Finbesök från Stockholm

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
      
 
 
 
 
 
 
Förra helgen var två favoriter på besök här i Luleå. Har tjatat nästan varje gång vi ses att de borde komma och hälsa på, så nu blev det äntligen av! :D Tjejerna landade på fredagkvällen och då var vi bara hemma och åt middag och satt och pratade. Sen på lördagen åkte vi in till stan för att äta brunch på Savoy. Hade bara ätit frukost där tidigare som var väldigt enkel så brunchen var över förväntan och väldigt god. Gick runt i lite butiker efteråt och hann se lite av Luleå city.
 Tog en promenad till ica för att handla till middagen direkt när vi kom tillbaka till lägenheten och jag fortsatte agera sightseeing guide och passade på att visa dem lite av skolan på vägen. Sen blev det att spela en omgång av Ticket to ride innan det var dax att laga fisksoppa.
 
Åt middag och fixade oss för att sen ta en taxi till Alcatraz där vi mötte upp några av Fredriks kompisar. Är ett nyöppnat nöjescenter med b.la. gocart, paintball och prison island. Blev dock bara bowling för vår del på den halaste banan jag varit med om. Kan ju inte säga att det gick särskilt bra för nån av oss haha. Sen åkte vi vidare till stan där vi skulle sätta oss på skybar, men de var stenhårda med att det var 23 årsgräns så kvällen blev inte riktigt vad vi tänkt oss, men vi hade kul ändå.
Slutade med att jag somnade vid 4 tiden och vaknade upp sent dagen efter. Då hade Julia och Johanna redan varit uppe sen 9 och städat i köket och var på väg att gå och handla ingredienser till pannkakor. Riktiga änglar♥ Blev pannkaksfrukost när de kom tillbaka och sen hann vi ta en promenad i skogen och sitta och äta glass i solen innan de behövde åka hem igen. Var så kul att få lite besök hemifrån och jag hade saknat tjejerna hur mycket som helst. En svårslagen helg helt enkelt♥

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!