Sista advent

Idag är det äntligen sissta advent, å fyra dagar kvar till Julafton :D . Idag ska jag åka pulka på gärdet och äta middag hos Annas sysling och hennes barn. Jag ska äta frukost nu så jag skriver nog mer i kväll eller i morgon.

LOVE FROM EMII!!

Ny klippt

Har just varit och klippt mig och det blev superbra. Har mycket kortare än förut och har snelugg :D

Puss och kram EmiiJullov

Nu är det äntligen jullov! Jag gick bara i skolan en timme idag sedan åkte jag hem och åt pasta carbonara med Isa och Iren, Isa hade haft feber men nu mådde hon bättre. Vi ritade sedan såg vi på trolltider. Jag gjorde klart en mössa i grönt ¨åt mig själv och nu ska vi snart sätta på en film. Men jag hinner inte se hela filmen eftersom jag och Olli har klipptid på Freddys salong halv fem.

Puss och kram Emii

Hejsvejs

Jag har precis bakat en chokladkaka med kokos i som blev jätte god (tjuvsmakade lite :D ) Vi ska ta med oss fika till skolan imorgon och bjuda (som ett knytkalas) Eftersom det är lucia. Men om man tänker idag så ska jag på julmarknad med Pappa Olli och Linqustarna förstås. Vi brukar gå på julmarknad i gamla stan och det ska vi göra i år också. Sen skulle vi titta på NK:s julskyltning, har hört att den ska vara bra i år men har inte sätt den än för det regnade i helgen när vi tänkte gå dit. Vi ska också äta på resturang men vart vet jag inte , det är tydligen en överraskning . Nu ska jag sitta framför datorn lite för vi ska åka kl 16:30 så jag ska vara lite snabbt och kolla in alla sidor :D

PUSSAR OCH KRAMAR EMII


snart skola :(

Nu sitter jag vid datorn och skriver som ni kanske märker. Jag ska snart gå till skolan men vi har sovmorgon till 9 så det är en timme kvar. Idag ska jag på träning så jag hinner inte skriva något ikväll tror jag. Men nu ska jag rennsa några gammla inlägg som jag gjort.

PUSS OCH KRAM EMII!!

Bilderna funna

Jippie hittade just bilderna från våran inflyttnings fest. Alla snodde min kamera och fottade sig själva

  
Madde och hedda i bakrunden


Isa och Olli

matbordet

Det var dom bästa bilderna jag tog, men jag missade att ta på mig själv :(

LOVE FROM EMII

skolkläder

Äntligen är det fredag!!! Har längtat , Vi fick skolkläderna som jag bestält idag. En röd munkjacka svarta byxor och en eco påse som man ska ha böcker i. Idag var det sista elevrådet för den här terminen, så vi fick saffransgifflar, pepparkakor och julmust, Mums! Sen när jag kom hem hade tydligen Anna låst överlåset och jag hade ingen nyckel dit så jag fick åka tuben till T-Centralen där jag mötte pappa som gav mig nyckeln. Sen skulle jag åka hem också och det var fullt med folk så man knappt kom av eller på men jag fick sitta ner i alla fall. Nu ska jag göra lite julklappar och sen kommer farmor och farfar hit.

LOVE FROM EMII
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!