...

idag vet jag inte vad jag ska göra. Skulle vilja shoppa men det gjorde jag i lördags. Måste väl träna om jag orkar, har inte mycket mer att skriva

Nyklippt

har just klippt mig och varit och köpt mat.

FÖRE:EFTER:


Blev ganska nöjd, klart jag ville ha långt hår, men det var rejält slitet och jag ville ha kortare lugg. Det växer ju alltid ut om jag blir besviken i framtiden. Vad tyx??

26/7

kom just hem från Gotland efter 6 dagars tältning. Är super trött och ska bara skriva lite grann. Ska kanske klippa håret idag eller i morgon beroende på om det finns något klippotek öppet. Bilder från Gotland läggs in någon annan gång för att sladden som man för över bilderna med är hos pappa. Ska åka till Borlänge på tisdag el. onsdag sen ska jah till pappa. Just nu är det fullt med väskor och kassar i hallen. Ska typ packa upp nu och käka lunch


bilder

Har haft det jättemysigt med pappa och Olli nu efter kollot. Igår åkte vi cab in till Hötorget och köpte superstora kulglassar sen gick vi på thairesturang i Sockenplan. Åt kyckling och Cachwunötter (stavning) och hade det mysigt.

Idag har vi varit i Saltsjöbaden och badat i erstaviksbadet i nästan 4 timmar sedan åkte vi till hamnen och köpte glass och tittade på fina (och dyra) båtar och hus. Sen åkte vi till globen och köpte present till Isa och jag köpte ett midje skärp till mig själv.

igår


idag:
Jag idag


Kollo

kom hem från kollot igår vid tre tiden och har verkligen saknat datorn! KOllo bilder kommer senare ska äta snart.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!