Bildbomb från nyår

 
 
 
Sneaky katt som sprang runt på de nyårspyntade resturangernas tak
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hade inte särskilt höga förväntningar på nyårsafton och tyckte först att det skulle kännas väldigt konstigt att fira utan mina vänner. Men blev verkligen en riktigt bra kväll. Var först i vår bungalow och gjorde oss i ordning och tog lite outfitbilder innan vi gick ner mot restauranggatan. Hittade ett supermysigt ställe där vi åt grillade kycklingspett och gick sen runt och kollade på alla butiker och restauranger som var pyntade med ballonger, ljusslingor och glitter.
 
Slog oss sen ner på en italiensk restaurang där vi åt pannacotta och brownie till efterrätt. Tanken var att vi skulle sitta ner och skypea med pappa och mormor och morfar, men hade glömt hörlurar och det lät alldeles för mycket på resturangen så kunde bara kort önska gott nytt år.
 
Vid 9 tiden drog vi ner till stranden där det var fullt med folk. Blinkade och kom hög musik från klubbar så stog och dansade med och kollade på eldshower som var överallt. Dansade så vi blev alldeles svettiga och sen när tolvslaget kom så stog vi och kollade på alla fyrverkerier. Riktigt kul att det var så mycket folk runt omkring en även fast vi inte kände några! Förutom att Olivia tappade bort sina skor när hon försökte undvika en kille som ville kyssa henne så vart det en riktigt lyckad sista kväll på året!
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!