 

Hemmaträning

Har nyligen kört ett träningpass hemma. Var tvungen att käka halv 6 och då orkade jag inte åka till gymmet efteråt. Men går lika bra att köra hemma om man har Zumba på wii, hantlar, balansboll och yogamatta ^^. Blev mest styrketräning för armar rumpa och mage. Inte så smart såhär i efterhand, ska ju gå runt på gymnasiemässan imorgon med 10 000 andra 97:or... Hoppas träningsvärken kommer på fredag istället! Kom iaf precis ut ur duchen och nu ska jag lägga mig framför tv:n puss o kram♥
 
 
 
 
 
 
Lite fler bilder från helgen.

time to go to sleep



känner att det är dax att sova när jag börjar tänka på engelska... Är väldigt ansträngande då det blir mest svengelska. Så godnatt! bilden är btw från i sommras :)

Dragon Gate

Finns ett kinesiskt tempel eller vad man nu ska kalla det på vägen till min mormor och morfar. Åker förbi det varje gång och har det som riktmärke att det är 45 min kvar av resan när man ser det. Trotts det har vi aldrig varit in i templet, eller Dragon Gate som det heter.
Men hade extremt tråkigt nu i helgen när vi var påväg dit så tvinga mamma att stanna. Blev några coola bilder.
Lite K bry på detta men har inte så mycket att skriva om :P
 
 
 
 
 
 
 

sparkle

 
 
 
 

Mycket att göra

Börjar detta fina inlägg med att säga att jag är sjukt stressad just nu! Har 3 steg som ska redovisas denna vecka och är inte klar med något. Därav den dåliga uppdateringen igår då jag försökte skriva på min engelska, utan framgång och en ergonomi uppgift som lämnades in idag.
Förutom skolan vill jag träna extra mycket denna vecka, är för en gångs skull på riktigt bra tränings humör! Kolla på ett nytt kamera objektiv, kolla skolor inför mässan och sova är tre andra saker som jag också vill hinna med!
 
Jaja, plugget har första prioritering så börjar väl med det. Sen blir det träning ikväll :).
 
 
Opublicerad bild från Gran Canaria :)
 

17/11-12

Är hos mormor och morfar nu i helgen och drog hit direkt efter praoen igår. Då blev det myskväll med x-factor och god middag, hann inte mycket mer.
Idag åkte vi däremot till Högbo för att promenera. Var ganska kallt, mest för att jag var dåligt klädd men ändå, så vi åkte hem efter ett tag för att fika hemma hos kusinerna. De bjöd på kladdkakemuffins, chokladbollar och varm choklad. Efter så åkte vi iväg och handla godis bland annat. Kollade även på lite grejer till rummet, vill göra om en del men då blir det istället för julklappar...
Köpte även en sjal/ halsduk, som ni får se när jag kommer hem ;).
 
Bjuder på lite oredigerade bilder.
 
 
 
 
 
 
 

uppdatering

hejsan! kom precis in efter en kall promenad och nu blir det fika och varm choklad hemma hos kusinerna.



Inspiration - Kavaj

Har egentligen aldrig varit något stort fan av kavaj men denna med coola pärlor var grymt snygg! Måste pröva i butik!
 

Födelsedags firande

 
Har tillbringat kvällen i stan och på Friday's. Firade My som fyllde för en månad sen, bättre sent än aldrig. Har som tradition att den som fyller år får välja en resturang som vi ska gå på. Det blir många resturangbesök när man är 6 stycken personer i familjen ^^.
Åt det jag brukar = det godaste menyn, Chicken Quesadillas. Tänker alltid att jag ska välja något annat men grejen är att jag inte kan hitta något annat som är godare :P.
 
 
Brownie blev det till efterätt. Sjukt god!
 
 
 
Efter all den goda maten var vi tvugna att ta en promenad till gamla stan :) Mysigt att promenera när det är mörkt ute, om det finns lampor vill säga.

träning

hej alla! är på väg till skanstull för att gymma nu. sprang som en galning hem för att hämta grejer och sen tillbaka till nästa tunnelbana. Hinner bara med en timmes träning så vill dit så fort som möjligt :). kram



är trött efter en dag på praoen men har inte tränat sen i lördags så kör ändå.

frukost

sitter på praoen och äter frukost just nu. Är så sjukt trött idag. allt går i slowmotion. Längtar tills jag slutar. Då ska jag iväg till gymmet med Julia. Vi får se om jag simmar eller kör löpning... kram




Så sjukt bra!!!

Omg. Tycker alla borde se sista filmen i twilight serien! Och sen läsa boken också för den delen! Känner mig lite hypad här, men var en av de bästa filmerna jag sätt på lääänge! Okej nu ska jag sluta göra massa utropstecken! Hm, ja nu iaf.
Ska inte spoila något här men blir så sjukt frustrerad när det händer en sak som inte är med i boken! Haha kollade på resten av folket som satt på min rad och 9 stycken satt med handen vid munnen. Haha :D.
 
Sen när vi ska gå ut från bion så gör Julia värsta fallet som nu officielt heter breaking down! XD. Så grymt om jag skulle haft det på film! Åhh vi typ dog. Men som tur var så var vi så sega så det var bara ett tiotal kvar i salongen. Men ändå.
 
Sen när jag går in i tunneln, nästan hemma upptäcker jag att jag glömt min mössa och mina vantar på bion och tänker "Neej inte min mössa" (bara för att jag tappat bort den ett antal gånger tidigare... hehe.") och sen går det ca 5 sekunder så ser jag min mössa ligga på asfalten.
Måste tappat den på vägen till bion. Fett tur! Även om vantarna fortfarande är borta...
 
 

sanddynor

 
Kommer ni ihåg när vi var i öknen? Var så sjukt coolt och har inte visat alla bilder från den dagen än... Tyvärr är det inte så många på mig eftersom jag var fullt upptagen med att fota, bära väskor och sen hänga på resten som tröttnade att stå på samma sandhög och ville gå till nästa hela tiden. Visar bilderna jag har iaf. Sen ska jag höra med My om hon fotade några ^^.
 
 
 
 
Min absoluta favoritbild! Svårt att veta vilken vinkel som är rak...

My favorite music

Tyvärr har mitt spotify gått ut nu men använder favoritlistan och skriver in på youtube. Favoritlåtar just nu är b.la.
 
Change your life - Far East Movement och Flo Rida
Call me a space man - Hardwell
Play hard - David Guetta
Sweet Nothing - Calvin Harris
We got the world - Icona Pop
Big dreamer - Mary N'diaye
Follow You - Deniz Koyu feat. Wynter Gordon
one day - Wankelmut remix
 
Och alla ni som har spotify kan ju gå in och kolla mina listor där ;)
 
 

För trött

Hejsan svejsan. Hm det var ju så att jag och Stina skulle träna idag men ingen av oss orkar och hon skulle packa också så träning blir det nog inte föräns på måndag :p. Ja det roligaste jag har gjort idag är att handla 10 kg mjöl och 6 kg yoghurt på Lidl och hälla upp smoothie i muggar... Sen har jag typ bara plockat disk. Nu ska jag vila/sova.
 
   
 
Funderar på att fixa ihop ett bildcollage med gamla och nya bilder på mig... Vi får se om jag orkar ;).

Döör!



Wanted/ Wishlist!

 
Skulle sjukt gärna vilja ha outfitten ovan! Halsbandet är från stylebytyra.com 169kr, jeansen från bikbok 499kr och den fina blusen Vero Moda 199kr.
Tyvärr verkar blusen vara slutsåld :(. Men funderar iaf på att pröva jeansen. Behöver ett par tjockare nu på vintern.
 
Btw, finns det något svenskt ord för outfit?? :o

Så glad just nu!

Gick nyligen in på min mail och såg att jag vunnit 2 biljetter till attitude-STHLM och en jacka från Everest!!! Så grymt glad :D
 
http://www.stadium.se/is-bin/intershop.static/WFS/Stadium-SwedenB2C-Site/Stadium/sv_SE/Products/Medium/137472_001.jpg
 

Schema


Välförtjänt!

Hade önskar att jag hade kunnat gå och lägga mig nu. Men nejdå efter en dag på jobbet så är man tvungen att plugga i minst 1 och en halv timme...
Får göra det bästa av situationen. Har laddat med musik och välförtjänt varm choklad så ska väl stå ut...
Måste fixa bättre skor till imorgon. Kändes ingenting i fötterna när jag var där men nu så typ dunkar dem? :S
 
 

DET KAN JU BARA BLI BÄTTRE!

Vet inte hur segt den här dagen har gått! Efter frukostmackan vi fick så sniglade sig tiden fram och jag kände bara att jag gjorde fel och var ivägen hela tiden.
Fick iaf käka lunch lite innan 13. Jättegod renskavsgryta även om jag inte var så hungrig eftersom vi hållt på med mat hela dagen.

Några saker jag gjort fel idag då:
Glömt att bära ut ren disk
Strykigt fel rätt på dagens meny så ingen beställde det...
Burit ut för varm disk
Stått ivägen
Tittat på
Nästan sabbat en macka för att take away påsen var för liten.
Fyllt på med för lite kaffefilter.
etc.
 
DET KAN JU BARA BLI BÄTTRE!
 
 

första dagen på praoen

var nära på att komma försent till praoen men kom precis! grym tur där. Just nu sitter jag och äter macka och dricker latte. jätte skönt! Men antar att det blir mycket att göra vid lunchtid...





Farsdags fika

 
 
 
Kladdkakan blev rätt lyckad ändå! Även fast den stog i ugnen 5 min mer än planerat. Kan även tilllägga att det passade jätte bra med minimarsmellows till :).

Cozy outfit

 
Tröja: Salt , byxor - Hollister, tofflor - I don't know... Fårskinn iaf.
 
 
 
 
 

Thaimat

Ingen som orkar laga mat så blir thaimat :). Älskar sånna här dagar!
 

allt går fel

hej alla! Söndag idag. Inte gjort så mycket idag, men bakade kladdkaka och sen efteråt så fick jag för mig att jag skulle bada i bakaret eftersom jag inte gjort det på hundra år. medans jag håller koll på katten så hon inte hoppar i vattnet så glömmer jag självklart bort kakan i ugnen. Så klantigt! sen så ska jag leta skum till badet och hittar ett från 2006, ja ni märker ju hur ofta jag badar...sen när jag tänder ljus så är de typ dammiga så det blir värsta lågorna. känner att jag kan slappna av nu iaf. Ska ta en powernap innan farsdagfikat. puss o kram
.
Ska jag tilllägga att det svämmade över när jag skulle tömma badkaret...

lördag

idag har jag ätit alldeles för många kakor!
sen så har dagen gått fett fort. klockan borde vara 3 nu inte halv 6... efter vi käkat toast så drog vi till gubbängen för att möta upp Frida. Sen gick vi tillsammans hem till Linnea för att kolla in hennes nya lägenhet. vet inte hur många kakor människan hade bakat... haha hade grymt kul iaf och spelade cluedo. nu ska jag dra iväg på middag hos några kompisar. så blir ingen mer dator idag. puss o kram.

äta bör man, annars dör man



laddar batterierna efter träningen hemma hos Julia.

Har extremt svårt att sitta still ibland

Sticker till träningen nu. Men passar på att lägga upp ett par lagom inspirerande bilder. På mig då :P .
 

Repeting it over and over again in my head


Fredag

Sitter och kollar på X-factor och käkar chips. Mysmys. Idag hade vi No "prov" och ett gammalt natinellt prov i Svenska. Båda gick helt okej, önskar att jag hade haft mer tid... God lunch också! Tacos!
Efter skolan drog jag hem till Julia för att äta pankakor och kolla på hockey :).
Nu ska jag fortsätta kolla. Ha en bra kväll puss o kram♥
 
 

Keps


Follow me on Twitter!

Var vid filmhuset idag, så blev 1 timmes sovmorgon och en rätt så soft dag. Jag och Julia tog med oss mackor så vid 12 drog vi till gymmet och körde crosstrainer. Tror vi fått igång flytet faktiskt! I början orkade vi bara köra 2 minuter men idag blev det hela 25 med intervaller!!
 Btw har skaffat Twitter ^^. Är än så länge ganska ny men om ni vil får ni gärna följa mig! @emeliebjurstrom ♥
 
 
Kladdkakan från igår ♥

Gran Canaria - Fredag

 
 
 
 världens godaste tagaitelle carbonara.
 
 
 
 
 
 
 
 

Gran Canaria 1/11-2012

 
Super fint väder på Torsdagen så tog bussen ner till Playa de Puerto Rico
 
 
haha big smile
 
 
 
 
 
Hittade en jätte mysig lunchresturang där de hade smoothies och bacon och ost toast :)
 
 
 
På eftermiddagen blev det minigolf
 
 
Var en riktigt fin bana
 
 
 
Men tillsist tröttnade Isa och Olivia och började släppa bollar i forsen...
 
 
Till middag blev det supergod hawaii pizza ^^

Lyx frukost

 
 
 
 
Man blir lite bortskämd efter 10 dagars lyxfrukost :). jordgubbs yoghurt med banan, flingor och vattenmelon, stekt ägg och nutellamackor är en väldigt bra start på dagen! Fast är skönt att komma tillbaka till Kspecial, riktig ost, smör och skinka också!
 
 

Bildbomb Las Palmas

 
Vaknade tidigt på onsdagen eftersom vi hyrt bil. Kan bara säga att vi valde rätt dag. 30 sekunder efter att vi satt oss i bilen så börjar det ösregna och man ser att folk flyr in under närmsta skydd.
 
 
 
Är ju massa berg överallt så allt vatten forsade ner från bergsväggarna. Allt oranget är vatten...
 
 
Sen när vi närmaste staden så började det spricka upp lite.
 
 
Första vi gjorde väl framme var att leta upp en glassbar :)
 
 
nutella och cookie glass för mig.
 
 
Sen såg vi en godisbutik med lösgodis så då var vi tvugna att köpa lite godis också :)
 
 
Shoppade en del, eller blev väl mest fönstershopping... Hittade ett varuhus som var ungefär som NK så pröva massa snygga väskor.
 
 
 
Syrran köpte en keps
 
 
Och jag fick med mig den här supersnygga väskan hem!!
 
 
 
Sen började solen skina så då lämnade jag kameran och gick och bada.
 
 
På kvällen så hoppa vi superjump. Var helt öde när vi kom men sen när vi hade hoppat ville typ alla hoppa, cool man är alltså! Startade versta trenden där ju.
Har en video där jag kör lite dubbla och så men pappa var ju inte världens bästa kamera man så just där jag gör 6 volter på raken (ett studs mellan varje) så filmar han My... Jaja får se om jag kan fixa till den :).

Outfit

slänger in en bild på dagens outfit. Fick inte med min nya väska som jag invigde idag, så den får en egna bilder, lite halvdåliga sådär. men så blir det med mobilbildskvalite ;).








kladdkakans dag

Hej alla! You know which day it is? blinkblink. Kladdkakansdag :D blev skitglad när jag hörde det. Så just nu sitter jag i Julias kök och väntar på att vår kladdkaka ska bli färdig gräddad. Annars har resten av dagen varit sådär. haft so prov som gick sådär och sen så har dagen gått skitsegt. Men nu är kakan klar så det är bara att vispa grädde :).




Gran Canaria 30/10-2012

 
Tråkigt väder så vi gjorde i stort sett ingenting på förmiddagen. Promenerade runt, handlade och åt sen lunch i lägenheten. Tror jag satt lite med datorn också. Har inga bilder från eftermiddagen så har ingen aning om vad vi hittade på :P.
 
 
 
Puerto Rico by night. Vi åkte in dit på kvällen för att äta på resturang
 
 
Hittade världens bästa resturang där vi käka Paella b.la. Efteråt gick vi till en glassbar, sen var vi jätte trötta.
 
 
För att hålla igång (och så Isa inte skulle somna) medans vi vänta på bussen hem så gick vi till en spelhall och spelade lite lufthockey.
 
 
Jag och syrran i spelhallen :)
 

Gran Canaria 29/10-2012

 
 
Var riktigt fint väder på måndagen så vi var vid havet. Hoppade studsmattor och tog många porträttbilder som jag visar sen ;).
 
 
Det syntes att det var fint väder, hela stranden var full av spanjorer och semesterfirande.
 
 
Solade ryggen lite för mycket den här dagen. Eller gjorde misstaget att smörja magen men sola ryggen :P. Så på eftermiddagen blev det t-shirt och solbrillor på.
 
 
Isa hittade massa döda fiskar hon kom med...
 
 
Redo för en kväll på stan i en av mina favorit klänningar ^^
 
 

Jump in pink

Hej, har suttit vid datorn nästan hela kvällen. Skrivit på en ergonomi uppgift och kollat igenom alla blogginlägg jag inte läst. Var över 200 inlägg på mina favorit bloggar när jag kom hem :P, och då hade jag ändå varit inne på datorn och kollat en gång när jag var på gran canaria. Inte hunnit kolla igenom bilderna ordentligt än. Så det får jag göra imorgon. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa slutet på one day, så sjukt bra!
 
 
 

Skinny Love

Får rysningar i hela kroppen när jag lyssnar på den här låten. Så bra!!! Bäst låter det om man har lurar med hög volym!
 
 
 

Italia (what a love)

hallå första dagen i skolan efter lovet är nu avklarad. Kul att träffa alla så, men kan helt ärligt säga att jag inte fick sätkilt mycket gjort idag...
Stanna kvar och titta på hockey med allt vad det medför, spelare, resultat, biljetter, tröjor osv. Julias hår blev lite plågat också...
Nu sitter jag och fryser samtidigt som jag väntar på bussen som aldrig vill komma. tur att man har bra musik!






Detaljer från resan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Håller på att kolla igenom och sortera alla bilder jag tagit från resan. Är ju en del så tar ett tag... Men orkar inte mycket mycket mer ikväll. Ska försöka ställa om till svensk tid och gå och lägga mig i tid :). Träningen gick bra iaf känndes skönt att köra igen även om det blev mest snack, fick även skoskav eftersom jag låna mammas skor. :(.

hemma

hej kom hem till kalla Sverige igår. Saknar värmen redan. just nu sitter jag på bussen i skrynkliga mjukisbyxor påväg till gymet. Har bara sprungit 1 gång på 10 dar så konditionen kommer inte vara på topp precis. Ska även möta upp Julia där. Gud vad jag har saknat den människan!!! <3

Allhelgona dagen

 
Idag är sista dagen på Gran Canaria. Landar i kalla Sverige igen 20:30 om planet inte blir försenat. Bilden är ett år gamal, blev inga pumpor iår.

paus

Har inte orkat bloggat något nu. Njuter av de sista dagarna, så kommer nog uppdatera mer när jag kommer hem. Har bättre tillgång till bilder då också. ha det så bra så är jag tillbaka på söndag!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!