Favoritmaten♥

 
 
Ikväll blir det en av mina favorit rätter till middag, hemgjord pizza ♥♥♥♥♥. Länge sen jag var så här taggad på mat haha. Sen blir det Let's Dance och film, hoppas ni har en bra fredagskväll! puss♥

Hemmaspa ♥

 
 
 
 

Klätterverket

 
 
 
 
Känns som om det är lördag idag och inte fredag! Pappa och Anna tog ledigt idag så har varit och klättrat vid telefonplan. Lyckades köra några banor som var lite svårare, då man bara får klättra på t.ex. lila grepp, och då behövde man även tänka vilken ordning man ska göra allt +  försöka hålla sig uppe och klättra vidare. Var verkligen superkul och nu är jag helt slut i armarna.
När vi kom hem fixade jag och My ihop ett hemmaspa med fotbad, ljus, juicedrinkar och ansiktsmask. Var verkligen supermysigt. Skönt att ta det lugnt och bara snacka.

New in

Kofta från More by Kaffe, Blus från Kaffe, armband från Snö of Sweden, Jeans från Hollister, Halsbandet fick jag av Lotta och Anna ♥
 
Hej tänkte slänga in lite bilder på koftan och blusen jag fick av morfar i tisdags. Tog bilderna precis innan jag åkte hem till Stockholm men Olivia hade kvar kameran så fick bilderna idag när hon kom hem :).
Älskar båda plaggen, koftan är det perfekta vårplagget! Ljus och färgglad och passar till det mesta. Blusen är perfekt om jag ska gå på middag eller liknande men kommer säkert använda den i skolan ändå ^^.
 
Idag har jag inte gjort mycket. Sov länge och har försökt pluggat engelska men tyvärr inte kommit så långt... Fixade pankakor till lunch och kollade på det nyaste Pretty Little Liars avsnittet, så spännande!!!

De 2 senaste dagarna

    
 
                  Bild 1: På bussen på väg hem till Stockholm                                                          Bild 2: Glass hos Anna
 
     
 
Bild 3: Gårdagens frukost hemma hos Anna                             Bild 4: Woken jag och Julia lagade, blev supergod!
 
Hej på er! Har haft fullt upp de 2 senaste dagarna. I Tisdags var jag, Olivia och morfar och gymmade och badade.Sprang på bandet sen gick jag och Olivia och åkte lite vattenrushkanor och hoppade hopptorn. Sen åkte vi in till centrum och fick med mig en blus och en kofta hem. Båda är supersnygga så är asnöjd! ^^
 
Efter det åt vi middag och jag satte mig på bussen hem till Stockholm. Trodde det skulle bli långtråkigt att sitta själv på en buss i 2 och en halv timme men var faktiskt rätt skönt att bara lyssna på musik, hålla på med mobilen och blunda.
När jag kom fram till Stockholm mötte jag upp Anna och Erik och åkte hem till Anna. Hade en supermysig kväll och åt massa glass och godis och kollade på film och snackade.
 
Sov över där och åkte inte hem förän klockan 2 dagen efter så hann precis hem och byta om till träningskläder innan jag åkte till gymmet och mötte upp Julia. Sprang 3 km och körde bodypump i 45 min så var helt slut efteråt. Fixade middag hos mig på kvällen och kollade på top model Sverige, roliga youtubeklipp, massa gamla bilder och åt choklad. En riktigt bra dag!
 
Vakna nyligen och nu ska jag sätta mig och plugga så jag inte glömmer bort det och sitter och panikar söndag kväll. Puss
 

Bilder från igår

 
 
Tänkte slänga in lite bilder från gårdagen. Var hemma hos våra kusiner och såg på hockey och åt semla. Mycket mer än så hände inte. Var rätt trött under hela dagen och gick och la mig rätt tidigt. På kvällen pratade jag iaf i telefon med Anna, saknar henne massor! Bestämde att vi ska ses när jag kommer hem så längtar tills dess!! ♥

Lagat snowboarden och ätit kexchoklad

 
 
Jag och Olivia får alltid höra att vi är jättelika och brukar inte hålla med, men på den här bilden måste jag faktiskt erkänna att vi är rätt lika. haha (hemsk bild btw)
 

Mamma åkte hem igår så idag var det bara jag Olivia och morfar som var i backen och åkte. Orkade inte stanna längre än till 3. Fördelen med säsongskort är att man kan åka hem när man känner för det och inte känna sig tvungen att stanna längre bara för att utnyttja dagskortet. Har ändå hunnit åka massa och ätit alldeles för mycket kexchoklad.
På vägen hem stanna vi och köpte en till rem till min snowboard så nu är den helt lagad :). Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag lägga mig framför tv:n. Ikväll blir det topmodel, så taggad!

Kungsberget idag

 
 
Jag och Olivia i Lördags
 
Idag åker vi upp till Kungsberg igen för lite snowboardåkning. 2 spännen på min binding gick sönder när vi åkte i lördags, men min morbror hade en reserv hemma så kunde laga ena iaf. Går att åka fast den är trasig men blir lite ostabilare och är lättare att göra snabba svängar om foten sitter fast ordentligt. Lämnar kameran hemma idag men har inte visat alla bilder jag tog i lördags så de kommer upp när jag kommer hem. Puss

Lugn söndag

 
Hann även med en fika medans vi var hemma och duschade osv.
 
                 
 
 Är riktigt trött fast jag sovit i tio timmar. Men man blir väl det efter en dag i backen och sen på kvällen var vi på middag hos mammas barndomsvän och badade jacuzzi. Riktig lyx, skulle själv vilja ha en jacuzzi hemma eller på landet!
Idag åker mamma hem till Stockholm men jag stannar i 2 dagar till och Olivia åker inte hem föräns på torsdag. Har inte så mycket planerat idag utan ska nog mest ta det lugnt och vid 1 ska vi hem till kusinerna för att titta på Hockeyn. Hoppas på svenskt os-guld!

Bra start på sportlovet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
En av de charmigaste bilderna jag sett på mig själv

Hej har varit lite dött här på bloggen men nu är det iaf sportlov och jag och syrran är på besök hos mormor och morfar. Igår var vi till kungsberg och åkte snowboard. Har säsongskort där och älskar att åka men är där rätt ofta vilket gör att man börjat tröttna lite på backarna. Var dessutom lite halvtråkigt väder och småduggade så var tur att jag hade med mig kameran och att Julia var där.
Var jättekul att Julia hade åkt dit över dagen, vi som annars brukar komma till backen vid 12 halv 12 var där redan innan 11 eftersom jag var så taggad på att åka och träffa henne haha. En riktigt bra start på sportlovet helt enkelt.

Middag på Jensen's

 
 
 
 
 
Kvällen har spenderats med familjen. Åt middag på Jensen's Bøfhus och firade min födelsedag i efterskott. Riktigt mätt efter godmat och glassbuffé. Var mysigt men var riktigt trött under middagen :/ Men klarade mig utan att somna och nu ska jag lägga mig i min sköna säng. puss♥

Jordgubbar

 
 
 
 
Jordgubbar är bland det bästa jag vet, oavsett om det är sommar eller inte. Asgott att ha på yoghurt, i smoothie eller bara äta enbart. Kände att jag behövde lite sommarfeelings nu när snön har kommit tillbaka och kostade bara 20kr. Fick bli dagens mellis tillsammans med vaniljyoghurt och banan. ^^

Mycket tårar

 
Såg precis the perks of beeing a wallflower, herregud vilken fin film! Velat se den jättelänge men har inte blivit av föräns nu.
Gråter sällan till filmer, A walk to remember och The last song är undantagen, men nu rann det från ögonen konstant sista 20 minutrarna. Sen sätter jag på videon ovan och gråter lite till. Hahah inte det smartaste, men är glad att det finns så fina människor!
Måste läsa boken nu!
 

Längtar till

 
1 dag kvar till sportlov
 
 
9 dagar kvar till Avicii konserten!
 
21 dagar kvar till Olivia fyller 14
 
 
50 dagar till påsklov
 
97 dagar kvar till London
 
 
111 dagar till sommarlov

304 dagar till Thailand
 
 
346 dagar tills jag fyller 18
 
+ massa annat! ^^

Nu: Pretty little liars

 
 

17 Februari

 
Blev en riktig pluggkväll igår. Har haft 2 prov idag så ville vara väl förberedd. Kunde kanske lagt ännu mer tid på historian men kommer nog iaf få godkänt! (även om jag hoppas på högre).
Hade namnsdag igår (Alexandra) så passade på att äta hemmagjorda semlor. Brukar inte fira namnsdagar så mycket, men är ändå en bra anledning att unna sig fika. ^^

Fler pauser än jobb

 
 
Blev lite fler pauser i pluggandet än vad jag räknat med, men så är det ju alltid. Jag och Julia åkte till gymmet och körde MRB, lika jobbigt som vanligt, fattar inte varför jag alltid glömmer hur hemskt det där passet är och utsätter mig för det.
 
Fick pannkakor när jag kom hem så då blev jag lite piggare iaf. Sen tog jag och Olivia en fikapaus och delade på en allahjärtansdagsbakelse som var kvar sen i fredags. Hade även köpt jordgubbar som var riktigt goda även om det inte var svenska.
 
Nu ska jag kolla klart på det sista av historiafilmen och sen ska jag sova puss o kram♥
 

Bara massa plugg

 
 
Bild från igår kväll, jag och Julia fixade ihop en fruktsallad, satt och snacka, dansa till lite videos osv. hahah. Riktigt mysig kväll!
 
Idag måste jag plugga, plugga, plugga!! Så kommer vara rätt så dött på bloggen under dagen. Blir endast break för att träna och äta. Har ett historia prov på tisdag, ett svenskatal som ska hållas på torsdag och ett engelskatal som jag inte har en aning om när det ska hållas...

Lördagkväll

 
 
 
Jag My och Isa fixade ihop lite drinkar och har suttit och snackat och kollat hockey. Har nästan alltid grenadin, juice och läsk hemma + ismaskin så är enkelt att blanda ihop en läskdrink när man känner för det ^^.
Har prövat massor av kläder som jag glömt bort att jag hade, hahah. Är bara att gräva lite i gaderoben så hittar man nåt nytt. Nej men har aldelles för mycket kläder som jag nästan aldrig använder så ska rensa ut gaderoben någon dag och börja använda vissa plagg oftare!
Nu sitter jag och väntar på att Julia ska komma hit. Puss♥

Äppelpaj

 
Idag har jag inte gjort mycket. Sov länge och sen kom mina kusiner hit och var här i nån timme. Åt äppelpaj och spelade spel så var mysigt.
Ikväll var det tänkt att jag skulle bort men det tyckte inte mina föräldrar så istället kommer Julia hit. Inte träffats utanför gymmet på länge nu så blir kul!! Kanske kolla på mellon (Björn Gustavsson ska ju vara med! :D ) och äta glass eller nåt, blir en riktig myskväll. Har inte så mycket mer att dela med mig av. Hoppas alla har en bra lördag. puss♥

Mysdag med tjejerna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lotta och Anna G med rosor de fick på stan
 

Haft en super bra dag med tjejerna från klassen. Slutade som sagt klockan 12, så då åkte vi in till Gamla Stan för att äta lunch på Vapiano. Jag och Anna köpte en carbonara som vi dela på, sen köpte jag en Sanpellegrino med citron smak (favorit drickan och ett måste på Vapiano!) och en brownie med topping till efterrätt. Satt och snacka och hade det super mysigt!
 
Efteråt gick vi till stan och lekte lite turister på vägen, bad en främling att ta bild på oss framför stadshuset (på finlandssvenska såklart!) hahaha. Fick rosor osv. ^^
Köpte ett skärmskydd till min mobil och en födelsedagspresen till syrran som inte fyller förrän om en månad.

Glad alla hjärtansdag! ♥

 
 
Tänkte bara slänga in ett inlägg och önska er en glad alla hjärtansdag! Hoppas ni får en super dag och att ni får umgås med alla nära och kära. Jag slutar 12 så ska käka lunch med tjejerna i klassen. Får se vart vi går någonstans men kommer bli supermys! Puss o kram♥

Massa vardagslyx

                   
 

 
       
 
 
 
 
 Hej på er! Denna dag har bara bestått av massa vardagslyx. Var först i skolan och sa hejdå till Jacob som drar till Thailand i några veckor nu, kommer sakna honom och skulle inte ha något emot att följa med! Efter skolan åkte jag och köpte Ben och Jerry's till mig och Olivia. Passade på när de va på Rea för 35kr ^^. Sen följde Olivia med mig till frisören och hämtade ut min Glossybox från posten. Är så nöjd med klippningen! Trivs verkligen i kort hår och är askönt att bli av med alla slitna toppar. Skulle gärna gå till frisören flera gånger om året, bara för att tvätta håret, haha bästa som finns när någon håller på med ens hår.
 
Jag och syrran fortsatte hem till mamma där vi fixade pannkakor till middag och öppnade Glossy boxen ^^. Fick en tremånaders prenumeration av mina fina vänner Julia, Frida och Felicia och hämtade ut min första box idag. Riktigt kul att få hem en låda med överraskningar.
 
Kollade på tv och åt lite godis med mamma och firade alla hjärtans dag lite smått förtidigt. Bara röda och rosa godisar såklart. Hoppas på att morgondagen blir lika bra!!♥

Passenger

 
Sitter just nu i mjukiskläder och lyssnar på Passenger. Älskar hans röst! Så mysig. Trodde att den här dagen skulle bli asjobbig, har idrott som första lektion och det stog beep-test på shemat. Men när vi kommer dit så är ingen taggad på att köra (Inte så konstigt haha) så vår lärare sköt upp det till efter sportlovet. Yey. Fick istället hitta på en koregrafi till en låt, lite mindre ansträngande haha.
 
Efter skolan åkte jag och träna, träffade en person där som jag i stort sett aldrig snackar med, men båda sa hej till varandra. Även om vi bara sa någon mening till varandra blev jag på asbra humör. Kände verkligen att ett litet hej (oavsett vem det kommer ifrån) kan göra en så glad! ^^
 

Bra måndag

 
Anna, jag och Jacob på matten idag
 
Är trött efter både träning och en lång skoldag och skulle mer än gärna lägga mig i sängen och lyssna på musik. Det hade jag också gjort om det inte vart för det där jävla svenska-talet. Måste verkligen skriva klart det idag så jag kan lära mig det utantill tills torsdag!
 
Idag har jag iaf åkt skridskor på idrotten. Tyckte faktiskt det var kul. Lite vingligt i början men sen gick det bättre och vi körde typ hockey fast med en pinne istället för klubba och en ring istället för en puck. Kommer nog köra det nästa vecka också då man får välja, det enda negativa är att man måste släpa skridskor och hjälm :/...
På håltimmen gick vi till Forum och sen till donken. Även om det inte blev så mycket gjort på matte och engelskalektionen så hade jag Anna och Jacob kul. En bra dag helt enkelt.
 
Efter skolan åkte jag till gymmet. Missade tyvärr mitt podypump pass, men sprang lite och körde Cx med Julia istället så blev rätt lyckad träning ändå. För en gång skull hoppas jag att jag inte får träningsvärk! För imorgon ska vi beep-test och armhävningstest (eller plankan test, kommer inte ihåg) på idrotten och vill kunna göra bättre ifrån mig än förra gången.
Nej nu ska jag skriva klart mitt tal, Puss♥

Outfit


Tröja från Lager 157, jeans från Hollister, armband & halsband från Ur & Penn

New in


 

Idag fick jag äntligen sova ut. Så skönt. Åt frukost och städade lite innan jag mamma och Olivia åkte till Port 73. Inte shoppat något till mig själv sen mellandagsrean (vilket är väldigt bra jobbat för mig), så trodde jag skulle köpa massor med saker men kom faktiskt bara hem med en tröja. Köpte den på Lager 157 för 100 kr, supermysig vardagströja som kommer användas mycket, ett riktigt kap! Sen åkte vi hem och fika och nu ska jag försöka plugga lite. Puss♥

Lördag

 
Haft en av de lugnaste lördagarna på länge! Sov inte mycket hemma hos Lotta så har vart extremt trött hela dagen. Kom hem, duscha och la mig i sängen med datorn och lyssna på Aviciis Promomix 2013 (tröttnar aldrig på den!). Sen somnade jag och sov i 4 timmar. Det var den dagen hahah. Nu på kvällen har jag och mamma ätit middag och kollat på mellon. Riktigt skönt att få ha en hemma dag och inte göra något speciellt alls.

Om hundranio dagar

 
 
Bilder från London i sommras
 
Om 109 dagar sitter jag på ett plan till London! Blev så sjukt glad när jag fick det i födelsedags present av mamma. Olivia hänger så klart också med. Fick även chailattepulver, 2 blusar och pengar till resan av mormor och morfar. Så kommer bli massa shopping! Längtar tills vi åker!

Riktigt trött atm!


Igår firade vi mamma och åt tapas, marängtårta och öppnade presenter. Jag fyllde år för en vecka sen men fick öppna min presenter från mamma och mormor och morfar igår. Skriver mer om det sen ^^.
Vid halv 10 åkte jag hem till Lotta och mötte upp några från teknik. Alla var trötta men blev en riktigt bra kväll ändå. Var 7 som sov där, varav jag och 4 andra dela på en 120 säng. Riktigt trångt, är både trött och stel idag. Sov dessutom i jeans så var riktigt skönt att komma hem idag och få duscha och lägga sig i sin egen säng!  Idag blir en riktigt lugn kväll. Bara jag och mamma hemma så blir mys. Haha kommer säkert somna framför tv:n.

Gårdagens brunch

 
 
 
 
Igår var vi hemma hos Anna och fixade brunch.Riktig fredagslyx. Blev supergott, men vi var inte i närheten av att orka äta upp allt. haha var alldeles för mycket mat. När vi precis var klara med allt och hade fotat så häller Anna upp smoothie och locket åker av så mycket åker ut på bordet, hahah. Så hon höll på att torka bordet i 5-10 minuter. Nästa gång får vi se till att äta våfflorna medans dom fortfarande är varma!

Älskar dig, Grattis på 42 års dagen ♥

 

070214



Äntligen fredag! Så taggad på denna dag. Är ledig så sitter just nu på tunnelbanan på väg hem till Anna. Är ashungrig för åt bara lite frukost, men ska fixa ihop en brunch hemma hos henne så lär ju vara mer än mätt efter det!

Planen idag var att gå upp 8 och gå och simma. Lyckades ta mig upp halv 9 men segade så sjukt mycket att jag inte hann det. Får se om jag åker till eriksdals efter jag vart hos Anna istället.

Idag fyller min fina mamma år så ska fira henne ikväll med tårta, presenter osv.
Kommer bli en riktigt bra dag helt enkelt!

Hairtalk

 
Var förbi Blond idag och bokade en klipptid tills onsdag nästa vecka. Äntligen säger jag bara! Har inte klippt mig på 8 månader så nu är det verkligen dax! Är riktigt slitet så kommer klippa ca 15-20 cm.
Har tyvärr väldigt tunnt hår men hoppas verkligen det kommer se tjockare ut när det är kortare! Var först inne på att jag ville slinga håret också men känns inte riktigt värt att lägga 1400kr på det... Bättre att lägga dom pengarna på nåt annat! Sen så har jag väldigt slitet hår så bestämde att det nog är bäst att låta håret vila, eller vad man nu ska säga.

Typ fredag idag!

 
 
 
 
Idag är det som fredag för mig, morgondagens lektioner är inställda och vi har ledigt ^^. Skulle först bara ha en lektion och sen säger vår lärare att det är onödigt att komma till skolan bara för att vara där en timme så slapp tekniken också. Kärlek till honom, hahah♥
Så istället ska jag träna och sen hem till Anna. Imorgon fyller min fina mamma år så ska fira henne och jag ska få presenter från henne eftersom jag spart dom från i lördags :). Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Inget plugg jag behöver göra akut, inget Paradise att titta på. Riktigt skönt! ♥

Drömmer om sommar

 
Snodde collaget av Julia, 13 av 16 bilder är från Brighton i sommras. Saknar det så sjukt mycket!!♥
 
Hej på er! Sitter nyduschad i mjukiskläder framför datorn efter gym och lång skoldag. Riktigt skönt att ta det lugnt och lyssna på musik. Jag och Anna drömmer om att gå på Bråvalla i sommar. Alltså hur magiskt skulle det inte vara! Kommer vara så sjukt många grymma artister där iår ^^ ♥♥♥♥.

Bra start på dagen

 
Gran Canaria 2013
 
Sitter här med världens hicka som aldrig vill sluta. Hoppar liksom 3cm varje gång jag hickar. Inte kul.
Dagen startade jättebra, jag och Julia gick ju upp tidigt för att köra ett CX-pass på gymmet. Hoppas på träningsvärk i både mage och rygg imorgon! Sen satt vi och tog det lugnt och käka frukost innan vi åkte till skolan.
Hade matteprov första lektionen och gick faktiskt väldigt bra. Var inte så svårt som jag trodde det skulle vara och blev klar nästan först av alla.
Sen har vi bara haft tråkiga lektioner (läs historia och fysik). Nu måste jag tyvärr skriva klart mitt svenska tal. Kram♥

Tidsinställt godmorgon

 
Godmorgon! Tänkte slänga in ett tidsinställt inlägg då jag imorgon behöver gå upp 5:45. Har sovmorgon, men har bokat träningspass med Julia klockan 7 så blir att gå upp tidigt ändå. Inte tränat på 1 vecka nu och behöver ändå tvätta håret imorgon innan jag går till skolan så varför inte. Haha hoppas bara att jag är lika taggad när jag går upp imorgon. Sen ska vi även ha matteprov första lektionen, det vet jag iaf att jag inte kommer vara taggad på! Hoppas ni får en bra dag, puss o kram♥

Fokus på fel saker

 
Hatar att det hinner bli mörkt innan jag kommer hem från skolan :( , men bilder med dåligt ljus är bättre än inga bilder alls. Linne från Bik Bok (Fick det av lillasyster i födelsedagspresent ^^), jeans från Levis, armband från Lanzarote, halsband (fick av Anna och Lotta i födelsedagspresent). + kofta från Gina som inte är med i bild.
 
 
Rätt så normal måndag idag. Har suttit och skrattat ena stunden för att sen sitta tyst. Inte för att jag är ledsen, men för att jag inte orkar hänga med i samtalen. Och jag vet att jag åtminstonde borde försöka fokusera på lektionerna.
Istället för idrott var det en tjej från Österike som berätta när hon besteg K2. Hennes engelska uttal var kanske inte den bästa så blev rätt jobbigt att lyssna på. Men hon visade massa coola bilder och videor de tagit så var helt okej ändå.
Sen har jag tillbringat alldeles för mycket tid åt att spela Flappy Bird. Usch, snacka om att slösa sin tid. funderar nästan på att stänga av mobilen i en timme nu så jag kan plugga till morgondagens matteprov och inte fastna framför det där jäkla spelet!
Ikväll blir det iaf PH!! Finalvecka nu juuuu! :D ♥

Godis, musik och matte

 
Min söndag har bestått av musik, matte och godis. Had köpt massa godis igår som vi tog fram när vi bara var 4 stycken kvar igår. Så har haft en stor frestande skål brevid mig hela dagen vars innehåll har minskat lite för mycket. Usch mår illa när jag tänker på hur mycket jag har ätit!
 
Jag och Anna sov länge idag, åt sen frukost och när hon hade gått så körde jag lite stretching. Känns som jag blivit lite väl stel på sistonde så försöker att stretcha 2-3 gånger i veckan så jag inte tappar min vighet. Målet är att kunna gå ner i split igen, just nu klarar jag bara av att gå ner i spagat.
 
Har matte prov på tisdag och har bestämt mig för att klara ett B eller A så har suttit med matteboken hela eftermiddagen. Bara tagit paus för mat och fika. Tråkigt liv men vill se om jag kan få bättre betyg genom att anstränga mig lite mer. Vi får se hur länge den motivationen håller. Nu ska jag kolla serier. puss♥

Varför bloggar jag?


Några av mina favoritbilder (har enormt många haha ^^) tagna sommar-vintern 2012
 
Igår var mina tjejer här och vi hade det supertrevligt. Pratade lite om bloggar och att Julia och Felicia precis har skapat en blogg (Tryck HÄR om ni vill läsa) osv. De flesta har någon gång prövat på att blogga, men det är inte alla som fortsätter. Kom och tänka på att jag har bloggat i 4 och ett halvt år nu, känns sjukt länge! Även om det inte alltid vart den bästa uppdateringen, så har jag fortsatt att blogga utan att ta en paus på mer än 2 veckor.
 
Frågan är vad som fått mig att alltid fortsätta uppdatera? Statistiken är verkligen inte den bästa. Brukar ha mellan 10 och 20 läsare och rekordet ligger knappt över 30 läsare på en dag.
Får sällan kommentarer och tror inte att det är så många som bryr sig om det jag skriver och bilderna jag lägger upp, ändå så fortsätter jag uppdatera!
 
Det är nåt som fått mig att fastna och jag har svårt att sätta fingret på vad. Jag bloggar mest för mig själv, även om det ibland är i hopp om att statestiken ska höjas och att någon utomstånde gillar bilderna jag lägger upp och vilja läsa texterna jag skriver.
 
Skulle kännas riktigt konstigt att sluta blogga. Visst jag skulle få massa tid att göra andra vettigare saker på, men som jag sagt till mina kompisar "Om jag inte bloggar vad ska jag då göra av alla bilder jag fotar?".
Det är konstigt hur man kan bli så uppslukad av något (Konstigt urval men hoppas ni fattar). När jag ska sova, när jag åker till skolan, när jag tränar, när jag pluggar, hela tiden tänker jag på saker jag kan skriva, bilder jag ska ta osv.
 
Har svårt att uttrycka känslor i ord, men har verkligen fastnat för att blogga och jag tror att det är mitt fotointresse som främst får mig att fortsätta! Har massa tankar i huvudet och är skönt att bara få skriva, även om jag egentligen borde plugga matte nu.
 

17 ÅR!

 
 
 
 
 
 
Alla fina presenter jag fick i morse (En hel del rosa) - Hoodie, rosa linne, bikini och trosor från Victoria's secret, kameraobjektiv Canon 50 mm 1.8, Svart blus från Odd Molly, Rosa tröja från H&M, rosa mobilskydd, Blus från Bikbok, pengar, presentkort på Åhlens, Bok - Beautiful Creatures.
 
 
Bästa presenten!
 
 
Fina Tussie och närbild på min hoodie från Victoria's Secret
 
 
Chokladmousse tårta med hallon ^^
 
Idag är det den första februari och min födelsedag! 17 år fyller jag och har redan hunnit bli firad av pappa, syster, Anna, My och Isa. Blev väckt på morgonen med sång och presenter och sen åt vi frukost tillsammans. Efter det gick ut på promenad för att testa en av mina presenter - ett kamera objektiv som jag önskat mig! Blev grymma bilder! Är så glad över allt jag fått! Sen blev det lunch och tårta.
 
Har haft en riktigt bra födelsedag hittills och bättre blir den! Ikväll kommer mina tjejer hit på middag så blir super mysigt! Nu ska jag städa och fixa mig puss.
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!