Sovmorgon

 
 
Nymålade naglar

Godmorgon. Har sovmorgon idag och behöver egentligen inte gå upp förens halv 11. Tyvärr är det såhär att jag inte bor ensam utan 5 andra skulle upp klockan 7. När jag väl är vaken går det inte att somna om så gick upp kvart över 8. Nu ska jag tvätta håret, städa mitt rum och träna till So provet innan jag åker mot Kärrtorps IP för att ha friidrottsdag.
 
Ikväll blir det Adrian Lux konsert på grönan!!!! Så taggad!!!

Musik

 
 
Sitter här och försöker skriva klart min svenska analys. Nästan nästan klar! Typiskt mig och tröttna på det jag skriver så är klar med början och slut men i mitten saknas det fortfarande text... Dumt att spara det tråkigaste till sist.

Vårruset

Igår var jag och några andra tjejer med och sprang vårruset. Var riktigt peppad, men det var också rikigt jobbigt! Är i allafall är jag nöjd med min insatts, sattsade på under 30 och sprang på 28:12 :). Efteråt blev det picknik som man fick om man anmälde sig i grupp. Godare än förväntat!!
 
 
 
 
 

Laddar inför vårruset

Hallå hallå! Måndag den 27 idag och nu ska jag bara snabbt slänga in ett inlägg innan jag åker mot universitetet. Jag och några andra från nian ska vara med på vårruset som är ett 5 km långt lopp. Laddat med havregrynsgröt toppad med hallon och äppelmos så nu kan det ju bara gå bra ;) haha. Hittade även 4 säkerhetsnålar vilket är väldigt tur, hade inte varit så kul att springa med nummerlappen i handen...
 
Nej men nu ska jag sticka. Önska mig lycka till, Puss♥

KLAR!

Glad, glad, glad
 
Är klar med Engelska steg 35! Helt sjukt. Imorgon ska jag lämna in det och om jag har tur också redovisa det! Suttit med texten i flera veckor nu. Hade ingen motivation till att skriva på den, (hm, att jag har motivation till att plugga händer ju inte särkilt ofta om jag säger så...) men idag var jag liksom tvungen att göra klart den.
 
Nu ska jag sova, måste vara pigg imorgon när jag och några andra från nian ska springa vårruset! Puss

Pluggmusik

 
 
 

Morsdag

Idag är det morsdag och jag har varit med min farmor, faster och mina kusiner och ätit lunch på Radisson i Haga parken. Min egen mamma ska jag ringa och gratta nu! :)
 
Faster och min yngsta kusin Rebecca.
 
Hamburgare till lunch

Saturday

opublicerad bild från landet, 2 veckor sen.
 
Hej hej sitter just nu i ett bombnedslag, eller det jag för 8 timmar sen skulle kallat mitt rum... Men städa får jag göra imorgon! Julia sov här natten till idag och sen var vi och träna nu på förmiddagen. Sprang sista gången innan vårruset, imorgon ska jag vila, och körde lite på styrkegymmet. Sen åkte jag hem, duscha, fixade lunch som jag och pappa åt ute. Så fint väder idag så då blir allting bra! Låg ute i solen ett tag innan vi skruvade ner min gamla säng och satte upp den nya :). Nu på kvällen har jag och Olivia suttit och kollat på film i mitt rum, var tvungna att inviga sängen, och ätiti godis.
 
Imorgon ska vi äta lunch med farmor, är ju morsdag! Puss o kram

från 80 till 105

Äntligen har jag och pappa monterat ner min gamla säng och satt upp den nya! Kommer kännas jättekonstigt när jag ska gå och lägga mig ikväll och har massa space att sträcka ut mig på :). Min gamla säng var bara 80 cm bred så nu kommer 1m och 5cm kännas väldigt brett. Nu måste jag bara fixa nya lådor att ha under sängen. Ingen aning om vart jag ska lägga alla saker som låg i den gamla. Mitt rum är helt kaos just nu.
 
 
Före 80cm: Tycker fortfarande att den gamla sängen är supersnygg med ramen och lådorna men behövde en bättre och bredare madrass...
 
 
efter: 105cm, skönare madrass, bredare, dock lite lägre och utan lådor för förvaring, men det ska fixas!
 

Trivseldag

 
Hejsan svejsan! Har haft trivseldag idag på eriksdalsbadet där vi fick glass, några badade och spelade fotboll. Själv slängde jag ur bikinin och handuken det sista jag gjorde innan jag gick hemmifrån vilket jag ångrade när jag kom fram... Inte världens bästa väder men var skönt att både få sovmorgon och sluta tidigare :).
 
Nu ska jag göra klart engelskan så jag förhoppningsvis kan lämna in den imorgon! Puss

A

Tussen
 
Hejsan svejsan börjar äntligen bli klar med min engelska analys nu! Hoppas på att kunna redovisa om en vecka. Måste bara finslipas och rättas typ hundra gånger... Får jag A på texten blir det också A i slutbetyg så ska vara riktigt riktigt noga när jag rättar!
Annars då. Lite mer uppdatering från skolan kanske? Ska skriva kort kort. Promise! Hade Biologi och fysikprov idag som gick bra! Lättare än förväntat men ändå för lite tid. Vill ju skriva så mycket!!

Roligaste grejen idag var att jag fick massa beröm från min ena mattelärare, Oskar, som sa att jag att jag endast missat 3 poäng på nationella! Tre små ynka fel. Det är ju ingenting! Jag och en till tjej (som också missa tre) gjorde bästa MA NP i vår skola, så grymt glad!!
 
Nu ska jag ut och springa med Frida och Stina puss.

Plugg och igårkväll

 
 
 
Så sjukt gott!
 
Hejsan! Idag ska jag plugga, plugga, plugga! Måste verkligen bli klar med allt som behöver göras. Hade tänkt att de här sista veckorna skulle bli rätt så softa, men de blir de inte.
4 steg, No prov imorgon, So prov nästa (eller nästnästa?) vecka, No uppdrag och utöver det massa annat som musikpass, idrottspass, friidrottsdag, trivseldag m.m. Hur ska detta gå?!
 
Går kvällen spenderades framför eurovision song contest med Julia och Frida hemma hos mig. Vi gick och köpte glass och jordgubbar och på vägen hem började det spöregna så blev helt blöta. Danmark vann som de flesta redan vet. Helt okej låt men hejade på Norge och tyckte att Sverige kunde ha fått lite bättre poäng!
Frida och Julia sov över här och de gick nyligen. De skulle göra samma sak som mig, plugga!

lördag förmiddag



jag och Julia bestämde oss för att åka till gymmet nu på morgonen. Har inte varit där på snart 3 veckor så det var på tiden. Körde 1 timme på crosstrainern och var riktigt svettig efteråt. Sen åkte vi hem till Julia och fixa pastasalad till lunch. Nu blir det hockey!

heeelg

 
 
Äntligen fredag hörrni! Var så himla trött och varm när jag kom hem så bytte till shorts och slängde mig på soffan. I helgen ska jag baaaara vila! Ska bli så skönt. Jag och Olivia var ute och åkte skateboard eftermiddagen. Måste säga att jag är stjärna på det, eller inte. varför åka på fötterna när man kan åka på rumpan.

Eurovision

 
 
Har suttit och kollat på eurovision men pallar inte med hela så ska sova nu. Alltså den enda som var bra var typ Norge! Vinner inte någon av Sverige, Norge eller Danmark på lördag blir jag riktigt besviken! Hade iaf jordgubbar och chokladdoppade brownies att äta vilket gjorde det hela uthärdligt. Nej nu måste jag stänga av, ska upp tidigt imorgon och fira pappa som fyller år, godnatt ♥

Me and my sis'

 
 
 
Jag och Olivisen har haft en riktig mysdag tillsammans. Lyckades övertala henne att vara fotograf och sen åkte vi in till stan och kollade. Fixade present till pappa också, typ sämsta presenten men han har önskat sig det så...
På kvällen har jag och Stina varit ute och sprungit. De där 5km är fortfarande lika jobbiga... Sen när jag kom hem hade familjen grillat. Riktigt gott! Grillade majskolvar är bland det bästa som finns! Nu ska jag hoppa in i dushen och sen så blir det eurovision!
 

Lite nytt

 
 
 
 
 
 
Jag och syrran var in till stan och "kollade" men det sluta med att jag kom hem med 5 saker... Köpte det ovan + ett par skor till balen.  Blev ett par kilklackar eftersom de är lättast att gå i och vill gärna kunna använda dem igen. Nu ska jag ut och springa :).
 

Sunny

 
 
Me today: Linne mammas gamla - Kjol H&M - skärp bikbok - Väska från Gran Canaria
 
Så härligt väder! Är som att köra på lotteri när man väljer kläder på morgonen, ingen aning om hur varmt och soligt det kommer bli. Men idag valde jag rätt! Kjol, linne, skärp och en jeansjacka. Hade Nationella prov i matte som faktiskt gick bra! Kändes mycket bättre nu än vad det har gjort efter svenskan och engelskan! Slutade tidigt också så nu ska jag in till stan med syrran. Var bara tvungen att åka hem en snabbis för att tvätta bort en fläck från kjolen. Hade spilt tomatsås. Klant!
 

Katter kan också posa

 
Vanilla

Bildsortering

 
Har suttit och raderat massa fula bilder från facebook. Man kan ju frågat sig varför jag inte gjort det tidigare när jag ändå gått och tänkt på det. Men nu är det gjort, har bara sparat några. De nyaste + riktigt gamla bilder.
Har även fixat ihop outfits till de två kommande dagarna. Hoppas verkligen på sol och värme! Ja det är vad jag tillbringat min kväll till. Nu ska jag sätta mig framför tv:n med en kopp te. Puss

Träningsvärk

 
Hej på er!
 
Idag har jag klagat alldeles för mycket på min träningsvärk, MEN FAN VAD DEN KÄNNS! Ont i rumpan, ryggen och magen så det är omöjligt att röra sig utan att det stretchar.
 
Annars då? Nu ska jag lyssna på musik, redigera några bilder och plugga lite. Puss

Straight in to love

 
Hejsan. Har ni haft en bra dag? Det har i allafall jag och nu hade jag tänkt sätta mig framför tv:n och kolla på första deltävlingen av eurovision song contest. Kommer antagligen inte palla hela men man är nästan tvungen att kolla när Sverige skämmer ut sig. Vilket jag verkligen inte hoppas vi gör! Hejar på Hannah som tävlar för Slovenien, vet bara inte om hon skulle tävla idag eller inte...

Kungsan

 
 
 
 
4 bilder från kungsträdgården i söndags
 

Vaniljbullar

 
Idag bestämde jag, Julia, Felicia och Linnea oss för att gå och köpa vaniljbullar på gamla enskede bageri. Tog med oss bullarna hem till mig och kommer ihåg att jag glömde nycklarna. Inte så kul. Men som tur var satt vi bara i porten i 3 minuter innan Isa kom hem och kunde låsa upp :). Åt bullarna, drack saft och snackade innan jag cykla iväg för att möta upp Johanna vid skogskyrkogården för att träna. Sprang 5 km och var riktigt trött när jag stanna. Ändå fick vi in en spurt sista metrarna.
 
Nu ska jag duscha och sen plugga. Puss o kram

Vitsippor 2#

 
 
 
 

Igång med träningen igen!

Sitter ny duschad framför datorn och tänker snart gå och lägga mig. Idag ska jag somna i tid! Vilket inte blir något problem eftersom jag är helt slut. Velade ett tag om jag skulle träna eller inte men bestämde mig för att köra och när jag väl kom igång hade jag en hel del ork. Sprang till mamma, stretchade, körde lite utfallsteg och drack vatten innan jag cyklade hem till pappa. Körde styrketräning för mage och rumpa så imorgon hoppas jag på träningsvärk. Sen åt jag jättegod mat (indisk kyckling) och in i duschen. Har ju inte tränat på snart 2 veckor pga förkylning så det kändes som en bra start!

landet del 2

 
Satte upp studsmattan
 
 
 
 
Åt ben and jerry
 
 
hoppa mer studsmatta
 
 
eldar ris
 
 
middag: stekt abborre, potatis, hollandaissås, sallad och faluknäcke...
 
 
...och så kan man göra en macka av det hela ^^
 
 
 
 
 Typ världens godaste hallonpaj
 

Vitsippor

 
 
Förutom att den föreställer ett hav av vitsippor, äntligen vååår, så älskar jag verkligen ljuset i den här bilden. Jag och My var ute och cyklade och så hittade vi en skogsglänta som typ var gjord för att ta magiska bilder i :) Tyvärr hann det inte bli så många innan batteriet tog slut...

frukost inlägg



Godmorgon! Insåg idag att det är mindre än en månad kvar till skolavslutningen. Känns konstigt att det faktiskt finns ett slut. Har en del grejer kvar att göra i skolan men har bestämt mig att jag gör allt så fort jag kan för att kunna ta det lugnt i slutet. Ska försöka komma ihåg det när jag sitter där och bara vill åka hem :).

Landet del 1

 
Nya favoriter. Godare än ballerina!
 
 
 


 
 
Grillat till middag
 
 
 
Marsmellows
 
 

Happy

 

My

Känns som att jag kan sammanfatta det jag gjort den här lång helgen i 6 saker. Ätit mat, cyklat, ätit glass, solat, hoppat studsmatta och fotat. Blev en heeel del bilder nästan 700 :S.Hehe men det är bara bra för då har jag något att uppdatera bloggen med ;). Börjar här med några fina bilder på My.
 

Blowin' in the wind

 
 

Gårdagen

 
Marängswiss♥
 
 
Har ju varit på landet nu över långhelgen men åkte hem med buss igår för att kunna gå på Stinas födelsedags middag. Älskar att åka buss så var bara skönt (tills en tjej spydde, usch usch vill inte ens tänka på det). Mötte upp Julia, Frida och Felicia i stan och fixade present innan jag åkte hem och duscha.
 
Hade en jättemysig kväll hemma hos Stina. Åt hembakt pizza, snackade, lyssnade på musik, dansade och hade helt enkelt superkul :).
 
 

Frozen yogurt factory

 
 
Bilderna är tagna av My med hennes kamera
Haft en bra dag idag! Dock är jag väldigt trött. Pluggade hela morgonen och fick förvånadsvärt mycket gjort :) Sen åt vi lunch och jag städade lite i mitt rum innan vi åkte in till kungsträdgården. Vi köpte glass på frozen yogurt factory och satte oss i solen. Var riktigt gott men tyvärr smälte glassen väldigt fort så blev mer milkshake än glass...
 
Efter det åkte jag hem till Julia och jag måste ha varit helt inne i candy chrush och riktigt trött för jag glömde gå av i tallkrogen och fortsatte till gubbängen. Hej jag gillar att åka tåg! Väl hos Julia pluggade vi mest No och sista halvtimmen blev det mest musik och annat snack :).
 
Nu har jag precis ätit thaimat, var riktigt sugen på det idag, så nu är jag mätt. Ikväll skulle vi tydligen äta chokladtårta. Ojoj hur ska det gå?

Pause

 
Har lyckats skrivit 2 och en halv A4 i engelska så nu förtjänar jag en pause! Blir en sväng till kungsträdgården för att äta glass och sen ska jag hem för att plugga No med Julia. Hörs sen puss.

Pluggdag

 
 
Hej inte bloggat på evigheter, men tyvärr när jag nu väl har massa att skriva om och bilder att visa på lager så har jag också massa skolgrejer att göra klart. Engelska analys, franska intervju, bok som ska bli utläst, matte prov som måste pluggas till... Ja listan kan göras lång.
 
Ska försöka hinna med allt idag! Inte för att det är möjligt men måste vara lite effektiv. Får se om det blir en sväng in till stan i eftermiddag för att köpa glass. Annars kommer jag att sitta vid datorn. Puss
 

för tillfället i Kina

Var inne på min mejl för en stund sen. Brukar inte hända något intressant, bara massa irriterande reklam. Men sitter och väntar på svar från Stockholmstad så kollar mejlen varje dag nu!
Tyvärr har jag inte fått något svar om sommarjobb än men tydligen så har min balklänning skickats iväg nu! :D Tydligen är den i Kina just nu, inte i Usa som jag trodde och kommer om 3-8 arbetsdagar. Vilket betyder att den borde komma på fredag eller nästa vecka. Lääängtar.

4 bilder från helgen

 
 
 
 
Helgen har gått rätt fort. Åkte till mormor och morfar i fredags och fick hemmagjord tapas och såg på film. På lördagen var vi med kusinerna i Högbo och promenerade och sen åkte vi hem till dom för att fika. Igår slappade vi mest, solade, bakade fröknäcke (som jag inte kan äta för att jag har ont i halsen) och åt kladdkaka innan vi åkte hem.
 
Har haft ont i halsen och varit trött i 3 dagar nu och har inte sovit så mycket i natt pga att jag varit snorig och inte kunnat svälja så valde att stanna hemma idag. Vill bli frisk så jag kan träna!
 

ont i halsen




Hej hur mår ni? Jag själv vaknade med halsont och kunde bara få i mig yoghurt och te till frukost. Hatar att inte kunna svälja. Men har lyckats överleva dagen ändå. Åkte med kusinerna till högbo och promenerade och sen åkte vi hem till dom och åt kladdkaka och fruktsallad. Kände mig mycket bättre då och tröck även i mig massa surt godis, vilket inte var så smart för nu har jag ont igen...

Hoppas det går över för jag har planerat att träna en massa i veckan!

Sol


arkivbild i brist på tid
 
Super skön dag idag. Jag och Julia låg ute hela eftermiddagen och pluggade på enskede ip. Så skönt! Nu är jag hemma och ska packa ihop lite saker innan jag och Olivia åker till mammas jobb och sen vidare till mormor och morfar i sandviken. Puss o kram
 
 

Kvällsfika

 
 

Running


bild från Julias blogg
 
Hallåj! Allt bra med er? Idag har jag rört på mig enormt mycket, känns det som iaf. Cykel till och från skolan, en sväng in till stan där vi strosa omkring, cyklade sen till Tallis för att möta upp Julia för att springa. 5km blev det och sen så cykel hem.
Så nu är jag trött och utmattad. Har ätit supergod lasagne till middag och nu blir det jordgubbar och kärleksmums innan jag ska SOOOVAAA!
 
BTW Hittade tyvärr inga jeans idag heller :( men en kjol köpte jag iaf, bild kommer sen

Pizza

Generated image from gifs,food generated with the Imgflip Animated GIF Generator   Generated image from gifs,food generated with the Imgflip Animated GIF Generator
 
irriterande bild, för små och dålig kvalité. Men det får duga. Nu ska jag käka pizza ^^.
 

Wanted

 
 
Behöver ett par ljusa jeans! Lämnade tillbaka de jag köpte förut för jag tyckte de var alldeles för ljusa men de ovan har en snyggare färg! Kjolen och skorna ska också köpas!

Valborg och första maj

    
 
 
    
 
    
 
 Hejsan svejsan. Äntligen är det maj! så skönt! Kan börja med att berätta om gårdagen då det faktiskt slutade regna så vi cyklade hem till ett par kompisar till familjen. Spelade kubb, åt snacks och grillade både kött och marsmellows. Sen gick vi till brasan där jag mötte upp först Frida och sen kom även Julia och Linnea. Stog där och snackade med dem och några killar från skolan.
Efter det gick vi hem till mig och åt kladdkaka, hallon och glass. MUMS! Efter det mötte vi upp killarna igen och gick till sockenplan för att sen ta tunnelbanan till skanstull där de och Linnea hoppa av och sen åkte jag, Julia och Frida hem till Frida. Var helt trött i benen efter att ha gått och cyklat i stort sett hela dagen!
Kollade på en film hemma hos Fridisen innan vi somna.
 
Vaknade upp av solljus vid halv 11 och gick upp och åt frukost. Åkte hem för att hämta ett par jeans och sen åkte vi in till stan och bytte dem, köpte glass och kolla i butiker.

 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!