En throwback-saturday och tankar klockan 01:06

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder från den bästa resan och sommaren hittills♥

Vill hinna göra så sjukt mycket i mitt liv - Resa runt till massa olika länder och städer, skaffa ett bra jobb, gå på festivaler, köpa/designa mitt drömhus och allt sånt.
Planerade/planerar att gå på Bråvalla i sommar men har inte fixat biljetter än och ser tyvärr rätt mörkt ut. Mina föräldrar har alltid tyckt att jag ska jobba för det jag vill ha och lära mig att man inte kan köpa och göra precis allt man vill om man inte har pengar och en inkomst. Betalar i stort sett alla mina kläder och nöjen själv och de väljer att lägga ner pengar på resor. Vilket ger en mycket fler minnen och roliga stunder än vad materiella ting gör.
 
Förra året var jag på språkresa - en resa jag själv betalade totalt 10 000 för att få åka på, inklusive shopping- och fikapengar. Sparade och jobbade som tidningsutdelare i 3 månader och sommarjobbade inom Stockholm stad. Hade verkligen en av de bästa sommrarna hittills och vill verkligen att denna sommar ska bli ännu bättre med Bråvalla och allt annat som är inplanerat.
 
Sökte nyligen både deltidsjobb hos McDonald's och ett sommar jobb inom Stockholm stad, men fick tyvärr inget av jobben. Känns astråkigt när jag ändå gjort mitt bästa, lagt ner massa tid på att skriva cv, fylla i formulär och gå på 2 jobbintervjuer men ändå inte lyckas. Känns även sjukt segt att detta innebär att mina chanser att hitta ett sommarjobb eller ett deltidsjobb (som betalar mer än 40 kr i timmen, som jobbet som tidningsutdelare ger) inte är särskilt stora nu.
 
Inget sommarjobb betyder inga pengar, inga pengar betyder inget bråvalla, inga shoppingpengar, inga resor när jag fyller 18 och inga pengar under hela sommaren. För vi får ju inget studiebidrag på sommaren och mina föräldrar skulle aldrig betala 2500 för att låta mig gå på festival. och jag förstår dem.
 
Vart lite nere för att jag inte fick något av jobben jag sökte och vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Svårt att komma på en slutsats utifrån detta när jag själv inte vet vad jag ska göra åt saken. Men jag vet är att jag är rätt körd utan sommar jobb, och att jag verkligen vill ha ett. Frågan är bara om jag lyckas fixa ett.

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!