Sportlov

 
Jag kisar lite fint mot solen - Bilden är förövrigt beskuren eftersom min fina mormor ville få med lite väl mycket bakrund i bilden. Jag blev liksom en plutt i hörnet... 
 
Haft ett superlov! Och är glad att det inte är slut än! Har varit en vecka nu hemma hos mormor och morfar, åkt snowboard, ätit god mat, shoppat, tränat och tagit det lugnt. Det enda jag saknat är min säng som jag inatt äntligen får tillbringa några timmar i. Efter 4 nätter i våningssäng i Falun och sen 6 nätter i bäddsoffa (varav den sista lillkusinen skulle sova med den stora tjejen) så har jag all rätt till det.
 
Bjuder på lite bilder från veckan. Mest matbilder men det duger väl hoppas jag!
 
 
 
 
 
 
chokladpannacotta med hallongrädde
 
 
 Har förätit mig på mormors hemmagjorda fröknäcke. Så gott!
 
 

Where I belong

 
Ett linne som jag fick av mina fina vänner Julia och Hedda förra söndagen♥
 
Hej är äntligen hemma i mitt underbara Stockholm. Ja en natt blir det ju, åker på 2 dygns kryssning imorgon ^^. Nu ska jag ta det lugnt, kanske läsa några av de 330 olästa blogg inläggen jag har på bloglovin, se på tv och packa. Fast känner jag mig rätt så spar jag nog packandet tills imorgon istället ;).
 
 

ONSDAG 27/02-13

 
 
 
 
 
 
5 stycken bilder från idag. Haft grymt fint väder och satt ute och sola på lunchen ^^.
 
Hejsan! Har lånat morfars dator så jag kan blogga lite och föra över bilder från hans kamera :). Idag åkte vi sista åket för säsongen i backen, eller för hela året kanske? Känns lite sorgligt men nu i helgen ska vi iväg på kryssning så måste hem imorgon och packa. 
 
Syrran har varit sjuk hela veckan, men hon kände sig lite bättre idag så hon hängde med och åkte några åk och satt sen och sola. Klarat mig länge nu så jag hoppas att hon inte smittar mig!
Åkte hem vid 3 för att byta om och sen åkte vi till centrum och kolla i butiker. Morfar var jättesnäll och köpte varsin klänning och kofta till mig och Olivia - som ska med till Lanzarote om 23 dagar!
 
Tar bussen till Stockholm imorgon vid lunch. Ska bli skönt att komma hem! Har inte sovit i min egna säng på 10 nätter nu (!!!) eftersom vi var i Falun förra veckan. Men nu ska jag umgås med mina kusiner som också sover här över natten. Kram

solen skiner

hejsan sitter i kungsberg och solar. Syrran är hemma och har feber så är här med kusin och morbror. Har precis ätit hamburgare och ska nu ut i backen igen. :) Är här tills på torsdag så hoppas på lika fint väder de resterande dagarna!!







Sunday - brunch

 
 
 
 
 
 
 
Nu har jag äntligen packat klart väskan inför Falun. Är trött nu men hoppas att jag är mer taggad imorgon. Gick upp ganska tidigt imorse för att städa, handla och fixa ihop en brunch för några vänner. Fyllde år för snart 2 och en halv vecka sen så passade på att fira ^^. Är ganska så säker på att alla blev riktigt mätta, hade massa våffelsmet över, själv orkade jag inga våfflor så det blir min frukost imorgon. Nej men nu ska jag sova puss o kram♥
 
 
 
 
Fick jättefina (och goda!) Cupcakes av Felicia, Frida och Stina

Fredag och kläder

 
Ett collage jag slängde ihop nyss med blandade kläder från H&M, har presentkort där på ca 600-700 så ska nog köpa den gröna jackan och de svarta eller rosa skorna. Fast skulle helst vilja ha allt! ^^
 
Känns som om den här dagen har gått jättefort. Var i skolan och hade No förberedelse inför Falun som vi ska till nästa vecka och sen ett test-nationellt prov i So. Efter det åkte jag hem för att käka. Övervägde ett tag att stanna hemma och kolla på PLL men det blev att jag åkte till gymmet och körde konditions träning. Körde 5 km löpning på bandet, hade först tänkt att köra mer men glömde vattenflaskan hemma så då blev det lite väl tufft. Körde hopprep i några minuter och sen stretch.
 
Vårt hus fyller tydligen 100 år idag så har haft fest nere i källaren som är nyrenoverad. Åt mat och gullade med en bebis på 9 månader. Hon var så söt och ville gå i trapporna hela tiden. ^^. Har både ett pingisbord och ett biljardbord där nere så körde några matcher med My och Isa. Nu är jag grymt mätt och ska sätta mig och kolla på Vampire diaries med familjen. Imorgon ska jag upp tidigt. kram♥
 
 
 
 

Tar igen det jag missat

 
 
Hejsan! Dålig uppdatering var det här. Har haft fullt upp hela veckan men nu är det äntligen helg och jag behöver inte återvända till skolan på två hela veckor!! Nästa vecka åker alla niorna till Falun och sen blir det sportlov. :).
 
I tisdags var det ju semeldagen. Hade tråkig idrott och alla var typ hemma eftersom vi varit i kungsberget. Hade gärna stannat hemma jag också men hade en del att göra i skolan. När vi slutat åkte jag iaf hem till Linnea för att äta varsin semla, kolla på topmodel och fota lite. Får se om jag kan få tag på en bild men de flesta blev nog rätt misslyckade... Jag skulle hoppa och satte mig ner i snön. Kan ju inte påstå att jag var torr efter det.
 
I på onsdagen var jag och Julia hemma hos mig för att planera lite inför söndag och sen vid 5 så var vi på Thoren Innovations school på öppet hus. Kan ju säga att det inte var någon skola för mig, hamnade längst ner på listan på gymnasievalet.
 
Igår torsdag var det ju alla hjärtans dag :). Gjorde inget speciellt i skolan och sen på eftermiddagen åkte jag och Stina till gymmet för att köra CX och Sh'bam. När jag kom hem hade mamma bakat semlor, vi glömde liksom bort det i tisdags, som var hur goda som helst!! Sen åt vi geléhjärtan och satte på en mysig film, "the holiday" tror jag den hette.
 
Aplåder till er som orkade läsa! Puss♥

Sommar outfits

 
 
Tycker att allt i collaget ovan är sååå fint! Vill införskaffa mig ett par vita shorts till sommaren, klockorna är to die for, den ljusblå toppen också! Sneakerserna kommer från din sko så dem ska jag leta upp i butik. Åhh vill ha sommar!

Älgar i kungsberg

 
haha älskar Julia och Carros "moose-pose" på bilden längst ner till höger!
 
 Trotts att det snöade en hel del så har jag haft en sjuktkul dag i backen idag! Jag, Julia och Carro var trillingar med rosa byxor ^^. Körde något skoterspår som var helt igensnöat bakom berget och blev rejält svettiga, ingen bra ide om man har snowboard... Fastnade typ hela tiden men det var kul då det gick utför. Kommer 100 procentligt att ha träningsvärk i vaderna imorgon! Och så har vi idrott också, ojoj.
Blev inte jättemycket bilder och de blev inte heller särkilt bra, mobilkvalité och snöstorm går inte särkilt bra ihop...
Men nu är jag TRÖTT! Satt ett tidsínställt inlägg om en halvtimme (så ni inte undrar varför jag bloggar när jag sa att jag skulle sova ;) ) Godnatt♥

Träning


Grymma låtar som kördes på träningen
 
Hej! Hann aldrig till tunnelbanan så sen fick jag springa från tuben till gymmet och byta om i rally fart. Men blev bästa träningen på länge! Först 45 min SH'BAM, som vi förövrigt kan hela dansen till nu typ ^^, och sen var vi i Switch-salen och körde styrka, stretch och dans. Haha typ ingen annan vågade gå in där när vi dansade blandning av Step, Zumba, SH'BAM och Arobics. Var in på Hemköp efteråt och åt banan (gratis är bra!) och köpte smoothie till provet imorgon.
Efter totalt 2 och nästan en halv timme träning Så kändes det skönt att komma hem till pankakor och champinjonsoppa! Så gott.
 
Kom nyligen ut från duschen och nu ska jag städa lite innan jag lägger mig i sängen och lyssnar på musik. Godnatt♥
 
 
 
 

Rubrik

 
 
Två snabba bilder på mig idag! Har varit i Farsta med Julia. Provade träningskläder och bytte mina shorts som var alldeles för stora. Haha spårade ur lite när vi hade vårt egna SH'Bam pass i omklädningsrummet. Men på tal om sh'bam ska jag iväg på det nu så ciao! Gotta RUN!

Min lilla sötnos

 

 
 
 
Tussie låg och sov på min säng när jag kom hem från skolan idag. Har slängt ut min blåa fotölj som var hennes favoritplats förut men den får inte plats längre, plus att hon bara hårar ner den så det inte att sitta i den utan att bli helt hårig. Nu har hon min filt som sovplats hela dagarna istället, den har blivit helt elektrisk men antar att hon tycker att det bara är mysigt. Mindre kul som behöver damsuga filten varannan dag...
 

Piece of my room

 
 Tussen sov så fint på min filt så blev en del bilder på henne också. Men de kommer i ett annat inlägg ;).
 
Har blivit en del förändringar i mitt rum på sistonde. Men behöver fortfarande få upp lite hyllor innan det är helt klart. Egentligen gillar jag inte stående bilder för att de inte blir så snygga när man lägger upp dem i bloggen. Men i det här fallet var det tur för att resten av rummet ser ut som ett bombnedslag. Ligger massa kläder på golvet, saker på skrivbordet och i fönstret för att jag tagit ner en hylla för att få plats med min nya spegel.
 
Haha gick inte så bra med den städningen som jag skrev att jag skulle göra i förra inlägget. Får skjuta upp den tills hyllan är uppe igen tror jag.
 

Nationella

 
Hejsan! Hade nationellt prov idag. Gick nog ganska bra... Vill ha ett A men lär väl vara 1 poäng ifrån med min vanliga otur.
Käkade mat i skolan som inte var ätbar så när vi slutat efter lunchen åkte jag hem och fixade ihop lite mellis. Prövade receptet för några dagar sen och kan säga att det var himelskt gott, som kall äppelpaj med vaniljsås! Prövade att ha i chrunchy idag också, blev ännu bättre då ^^.
Nu ska jag städa lite i mitt rum, plugga och sen ska jag köra CX ikväll!

Kärlek till svarta boots och röda sneakers

Har surfat runt och hittat massor med fina skor. Skulle vilja köpa ett par svarta låga boots som är lätta att gå i och matchar det mesta. Hittade 4 par snygga på Scorett.se, dock är alla dyrare än 900kr. Lite synd :(. Men kommer ha ögonen öppna för liknande! Prövade de med guld nitar i fredags och blev typ helt kär!
 
 
Sen så såg jag massa snygga sneakers och det råkade bli bara röda par. Haha. Måste betyda på att det är den färgen jag ska sattsa på! Så snyggt med lite färg på fötterna + att de kommer att matcha min röda väska som jag kommer använda flitigt när snön försvinner.
Mina Converse börjar bli lite slitna och smuttsen har blivit ingrodd efter att ha tvättat dem några gånger.

Dancing in my head

 
   
Blus - Lindex             Jeans - Bikbok             Sjal - Glitter
 
Hejsan! Bra dag idag! Körde innebandy på idrotten och var faktiskt riktigt kul, sen var det väl inte lika kul att gå i allt slask till och från rackethallen. Ca 15 minuters promenad. Efter skolan stannade jag kvar och gjorde lite No frågor sen åkte jag till Sandsborg med Frida och Felicia. De skulle till enskede bageri för att fika, hade gärna hängt med men alla mina pengar går typ till fika just nu så försöker vara lite ekonomisk!
 
Kollade på topmodel när jag kom hem, bästa programmet just nu och så missar jag det! Jaja tur att det finns tv3 play. Prövade även mitt stativ som jag är sååå nöjd med!! Går att ställa in med lång slutartid då kameran är helt still, även om bilderna ovan är tagna med blixt. Tyvärr kan jag inte stå lika stilla som min bänk i en sekund...

Mysterius box

 
Sneak-peak på tre av mina födelsedags presenter. En sittbänk, en supersnygg spegel och sen en hemlig kartong ^^. Fler bilder kommer då spegeln sitter på plats!

Äpple, kanel och yoghurt

Såg att någon frukostblogg hade lagt ut en bild med yoghurt, kanel och äpple så var tvungen att testa. Tror att det skulle vara gott att ha i crunchy också. Det får vi pröva nästa gång ^^.
 
Sitter just nu och äter mellis innan jag ska dra iväg på SH'BAM! Skittaggad! Är en annan instruktör en den vi hade förra gången men hoppas på att hon är lika bra.
 
Förövrigt har jag så enormt mycket just nu. Träning är typ det enda roliga. Beslutsångest över vilket gymnasium jag ska välja, har 2 nationella prov i svenska denna vecka, så sugen på att köpa en svart skinnjacka från Zara som jag såg i fredags samtidigt som jag vill spara alla pengar. All tid jag har borde gå till plugg men istället tänker jag på annat.
 
1 vecka kvar till vinterfriluftsdag, 2 veckor kvar till Falun, 3 veckor kvar till sportlov, 6 och en halv vecka kvar till Lanzarote! Tur att jag har något att se fram emot!

04/02-2013

 
 
 
Godmorgon. Har sovmorgon till tjugo i nio så sitter och lyssnar på musik och har läst lite bloggar. Fast nu kanske jag borde bestämma mig vad jag ska ha på mig... Vi hörs iaf senare idag. Taggar SH'BAM ikväll, men måste förbi mamma och hämta mina löparskor, JOBBIGT. Eventuellt byta shortsen jag fick i födelsedagspresent som var förstora. Kram♥

Jobb och 2 bilder från idag

 
Två bilder från idag
 
Jobbade idag också, har fått ihop 400 på två helger känns bra! Även om jag lagt ner alldeles för mycket tid... Men det går snabbare nu, endast 2 och en halv timme idag. och plusset är ju att man får massa motion och friskluft. Haha nu låter jag som värsta friluftspersonen eller något, men det är bra att tänka så när man bara vill ge upp. Har faktiskt 5000 nu som ska gå till språkresan jag sparar till. Mamma och pappa betalar 2/3, men behöver lite fickpengar också.
 
Nu ska jag iaf sova, är så trött! Puss och godnatt♥

Brunch

Var ju som jag berättade tidigare iväg på brunch hemma hos Annas kompis Ulli. Jag som älskar hus blev ju helt förälskad i deras. Var så mysigt, etage våning med snetak på övre plan, ljust, massa modetidningar på hyllor och typ världens största kök. Sen så hade hon haft en egen catering firma när hon var yngre så maten var det absolut inget fel på, snarare tvärt om ^^.
Kan ju säga att jag var tvungen att smaka på allt bara för att det såg så gott ut!
 

 
 

Choklad och hallontårta

 
 
Igår firade vi mig med tårta och mer presenter ^^. Tårtan blev riktigt god för att vara något vi bara fixade ihop. Tårtbottnar, grädde, hallonsylt, marsansås, chokladpudding och färska hallon kan ju aldrig bli fel! På tal om tårta också så blev halva över så det ska vi fika nu. Skriver mer sen. kram♥
 
   

Kiwi

 
 
Ska iväg på brunch hos några kompisar till Anna, är ganska så stressad då jag kom ut ur duschen för 10 minuter sen och vi ska vara där om en minut...
Blev iaf bara kiwi till frukost, då jag antar att jag kommer bli ganska så mätt på brunchen. Efteråt ska jag iväg och jobba så vi hörs i kväll. Kram♥

Hard rock café

 
Hade en jättemysig födelsedag igår! Vid halv 6 åkte vi in till stan för att gå på resturang. Hade bokat bord på Hard rock café, precis som förra året fast med familjen istället. Så klart så satt minneskortet kvar i datorn så har bara mobilbilder av sämsta kvalitén...
 
Kände mig fortfarande mätt imorse när jag vakna, åt hamburgare och sen strawberry cheesecake till efterätt, snacka om matkoma efter det! Åkte hem och öppnade 3 presenter (har sparat resten till idag ^^) Fick ett par skitsnygga träningsshorts, vattenflaska, svarta hörlurar och en ljusrosa sjal av My och Isa.
 
Kändes bra att fylla år då jag sen "tvingade" familjen att kolla på Vampire diaries :). Haha, fast de tyckte faktiskt att det var riktigt bra, eller inte pappa då, men men alla kan ju inte vara nöjda ;).

Neon sky

himlen var neonrosa alldeles nyss
 
Steg upp tidigt imorse för att gå till Stureby där jag skulle jobba. Började runt 9 och slutade 13 så tog inte lika långt tid som förra veckan (Skönt!). Var en jättegullig tant som gav mig ett äpple "Jack tycker så synd om dig som springer i så många trappor." sa hon, gjorde min dag!
 
Skulle egentligen gått på öppethus idag, på Thorén innovation school, men jobbade ju och var tvungen att åka hem med vagnen när jag var klar. Skulle aldrig hunnit till Stadion på en kvart... Julia som skulle med var sjuk också, stackarn! Hoppas du kryar på dig! Puss♥
 
Nu hemma har jag bara slöat. Läst bloggar och lyssnat på musik. Fått en hel del inspiration och ska försöka få ihop en ny header någon dag ^^.
 

It's my birthday!

 
 
Dagen började med att mamma och Olivia sjöng för mig. Fick öppna paket och äta tårta och varm choklad till frukost. Jättemysigt. Jag och några andra från skolan valde att åka till Dramatiska institutet idag för att lyssna på deras radioprogram och fika. Fick sluta klockan 12, haha 2 timmar tidigare än alla andra, och jag och Julia åkte till hötorget för att fika. Köpte jättegod kladdkaka på Espresso house och satt och prata. Kollade i lite butiker och prova ett par sjukt snygga boots.
Nu sitter jag och väntar på att resten av familjen ska komma hem. Ikväll blir det middag på Hard rock café!

SH'BAM

 
Igår var jag och Julia och tränade. Gick på ett pass vi aldrig provat förut och var så kul! Vi har redan bokat in oss på två nya SH'BAM pass nästa vecka.
Musiken och energin får en på bra humör. Hade så kul att jag inte märkte hur svettig jag var efteråt. Påminner lite om tv-spelet Just dance som jag har på både playstation 3 och WII.
Efteråt gick vi till switch-salen och körde både arm och magstyrka.
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!