En bättre onsdag

 
Heej idag vaknade jag upp utvilad brevid min älskling 30 min innan alarmet skulle ringa, svårt att få en bättre start på dagen. Hade bara två lektioner i skolan och fick reda på att jag fått A på konstruktionsprovet vi gjorde i måndags. Sen åkte jag och Anna in till Södermalm för att lämna in min gamla samsung s4 på lagning. Alltså den mobil jag hade ett och ett halvt år som gick sönder i april och som legat i en låda medans jag tog pappas s4 istället.
 
 
Efter bara 1 timme ringer de och säger att mobilen är lagad så kunde gå och hämta ut den direkt! Så värt att bara byta skärm och glas för 1500 istället för att köpa en helt ny mobil för 3500-5500! Fick dessutom tillbaka alla bilder som var kvar på den så är verkligen glad. Nu är det superskydd med både bra skal och plastskydd för skärmen som gäller. 
 
Imorgon har jag prov på halva matte 4c kursen så hela kvällen kommer bestå av plugg. Puss♥

Vill ha ledigt efter helgen

 
Sitter på tunnelbanan på väg hem till Viktor tillsammans med typ 1000 aikfans som är på väg hem efter deras match. Inte direkt lugnt för mig som tänkt plugga. Men får läsa i min konstruktionsbok när jag kommer fram istället så får Viktor fixa middag ^^. 
 
Haft en sjukt fullspäckad helg och är förvånad att jag inte är tröttare efter utgång på fredagen, 9h jobb, 18årsfest på lördagen och 4h jobb idag. Men hade iallafall sjukt kul på både utgången och Bellas fest igår. hoppas er helg också var grym. Puss♡

Mycket som hänt

Heej! Haft två riktigt bra dagar, trots en liten incident i onsdags. Jag Anna, Otto och Filip var ute på Solidaritet i onsdagskväll och hade askul. Var först i stan lite för tidigt så då gick vi och satte oss på Espresso house som precis skulle stänga och köpte kladdkaka och chailatte. De få som var kvar gick när personalen stängde kassan men vi fick sitta kvar och så satte de på rave-musik, mycket bättre än att gå till en bar haha. Sen gick vi till klubben och dansa vid halv 12 och efter bara en halvtimme så upptäcker jag att min mobil som jag precis lagt ner i framfickan är borta. Gick runt och fråga om nån fått in den i baren och garderoben, men när de sa att de inte gjort det fanns det inte mycket att göra. Så sjuka människor som bara tar saker... Men i övrigt var kvällen grym. 
 
Igår var jag dödstrött men kämpade mig upp kl 7 till skolan och hade matte i 2 timmar innan jag åkte hem och sen vidare till arkitektkontoret pappas sambo jobbar på för att intervjua en av hennes kollegor till mitt gymnasiearbete. Han visade massor av projekt och pratade om jobbet så var väldigt inspirerande. Känner mig helt säker nu på att jag vill jobba som arkitekt/byggnadsingenjör nu när jag fått se alla hans arbeten och skisser.
 
Sen mötte jag upp Viktor för att åka till Gröna Lund och spendera eftermiddagen där. Inte vart på grönan på aslänge så behövdes verkligen ett besök där för mig som älskar bergochdalbanor. Kom hem runt 9 tiden och stekte pannkakor innan jag stupade i säng.

23 September

 
Heej! Shit vad tiden går fort. Var över 1 månad sen skolan börja och idag är det bara 1 månad kvar tills jag tar höstlov och familjen flyger till New York! Längtar så sjukt mycket och kommer bli en ny upplevelse då jag bara vart i kontinenterna europa, asien och afrika och vi oftast brukar åka på solsemester. Har tidigare besökt storstäderna London, Paris och Bangkok så ser verkligen fram emot en ny destination med ett enormt utbud av shopping, massor av turistande, god mat m.m. Lär ju deffenitivt känna mig som en myra bland alla skyskrapor.

Släpper skolan för denna vecka nu

 
Kan verkligen dra en lättnads suck att jag äntligen skrivit klart min argumenterande text i engelska. Så skönt att lämna in den (1,5h innan deadline haha) efter att ha skrivit hela eftermiddagen och lite nu på kvällen. Dock var Johanna hemma hos mig och pluggade så har inte direkt varit intensivt skrivande hela tiden, men har ändå tagit sjukt lång tid. 
 
Nu ska jag sova för imorgon väntas jobb och förhoppningsvis roligheter på kvällen. Puss♥

Kornblå

 
 
 
Köpte den här superfina klänningen i Bangkok när vi var där i Januari och tycker det är så synd att jag knappt fått användning för den. Hade den på ett coctailparty direkt när jag kommit hem från Thailand och sen nu när jag var på Fuertoventura. Hoppas verkligen det kommer fler tillfällen, det positiva är iallafall att det är väldigt liten risk att jag växer ur den. 
 

Matkoma i den vanliga ordningen

 
 
 
 
 
 
Åå herregud vad jag är mätt, kan verkligen aldrig låta bli att äta för mycket när jag går på restaurang. Allt är så gott att man äter med ögonen även fast magen är full och säger stopp. Men var såklart väldigt gott, Delade som vanligt hela familjen på chips och mozzarellasticks och sen prövade jag Friday's kycklinghamburgare och en oreo madness till efterrätt. Tur att vi tog en liten promenad från östermalmstorg till Tcentralen iallafall så maten sjönk ner. Nu ska jag passa på att lägga mig tidigt. Puss♥

Bästa melliset

 
God eftermiddag, tog precis ett break från matteplugget och fixade bananpannkakor till mellis. Så goda men kanske lite väl mättande. Ska nämligen på restaurang ikväll så hoppas jag hinner bli hungrig igen tills dess. Det är Isas 15 årsdag vi ska fira i efterskott och hon har valt favoriten Friday's, vilket aldrig är fel.
 
Nu ska jag fortsätta plugga lite och snyta mig, har såklart blivit förkyld igen så går runt och snorar och nyser så jag skrämmer katterna här hemma. Men hoppas jag hinner bli lite bättre tills imorgon för då ska jag jobba på kvällen. Puss♥

Kajsa's personalfest

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Igår hade mitt sommarjobb personalfest och blev bjudna på middag på Styrelsen Bistro och bar. Hade inga förväntningar alls och trodde inte vi skulle göra mycket mer än att äta. Men hade så sjukt kul så stannade ända från 18 till 23. De bjöd på godaste köttet och potatisgratängen jag ätit. Har aldrig ätit så blodigt kött förut men det smälte verkligen i munnen. Sen blev det en hel del prat, dans och créme brulée till efterrätt. Var öppen bar så de som var över 18 fick ta för sig bäst man ville. Sen när vi gick hem fick vi varsin goodiebag med b.la. 2 vitamin well, svart te och bästa av allt, ett vip åkband till grönalund. ^^ En väldigt lyckad måndagskväll helt enkelt♥

Tisdags plugg

 
Äntligen hemma från skolan efter en jobbig dag med mycket att göra. Känns som vi har sjukt mycket plugg även fast jag bara läser 7 ämnen för tillfället. Men beror nog mest på att det går så fort fram i Fysik och Matte. Ska liksom hinna 2 mattekurser denna termin. Är bara det att jag inte hittar tiden till att plugga när jag är hemma :/.
 
Men nu ska jag snart sätta mig och skriva klart en labbrapport och sen kommer pappa snart hem från Kroatien. Puss♥

Godmorgon

 
Var uppe redan vid 5 då jag sov hos Viktor och han skulle upp och jobba. Så jag åkte hem och lämnade lite saker och åt frukost och nu ska jag snart åka till skolan. Inte så kul att det är måndag men är ändå lite taggad för ska på Afterwork med caféet ikväll och bli bjudna på middag så får fokusera på det. Puss♥

Cocktail night

 
 
 
 
 
Heej! Sitter hemma hos Viktor och är helt slut. Men det är kanske Inte så konstigt när jag hade en så bra kväll igår. Var först hemma hos mig och fixade massa drinkar som blev grymt goda. Gjorde mohito, watermelon-lemon, en som hette sylvester passion och sen mina två favoriter Strawberry daiquiri och hallondröm. Vid halv 12 tiden så promenerade vi till Colloseum som ligger 10 korta minuter promenadväg från mig. Hängde där i nån timme och sen drog vi vidare till Marquise innan vi kom hem lite för sent. Kändes lite när man var tvungen att gå upp vid 10 för att gå och jobba, men hade ändå trrott att jag skulle vara tröttare så funkade ändå.  Får ta igen sömnen inatt istället. Hoppas ni hade en bra lördag. Puss♥

Pizza night

 
 
 
Väldigt kassa bilder på gårdagens middag och efterrätt, men var helt ärligt för trött för att ändra ljuset i rummet och ställa in kameran rätt. Hade det iallafall väldigt mysigt och gjorde hembakad pizza innan alla övergav mig för att vara med sina kompisar. Men glass och sex and the city är inte så illa det heller en fredagkväll när man har slut på energi efter en vecka i skolan. 
 
Just nu är jag på väg till jobbet för ett 5,5h pass och efter ska jag träffa Anna och käka middag och fixa lite. Riktigt taggad på ikväll som inte kommer bli en hemma och kolla på serier kväll. Puss♥

Snart mot gymmet

 
 
 
 
 
 
Denna otroligt fina tjej, aka min syster ska jag snart åka och träffa för ett träningspass. Knappt utnyttjat mitt gymkort överhuvudtaget sen jag köpte det i april. Så kände att det verkligen var dax att träna nu när jag äntligen blivit helt frisk efter 2 veckors förkylning. Ni får önska mig lycka till! Trevlig fredag♥

Många bilder på en och samma blus

 
 
 
 
 
 
 
 
Passade på att ha min nya (älsklings) blus från Zara idag, fredagen till ära.  Länge varit inne på att köpa en blus i den här stilen men aldrig hittat en som sitter perfekt, alltid varit förstora i armarna eller något. Men denna var ett givet köp. Är så nöjd♥

Inspirerad

 
Lyckades försova mig imorse och vaknade 10 min innan jag skulle gå hemifrån. Men hann som tur var med min tunnelbana ändå och kom precis i tid till mattelektionen. Sen när jag slutat vid 11 satte jag mig på pendeln hem till Viktor med Zara och Noels podcast i lurarna. Perfekta tidsfördriven när man åker tunnelbana/buss/pendeltåg. Måste dock hitta fler podcaster att följa för just nu följer jag bara deras och Mathilda & Andrea's och deras avsnitt hinner jag lyssna klart på samma dag de släpps. Vill typ ha någon att diskutera allt med bara för att de säger så mycket intressanta saker. Hursom helst väldigt inspirerande. 
 
Nu ska jag redigera lite bilder jag och Olivia fotade tidigare idag, men ni får denna bild så länge. Ursäkta mitt risiga hår, klipptid ska bokas imorgon!!!

När man bara ska kolla lite i stan

 
Heej! Har kännts som att fredag hela dagen utan att jag inte riktigt vet varför, men hade bara 2 lektioner innan vi fick sluta halv 1 idag så kanske är det som gett mig lite fredags feeling. Efter skolan åkte jag och Anna in till stan för att bara "kolla", men sluta med spontanshopping och att jag kom hem med tre toppar..
 
Inte det bästa när planen är att jag ska spara så mycket som möjligt till höstlovet. Men är iallafall väldigt nöjd med alla tre plaggen som troligtvis dyker upp här på bloggen under närmsta veckan. Efter det mötte jag upp Viktor och vi åkte hem till mig och åt middag. Nu ska jag vara lite social mot honom och kanske kolla på film. Puss♥

Ett lite mindre berg av plugg

 
Ännu ett godnattinlägg, innan jag stänger av datorn och kryper ihop i min säng. Har suttit med en svenska uppgift hela kvällen så jag ska slippa plugga imorgon och kunna umgås med Viktor efter skolan. Väldigt skönt att få den avklarad iallafall och nu bara ligga efter i matte och fysik. Släpade ju med mig alla tunga skolböcker på semestern men vem orkar plugga varje dag när man är ledig? Hoppas ni har haft en bra måndag. Puss♥

Godnatt

 
God kväll på er! Mina ögonlock känns hur tunga som helst så ska snart sova, men ville bara in och skriva ett lite inlägg innan jag säger godnatt. Vaknade upp brevid min fina kille imorse och sen följde han med mig till Älvsjö innan jag åkte vidare till jobbet för att köra ett 7,5 timmars pass. Passade på att jobba över lite idag då jag var förkyld och kunde varken jobba i fredag eller lördags. Väldigt skönt att ha en dag man bara tar det lugnt, så man orkar slita lite extra länge på jobbet dagen efter. Hörs imorgon, tagga ny vecka. Puss♥

Yves Saint Laurent

 
Passade på att köpa en ny parfym nu när jag var ute och reste då min Escada parfym börjar ta slut och ville ha en som inte luktade lika sommrigt. Så fick bli Black Opium från YSL. Fastnade direkt för den snygga flaskan och den söta doften. Är absolut ingen parfym expert, men den ska tydligen lukta vanilj, kaffe, varmt och sött, samt passa bäst på kvällen under höst och vinter. Själv tycker jag den luktar lite som karamell vilket passar mig perfekt. Kostade 52 Euro för 30ml, men fick 25% rabatt för att Viktor också köpte en parfym så blev 38 Euro.

Outfit från Spanien

 
 
 
 
Klänning - rut & Circle // skor - din sko

Fredag

 
Äntligen helg! Även om det bara blev 3 dagars skola för mig och korta dagar så är det väldigt skönt att få vara ledig i 2 dagar och hinna göra massa saker. Eller massa och massa, ta det lugnt, jobba, plugga lite och umgås med familjen och Viktor. Igår var vi hemma hos hans mamma i hennes nya lägenhet och blev bjudna på middag så var väldigt mysigt. Sen idag mötte jag upp Julia och åkte hem till Johanna efter skolan. Sjukt att jag inte träffat dem sen Fårö (var dock bortrest en vecka men räknas inte). Väldigt mysigt var det iallafall. Hoppas ni får en bra helg. Puss♥

Fuerteventura 2015

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Heej! Nu är jag hemkommen från Spanien och sitter i mitt saknade (men extremt stökiga) rum! Har haft bästa resan med sol, klarblåhimmel och 28-30 varje dag. Så blev verkligen en kontrast att komma hem igårkväll till kyla och regn. Här får ni massor med bilder i blandad ordning från resan som får tala för sig själva. Puss♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!