God jul från Thailand

 
Dagens frukost: banan shake och yoghurt med frukt
 
 
 
Köpte melon och annanas som vi satt och mumsade på på stranden
 
 
Vår sandgran vi byggde på stranden idag
 
 
 
 
Jag tar tillbaka det där jag sa om vädret imorse.. Hahah så fort vi hade satt oss och ätit frukost drog en liten regnskur förbi. Men men, är väldigt varmt här ändå och man blir solbränd även fast det är soldis.
 
Har vart på stranden hela dagen, tagit oljemassage, byggt en gran av sand och badat. Tog en glass på vägen hem, kostar ynka 10 kr styck hahah, lite skillnad från därhemma. Sen gick vi tillbaka till resorten och duschade och satte på oss klänningar. 
 
Eftersom det är julafton idag så ska vi på en julbuffé på en svensk restaurang som vi hittat. Så lite julkänsla kanske vi får här. Har ni någon snö i Sverige? Hoppas ni får en god jul!

Kommentarer
Lennart Johansson morfar

Snygg sandgran, A o C hade en riktigt fin julgran med barr och pynt och det kom ca 10-15 cm nysnö under eftermiddagen/kvällen så här är det riktigt jullikt. Ni kanske längtar hem??? Men ni har ju två veckor kvar i värmen.
Hälsningar mormor o morfar

Svar: Gud vilken tur att ni fick lite snö och vad mysigt er jul låter. Jaa börjar längta lite hem, men kylan saknar vi inte! Jaa det har vi som tur är, kramar från Emelie, Olivia och Pernilla
emelie

2014-12-25 00:46:09

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!