Sista inlägget

detta blir det sista inlägget innan Thailand, planet går kvart i 6, trodde det skulle gå vid halvtolv men vi mellanlandar i turkiet och det planet lyfter halv 12 så det var en miss så nu får vi åka taxi istället för buss och tunnelbana. Glömde mina foppa skor hos mamma så jag får köpa flipflops och foppatofflor där. Måste dessutom köpa en bok och en tidning på Arlanda+ massor av godis :) . Måste avsluta nu, ska käka lunch nu innan taxin komer många kramar och jag hoppas alla får en bra halloween!

http://lottaz.blogg.se/images/2009/happy_halloween_ghost_hg_clr_59189728.gif

jag ikväll



haha, jag ikväll :P

picnik


Partyredo


partyklänning, det var evigheter sen jag var på fest!



dricker i alla fall drink nu och ska käka popcorn snart




äntligen...

...har jag fått tillbaka min kamera och firar det med att lägga in nya bilder på bloggen :) så här kommer det jag fotat under den närmsta tiden:


från min kusins födelsedag han (Elias) fick en stor drake som kunde gå och hans lilla syster Junie fick en Happy Meal och var ännu gladare än sin bror som fick presenter , :D skratt.


litet montage jag gjorde av hans presenter, :)


saft och några av alla hundra hembakta kakor dom bjöd på

bild på mig

ny köptmaskara


köpte även denna kofta från b:young för 150kr

och den här t-shirten för 100kr

ha det gött

29/10

fredag, äntligen någon mer än jag som tycker veckan gått sjukt segt'? i alla fall ska jag packa nu kanske åker och köper en bok till resan också , om jag orkar. Kommer väl käka chips och titta lite på Idol eller film ikväll. Ska som sagt packa nu, skriver mer ikväll och imorgon innan jag åker många kramar Emelie

Picnik bilder











Me today with Picnik


3 dagar kvar...

...till THAILAND!!! längtar as mycket, såg dessutom att Alice också ska till Thailand fast imorgon. Idag har jag varit i plugget som vanligt, hade grammatikprov i Franska det gick inte särskilt bra för mig... :P har precis varit på hemköp och handlat godis för 29:90/kg , de har kort kväll, köpte godis för 41 kr.







Sen åt vi efterrätt - ostkaka med jordgubbssylt och grädde







kramar Emelie

Dag på Eriksdalsbadet

Idag har skolan vart och badat på Eriksdalsbadet ganska kul, gillar faktiskt att bada i jämförelse med de flesta i skolan. Är sjukt trött, vf blir man det när man badar? Aja ska kolla på tv nu och ta det lungt, sen blir det träning på 2 & 1/2 timme (kommer dö efter halva :P) ha en bra dag :)


Jag i somras

spruta

ska åka och ta spruta nu i sockenhelsan mot hepatit A tror jag skriver sen kram emii

Bilder från Visby


min båtbilljet


Alva på båten, vi spelade kort det mesta av resan.


ett av alla får


emma och rebecka slår kullebyttor (konstigt ord...)


Elin Wadman vid havet


fristående

resten av bilderna finns på min facebook under albumet Visby

träning snart

ska strax sticka på träning men ska ladda upp bilder från visby ikväll eller imorgon, så länge får ni nöja er med de bilderna jag laddat upp till foto tävlingen. Idag blir det styrka och kondition ganska så jobbigt. Ses ikväll


Jag och Alva på tävlingen

till fototävling








Visby

imorgon åker jag till Visby, är helt frisk nu så jag längtar verkligen och kommer hem med minst 2 medaljer :D



Morgondagens shema

6:50 vakna
8:00 gå till tunnelbanan
8:16 åka tunnelbana
8:37 framme i T-centralen
9:00 samlig vid båtbussen
9:20 bussen går till Nynäshamn
ca 11:00 går båten mot Visby
ca 14:30 framme i Visby
ca 15:00 gå omkring i Visby i 2 timmar
18:00 pizzeria

nu måste jag sova antar att det inte blir mycket sömn under helgen kommer vara helt död när jag kommer hem på Söndag ha en bra helg ! kramar Emelie

Sjuk

är sjuk har haft feber i ett dygn och ont i magen men nu är det över är hemma en extra dag och hara bara lite ont i magen. Imorgon drar laget till Visby och jag SKA följa med! även om jag fortfarande har ont i magen är det bara att koppla bort det och hänga med och ha kul! Eftersom jag är friskare idag har jag pluggat svenska och sett lite på film. Nu ska jag tråka

(till jullan) detta är vissellåten jag menade:)

Varit i Farsta+träning

hej nu är jag hemma från ett långt träningspass i enskedehallen. Vi ska tävla på lördag så vi fick våra nya dräckter idag. Sen när jag skulle åka hem hade jag glömt nycklar så jag åkte till farsta och mötte upp Olivia och mamma. Köpte en skitsnygg jacka som såg ut som en skinn jacka fast det var av ett annat matrial. Nu har jag duchat och ska nog fika snart.




( ärmarna ser oranga ut men dem är röd glittriga)


tycker den är super cool :)




Hemma

har nyss varit på koh panganh (stavning?) och är proppmätt på kyckling,cashewnötter och coconöts shake mums ska kolla på film nu :)

http://www.sheerbalance.com/gfx/blog/shake.jpghttp://www.sheerbalance.com/gfx/blog/shake.jpg

NO-Prov

håller på att plugga till NO-provet i morgon, det går sådär hoppas man inte får ett katastrofalt hjärnsläpp på själva provet. Aja ska käka Ben and Jerry glass nu och fira My som fyller 12 år idag :)

pussar och kramar



får se om denna header någonsin kommer in :) har gjort den på photshop för en stund sedan

önskar

önskar att jag vore sjuk idag orkar verkligen inte gå till skolan men man måste :(

trött

är väldigt trött nu så det blir ett ganska kort inlägg. Har som vanligt varit i skolan och stått i köket idag men det var ganska bra eftersom vi fick kanelbullar och päronsaft efteråt. Stack till träningen efter där vi tränade till visbycupen på matta och hopp samt på vårat fristående fast det ska inte alla tävla på. Har ganska ont i ryggen och pappa lovade massage igår, hoppas han håller det, så det ska jag göra nu. Kramisar till de få som läser min lilla blogg :)

http://www.fjola.se/Filer/kanelbulle.JPG

åt även kanelbulle från pressbyrån, aldeless nyss, också.

Måndag morgon

Förlåt att jag inte hann blogga igår vi firade My som fyller år på onsdag och hennes mormor och morfar var hos oss. Sen hade jag träning och kom hem vid halv 8. Fick aldrig till photo shopen men pappa ska försöka fixa det. Idag tror jag att jag ska stå i köket, man hjälper till att diska, städa och bära varje termin.  Ska snart gå kanske bloggar i kväll om jag får tid.


gamal bild, jullan fixade mitt hår

Photoshop

håller på och instalerar photoshop på datorn räknar med att kunna göra fina collage och fixa till bilder till bloggen men det vore lite lättare om jag haft en kamera så jag hade några bilder att göra collage av men så länge får jag nöja mig med gamla bilder och webcam bilder från mammas dator. Har varit på träning i morsse var sjukt trött när jag behövde gå upp 7:30 sedan stack jag och badade med familjen på sandsborgsbadet. Efter badet köpte vi glass och käkade lunch. Tog en 88 det var sjuktlänge sedan tror jag åt en sist jag var 10, för 3 år sedan :) den var i alla fall god. Har varit och fikat hos min kusin som nyss flyttat till Stockholm från Paris, fråga mig inte varför jag skulle vela bo i paris men nu kommer jag att få träffa dem oftare i alla fall. Nu sitter jag och dricker Jordgubbs drink, smaskens :) kanske lägger in något mer om jag får till photshopen

ha det bra

Jordgubbsdrink:
Grenadin
Sprite
hel jordgubbe

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!