2 years ago

 
 
Arkivbilder från sista april 2012

Hade halvdag idag och fick sluta kvart i 1 eftersom 3:orna hade mösspåtagning. hade typ 1 riktig lektion, så skönt. Eftersom några hade svenska muntliga nationella fick vi göra vad vi ville på svenskan. Sen hade vi matteprov som gick rätt bra och sen fysik i 15 minuter. Skulle bara ta tid när vi sprang i en trappa och räkna ut vår effekt. Haha fler fysiklektioner som denna tack! Annars står vår lärare bara och babblar på och man fattar knappt hälften.
 
Men nu är det iaf ledigt i 4 dagar och jag ska börja ledigheten med att kolla på det senaste Vampire Diaries avsnittet nu. Sen får vi se vad som händer ikväll. Har inga spikade planer än men har iaf köpt massa hallon, jordgubbar och choklad så blir nog en bra kväll oavsett hur jag gör. Puss

Pluggdag

 
Dagens outfit - Blus från Filippa K // Jeans från Hollister
 
Gjorde skrivdelen av engelska nationella idag och gick väl helt okej. Som vanligt alldeles för lite tid och när det var en halvtimme kvar börja jag skriva om min kladdtext... Jaja, fick ihop tillräckligt med ord och rätt så bra struktur, hoppas jag får minst ett C!
Fick även tillbaka våra historiauppsattser och blev asglad över mitt B, så skönt att få mer än det man ville ha (sikta på C) när man lagt ner så mycket tid.
 
Nu ska jag sätta mig och råplugga matte. Har sista matteprovet för terminen (förutom nationella) imorgon så ska se till att repetera allt så det inte blir några slarvfel!
Blev mycket plugg men har inte mycket mer att skriva om för tillfället. Puss

Älskar dig!♥

 
Hej på er! Hade en halvdålig dag enda tills jag gick in på Annas blogg och såg collaget ovan. Fällde till och med en tår när jag läste de fina orden hon skrivit om mig och om oss. Saknar den tjejen så otroligt mycket! Hade gett vad som helst för en kram, men får vänta tills nästa måndag - Längtar otroligt mycket tills dess!
 
Fick nöja mig med att snacka med henne på skype i en halvtimme när jag kom hem från skolan. Annars har jag kollat på film och nu ska jag göra en liten insats och förbereda mig till engelska nationella imorgon genom att läsa lite i The fault in our stars. Puss

Räknar med klädångest imorgon

 
 
Idag har jag faktiskt stannat i stort sett inne hela dagen. Den lilla stunden jag var ute var för att äta lunch. Skulle mer än gärna solat idag, men dagar som denna suger det att jag bor i lägenhet. Känns så krongligt att sola när man inte har en egen altan eller balkong. Inte direkt så att man lägger sig på ängen nedanför i bikini där folk passerar hela tiden.
 
Istället för att sola släpade jag alltså in strykjärnet och strykbrädan in i mitt rum för att stryka halva gaderoben samtidigt som jag kollade på 3 avsnitt av Once upon a time (beroende!).
Har tänkt i stort sett varje morgon i 2 månaders tid att jag inte har några kläder bara för att allt har varit skrynkligt och jag har varken haft tid och ork att stryka, så var bra att jag äntligen tog tag i problemet! Men nu lär det väl bli så att jag inte kan välja kläder bara för att jag har för mycket att välja mellan...
 
Har även hunnit plugga matte, bakat chokladbollar, duschat och lyssnat på musik. Ska skriva klart min teknikinlämning och sen lägga mig innan 10, är så trött!

Designprojekt

 
Godmorgon. Ännu en söndag där jag har en del som måste göras. Har en teknikinlämning som ska skrivas, mattetal som ska räknas, en hylla som ska upp på väggen och en hel hög med kläder som ska strykas. Lite halvtråkiga grejer men man måste ju. Sen blir det väl pappa som får sätta upp hyllan, hehe vill att det ska bli snyggt också. Men har även en rolig sak som jag ska göra och det är att jobba med mitt designprojekt.
 
Ska göra en skoluniform, ska b.la. skissa upp alla plagg och göra en katalog och sen även sy ett av plaggen. Tänkte göra en katalog med hjälp av datorn och skanna in skisserna för att sedan färglägga dem i photoshop. Får se om jag klarar av att göra det, är ju inte direkt ett proffs på photoshop, men ska göra mitt bästa!

Fotografiska och Vapiano

 
 
 
 
 
 
 
 
Vid tolvtiden åkte vi in till slussen och promenerade längs kajen till fotografiska museet. Var väl inga superutställningar men ändå kul att hitta på något. Sen promenerade vi till Gamla Stan och Vapiano där vi åt supergod lunch. Promenerade sen vidare in till stan för att köpa en ny mobil till Olivia. Så härligt att se hur mycket folk som är ute nu när det är så fint väder. Tog en fika i solen när vi kom hem och kände hur det brände i ansiktet efter bara 10 minuter. Sitter inne nu för att jag inte orkar ta på solkräm, haha. Hoppas ni också haft en bra dag. Kram

Sunny day

 
Så sjukt fint väder ute. Kom hem för en halvtimme sen och vårt förmiddagsbesök på fotografiska blev till en heldag med lunch på Vapiano och promenad till stan. Ska föra över lite bilder nu och så de dyker upp snart. Kram

Fortfarande förkyld

 
 
 
 
Godmorgon, blev väckt strax efter 10 och har precis ätit frukost - juice och naturellyoghurt med banan, apelsin, ananas, valnötter och kokos.
Är astrött och känns som om jag inte sovit alls fast jag sussat i över 8 timmar. Askonstigt, men antar att det är förkylningen som fortfarande sitter i. Tycker jag borde få bli frisk nu, har ju ändå gått 1 och en halv vecka sen jag blev sjuk. Vill kunna träna, slippa snyta mig och gå runt och vara trött. :/
 
Idag ska jag iallafall till fotografiska på förmiddagen, kanske tar en glass i ute i det fina väder, men sen har jag inga planer alls, så får se vad som händer. Puss

En throwback-saturday och tankar klockan 01:06

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder från den bästa resan och sommaren hittills♥

Vill hinna göra så sjukt mycket i mitt liv - Resa runt till massa olika länder och städer, skaffa ett bra jobb, gå på festivaler, köpa/designa mitt drömhus och allt sånt.
Planerade/planerar att gå på Bråvalla i sommar men har inte fixat biljetter än och ser tyvärr rätt mörkt ut. Mina föräldrar har alltid tyckt att jag ska jobba för det jag vill ha och lära mig att man inte kan köpa och göra precis allt man vill om man inte har pengar och en inkomst. Betalar i stort sett alla mina kläder och nöjen själv och de väljer att lägga ner pengar på resor. Vilket ger en mycket fler minnen och roliga stunder än vad materiella ting gör.
 
Förra året var jag på språkresa - en resa jag själv betalade totalt 10 000 för att få åka på, inklusive shopping- och fikapengar. Sparade och jobbade som tidningsutdelare i 3 månader och sommarjobbade inom Stockholm stad. Hade verkligen en av de bästa sommrarna hittills och vill verkligen att denna sommar ska bli ännu bättre med Bråvalla och allt annat som är inplanerat.
 
Sökte nyligen både deltidsjobb hos McDonald's och ett sommar jobb inom Stockholm stad, men fick tyvärr inget av jobben. Känns astråkigt när jag ändå gjort mitt bästa, lagt ner massa tid på att skriva cv, fylla i formulär och gå på 2 jobbintervjuer men ändå inte lyckas. Känns även sjukt segt att detta innebär att mina chanser att hitta ett sommarjobb eller ett deltidsjobb (som betalar mer än 40 kr i timmen, som jobbet som tidningsutdelare ger) inte är särskilt stora nu.
 
Inget sommarjobb betyder inga pengar, inga pengar betyder inget bråvalla, inga shoppingpengar, inga resor när jag fyller 18 och inga pengar under hela sommaren. För vi får ju inget studiebidrag på sommaren och mina föräldrar skulle aldrig betala 2500 för att låta mig gå på festival. och jag förstår dem.
 
Vart lite nere för att jag inte fick något av jobben jag sökte och vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Svårt att komma på en slutsats utifrån detta när jag själv inte vet vad jag ska göra åt saken. Men jag vet är att jag är rätt körd utan sommar jobb, och att jag verkligen vill ha ett. Frågan är bara om jag lyckas fixa ett.

Katt gånger fyra

 
 
 
 
Bjuder på 4 bilder på Vanilla som jag tog idag. Hahaha, även om hon fyller 3 i höst så ser min lilla sötnos nästan ut som en kattunge på de tre första bilderna. Vilket hon bara gör när hon kollar på fåglar genom fönstret och när det är matdax.

Har kollat på film nu på kvällen och prick halv 11 kommer hon och börjar jama och går och buffar på mig för att få uppmärksamhet. Hon vet precis vilka tider hon ska få mat och ser alltid till att vi inte glömmer ge henne torrfoder, alias knacks (katt-snacks), det bästa som finns enligt henne. Haha så sjukt kul att se henne alltid bli lika lycklig av att få mat, för det är ju inte direkt så att hon svälter - snarare tvärt om.

Favoritmaten

 
 
            
 
Alltså var så sjukt sugen på pizza idag, inte ätit det sen vi åt det innan Avicii konserten, så övertalade pappa och Anna att köpa det (fast de åt där igår) hihi. Hawaii pizzan var precis lika god som alltid! Nu ska vi poppa popcorn och sen blir det filmkväll. Kram

Skolavslutningsklänningar

1. Vit klänning från Nelly.se 349kr   //  2. vit klänning från Gina Tricot 399kr  //  3. Vit klänning från Mango 349kr
4. Rosa klänning från Odd Molly 1295kr  //  5. Blå klänning från Nelly.se 399kr  //  6. ljusrosa klänning från Odd Molly 995kr
7. Vit klänning från Zara 299kr  //  8. Vit klänning från Odd Molly 995kr  //  9. Vit klänning från Nelly.se 299kr
 
Är supertaggad på skolavslutning! Tyvärr lite mer om en och en halv månad kvar tills det blir sommarlov, men har så många lediga dagar så tiden kommer nog gå fort ändå. Tycker alla klänningar i collaget ovan är superfina, men är liten extra sugen på att köpa en Odd Molly klänning. Har dessutom ett presentkort på Åhléns city som jag kan utnyttja då. Men vi får se hur det blir. Kanske hittar en klänning i London annars.

Älskade fredag

 
 
Naturell yoghurt med färsk mango och kiwi, surdegsbröd med skinka, avocado och körsbärstomater och färskmango vid sidan om. Bättre start på dagen får man leta efter.
 
Gick upp en halvtimme tidigare imorse för att hinna packa och fixa extra god frukost. Även om jag behövde slänga i mig frukosten för att hinna till tunnelbanan så var den riktigt god. Synd att man inte har ork och tid att fixa lika god frukost varje dag - fick en riktigt bra start på denna härliga fredag.
 
Solen skiner, det är fredag, jag slutade halv 12 och nu är det äntligen helg! Humöret är helt klart på topp. Hade bara engelska, lunch och teknik med prisutdelning. Tyvärr vann inte min grupp men fick iaf ett tröstpris på en oreochokladkaka ^^. Eftersom Anna är i Dubai fick jag jobba ensam med vårt grupparbete, men satt med Jacob, Axel och Oscar så klarade mig. Efter vi hade slutat var vi ca 12 stycken som gick ut och spela fotboll mot 8 från nån annan klass.
 
Nu ska jag kolla om det finns glass i frysen och sen sätta mig och kolla på serier. Puss

chasing summer

 
 
 
Funkade helt okej med vindruvor som morot till pluggandet, bara det att jag åt upp typ alla druvor innan jag ens börjat. Jaja, lyckades skriva en A4 iallafall, så är nöjd. 
 
Annars har jag kollat klart på säsong 1 av Once upon a time, kollat top model och lagat mat. Blev nudelsoppa med köttbullemacka. Måste säga det att allt blir godare att äta på macka - iallafall köttbullar. Nu ska jag lägga mig tidigt och imorgon är det ÄNTLIGEN fredag! Hahah även om vi bara hade 4 skoldagar och det precis var lov är det alltid skönt med helg. Är dessutom prisutdelning för framtidsstäderna imorgon så är extra taggad och sen slutar jag strax efter 12. Puss

Ett försök att fokusera bättre

 
 
Var precis till affären och köpte lite pluggmotivation. Har extremt svårt att koncentrera mig på en sak när jag inte tycker det är kul.
Standard för mig när jag ska plugga är att jag öppnar ett worddokument, skriver kanske en mening på uppgiften, tänker på mat, springer och fixar något att äta, äter upp det, sätter mig framför datorn igen, tänker på hur mycket jag inte vill plugga, kollar istället lite bloggar, öppnar worddokumentet igen, skriver lite, känner mig duktig och ger mig själv en paus, kollar kylskåpet, skriver lite, bloggar, kollar på någon serie, skriver lite till, kollar twitter och instagram.
 
Inte så bra taktik då pauserna blir längre än själva pluggtiden... Skjuter alltid upp pluggandet så långt det går och slutar oftast med att jag sitter och panik skriver sista kvällen. 
 
Men tänkte att vindruvorna kanske får mig att sitta still, med dem slipper jag ju att springa och kolla efter mat hela tiden. Är värt ett försök iaf. Nu ska jag försöka bli klar med den här teknikuppgiften. Kram

Helt slut efter en lång dag

 
3 bilder jag och Olivia tog från en stund sen
 
Ett under att jag klarade av den här dagen! Gick i skolan från 8:45 till 16:20 och timmarna har segats sig fram. Satt uppe och pluggade halva natten och blev inte många timmar sömn så har varit supertrött idag. Men nu är jag hemma och ska tillbringa kvällen med designprojektet och kolla serier. Ska försöka lägga mig tidigt också och ta igen de där förlorade timmarna sömn. Puss

första skoldagen efter lovet

 
Vaknade med halsont men bestämde mig för att åka till skolan ändå. Struntade i att va med på idrotten och kollade på istället,  känns ändå värt att inte missa massa lektioner + att jag vill umgås med Anna innan hon lämnar mig på torsdag. Lyckosten ska till Dubai i 10 dagar och lämnar mig ensam hemma. Är riktigt avundsjuk!  
 
Dagen gick relativt snabbt ändå och lyckades, för första gången någonsin, göra alla tal på matten. Verkligen skönt att ha sluppit skolan en vecka,  inte lika skoltrött nu efter lovet och med det fina vädret! Lite väl varmt i mitt rum när solen ligger på hela dagen bara, har shorts och linne och öppet fönster och är ändå varm. Men man ska inte klaga! 
 
Nu sitter jag och kollar på OUAT (Once upon a time är alldeles för jobbigt att skriva) och äter yoghurt med apelsin, mandlar och cocos. Väldigt splittrat inlägg men skriver från min mobil så blir rätt rörigt, men får duga. Puss

Pannkakor när man är sjuk

 
 
Känns som den här förkylningen aldrig ska gå över. Istället för halsont har jag nu hosta och är fortfarande snorig och trött. Orkar inte ens gå ut i det otroligt fina vädret. 
 
Flyttade hem till mamma idag och fick pannkakor med jordgubbar och grädde till lunch. Super gott. Man får göra det bästa situationen när man är sjuk, vilket i mitt fall är att äta pannkakor, äta påskägg (fick ett från mamma idag) och kolla på once upon a time. Kram

The lucky one

 
Min fina syster
 
Jag pappa och Olivia skulle kolla på Dumpa honom, men på något sätt lyckades vi sätta på filmen i slutet och fick bara se 5 minuter innan eftertexterna började rulla. Kändes inte så kul att se på filmen när vi visste hur det sluta så kollade på The lucky one istället. Riktigt bra film och mysig kväll. Men nu ska jag sova, håller tummarna för att jag vaknar upp pigg och frisk imorgon. Godnatt♥

Bilder från landet

 
 
 
 
 
Det glamorösa livet på landet - Påsklunch på papptallrikar
 
 
 
 
 
 
Har haft 3 kalla dagar på landet. Håller för det första på att bygga om och har precis bytt fönster men saknas fönsterkarmar så blåser rakt in i vissa rum, för det andra så gick det en propp och vårt element la av så hade ingen värme i vårt rum och för det sista var jag förkyld. Så behövde gå runt med 4 lager tröjor, halsduk, sockor och jacka inomhus för att inte frysa i alla fall första dagen.
 
My, Olivia och Isa badade i det 5 gradiga vattnet. Visst jag kanske är en badkruka men det är inte många personer som väljer att bada när det är så kallt. brrr.
 
Annars har vi fått påskägg, hoppat studsmatta, fotat (ofc), grillat och padlat kanot. Glad att huset kommer vara varmare och att de kommer ha byggt en toalett tills nästa gång vi kommer dit. Att kissa i skogen och frysa är inte riktigt min grej.

Påskafton

 
 
 
Varmrätten
 
 
 
 
Vanillas halvbror Rocko
 
 
 
 
bild från min instagram, jag och My solar på studsmattan
 
 
 
Hallåj! Sitter i mitt rum och snorar och har hicka men är ändå glad över att vara hemma. Åkte från landet vid halv 1 och stannade hemma hos My och Isas mormor och morfar för att äta påsklunch. Ätit grymt mycket mat, först massa ägg och sill, sen varmrätt, sen våffla och sen tårta och sockerkaka till efterrätt + att vi fick ett varsitt påskägg. Omg vad jag är mätt, blir endast varma mackor till middag, mer får vi inte i oss.
 
Nu ska jag duscha och sen tillbringa kvällen i soffan framför någon film. Puss

Bekännelser

 
En av mina absoluta favoritbilder ↑
Har alltid kalla händer och fötter
Sminkar mig sällan eftersom jag varken har tid eller pengar att lägga ner på det. hehe
Har hittat nya låtar som nu spelas på repeat varje dag denna vecka
Att välja kläder på morgonen är alltid ett mission impossible
Lägger i stort sett alla mina pengar på mat och fika
Hur mycket jag än klagar på att jag har träningsvärk så är jag sjukt glad att träningen ger något
Är asdålig på att skriva korta texter, blir alltid massa onödiga detaljer när jag skriver
Bloggar främst för att jag tycker det är roligt att fota och redigera bilder
Finns asmånga länder och städer jag vill besöka innan jag dör. B.la. Singapore, Hawaii och Paris.
Saknar gymnastiken men skulle jag börja på någon sport igen skulle jag nog vilja pröva på cheerleading
Tycker det är superfint med fräknar
Skulle vilja kunna spela piano eller gitarr men har för dåligt tålamod för att lära mig
Är jag dåligt på något så ger jag ofta upp eftersom det inte är kul.
Fastnar alltid framför datorn med serier eller bloggen när jag egentligen ska göra något annat.
Saknar denna tjej så otroligt mycket
 
 

Tidsinställt

 
3 bilder från onsdags
 
Eftersom blogg.se appen inte låter mig lägga in bilder från mobilen så får det bli tidsinställda inlägg idag. Inte kul att blogga eller läsa om det bara är text i inläggen. Hoppas ni får en bra långfredag puss

Så typiskt

 
Godmorgon, hoppas ni haft en bättre natt än jag. Sov riktigt dåligt och vaknade klockan 6 och hade ont i halsen, ont i öronen,ont i kroppen (träningsvärken gör det inte bättre) och var varm och snorig. Alltså NEJ, precis det här jag inte ville. Så typiskt att vara sjuk när det är lov.
 
Har iallafall lyckats få i mig yoghurt och te och duschat så känns något bättre. Nu måste jag packa, ska till landet och sova där 2 nätter. Puss

Tapas

 
 
 
 
Blev rätt stressigt innan resturangen så sluta med att jag Anna, My och Isa fick ta taxi till stan för att hinna. Åt på en tapas resturang så beställde in massa små rätter som vi dela på, potatisen var så god att jag åt typ en hel skål själv haha. Åt även cocosglass till efterätt. Nu är jag både riktigt mätt och trött. Har lite ont i halsen också så ska gå och lägga mig. Hörs imorgon, godnatt
 

Kungsträdgården

 
 
 
 

Massa bilder från dagen

 
 
Var supermysigt att sitta på kajen i solen och äta glass
 
 
 
Mina converse har blivit riktigt slitna, måste köpa ett par nya innan sommaren.
 
 
 
 
 
 
 
Haft en supermysig dag i stan idag med Linnea. Åkte in till gamla stan där vi satte oss på bryggan och åt glass. Sen promenerade vi till kungsan för att fota lite där och sedan ut på djurgården för att ta båten tillbaka till slussen. Nu är jag riktigt trött men hinner bara vara hemma en snabbis för ska iväg och äta tapas med familjen. Kommer mer bilder sen, nu måste jag skynda mig, puss♥

Brunch

 
 
 
Känns som tur var lite bättre i halsen efter te och frukost. Jag, Olivia, My och Isa fixade ihop en brunch med massa gott. Glömde bort baconen men gjorde inte så mycket när vi hade massa annat.
 
Nu ska jag hitta något att ha på mig. Ska in till stan och möta Linnea och ikväll blir det tapas med familjen. Kram

Vill inte vara sjuk på påsk

 
Bild från påsken 2012 - hade oranget/brunt hår, vilket jag nog aldrig kommer färga till igen

Godmorgon. Planen idag var att sova till minst tio för att vara riktigt utvilad, men ändå så sitter jag vid datorn innan klockan ens slagit nio. Vaknade med halsont och kan inte somna om. Skulle ha sån otur om jag blev sjuk nu på påsken. Men ska dricka te och kolla på Once upon a time så får vi hoppas att det blir bättre. Puss

We'll do whatever just to stay alive

 
Lyckades ta mig ut på en löparrunda tillsist! Tänkte först att det var skönare att stanna hemma och kolla film, så kollade på The secret life of Walt Mitty (Som var bättre än vad jag hade trott) och åt mat, men träningsmotivationen kom tillbaka när jag insåg hur många grymma träningslåtar jag har på min spotify lista!
 
Nu på kvällen har jag kollat på top model och sen på börjat på en ny serie - once upon a time. Bara sett 2 avsnitt men verkar vara en superbra serie. Måste ju ha något att kolla på när PLL och the Vampire diaries har uppehåll (inte helt hundra på TVD). Jaja, nu ska jag sova. Puss

Min top 16 lista just nu

 
 
Min top 16 lista just nu, utan inbördes ordning.

TGIF med min fina

 
 
 
 
 
 
 
Jag och Anna var och åt middag på T.G.I.Friday igår. Var supermysigt och gott, satt där i över 2 timmar innan vi åkte hem till henne. Köpte med och glass och godis och kollade på b.la. top model. En bättre måndag helt enkelt!
 
Gick upp vid 11 idag och fixade frukost som bestod av hallonsmoothie, juice, macka och flingor. Är superfint väder idag så tänkte passa på att ta en löprunda runt skogskyrkogården. Får se om jag väntar på Olivia bara, mycket roligare att ha sällskap än att springa själv. Puss

Träning och ett beskök hos tandläkaren

 
bild1& 2: varm och glad efter att ha lyckats ta sig hem efter träningen
Bild 3. Efter besöket hos tandläkaren, inga hål! :D     Bild 4: Hammarbyfans i medis
 
Igår var jag och My på gymmet och dödade våra rumpor och ben. Körde alla rumpövningar jag kunde komma på, och det känns i dag. Kan knappt gå i trappor...
Sen när vi skulle hem så var det såklart stopp i trafiken så får promenera i värmen till gullmarsplan och åka buss därifrån. Som om jag inte var tillräckligt varm och svettig efter träningen.
 
Väl hemma hos mamma duschade jag och sen gick jag till tandläkaren. Var där i 2 minuter och blev så lättad att höra att jag inte hade några hål! Efter det åkte jag till slussen och träffade Anna och några till. Jag och Anna åkte till espressohouse för att ladda mobilen och sen hade vi 1 timme dötid tills vi bokat bord på TGIF, så drog till medis för att kolla när alla hammarbyfans marcherade till Tele2arena.
 
Berättar mer om kvällen i nästa inlägg, ska bara föra över kamerabilderna. Kram
 
 
Åt scone och laddade mobil på espressohouse

Vi klara det

 
Som rubriken säger, vi klara det! Idag har det gått fyra veckor sen jag och Anna bestämde oss för att ha godisförbud. Har suktat efter sötsaker länge och idag är förbudet över.
 
Innan godisförbudet gick vi och fika, köpte chokladbollar och åt glass på donken flera gånger i veckan så har verkligen varit superduktiga som lyckats klara oss utan sötsaker och dragit ner på socker dessa veckor! Har sparat bilder på mobilen och som jag suttit och dregglat över, kommer antagligen få en sockerchock och vara super hypade nu när vi får äta vad vi vill igen.
 
Vår belöning blir middag på friday's så har bokat bord där tills ikväll. Så taggad!
 
 
 
 

Bananpannkakor

 
Fixade supergoda bananpannkakor till frukost imorse, kom tyvärr inte ihåg att fota förän alla var uppätna så får bli en arkivbild istället ↑. Nu sitter jag och läser bloggar och väntar på att jag ska bli mindre mätt. Jag och My ska dra till gymmet om en halvtimme och träna och efter det ska jag till tandläkaren och träffa Anna. Älska lov!

Biokväll

                
   
Hade en superbra kväll på Rigoletto. Jag, Anna, Erik, Pontus, Elias, Jakob och Henrik bestämde oss för att gå och se Noah. Filmen var rätt lång och lite utdragen men ändå helt okej, blev kul eftersom vi var ett gäng som kollade ^^. Nu ska jag fixa frukost, puss

Fotoinspiration

 
 
 
http://www.brendawaworga.com
 
Suttit och kollat in massa bloggar och hittade en blogg som drivs av en tjej som är superduktig på att fota. Älskar alla hennes bilder! Blir supersugen på att fota och inbillat mig själv lite att jag kan ta lika coola bilder som hon bara för att vi har samma objektiv. Blir nog svårt eftersom hennes kamerahus kostar 20 000 och mitt en fjärdedel/en femtedel av det.
 
Hade det varit finare väder hade jag gått ut och fotat men kanske ska ta och planera in en photoshot. Måste bara hitta en bra plats, en eller flera modeller, bestämma kläder och dag. Och hoppas på att det är fint väder!

Grillat

 
 
Var hemma hos min moster med familj igår och grillade. Hallumi, majskolv, revbensspjäll, biff, grönsakspaj, guacamole, potatis klyftor och sallad hamnade i min mage. Allt var supergott och gick därifrån allt annat än hungrig.

Var dock supertrött igår så gick och la mig så fort vi kom hem och sov nästan 12 timmar. Idag får jag se vad jag hittar på. Kanske ska träna eller träffa en kompis eller bara stanna hemma och kolla på film. Kram

Cykel till söder

 
 
 

Hej på er! Tog en lång sovmorgon idag och låg sedan kvar i sängen i 45 minuter, behövdes verkligen. Blogginläggen som publicerades i morse var tidsinställda ;).
 
Var är superfint väder idag så tog cykeln och rullade ner på söder. Haha älskar att jag kan säga rulla, bor ca 2km från söder men är raksträcka och nerförsbacke hela vägen så är supersmidigt att ta sig dit med cykel. Dock lite jobbigare att ta sig hem.
 
Jag, pappa, Anna, Olivia och hennes kompis satte oss på ett café i skrapan och åt lunch. Tog en kyckling curry macka som var supergod och mango och banan smoothie till det.
Nu ska jag bara ta det lugnt och sen ikväll ska vi hem till min moster med familj och grilla. Kram

Bounty Bliss Balls

 
Eftersom vi slutade så tidigt igår så passade jag och Anna på att fixa ihop en god mellis. Eftersom båda älskar chokladbollar slängde vi ihop ett sockerfritt alternativ. Jag hittade ett recept på Naked Juice Bar:s hemsida på så kallade Bounty Bliss Balls som vi ändrade lite på. Istället för russin tog vi lite naturellyoghurt och Anna som är allergisk mot nötter skippade jordnötssmöret.
 
Blev inte riktigt som chokladbollar, man förväntade sig att det skulle vara sötare än vad det faktiskt var men blev riktigt goda ändå.Gjorde även en smoothie till på jordgubbar, hallon, banan, naturellyoghurt och cocos.
 
 

Bra start på lovet

 
 
Fina Anna med Sofies söta hundar
 
 
Anna och Anna
 
 
Elinor
 
 
Josefine, och Anna och Lotta
 
 
 
 
Anna och Sofie
 
 
Lotta blir stylad
 
 
Min och Annas hemmagjorda glass, så god!
 
Hade en supermysig kväll igår med några tjejer från teknikklasserna! Lagade kyckling-pasta-bacon-sås som var supergod och till efterätt fixade jag och Anna ihop en sockerfri glass till oss. Var superenkelt att bara vispa grädde, mixa hallon, ha i lite kvarg, blanda och ställa in i frysen för att sedan servera och toppa med hallon och blåbär. Rekomenderas!
 
Efter middagen satt hälften i soffan och tog det lugnt medans resten var på promenad med hundarna och jag somnar för nån minut. Hahah, så trött var jag. Hade bara sovit 4 timmar eftersom jag satt uppe och plugga halva natten så var inte så konstigt.
 
Blev verkligen en superlyckad kväll och en bra start på lovet!

Påsklov!

 
 
 
 
Äntliiiigen påsklov!!!! Satt uppe och jobbade till klockan 3 igår men nu är jag klar med allt plugg :). Hade endast 2 lektioner idag så efter skolan åkte jag och Anna först hem till henne och hämtade lite saker och sen hem till mig. Köpte med oss jordgubbar och bakade nyttiga chokladbollar och gjorde smoothies. Supergott!
 
Nu ska vi iväg på tjejmiddag och fira att lovet har börjat. puss.

Resor

 
Mini jag år 1998/1999 på väg till Mallorca
 
Är så sjukt avundsjuk på alla som ska ut och resa på påsklovet! Vill ha sol och värme. Dock brukar det oftast vara jag som reser bort på loven så ska inte klaga för mycket. Är skönt att vara hemma för en gångs skull också. Behöver verkligen lov! Sen så har vi 3 resor inplanerade det här året så har massor att längta och se fram emot. 
1 dag till Påsklov, 48 dagar till London, 65 dagar till sommarlov, 195 dagar till Gran Canaria, 255 dagar till Thailand och 297 dagar till min 18-årsdag!

Slutspurt innan lovet

 
 Supersnygg väska jag såg i Bubbelrooms butik, dagens frukost - Kiwi och kvarg, matte plugg
 
Ledig idag vilket låter superskönt men har så sjukt mycket plugg som ska bli klart (helst idag) så blir inte så mycket ledighet. Varför ska vi ha så mycket plugg precis innan lovet??
 
Blev precis klar med matten och ska nu försöka skriva klart den där jävla historian som blir för lång, för osammanhängande och som inte har något resonemang. Puss
 

Naked juice bar

 
Coco Sunshine, nya favorit smoothien med mango, banan, kokosmjölk, vaniljyoghurt, nypressad ananas och apelsin
 
Ännu en skoldag avklarad och nu är det bara 2 dagar tills påsklov! Hade design som sista lektion idag så satt först och skrev på min projektplan i ca 1 timme och sen åkte jag, Anna, Viktor, Axel och Clarissa till Sickla för att handla tyger och mönster. Var inne i tygbutiken rätt länge men alla hittade tillsist det dom skulle ha. 
Slapp åka tillbaka till skolan så jag och Anna gick till Naked Juice bar och köpte smoothie. Tog en supergod som hette Coco Sunshine. 
 
Ska försöka vara lite effektiv på pluggfronten resten av kvällen. Imorgon har treorna nationella prov så vi skulle ha haft halvdag, men då skulle vi åkt till skolan för 1 lektion vilket är lite onödigt så får plugga matte hemma istället :). Så alltså är vi lediga ^^. Tur det, annars hade jag nog behövt sitta hela natten med historiauppgiften och engelska läxan.

Mer taggad på att träna än att sova


Bild från min instagram
 
Hade "sovmorgon" i morse då vi fick extra tid att skriva på vår idrottsinlämning istället för att ha lektion. Istället för att utnyttja sovmorgonen och sova några timmar extra så fick något ryck och satte klockan på 5:45 för att hinna gymma innan skolan. Körde CX och sprang i 25 minuter och blev mer pepp på denna dag bara för att jag planerat träning.
Hade matte, historia och fysik och sen åkte jag till Skärholmen för att gå på en andra jobbintervju. Tog bara 3-5 minuter så kollade i lite butiker innan jag satte mig på bussen hem.
Nu måste jag plugga! Puss♥

Omottiverad med tankar på annat

 
Två bilder från min löprunda igår. Sprang 2 minuter långsammare än målet så är helt klart nöjd! Sätter tiden inom en och en halv månad då jag ska springa vårruset! :)

Suttit vid datorn enda sen jag kom hem från skolan vid 5, bara tagit paus för att äta middag, men har ändå inte gjort mer än att öppna ett dokument i pluggväg. Fastnade i att kolla bloggar och sen kom Olivia och ville kolla top model och jag sa inte emot. Senaste halvtimmen har jag bara suttit och snurrat på stolen och lyssnat på musik.
 
Är hungrig och alldeles för rastlös för att orka plugga. Är inte alls motiverad att skriva om min historia text så allt blir i rätt ordning och den blir läslig, samtidigt som jag inte vill sitta uppe och skriva hela torsdagkvällen för att kunna lämna in i tid. Men tar emot att börja skriva för att jag vet att jag har så mycket kvar att göra. Tycker även att det är jobbigare att skriva på mammas dator eftersom det är en laptop och skärmen inte alls är lika stor som min stationära dator som jag har hos pappa. Nej ska sluta klaga, får åka hem till pappa imorgon eller på onsdag och skriva och hoppas det går bättre då!

Tre

 
 
3 saker jag längtat efter representerade i 3 bilder - Olivia, våren och kameran.

10 dagar kvar

 
 
 
 
Får nöja mig med att fota chokladkolapajen
 
Alltså orkar inte för det ser så gott ut! Känner mig lite plågad av godisförbudet nu när jag är hos mormor. Står godis och kakburkar framme överallt, finns ett stort skåp fullt med goda (onyttiga) saker och hon gör goda efterätter.
 
Men känns dumt att bryta förbudet nu när det bara är 10 dagar kvar! Är stolt att jag klarat mig så här länge, hade jag aldrig trott om den sockerberoende godisgris jag är! Blir ännu svårare att inte tänka på godis när andra äter det. Men åt jordgubbar och blåbär till efterätt och har laddat upp med nötter och frukt till vår filmkväll. Puss

Dagen i bilder

 
kusinerna Junie och Elias
 
 
 
 
Jag försökte åka sparkcykel men blåste för mycket och håret var överallt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5/4-14

 
 
 
Godmorgon! Blev väckt klockan 10 och då var kusinerna redan hemma hos oss. Har ätit frukost och nu ska vi väl ta en promenad till skateparken. Superfint väder ute, blir på bra humör bara att se det!

Äntligen helg

 
 
 
 
 
Tänkte att jag skulle plugga hela förmiddagen men den här dagen bara försvann. Var tvungen att städa och hämta ut min glossybox från posten och sen kom mamma och hämtade upp mig och vi åkte till skolan för att gå på utvecklingssamtal. 
 
Efter utvecklingsamtalet åkte vi satte oss i bilen direkt och åkte 2,5 timme hem till mormor och morfar. Olivia blev skjutsad av morfar från Falun,riktigt glad att se henne igen!
 
Har fotat, suttit i solen,öppnat glossyboxen ätit god mat och pluggat lite teknik. Nu ska jag sätta mig och kolla på tv, för trött för att orka göra något annat.

Bananpannkakor

 
Dagens brunch, bananpankakor och bacon. Inget socker, inga kolhydrater och är supergott. Har en burk med egengjord honung hemma som endast innehåller frukt- och druvsocker, funkar asbra att i chokladsås istället för socker.
 
Godmorgon! Ingen engelska idag eftersom vår lärare är upptagen med muntliga nationella prov, så några fixade så att vi slapp komma på tekniken och får jobba med uppgifter hemma istället. Alltså har jag inga lektioner idag och skulle ha sluppit komma till skolan om det inte var så att jag har utvecklingssamtal. Får iaf skjuts till skolan så ska inte klaga.
Tog sovmorgon och fixade en stadigare frukost/lunch och nu ska jag försöka plugga lite. Mardröms vecka nästa vecka med 3 stora inlämningar och ett prov + att jag ligger lite efter i fysik :/. Så ska försöka plugga i helgen så jag inte sitter med tre oskrivna inlämningar på torsdagkvällen. En vecka kvar sen är det påsklov!!

Saknar dig

 
Min fina syster i sommras

Inte träffat lilla syster sen i Söndags och nu börjar jag sakna henne rätt mycket! Dummingen sa att hon skulle ringa varje dag men antar att hon har fullt upp med annat. Brukar ju se varandra varje dag så känns konstigt att hon inte är hemma. Borde väl vara van att vara borta från familjemedlemmar då jag bor varannan vecka med mamma och varannan med pappa, men det hjälper inte. Känns lite extra tomt nu när jag är sjuk och är hemma. Men är bara att hålla ut, imorgon får jag träffa henne igen! Längtar!

Ny design

 
Lite förändring i bloggens utseende, äntligen! Även om jag inte är så duktig på varken photoshop eller kodning så är jag ändå rätt nöjd med den nya headern och de små förändringarna i designen. Får lägga ner mer tid en annan dag och fixa detaljer osv. Men nu ska jag sova. Hoppas på att vakna och vara frisk imorgon!
 

Shopping cravings

 
Allt i collaget är från Victoria's secret förutom conversen. Vill ha allt!

Alltså är så sugen på att shoppa! Vill köpa massa sommarkläder och använda dem på direkten. Känns som vi väntat tillräckligt på sommaren nu.
Men ska spara mina pengar och inte shoppa så mycket förän i slutet av Maj, för då åker jag till London!! Är så taggad! Hoppas på att jag kommer hem med ett par låga converse (om jag inte hunnit köpa ett par innan dess), ett par levis shorts, Abercrombie jeans och nån härlig sommarklänning.

Ont i halsen

 
 
Orkade endast med 2 av 4 lektioner i skolan idag och gick hem efter lunch eftersom jag kände mig hängig och hade ont i halsen. Gör asont att svälja och är helt öm i halsen. Sov i ca 2-3 timmar när jag kom hem så känner mig lite piggare iaf men halsen gör fortfarande lika ont. Men får hoppas det går över så fort som möjligt. Orkar verkligen inte vara sjuk!
 
Har iaf lyckats få i mig te, nyponsoppa och lite svampsoppa. Glass brukar göra att det känns bättre i halsen, men äter jag det bryter jag mot godisförbudet, så fixade egen. Mosade en banan och blandade med lite naturellyoghurt och ställde in i frysen i ca en kvart (innan de frös helt) och smakade lika bra som glass.
Nu ska jag plocka fram mina photoshop skills (som är näst in till obefintliga) och fixa ihop en ny header. Kram

1 April

 
1 April och Annas 17årsdag idag! Grattis igen min fina vän! Har som tradition att sätta upp bilder på skåpet så åkte till skolan en 20 minuter tidigare för att fixa det. Men har vart en bra dag, Anna blev överraskad med tårta av några andra från klassen, fast hon blev väl inte så jätteglad eftersom de kasta den i hennes ansikte. Stackarn. Glad att jag fyllde år en lördag och inte en skoldag!
 
Suttit vid datorn hela eftermiddag/kvällen, kollat serier, försökt plugga och varit trött. Hade först tänkt att träna men motivationen ligger fortfarande på 0 så får hoppas den kommer tillbaka imorgon eller på torsdag! Nu ska jag äntligen sova. Puss

Ingen Olivia och ingen kamera på en vecka

 
Ja ni ser ju rubriken. Kommer tyvärr inte bli några färska systemkamera bilder denna vecka då min lillasyster är med sin skola i Falun tills på fredag och har tagit med sig kameran dit. Saknar henne mer än vad jag trodde jag skulle göra, men det är tur att det finns mobiler. Antar att både ni och jag överlever en vecka utan systemkamera, mobilbilder och gamla/opublicerade bilder får duga medans hon är borta. Puss

Biodejt

 
Haft en superdag med min fina vän! Fick göra vad vi ville på idrotten så körde lite gymnastik, sen hade vi håltimme så typ halva klassen drog till forum för att testa ett nyuppnat ställe med smoothies och milkshakes m.m. och kollade lite inne på Zara och hade sen matte som sista lektion.
 
Efter skolan åkte jag och Anna till Skärholmen där jag var på jobbintervju. Var nervös innan men var lätt att prata med tjejen som höll intervjun så gick rätt bra, kändes det som iaf.
Åt mat på Ikea och sen drog vi till Heron city för att se Hundraåringen på bio. Läste boken för 1,5 år sen så var kul att se filmen när jag visste lite vad som skulle hända. Var typ helt ensamma i salongen, bara vi och 2 par pensionärer som såg på filmen, så hade asmycket plats att breda ut oss på.
 
Har duschat, städat rummet och suttit vid datorn nu på kvällen (var rädd att datorn crachat bara för att den var så seg, men den lever som tur är efter att jag starta om den!) , nu ska jag sova. Godnatt

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!