Tillbaka i Sverige

 
Igår natt anlände bussen äntligen till City Terminalen efter den 30 timmar långa resan hem från Val Thorens. Som ni kanske hört var det ett bergsskred precis dagen innan vi skulle åka hem och en stor sten hade förstört vägen. Trodde först vi skulle få stanna kvar flera dagar men hade ändå tur och var första bussen att lämna byn vid 6-tiden på lördagen, bara 7 timmar försenade.Vart hur glada som helst när vi får sms om att vår buss stog på parkeringen och var redo att åka och sprang från sportcentret där vi haft all vår packning och legat på golvet och sovit medans vi väntat.
 
Resan hem relativt fort och jag sov rätt mycket på bussen så var det ändå riktigt skönt att få komma hem och lägga sig i sin egen säng. Men har haft en underbar resa och skulle deffinitivt åka tillbaka om jag fick chansen! 
 
Idag är jag hemma och snorar och hostar, men det får man ta efter att ha åkt skidor, vart med kompisar, dansat och haft grymt kul i en vecka! Rätt skönt att få en extra ledig dag från skolan och ta det lugnt och vänja sig vid vardagen igen. Hoppas ni också haft ett bra sportlov, puss♥

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!