solnedgång

 
Hej, allt bra med er? Jag har det super! Har haft blå himmel och sol varje dag så har badat en hel del. Tagit massa fina foton och filmat med gopron också. Blir jätte mycket vidvinkel men funkar bra under vatten ^^. Jag lämnade datorn hemma så blir inte så mycket bilder förens jag kommer hem. Idag har vi varit iväg till en annan strand som vi promenerade till i stekande sol, men ska inte klaga ^^, badade, solade och åt lunch innan vi gick tillbaka till hotellet. Nu ska jag duscha och sen ska vi ut och äta. Puss o kram

Ingen frost på 10 dagar

 
 
Nu drar jag från kalla Sverige och om 6 timmar landrar jag på Gran Canaria! Ska bli riktigt skönt att byta ut frost och kyla mot sol och värme i 10 dagar! ^^
Har inte hunnit fixa något tidsinställt men har wifi på hotellet så kommer nog slänga in några inlägg medans jag är borta. Ha det så bra tills dess puss o kram

Packat och klart!

 
Jag fick igen väskan! Haha, expert på att packa för mycket men vill inte lämna något hemma för då kommer jag säkert ångra mig! Gick på 2 lektioner idag, men fick skippa Designlektionen för att hinna packa. Nu tänkte jag kolla igenom det sista, ladda ner lite filmer till mobilen och sen åker vi mot Arlanda om 30 minuter!

Kort om dagen

 

Idag har jag:
  • Gått upp halv 7
  • Klarat beeptestet med bättre resultat än förväntat ^^
  • Haft plankan test som gick ännu bättre :D
  • Fått tillbaka mitt So prov
  • Slutat 12:40
  • Packat
  • Ätit kladdkaka
  • Målat naglarna
  • kollat på Vampire Diaries S05E03! (Så sjukt bra!)
  • umgåtts med vänner och familj♥

Imorgon åker jag!

 
Hej på er! Inte bloggat på ett tag nu men var hos mormor och morfar i helgen och sen har jag haft fullt upp med plugg och att packa till Gran Canaria! Iiii Jag åker imorgon!! :D Skönt att få höstlov 2 dagar före alla andra. Men kommer sakna alla här hemma! Får krama om alla imorgon och de jag inte träffar imorgon ni får hålla ut tills jag kommer hem!
 

T.G.I FRIDAY's

 
 
 
 
 
 
 
Kvällen har spenderats på TGI Friday's och nu är jag galet trött och mätt! Imorgon är det fredag på riktigt, så tänkte gå och lägga mig så jag orkar med en sista dag innan helg! Puss o godnatt ♥
 

Over the clouds

 

Skittles minnen

 
 
 
 
 
 
♥ LÄNGTAR TILLBAKA!!! ♥
 
Hej på er! Sitter här och äter Skittles Isa köpte till mig när hon var i London. Försöker få upp energin lite och orka plugga, kanske inte den bästa taktiken... Får iaf lite minnen från språkresan i sommras!
Har precis kollat klart på de 2 nyaste avsnitten på Vampire Diaries! Så sjukt bra! Typiskt att det är en hel vecka tills nästa avsnitt bara :(. Har fått hem mitt microsimkort nu (!) yey så ska åka förbi mamma imorgon och hämta det. Får se om jag orkar dra till gymmet efter det, men på kvällen ska vi iaf äta på Friday's :D.

1 vecka kvar!

 
 
 
 
 
 
 

Höstporträtt

 
 
Tog många sjukt fina bilder på Isa i helgen när vi promenera på skogskyrkogården. Har redan visat 2 i inläggen under, men slänger ut 3 bilder till! Älskar kontrasten mellan den rosa tröjan och bakrunden och skärpan på bilden uppe till vänster! Vilken är eran favorit? ♥

Nytvättat hår

 
Har precis tvättat håret och det var ju typ helt underbart!! Har gått runt med halvsmutsigt hår i skolan idag och jag gillar det inte! Fast får skylla mig själv som ligger kvar i sängen en halvtimme extra och måste slänga i mig frukost och springa allt jag har till tunnelbanan... Men nu är det iaf rent och fint igen!
Hade ju armhävningstest igår som jag skämde ut mig på så innan jag duscha så körde jag och klarade självklart dubbelt så många... Har som sagt test på plankan om en vecka, så körde det också.
Nej nu ska jag ta fram min extremt dåliga svenska bok och läsa några sidor. Kram

Tisdag

 
En bild på fina Isa (min bonussyster) i brist på passande bilder ^^
 
Hejsan! Tisdag idag och har än så länge haft idrott och matte. Bara historian kvar innan dagen är slut. Känner att jag alltid skriver om mitt shema på tisdag men det är för att tisdagar är så sköna! Historia är inte mitt favorit ämne direkt men nu ska vi få göra en film om en uppfinning som förändrat vardagen så känns som om läraren fattar vad som är roligt iaf!
Efter skolan ska jag och några andra från klassen hitta på något, vet inte riktigt vad än men skriver mer ikväll. kram 

Ny mobil ^^

 
Äntligen en ny mobil! Tvekade mellan en iphone 5 men det blev en Samsung Galaxy S4 tillsist! Det ända som är dåligt är att man måste ha ett micro simkort, vilket jag inte har, så har beställt ett som förhoppningsvis kommer i veckan!

Hata armhävningar

 
Idag har jag haft träningsvärk som jag klagat över en del, hoppas mina vänner stått ut! haha. Jobbigt men glad att passet igår tog något iaf. Idag har jag haft idrott och armhävningstest, vad ska det vara bra för egemtligen!? Gick asdåligt. Plank test nästa vecka vilket hundra procentligt kommer gå bättre!!
 
Efter skolan träffa jag Linnea, köpte choklad och åkte hem till henne och snacka. Länge sen vi sågs så var mysigt!
Nu ska jag fortsätta jobba med tekniken jag börja på igår. Puss o kram

Höstbilder

 
 
 
 
 
 
 

Blir aldrig klar

 
Bild från promenaden
 
Inte på jättebra humör just nu eftersom jag pluggat i flera timmar men aldrig kommer någon vart! Är meningen att jag ska lägga till miljöperspektiv, för och nackdelar, påverkan på samhället m.m på en teknikrapport vi har skrivit om datorer men det ska vara inskrivet i själva texten så måste ändra alla stycken så det passar in och går att läsa. En hel massa att skriva alltså, texten ligger nu på 8 sidor...
 
Ska vara inne på fredag så behöver inte göra allt idag, tur det!
Tidigare idag var jag, Isa, Anna och pappa ute på en promenad och fota. Passade på idag när det var så fint väder och innan alla löv faller av från träden! Blev en del fina bilder! Ska bara redigera dem innan de kommer upp på bloggen ;).
 

4 bekännelser

 
 
Så sjukt glad att jag valde att läsa Teknik design på Nacka gymnasium! Hade aldrig träffat alla underbara människor annars!!
Hinner inte längre med allt jag vill och måste göra :( , bloggen och fota kommer lite i efterhand.
Är 10 ynka dagar kvar tills jag går runt i shorts och bikini i Gran Canaria!
Fick en Go Pro kamera idag!! :D (skriver mer om den sen ^^)
 Imorgon ska jag äntligen beställa en ny mobil!
 

Söndag = träningsdag

 
Bild från i sommras
 
Godmorgon på er! Söndag idag vilket betyder plugg och träning för min del. Jag och syrran ska gå och möta upp Stina och sen ska vi dra till gymmet och köra MRB (MageRumpaBen-pass). Länge sen jag körde det och brukar vara riktigt jobbigt så vi får se om jag överlever...

Instagram bilder från dagen

 
 
2 bilder från idag. Jag, Olivia och pappa tog en promenad i skogskyrkogården så sjukt fint där inne med alla höstiga träd! Kameran var tyvärr hemma hos mamma så lånade pappas mobil och fotade med istället :). Har ätit asgodmat och firat My nu på kvällen. Marängtårta med cookiedoug, kiwi och B&J glass så sjukt gott! Nu blir det film. puss

Bra fredag!

 
Ovisad bild jag tog för 2 veckor sen
 
Hej på er! Här var det dålig uppdatering!  Skrev senast i Tisdags förmiddag och sen dess har jag varit ute och sprungit med Julia, träffat folk från klassen, pluggat, haft teori prov på idrotten m.m
Igår var det iaf fredag och då var jag, Anna, Jacob, Jakob, Jocke och Filip på eriksdalsbadet och sen åkte vi hem till Filip fixade tacos kolla film och sov där tills idag. Även 4 andra som var med och kolla på fotbollen, själv är jag inte jätteintreserad men riktigt underhållande när alla sitter och kommenterar och skriker med värsta inlevelsen haha.
 
Blev inte jättemycket sömn så när jag kom hem åt jag lunch, tog en snabb promenad och la mig i sängen i några timmar, sov nog 2 och en halv timme, riktigt skönt. Jobbigt bara att man blir så seg av att sova mitt på dagen men nu ska jag ändå bara äta en sen middag sen blir det film och godis innan jag fortsätter sova ^^ ♥

2 veckor kvar!!

 
Brighton pier, orkar inte leta upp någon bild från när vi var på Gran Canaria förra året ;)
 
Bra dag idag, 2 veckor kvar tills vi ker till Gran Canaria, bara 50 min kvar till lunch och sen slutar vi! Hhade ingen idrott heller så började 10 ^^.
Hinner sällan blogga på kvällarna så får passa på att göra det nu i skolan. Igår var iaf jag och några andra hemma hos Anna och köpte pizza och såg på film, men idag blir det plugg och så ska jag ut och springa med Julia. Insett att jag tröttnar fortare när jag springer på gymmet så passar på att springa ute nu innan det blir för kallt. 
 

kanelbullensdag

 
hej på er, var ju kanelbullensdag igår så efter skolan åkte jag, Anna, Viktor och Jocke och köpte kanelbullar, fluff och choklad och gick hem till Viktor. Hade lovat mamma att äta hemma så hann inte vara där så jättelänge. Åkte hem käkade pizza och drog sen vidare hem till Julia där jag och Stina sov över. Inte träffat dom tjejerna på länge så var jättemysigt. Sov till 12 idag och sen fixa jag och Julia pannkakor till frukost.

Bra fredag!

 
Hej på er! Fredag idag och kanelbullens dag! Så sjukt skönt att det äntligen är helg! Imorse gick jag förbi enskede bageri och köpte en kanelbulle, just nu har jag håltimme fram tio över 11, ska äta pizza till middag, Ikväll ska jag träffa Julia och Stina och är på allmänt bra humör! ^^ ♥ Hoppas ni har en lika bra dag!

Uv-nagellack

 
 
När vi var i Linköping passade jag, Olivia, My och Isa på att låna våra kusiners mammas uv-nagellack. Hade aldrig tidigare använt det men blev superbra! Vet inte jättemycket om det men uv-nagellack är ett specialnagellack som ska hålla mycket längre och ska efter varje lager torka under en uv-lampa. Gjorde inte så noga på höger hand så där ramlade allt nagellack av på 2-3 dagar men 3 naglar på vänsterhanden sitter fortfarande kvar ^^. Hade aldrig fått pärlorna att sitta lika bra med vanligt nagellack så är helt klart godkänt även fast det inte höll så länge!
Vet inte om ljuset/strålningen (?) från uv-lampan kan vara farligt/skadligt för naglarna men har iaf inte slitit något på mina naglar så ska nog önska mig det i julklapp. Mindre än 3 månader kvar nu ;)

Pursuit of happiness

 
 
Pluggmat - surdegsbröd, skinka, avokado och tomat är seriöst en av de godaste matkombinationerna!
 
Hej på er! Idag har jag haft en bra dag även om det inte hänt något speciellt. Har svenska, matte och design på onsdagar så är en rätt så chill skoldag. Efter skolan åkte jag hem till mamma för att hämta mitt gymkort som jag hade glömt där (nästan tappat bort) och passade även på att plugga lite matte där. Nu har jag gjort klart svenska läxan som är till imorgon och har bara kvar teknikrapporten och engelskaläxan som är tills på fredag.
Försöker göra klart allt idag så jag kan träna och/eller vara med kompisar efter skolan!
 
Nej nu ska jag återgå till pluggandet! Men utan musik hade det aldrig gått!

Första Oktober!

 
Första Oktober idag! Bara 3 veckor kvar tills vi åker till Gran Canaria! ^^ ♥ Längtar asmycket! Idag ska vi fira My, min bonussyrra, som fyller år i helgen så hennes mormor och morfar är här.

Skola och shopping


 
 
Mössa (new in) - Monki, rosa hoodie - Superdry, jeans - gina tricot, kofta - primark, skor - Duffy.
 
Hej på er! Haft en extremt jobbig skoldag med orientering på morgonen. Gick ju ganska bra men har inte tränat på över 2 veckor eftersom jag varit sjuk, så fick ordentlig mjölksyra i benen när man skulle springa upp för alla berg. Bytte om, duscha och skyndade oss tillbaka till skolan för att ha historie prov. Fick en halvtimme extra men skulle behövt mer tid... Sen så fick vi ingen lunch för att matsalen hade stängt :(.
Jag och Anna åkte iaf in till stan och fick med mig en tröja och en mössa hem. Lånade Isas mössa i helgen och den var så mysig att jag gick och köpte en egen ^^. Tröjan dyker upp i någon outfitbild snart. ♥
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!