första advent!

Idag har jag inte gjort någonting, det känns jätte tråkigt att bara vara hemma. Det är ju ändå första advent även fast det inte är december än. Camilla och Andreas har varit här över helgen för att gå på Takida konsert på Hovet. Så Andreas och mamma har suttit upp en gaderob , men nu har dom åkt hem. Olivia och mamma är på Ollis dans och jag är ensamhemma :( . Å så får jag inte tag på Bella , vi skulle kanske ha åkt tillsammans till träningen. Jag sitter och läser Guld Kompassen som är jätte bra men den är super tjock också så man får ont i armarna. Aja jag ska fortsätta läsa nu. En sak som är bra är att jag börjar få lite ordning i mitt rum, ska bara få upp hyllor och soffan som vi bestält ska komma snart.

HA EN BRA FÖRSTA ADVENT!! KRAM EMII!!

Bowling

Idag har jag varit på träning i enskedehallen. Vi har snart klubbmästerskap, så vi tränade på varven plus volter på trampolin. Efter träningen skulle vi bowla allesammans. Vi bytte om och åt innan vi fick börja bowla. Jag satte två st strikar och fick 209 poäng på 18 omgångar. Sen när vi nästan bowlat klart kom Hugo dit och dom skulle nog också bowla tror jag. Sen tog jag och Bella tuben till Skarpnäck. Vi gick hem till henne eftersom mamma var och handlade och jag hade ingen nyckel hem. Hon har tre kaniner som vi gosa lite med och matade sen så visade hon mig runt i lägenheten. Sen när mamma kommit hem gick vi till mig, men jag hittade inte så bra... Det tog en halvtimme att gå hem istället för 10 min om vi hade gått rakavägen. Jag visade henne runt lite och sen skulle vi fika, Pepparkaksballerina och saffranslängd. Efter fikat såg vi på en film som vi köpte (fick) igår . Den hette Nim och den hemliga ön och var ganska bra. Sen var Bella tvungen att gå hem :( . Nu ska vi snart äta kött och potatis och ha fredags mys och titta på Robinson , om inte olli får något dampfall för att hon missar MGP Nordic som är samtidigt.

LOVE FROM EMII!!


Den nya ballerinan med pepparkaks smak.


hemma

Idag har jag bara varit hemma och suttit vid datorn efter skolan. Pappa är och storhandlar och sen skulle han hämta Olli från fritids. Isa är på dans och anna jobbar och My vet jag inte antagligen på fritids eller hos en kompis. Nu ska jag gå och käka en macka och jag tror Olli och  pappa kommer snart och då ska jag och O hitta på något :D

KRAMAR EMII!!

snart skola

hej som vanligt väckte pappa mig sju fast jag har sovmorgon till nio på måndagar. Men det var ganska bra det för annars hade jag inte hunnit skriva något :) . Idag har vi steg i skolan (Ma, Sv, Eng och franska ) men som tur är så är jag nästa klar med allt som ska vara klart innan jul så jag får väll  bara träna glosor . Nu måste jag borsta tänderna och bädda sängen sen ska jag gå :D

PUSS & KRAM EMII


bilderna borta

hej har varit i globen idag . köpte ett par vantar på H&M . Sen åt vi Pizza till lunch (det som var kvar sen igår ) jag och My har bakat choklad muffins som blev jätte fina ,och goda tror jag har inte smakat än.

Jag hade tänkt lägga in alla bilder från festen igår + baket men bilderna försvann :( och jag har redan raderat alla bilder från kameran sådom är borta :( :( :( . Jag ska prata med pappa sen om han vet vart man kan ´hitta dom för bilderna är inte där dom brukar vara.

//EMII

brunett eller blondin??

tycker någon att jag ska färga håret så det blir samma bruna som på colaget? aja ska titta på idol nu . Jag och jullan har varit och badat på sandsborgsbadet efterskolan så är supertrött!!

 

LOVE FROM EMII!! <33


Mot badhuset

Hej! Sitter och äter banan väntar på att Anna, Isa och My ska komma så vi kan åka till badet.


grejerna är redan packade.

LOVE FROM EMII


bakning pågår

just nu håller jag på att baka chokladbollar , eller dom står i kylen. Dagen idag var inte så speciell förutom att jag redovisade steg 3 i franska jippie!!:D har typ övat i en vecka men det gick bra. Men nu ska jag spela sims2 och sen ska jag väll packa upp lite grejer från flytt lådorna. Jag är ganska glad för en annan grej också för jag var den första som bakade något i våran nya lägenhet (fast vi har bara bott här i 1 månad ) men nu ska jag inte skriva mer men hoppas ni också har haft en bra dag !

PUSSAR OCH KRAMAR EMII!! :D

mina chokladbollar och jag


och en del av mitt rum


Farsdag

idag är det farsdag och vi har firat det lite grann. I morsse fick pappa presenter en kent skiva och lite saker olli gjort själv. Sen åt vi frukost och jag och My våffla håret sen. Vi gjorde Colage hela förmiddagen. till lunch åt vi Omelett med bacon och en med köttfärs. Sen har jag varit på Gympa mellan 4-7 . Vi åt förett efterätt och huvudrätt till mat. Först blev det varmmacka med svampstuvning sen blev det kalops och sist äppel paj till efterätt. Nu ska jag göra läxor så jag måste stänga av.

 

 


Colage


hade inte så mycket att göra så jag gjorde ett colage :D


äntligen helg+Cosmonova

Idag har vi varit på Cosmonva och sett en film som hette kossmos. Den handlade om rymden, förstoringar och förminskningar typ och i början var det skit läskit! Sen gjorde vi något uppgiftsblad om dinosaurier. När jag åkte hem med Johanna och Jullan skulle vi prata engelska. Först glömde vi bort oss och råkade säga en sak på svenska så vi bytte platser och när vi började prata igen kom det en gubbe och frågade om vi glömt en påse som låg där vi satt först och då var vi tvungna att säga nej på svenska :D Nu ska jag spela sims2. Någon mer än jag som tycker det är skönt att det är helg?? Komentera !! vad ska ni göra i helgen??

LOVE FROM EMII

  

Jag nu !!


Ikea

hinner inte skriva så mycket , har just ätit pannkisar och ska snart åka till Ikea (kungens kurva) och köpa bestik och annat smått och gott :D Idag har jag varit i skolan, som alla andra dagar. När jag kom dit på morgonen så var man tvungen att ta av sig skorna vid ingången, istället för att gå ända fram till skåpet, för det regnade ute. Det blev lite trafikstoppning till skolan. Som att man står i kö för att åka karusell så står man i kö för att komma in i skolan (lite skillnad va??) . Nu är jag i allafall supersur på olli och ska skälla på henne så jag kan inte skriva mera :D

LOVE FROM EMII!!


bonde söker fru

jag tittar på bonde sökerfru nu (eller det är reklam) Har gjort lite läxa och innan det åt vi kasler med annans och potatis, Nu börjar det skulle bara säga hej typ :D Sen blir det nog att sova så jag säger god natt redan nu.

GOD NATT SOV SÅ GOTT KRAMAR EMII!!

och så har jag just ätit en...



mums :D

emiisdag

idag har jag inte gjort något sp alls, har varit i skolanförstås och Ma,Franska,Sv och eng stog på shemat idag. Till lunch blev det makaroner och köttbullar (och som vanligt är ketchupen slut när man ska andvända den 🙃) Efterskolan tog jag tuben hem med hedda och jullan fast jag åkte hem till mig och nu ska jag väl plugga mera om  jag inte kommer på något annat att göra . Ha det så bra

LOVE FROM EMII

Supertrött!

just nu är jag supertrött i mina ben och armar. Har nyss varit på gympaträning vi har precis börjat med att bara ha styrka på tisdagar och nästa vecka ska vi ut och springa! Hoppas det inte regnar i alla fall. Annars har vi haft B.L.A Musik där vi fick dansa till någon country musik. Nu ska jag ducha så jag hinner inte skriva något mer .

PUSS OCH KRAM EMII


snabbt inlägg

jag hinner bara skriva en snabbis nu för klockan är mycket och jag ska snart sova. Det var en okej skoldag och vi hade idrott för första gången inomhus i enskederackethall. Enligt mig tyckte jag det var ganska kul. Först fick en del av gruppen spela bedminton och jag var en av dem. Det gick inte särkilt bra jag var med frida och madde. Sen fick vi spela innerbandy och då gjorde jag ett mål (mycket stollt! det var ett supersnyggt också :D) Efter skolan hade jag PH eller jag jobba över, sen åkte jag till gympan. Vi hade fristående och hon som gjort det åt oss var där och ändrade så det blev jätte bra . Sen har jag kollat på skolkläder , duchat och käkat efter träningen

Godnatt LOVE FROM EMII!


läxa+packning=tråkigt

idag har jag bara gjort läxan och packat och det har varit jätte tråkigt ! :( Men jag har i alla fall gymnastikträning idag så jag har  någonting att se fram emot. Det var nog ganska sjönt att få läxan klart, det är igentligen ingen läxa det är bara så att jag tycker jag ligger efter i typ allt så jag har jobbat men nu har jag 13 tal kvar i MA, Några supstantiv, verb och adjektiv övningar i SV och Eng är klart och Franskan ska jag börja med snart :D ändå har jag gjort mer än helften (måste vara galen Haha ) Nu är det mat, rökt lax tror jag men det kommer nog ett inlägg till senare nu har jag lite fullt upp :D

Ha det så bra

LOVE FROM EMII

 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!