Snart sommarlov

 
Somriga bilder från Maj-September 2013
 
Shit vad trött jag är, tänkte bara skriva lite kort om dagen och sen ska jag lägga mig och sova på direkten. Åkte in till stan efter frukosten. Satt vid vattnet nära centralen och var riktigt mysigt. Sen mötte jag upp Linnea i gallerian. Var in i två butiker innan vi dog av värmeslag och åkte hem och drack vatten. Bytte om till bikini och la oss på en äng och sola ett tag. Var så sjukt varmt och båda löka sönder så pallade bara vara i solen i kanske en timme innan vi gick hem igen.
 
Eftersom jag var så svettig så tänkte jag att jag lika gärna kunde gå ut och springa innan jag duschade. Sagt och gjort, tog mina nya löparskor och gick ut och sprang 50 minuter utan att stanna. Har inte sprungit sen vårruset 2 veckor sen, men gick otroligt bra att springa. Allt tack vare mina nya skor! Kändes verkligen som benen sprang av sig själva hahah.
 
Kom hem, körde lite styrka och stretchade innan jag tog en dusch och sen åt middag. Senaste 45 har jag suttit och sytt upp banden på min skolavslutningsklänning som var 13 cm för långa (???). Riktigt pilligt, men blev rätt bra till slut. Imorgon är det skolavslutning, tagga! :D

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!