Valborg

 
Kom på att jag har massa bilder från Lanzarote som jag inte visat än. Får slänga in några någon dag. Kanske imorgon ;)
 
Hejsan. Sitter här och väntar på att det ska sluta regna. Så fort det gör det ska vi cykla hem till ett par kompisar för att äta middag. Efter det ska jag möta upp kompisarna. Får se om det blir någon brasa för mig iår, känns inte särskilt kul att vara där med tanke på vädret.

Så istället blir vi antagligen hemma hos mig. handlade lite saker efter skolan och slängde ihop en kladdkaka. Det är typ det jag gjort. Hoppas ni får en bra kväll puss o kram♥

Nails

 
Hello, just nu är jag riktigt trött efter en lång dag och träning. Ska snart gå och lägga mig men tänkte först slänga in en bild på mina nyfixade naglar. Glömde som vanligt bort tiden så hann bara måla 9 av 10 naglar och sen fick jag skynda mig att byta om till träningskläder med bara en hand, + den omålade tummen, innan jag sprang vidare till tunnelbanan.
Får väl fixa den sista imorgon. Sweet dreams ♥

Bananpankakor

 
Hade skriftligt nationellt prov i engelska idag. Vilket gick dåligt. För lite tid, tråkig uppgift och svårt att koncentrera mig. Hade lunch på matte sen sluta vi för dagen.
På vägen hem är jag så klantig att jag kör på ett gupp med cykeln och alla pappren jag har i väskan flyger iväg. Blir tvungen att ställa cykeln på kanten och sen springa runt och jaga alla papprena. Och alla som gick förbi stirra inte det minsta...
Nu har jag iaf gjort bananpankakor. Så värd det! puss o kram
 

En typisk söndag

 
typisk söndags outfit - mjukisbyxor, kofta, sjal och tröja jag inte använt på evigheter
 
Hej har varit en rätt så skön och lugn söndag idag. Bestämde mig för att springa till mamma för att hämta lite saker och sen ta cykeln tillbaka. Första gången jag cyklar för iår. Så skönt att bara trampa och komma frammåt och känna vinden. Blir lite förvånad att jag faktiskt rör på mig, van vid motionscyklarna på gymmet.
Väl hemma hos pappa duscha jag, åt lunch och plugga engelska. Sen fick jag nog och bakade kokostoppar och satte mig på baksidan i solen för att äta dem och läsa. Min bok är så grymt bra, har läst aldelles för mycket den här helgen och nu är det bara 50 sidor kvar :(.
 
My och Isa som varit hos sin pappa i helgen kom hem på eftermiddagen så vi var med varandra på kvällen. Åt god mat och kolla på Vampire diaries. Är på avsnitt 6 första säsongen. Här går det undan!
Är riktigt trött nu så ska bli skönt att sova. Puss o kram
 
PS. Kom på att vi har skriftliga nationella prov i engelska imorgon. Kill me!

Söndag

 
solnedgången för några dagar sen
 
Godmorgon. Söndag idag, vilket betyder att jag kommer behöva tillbringa hela kvällen till att plugga. Ska försöka få klart ett engelska steg, men har tyvärr ganska mycket kvar. Nu på förmiddagen hade jag iaf tänkt att träna lite, men jag har inte bestämt än om jag ska åka till gymmet eller springa ute. Hmm....
 

New in

 
 
 
 
Har varit i nacka Forum nu på eftermiddagen och fick med mig en del saker hem. Hittade 2 par byxor/jeans som jag tyckte var riktigt snygga, vilket aldrig händer, så köpte båda två. Hittade även tröjan jag la ut på bloggen igår, som hade ännu snyggare färg irl.

Bra lördag helt enkelt!

 
    
Jag och Olivia fottade oss med pekplattan. Fika på espresso house i nacka.
 
Idag var det vårstädning på gården så har slängt massa skräp i en container. Grillade korv, gick upp och duscha och sen åkte jag pappa och syrran till Nacka Forum för att kolla kläder. Köpte saker för 1000 kr (ojojoj) men för 2 par byxor, 1 tröja, ett linne och en sjal så tycker jag det ändå var ganska bra. Fick 400 kr av pappa och sen hade jag massa presentkort på H&M så blev bara 80kr fattigare i plånboken. Fikade där innan vi åkte hem och väl hemma har vi spelat billjard och bara tagit det lugnt.
 
Pappa har köpt en pekplatta som kom på posten igår så har suttit med den, laddat ner appar och spelat spel (Kopplade in plattan till projektorn och körde så det blev extra stort ^^). Riktigt bra bildupplösning har den också. Har laddat ner några filmer som vi ska se nu ikväll :).
 
Jag har haft en riktigt bra lördag och nu ska jag stänga av datorn för idag. Har fixat ett tidsinställt inlägg som kommer upp om 45 min ;). Puss o kram
 
 
dagens middag

Chokladbollar

 
Som jag längtat efter chokladbollar idag! Direkt när jag kom hem slängde jag ihop en 1/3 smet, rullade bollar och slängde in i kylskåpet i en halvtimme. Plågar mig själv när jag lägger upp den här bilden eftersom de är slut för länge sen nu.
Hoppas på att någon familje medlem kommer hem snart. Är ensam hemma, forever alone, och klockan är 10 i 6... Var är alla?! Ska tjata till mig thaimat när pappa kommer hem. Var evigheter sen!

Inspiration

ett litet inspirations collage från H&M. Hoppas de har mer i butik, hitta inte jättemycket saker jag gillade...
 
Har massa presentkort på H&M så i helgen ska vi åka och shoppa. Behöver ett par ljusa jeans, men hitta inga på webben. Hoppas på att det finns massor i butikerna! Kommer antagligen att sluta med att jag köper fler saker från andra butiker än vad jag köper från H&M... New Yorker, bikbok, veromoda och glitter har fått in massa fint!
 

Helt klart redo för sommar och lov!

 
 
Min fina skolavslutnings klänning jag köpte på Berska när vi var på Lanzarote. Riktigt nöjd med det köpet! Nu längtar jag bara efter sommar med varmare grader, sol och lov! 46 dagar kvar till avslutningen. Bara att hålla ut!
 
 
 
 

Paris

 
Fick en tavla när jag fyllde år, 1 Februari, och nu äntligen har vi fått upp den på väggen. Tog två spikar, mätte, spikade och sen var det klart. Löjligt lätt och ynka 3 minuter tog det, så förstår inte varför vi gjort det tidigare... Men nu är den på plats iaf. Vad tycker ni?
 
 
 

Veckan som gått

      
 
Hej har inte bloggat på en vecka nu så tänkte att det är dax att slänga in några inlägg ;).
 
Den här 5 dagarna som varit har jag
  • tränat (sprungit 4km utomhus 2 dagar och 5km på gymmet 1 dag)
  • pluggat (Har bland annat redovisat mitt näst sista steg i franska)
  • Haft Nationella prov i Engelska (Läsförståelse och hörövning - trodde det skulle vara svårare)
  • Fikat med Julia i gamla stan
  • Spelat just dance på wii (Evigheter sen jag gjorde det)
  • kollat på massor av Vampire diaries avsnitt. Är på S04E10, eller var det avsnitt 11?...
  • stannat kvar efter skolan och haft bild ws
  • Spikat upp en tavla (bild dyker upp i ett inlägg om en stund)
       
 
 
 
 

Älskar vår!

 
 
Gårdagens middag. Grillade för första gången iår och sen fixade jag och mamma ihop mangoglass genom att mixa frystmango med grädde och florsocker. Riktigt gott!
 
Hej idag har varit en väldigt bra dag hittills. Blev rätt sent igår (satt uppe och kollade på film och letade balklänningar) så sov länge idag och när jag vakna hade mamma fixat frukost ute på altanen. Så mysigt att sitta ute i solen!
Sen har jag beställt min balklänning idag. Riktigt nöjd är jag! Den finns i inlägget under för er som inte sett den än ;).
Jag och Olivia har även varit ute och sprungit blev runt hela Skarpnäck, ca 4km. Skönt med årets första löprunda utomhus (i Sverige).
Har även hunnit med att stretcha, duscha, fika, damsuga och nu ska jag sätt mig med en idrottsuppgift som ska in i morgon. Den lär ju ta någon/några timmar, men får se om vi hinner få upp en tavla som jag fick för snart 4 månader sen :P.

Balklänning

 
 
Beställde precis den här klänningen fast i färgen vattenmelon. leverans tiden var på ungefär 13-20 dagar så nu är det bara att vänta och hoppas att den passar!

Kanelbullar

   
 
 
Idag hade vi städdag på gården men jag och syrran var bara ute 1 timme och kratta löv innan vi gick in och bakade kanelbullar. Hade inga bullformar och pärlsocker hemma men vi klarade oss utan, resultatet blev ju ganska bra ändå! Som vanligt blev det alldeles för mycker deg-ätande så är inte särkilt sugen på att fika just nu...
 
 

New in

 
 
 
 
Mina nya skor. Färgen blev inte riktigt rätt på bilden, men de är typ självlysande-rosa-orangea. Hmm... Vet inte riktigt hur jag ska beskriva dem, men ni fattar ;)

Lanzarote del 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Så kallad matte-dag

 
Idag hade vi en så kallad mattedag men ska jag vara ärlig så blev det inte så mycket matte gjord... Rättade ett prov vi skrev i tisdags sen var vi typ klara. Så har jobbat franska och redovisat Svenska idag. Steg 34. Vilket betyder att jag har ett ynka litet steg kvar innan jag är klar med all svenska för terminen! Så skönt.
 
Efter skolan åkte jag till jobbet och lämnade in vagnen jag lånat under några veckor nu. Sen åkte jag vidare till gymmet och svettades. Alltså verkligen. Vet inte om de höjt temperaturen där eller något för jag var hur svettig som helst när jag var klar. Pinsamt mendet bevisar väl att man faktiskt tränade och inte bara hängde på gymmet ;).
 
Nu har jag precis duschat och ska snart iväg på resturang för att fira Olivia som fyllde år för ett tag sen (Typ över en månad sen). Får se om jag hinner slänga till ett till inlägg ;)
 Puss
 

Vår och kort skoldag firades med glass!

 
Hade andra delen i So idag och den gick iaf bättre än den vi gjorde igår. Var 1 fråga jag inte kunde och på kryssfrågorna var det bara att chansa. Vi slutade efter lunchen så då åkte jag Frida och Julia till Gallerian för att köpa glass. Såklart att de håller på att renovera när vi kommer dit... Så vi hoppade
på tunnelbanan tillbaka till Medis för att köpa glass på Waynes coffes glassbar.
Satt där och snacka ett tag innan jag åkte hem för att äta mellis och kolla på vampire diaries innan jag åkte vidare för att träna.
Blev en halv mil på löparbandet :). Haha föredrar att säga så för det låter mycket längre än 5km ;).
Har även hunnit se 2 avsnitt till av vampire diaries, duschat, ätit god middag och kärleksmums till efterätt.
 
 
hallonsorbet och mörkchokladglass. Riktigt gott!!

Onsdag


 
Godmorgon. Hoppas ni sovit gott. Tänkte passa på att slänga in ett inlägg nu på morgonen då jag antagligen inte kommer hinna/ orka ikväll. Idag blir det Np i So som jag hoppas ska gå bra och får se om jag hinner redovisa svenska också. Antingen så stannar jag och har bild workshop eller så åker jag hem och hämtar cykeln hos mamma. Får se hur vädret är. Men ikväll ska jag iaf träna :).

Ikea

 
   
pannkakor och cesarsallad
 
Hej idag har vi haft So nationella som var svårare än jag trodde. Hade pluggat lite men kändes som att t.ex. Islams uppkomst kanske inte var det viktigaste att läsa om, men det är självklart att något sånt skulle komma på provet... Har iaf andra delen imorgon. Då med källkritik så får hoppas att det går bättre!
 
Efter skolan åkte jag hem och kolla på Vampire diaries och gjorde pannkakor till mellis. Vid halv sex kom Anna och pappa hem och då åkte vi iväg till Ikea. Kollade på sängar men beställer inte förens nästa vecka. Men hoppas det blir så att jag får en som är 105x200. Har 80 nu så blir lite mer space. Åt middag där och sen det enda jag fick med mig hem var en vit tavel-hylla. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa. (Evigheter sen jag hann med det på en vardag) puss o kram
 
   
 
dagens outfit
 
 

Mysfika

 
bild tagen från Julias blogg
 
Jag och Julia tog en promenad in till Skanstull där vi köpte muffins på muffinsfabriken. Var riktigt mysigt och var till och med tvungen att rulla upp armarna på jackan för att inte svettas. Skönt väder helt enkelt och känns bra att man äntligen invigt vårjackan och mina nya converse.
Nu blir det plugg och sen kanske något avsnitt av pretty little liars.
 
 

Ska sluta vara så negativ i förväg!

 
 
 
Även om jag inte var så jätteglad över att åka till landet så hade vi det faktiskt riktigt mysigt. Var ju inget vidare väder, kallt blött och ruggigt så var inne i stort sett hela tiden. Lyssnade på musik, spelade spel, läste, åt god mat och grillade marsmellows. Den enda promenaden ut var för att gå på toa (längtar tills inomhus toaletten är färdigbyggd!) och en kort promenad till ica för att köpa lördags godis. Jag köpte favoriten mörkchoklad-med-hallon ^^.
Sov i sockor, tights, mjukisbyxor, t-shirt, mössa, 2 täcken och en filt så slapp frysa.

hinner inte allt på en söndag




just nu är jag på väg hem till mamma för att först jobba och sen hämta lite saker.
Hade tänkt att komma iväg tidigare men åt så stor frukost att jag inte orkade göra annat än att ligga i sängen och spela candy crush.

Är fint väder. Vilket är tur för mig som ska vara ute i 2 timmar nu.

Skulle vilja träna, träffa Julia och plugga men vi får se om jag hinner med allt...


Nya Gangnamstyle - Gentleman

 
 
Idag släpptes "Gangnam style killens" nya video. Låten är ju inte lika bra som gangnam men videon är däremot lika kul och galen. Gillar att candy crush är med på ett hörn :) haha.

The sisterhood of the traveling pants

 
 
Hej har precis sett systrar i jeans. Älskar, älskar, älskar (!) den filmen. Den är extremt sorlig och fin. Eller så är det bara jag som tycker det... Men tycker alltid att det är extra sorligt när någon har cancer eller dör i cancer. Då börjar tårarna alltid rinna. Känner ingen som har cancer eller har dött i det men ändå så blir jag alltid jätteledsen för deras skull.
 
Just nu sitter jag i min t-shirt som är något fuktig på armen, men det torkar. Är extremt trött också så ska bli skönt att sova.
Tänk på att jag var trött och precis hade sett en väldigt sorlig film när ni läser det tidigare inlägget. Menar precis det jag skriver men det är det att jag inte brukar skriva sånt på bloggen.
 
Aja imorgon ska jag upp och jobba för sista gången. Vi får se hur det går, var nämligen förbi där i förrgår och då hade det bara delats ut några få reklambuntar (brukar vara många flera) så det kanske saknas... Hoppas det inte blir något strul! Näpp nu ska jag sova puss o kram♥
 

Älskar er!♥

 
Jag vet att jag är riktigt lyckligt lottad! Att jag har världens bästa föräldrar och att de, precis som jag, tycker att resa är bland det bästa som finns är jag riktigt glad över . Att veta att man snart kommer få ha semester kanske resa iväg - sola, bada, äta god mat och glass, umgås, skratta och bara ta det lungt - gör att man mår bra även i vardagen. Man håller ut och kämpar på.
 
Igår fick jag och mina syrror reda på att Anna och Pappa har bokat en resa till Gran Canaria. Vi var där förra höstlovet och kommer nu återvända till samma ö, samma ort, samma strand, men ett annat hotell. Blir att vi är borta 10 dagar precis som då.
 
Inom 2 år kommer jag ha varit utomlands 8 gr. Thailand , Helsingfors, Italien, Gran Canaria, Helsingfors, Lanzarote, (Kommande →) England, Gran Canaria. Vilket är jävligt mycket. (Borde börja tänka på miljön här och sluta flyga och åka båt!!)
Nej men framför allt borde jag börja tänka på att det är mina föräldrar och mormor och morfar som är så enormt snälla och betalar alla resor. Jag jobbade för både Italien och England som jag åkte till/kommer åka till utan dem. Men de kommer ändå betala 2/3 av min språkresa till Brighton och de ska inte ens med.
 
Jag är så glad, tacksam, lycklig, jag vet liksom inte hur jag ska uttrycka mig i ord men jag vill att ni ska veta jag älskar er enormt mycket! Jag säger det inte tillräckligt ofta och jag hoppas att ni läser detta även fast jag sagt att ni inte får läsa bloggen. Puss o kram♥
 

Flower power

 
 
Bild från Lanzarote. Tänkte bara slänga in en bild på hela linnet som jag hade på mig idag. Tycker verkligen det är supersött! Tyvärr hade jag inga shorts idag (då hade jag fryst ihjäl!) utan det blev jeans och en svart kofta till.
Nu åker jag till vårt landställe i skärgårn kommer bli en kall natt! Hörs imorgon puss o kram

TGIF

halsband från Lanzarote, linne från Bikbok och kofta från H&M
 
Hej jag kom nyligen hem från skolan och nu sitter jag och väntar på att yoghurten jag stälde in i frysen ska stelna. Älskar fryst yoghurt mycket godare än vanlig kyld! Godast blir det med valnötter och russin på.
 
Har haft en bra dag i skolan, hade en snubbe från HBT som står för Homo- Bi- och trans- sexuella som var här och snacka om sig själv och vi fick ställa en massa frågor som han svara på. Sen blev det Hamburgare till lunch också,Yey.
Humöret är på topp men beror nog mest på att det är fredag! Ska sticka till landet om cirka 1 timme där vi ska sova en natt. Själv hade jag helst stannat hemma eftersom jag vet att det bara kommer vara kallt, fuktigt och blåsigt, men det gick inte... Jaja 1 natt får jag väl stå ut.
Nu ska jag packa puss o kram

Balklänningar

 
Inte världens bästa bildkvalité men aja
 
Varit inne och kollat på en hemsida med massa balklänningar och hitta dessa 4.Gillar nog mest de 2 till väster. Så fina!! Vill dock inte ha något släp så i sånna fall får man sy upp klänningen.
 
Fördelen med att beställa från den här sidan är att man själv väljer färg på tyget. (Finns även andra hemsidor som har så)

jobb, plugg, men nu PLL

 
 
Idag har jag sagt upp mig från mitt jobb (har jobbat som tidningsutdelare) och är enormt lättad att jag inte sköt upp det längre än vad jag gjorde. Anledning är för att jag har alldeles för mycket nu sista veckorna innan jag slutar grundskolan (okej 2 månader men man kan lika gärna räkna det i veckor) och för att lönen inte var särkilt bra. Ska dock jobba på söndag eftersom jag redan var inbokad då men sen är det slut med det.
 
Vad har jag mer hunnit med idag då? Har käkat en halv kringla, gått så fort jag kunnat för att hinna med en buss, stekt pannkakor till mig själv, syrran och hennes kompis, pluggat inför idrott och hälsa-provet vi har imorgon. Nu har jag bytt om till mina pyjamasbyxor och tänkte sätte mig och kolla på ett avsnitt av PLL innan jag fortsätter pluggandet.
 
 

Vitt, Svart och Guld

   
 
Dagens outfit bestod av ett supersnyggt linne som jag fick av min fina vän Linnea, bycor från veromoda, väska och armband från Lanzarote.
 
Hejsan svejsan! Idag är det tisdag och det var tänkt att vara bad idag i skolan med idrottsläraren vab:ar så då blev det vanlig dag istället. Jag och Julia satt ute i solen på rasten och sen när vi slutat gick vi till Bea och köpa jordgubbar och mörk choklad att ta med hem till mig.
 
Smälte chokladen och satte oss framför en film på tv:n. This means war var det och den var riktigt underhållande!! Blev lite plugg inför idrott och hälso provet vi har på torsdag och även mariocart racing på wii. Nu ska jag gå och sova är såå trött! (Som vanligt) Puss o godnatt
 
 
 
 
 
 

New in från Lanzarote

 
 
 
Blev en del shopping på Lanzarote och jag kom hem med det här + presenter och en klänning som jag ska ha på skolavslutningen :).
Fanns ett stort köpcenter en 5 minuters promenad från vårt hotell så var lätt att gå en sväng dit och titta :). Ju mer vi titta desto fler saker hittde vi som vi ville köpa ^^. Vet inte om det var bra eller dåligt...
 
Älskar closeups och min nya videoinställning som jag hittat på kameran så nedan ser ni några sånna bilder också ;) Hope you enjoy it!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

påskpresent

 
 
 
 
Dom här snyggingarna fick jag av pappa i påskpresent igår. Perfekt med nya fräsha converce nu till våren. Mina vita är smutsiga och urtvättade så det var bra.

Första glassen i vårsolen

 
Har varit på en promenad ute i vårsolen och stannade till och köpte glass. Var tänkt att vi skulle gå till globen för att se om de hade gratisglass men kom iväg försent så då valde vi att gå mot solen istället :).
Nu ska jag blogga lite! I väntan på att alla bilder (över 1100 st...) ska läggas in på datorn så ska jag läsa lite missade inlägg på bloglovin.se som vanligt är det en hel hög, närmare bestämt 400 så har en del att göra puss

Hemma

 
Arkivbild från Gran Canaria hösten 2012

Hej nu är jag äntligen hemma i Sverige igen!  Hade jätteont i magen igår så var inte särkilt kul att sitta på ett plan i 6 timmar. Men de visade Ice age 4 vilket gjorde resan lite roligare. Haha älskar dom filmerna och 4:an är enligt mig den bästa!
 
Vi åkte direkt från Arlanda till pappa och blev överraskade med en påskpresent från honom. Vad får ni veta senare ;). Idag har jag inga planer vilket är ganska skönt. Ska landa, fixa med lite bilder på datorn, packa upp och så. Men imorgon blir det gymmet och fika med Julia och Stina :).

3 April

Hej onsdag idag, bara en kväll och en hel dag kvar innan jag sätter mig på ett plan hem till Sverige. VILL INTE! Saknar såklart sängen, maten och alla där hemma. Men solen, värmen och ledigheten då? Kan man inte få ta med dem hem?
 
Idag har vi bara slappat vid poolen. Kände för att slippa sanden idag och den enda promenaden har varit till glassbaren. Blev dock besviken då en nybörjare gjorde våra glassar så de blev fula (ja utseendet på en glass är viktigt!) + att smaken jag ville ha var slut :(.
Jaja hoppas på att vi kan gå dit imorgon igen och få en bra och god glass som avslutning på den här veckan!
 
 
  
 
dagens outfit linne från thailand, bikini från Italien och shorts från Bikbok

1 april

Hejsan svejsan! Mår ni bra? Jag har det fortfarande väldigt bra här i värmen. Idag var det lite molnigare än vanligt på förmiddagen så jag och Olivia tog en joggingrunda innan frukost och sen var vi nere på stranden och fotade.
 
Sen blev det en sväng till glassbaren för att äta lunch innan solen tittade fram. Glassen var verkligen jättegod påminde om Chill box  och man fick välja en yoghurtglass och sen 2 tillbehör. Tyvärr var jordgubbarna slut så det fick bli kakor och chokladsås.
 
Eftermiddagen tillbringades i en solstol vid poolen och jag har också lyckats simma 500m :).
 
Nu ska vi snart iväg till en resturang för att äta middag. Har egentligen all inclusive men är typ samma varje dag så vi har börjat tröttna. Puss o kram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!