Bilden har inget med inlägget att göra

 
Bild från min och Linneas fika igår på muffinsfabriken
 
Hej på er. Sitter hemma och har nyss käkat lunch. Gick hem från skolan idag eftersom jag fick lock för öronen och blev yr på idrotten. Kändes som jag skulle svimma och var svag i kroppen och mådde illa efteråt. Ingen aning om vad det beror på. Har järnbrist men käkar tabletter för det så känns som det inte borde bero på det. :/
Har sovit i 2 timmar nu och ska sätta mig och kolla på PH. puss

Pastell

 
 
Fixade naglarna i lite våriga färger i helgen, men färgen har redan börjat gå bort i kanterna. Så dåligt. Men får försöka att inte måla lika tjockt lager nästa gång. Jaja nog om naglar. Just nu sitter jag i skolan och har håltimme. Har haft idrott och var faktiskt riktigt kul, underhållande att se klassen dansa haha.
Efter skolan ska jag iväg och fika med Linnea, men skriver mer ikväll. 

Bilder från Kungsberget

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder från helgen

 
 
 
 
 
 
 
 

Har varit hos mormor och morfar hela helgen. Ätit massoooor med mat och sötsaker. Känns som det enda vi gjort i helgen är att äta om man kollar på bilderna hahah. Var i kungsberget och åkte snowboard på lördagen och idag var vi ute på promenad och träffade kusinerna en kortis.
Tog som sagt med kameran till kungsberget, så det blev en hel del bilder. Men de kommer upp i ett tidsinställt inlägg snart.

kungsberget





hej sitter just nu i värmestugan och försöker få tillbaka i tårna. snöar och blåser rätt mycket ute och är -10°C ute så är skönt med paus. Asköna backar idag, precis lagom mycket snö, ingen is och inga snövallar 👍😊 Tog med mig kameran till backen så har tagit massa fina bilder. Nu blir det varm choklad och mackor, puss.

Till Sandviken

 
Slutade strax efter elva idag, hur skönt!? Hade bara engelskatest och teknik. Efter skolan åkte jag, Anna, Lotta, Jocke, Jakob och Oskar in till tcentralen och satte och på mcdonalds en stund.
Hann fixa lite mellis och nu ska jag, Olivia och mamma åka till Sandviken. Trött så kommer antagligen somna i bilen, puss.

Motivation

 
 
 
 
Bestämt att jag ska fota enormt mycket i helgen! Nu har det varit lite för mycket Gran Canaria bilder på sistonde!
 
Tycker det är lätt att hitta motivation till det mesta. Behöver jag träningsmotivation är det bara att ta på sig gymkläderna, play:a bästa träningslåten på spotifylistan och/eller kolla träningsbilder på instagram. Kollat enormt mycket yoga-sidor idag och vill typ lära mig allt! ^^
 
Plugg är svårare att hitta motivation till. Men knepet som funkar för mig är väl att inte skjuta upp allt till sista dagen och om man ändå lyckas göra det så tänker jag alltid hur skönt det skulle vara om jag var klar med uppgiften. T.ex. när jag är klar med allt plugg får jag sova, se på serier, äta m.m
 
Tycker nästan det är jobbigare att ta sig till skolan än att plugga. Men även det blir man van vid. Det är bara att bita ihop nu. Om man fokuserar på de mindre roliga grejerna får man även tid och ork till det man tycker är kul!

.

   
          
 
Idag har jag haft riktigt jävla ont i magen. Jobbigt att stå, gå, sitta osv. Varit hungrig men mått illa vid tanken av mat. Efter att ha lyckats sova 2-3 timmar och tryckt i mig en macka så kändes iaf bättre, tur det!
I brist på annat har jag pluggat och redigerat massa bilder. Hinner ju aldrig ta nya bilder så får bli gamla hela tiden. Halvkul även om jag är nöjd med dom också.

Vill bara sova

 
Rubriken säger allt jag vill just nu. Har varit på ett MRB-pass (Mage, Rumpa & Ben styrka) med syrran och var riktigt jävla jobbigt. Vi lyckades iaf ta oss hem på skakiga ben och nu har jag ätit lunch och duschat. Skulle gärna lägga mig i sängen och blunda men måste verkligen bli klar med min teknikuppgift. Blää. Hörs sen kram

Händelserik lördag

 
 
 
 

Hej på er! Igår hann jag med hur mycket som helst. Vaknade runt 11, åkte in till stan och lämnade in min mobil på lagning. 1699kr kosta det, behövde inte betala allt själv men nu är jag ganska pank.
 
Sen åkte vi till hötorget för att äta amerikansk brunch på clarion vid Norra Bantorget. Vi var 20 stycken, vår familj plus 3 andra familjer. Fanns så sjukt mycket god mat. Minihamburgare och efterrättsbordet var nog det bästa!
Åkte och hämtade ut min mobil och sen hem till Hedda som fyllde 17 år igår! Inte setts på aslänge så var kul att träffa henne!
 
Åkte hem och hämtade lite saker och gick sen till Sockenplan för att ta tunnelbanan därifrån till Stureby och Anna T. Var 8 stycken från gymnastiken som hade en jättemysig kväll, gav försenade julklappar, åt tacos, såg på frozen och snackade. Saknat dom!

Bokar resa istället för att plugga

 
Thailand December 2011/Januari 2012
 
ÅÅ jag vill baka, lyssna på musik, kolla serier, sova, gå ut och fota (fast vill att det ska vara ljust). Men borde verkligen plugga. Har en telreflektion att skriva till svenskan, en produkt analys till designen, teknik uppgift, engelska uppgift och så har jag säkert glömt nåt...
Kom hem kvart över 5 från skolan och då sitter mamma och Olivia och kollar på resor till Thailand. Förut tänkte vi åka dit julen 2013 men valde att skjuta upp det för jag var utomlands 46 dagar av 365 förra året, bättre att sprida ut resorna! Men nu har vi bokat resa! Åker den 21 December och kommer hem 9 Januari. Det enda tråkiga med det är att jag ska vara borta från vänner och familj (pappa) i 3 veckor och att jag inte kan fira nyår med mina kompisar som vi redan börja snacka om haha. Men kommer bli grymt kul och ser verkligen fram emot resan.

Måndag och tisdag

 
 
Jag och Anna på idrotten i måndags
 
 
Hawaii pizza, favoriten!
 
                  
 
 
 Heej igår körde vi innebandy på idrotten och sen när vi hade håltimme i 2 och en halv timme gick jag Anna, Anna och Jacob hem till Viktor. Jag och Anna bakade en kladdkaka och sen gick vi tillbaka till skolan och hade matte och engelska. Körde typ parlamentet på engelskan. Skulle läsa en text på olika sätt, t.ex. gråtandes, eller fnittra m.m haha var faktiskt riktigt kul. Efter skolan åkte tjejerna från klassen till pizza hut och satt där i över 3 timmar. Riktigt bra dag!
 
 Idag har jag däremot varit trött. Körde stationsträning på idrotten, roligare och jobbigare än innebandy som vi annars alltid kör. Sen har vi visat upp vår historiafilm, skönt att det är över! Satsade ganska mycket och klädde ut oss till killar och allt. haha, fick ett c iaf så är riktigt nöjd!
Efter skolan åkte jag till gymmet och körde konditionsträning och ett core pass. Hoppas på träningsvärk imorgon!
Nu ska jag kolla på paradise hotel sen ska jag sova puss.

20 dagar kvar


2 fina blusar från Odd Molly.
 
Bara 20 dagar kvar tills jag fyller 17 och jag vet inte riktigt vad jag ska önska mig i födelsedagspresent. Känns så tråkigt att säga att man önskar sig pengar, även fast jag vill ha det så jag kan spara dem tills jag blir arton och kan resa och sommaren 2015 då jag vill gå på antingen summerburst eller tomorrowland, eller båda två ^^.
 
Förutom pengar önskar jag mig iaf ett kameraobjektiv, canon 50mm 1.8 och en resa till London. Tyvärr verkar det som de flesta resorna dit i vår är slut :(.

Hallåj

                    
 
outfit från i fredags och varmchoklad hemma hos Anna

Alltså vilken träningsvärk jag har i ryggen! Tror jag aldrig haft så här mycket träningsvärk i ryggen förut! Har varit lite jobbigt idag men annars är det kul att passet jag och Julia körde igår gav något. Prövade bodycombat som är ett korigraferat boxinspirerat pass. Både kul och jobbigt. Sov över hos Julia från fredag till lördag, tur det för annars hade jag nog inte kommit upp. Somna inte överdrivet sent men var riktigt trött ändå. På fredagskvällen åt vi hemmagjorda hamburgare, gick till konsum och handla godis och smoothie ingredienser och kolla på teen wolf.
 
I fredags slutade vi klockan 12 så hann följa med Anna till bion i sickla, bara för att inse att den inte uppna förän 2 och att biljetterna var slut. Kändes som mina tår frös till is, askallt ute. Åkte iaf hem till Anna och drack varm choklad och fixade med vår historiafilm.
 
Gjorde i stort sett klart historiafilmen idag, kunde gjort den lite bättre men är ändå skönt att den är klar nu! Puss

Back to school

 
Detta skulle inte vara helt fel just nu! ↑
 
Har gått en dag i skolan, från 8:30 till 16:20, och har redan tröttnat. Vill ha mera looov! Vill kunna lyssna på musik hela dagarna, vara med kompisar, träna och sova! Fått 3 läxor idag, KUL! Och sen har vi Teknikinlämning på söndag och en historia film som ska vara inne på tisdag.
Borde verkligen ha satt mig och pluggat direkt när jag kom hem från skolan. Men idag var en sån dag jag verkligen behövde ta det lugnt och sätta mig och kolla på nyaste pll avsnittet och äta macka med sylt på. A life saver!! Lyckades faktiskt lägga upp en plan för min teknik uppgift, samtidigt som jag hade på summerburst 2013 på i bakgrunden.
Nej nu ska jag sova. Varit alldeles för trött idag. Puss♥

Sista dagen på jullovet

 
                 
                    Bild 2: scones och vaniljlatte på espressohouse                                                    Bild 1: Trött tjej imorse                                                         
 
Hallåj! Idag satte jag klockan på halv 10, den tid jag oftast brukar gå upp på helger, men var ändå jättejobbigt att kliva upp. Kommer bli hemskt imorgon när klockan ringer kvart i 7... Åt frukost och åkte iväg till gymmet, körde ett cx pass och konditionsträning. Var med Linnea efter det och sen åkte jag in till Tcentralen för att möta Anna. Har lite försent kommit på att vi nu bara har en vecka på oss att göra vår historia film. Så satte oss på Espressohouse och planera den. Ska handla om glödlampan, riktigt intressant. haha.
 
Planen var ikväll att skriva lite manus till filmen och börja på min induviduella teknik uppgift men kände att jag helst tar det lugnt sista kvällen på lovet! Så har spelat spel med familjen och kollat på paradise hotel. Nu ska jag sova så jag somsagt orkar gå upp imorgon. Men ska bli kul att se alla igen. puss

Jan. 07, 2014


Last night with my girls

 
 
 
 
 
 
 
Lite bilder från igår när jag var med mina tjejor. Lagade hemgjord pizza, kollade på paradise hotel, målade naglarna och snackade. Inte setts alla 5 på evigheter så var riktigt mysigt.

Shopping från Mellandagsrean

 
Bild 1: Stickad tröja från H&M tidigare pris 249kr REA 75kr,    Bild 2: T-shirt från Tommy Hilfiger Denim tidigare pris 400kr REA 280kr,
Bild 3: Långärmad från Gina Tricot tidigare 149kr REA 75kr,    Bild 4: Jeans från Tiger of Sweden (JC) tidigare 1399kr REA 650kr
Bild 5: Kofta från Gina Tricot 199kr ej på rea    Bild 6: Jacka från Esprit tidigare 1199kr REA 600kr
 
Har inte hunnit visa det jag köpte på mellandagsrean än men här kommer det :). Jag och Anna åkte in till stan den 26 och var där redan 20 över 9. Kollade på Mathilde och hittade en blus i rätt storlek och allt men 600 kändes fortfarande ganska mycket att lägga på en blus då det fanns finare på vårkolektionen. Vi gick iaf vidare till Tommy Hilfiger butiken där det var helt tomt på folk. 30 och 50 procent på typ allt ^^. Köpte t-shirten längst upp till höger.
Hittade Tiger Jeans som jag önskat mig i julklapp men inte fått på rea på JC. 650kr kosta de, är så sjukt nöjd! Sen när vi kommer fram i kassan visar det sig att de är felmärkta och skulle kosta 1399kr, men fick dom till reapris ändå :D. Köpte även en stickad tröja och en långärmad från Gina Tricot, 75 kr st.
Sen var jag i Valbo med mamma, syrran, mormor och morfar. Hittade ett par svarta crocker jeans för 250kr som jag inte hunnit ta bild på än. En kofta som inte var på rea och en jacka som jag och Olivia ska dela på. Vi får se hur bra det går, men fanns bara en kvar och båda ville ha den.

Förstår inte

 
Baconomelett och bilder på min nya träningsbh, så snygg!
 
Ibland går det inte att somna, oavsett hur trött jag är och hur länge jag ligger i sängen. 3 och en halv timme tog det att somna igår. Vet inte riktigt vad jag gör fel. Tänker kanske för mycket? Var nära på att ge upp och sätta mig vid datorn, men lyckades tillsist somna med musik i öronen. Inte det bästa då jag vaknar till och från, men fick iallafall sova några timmar.
Nog om sömn, idag har jag vart ensam hemma. Fixade omelett med bacon, tomat och ost till frukost/lunch, lärt mig från mästaren (Julia) ^^. Åkte sen till gymmet och körde konditionsträning. Rensat gaderoben lite och nu blir det myskväll med familjen.

Feeling good when the sun is shining

 
Jag, Olivia och Isa vid poolen på Gran Canaria
 
Satt och letade fram bilder till en fotokalender, vilket inte det lättaste när man vill hitta en bild på alla 4 barnen för varje månad. Så det slutade med att jag börja redigera massa bilder och lyssna på musik. Skulle kunna göra det hela dagen, men insåg att jag kanske ska göra något av den här dagen också.
Nu ska jag äta lunch till frukost och sen drar jag iväg till gymmet. Mest för att slippa städa mitt rum. Meeen idag är en sån dag jag verkligen inte orkar städa! Får se om jag träffar några kompisar sen också

Bowling och middag på O'Learys

 
Kvällen har spenderats i Tele2 arena, på O'Learys, med bowling och god mat. Dock glömde de bort oss och vi behövde vänta på maten i 1 timme... Slapp betala huvudrätterna men är inte så kul att sitta och vänta på mat när man är hungrig. Har haft en bra kväll ändå och nu ska jag sova. Måste försöka ställa tillbaka dygnet. Puss♥

Mot tele2 arena

  
 
Gamla träningsbilder i brist på annat som passar
 
De första dagarna på 2014 har gått och jag har bara tagit det lugnt och sovit länge. Idag vakna jag halv 2, helt sjukt då jag brukar sova till senast 11. Har väl äntligen fattat att det lov nu när det snart är över :/.
I förrgår provtränade jag på Flex med mamma. Var faktiskt asbra! Breda och sköna löparband, fräscha omklädningsrum och inte alls mycket folk. Sen att det var jobbigt att träna igen efter öppehåll är en annan sak.
 
Tränade även igår och kollade på The Shining med familjen. Idag har jag bara hunnit spela just dance och duscha men nu ska vi gå till Tele2 arena för att bowla och äta middag. Puss♥
 

Counting stars


Älskar när det är stjärnklart! Tycker det är hur coolt som helst och går alltid och tittar upp. Ju mer man kollar på himlen desto fler stjärnor ser man. Brukar alltid leta reda på lilla karlavagnen, stora karlavagnen och orionsbälte. De tre stjärnbilder jag kan.
Tyvärr är det ganska svårt att få stjärnorna att fastna på bild :( . Blir suddigt eftersom man behöver ha lång slutartid. Men får ta med mig stativet ut någon gång och fota istället. Vet ju att bilderna blir bättre då men har ändå inte orkat.

Bilder från Mormor och morfar

 
Fika hos mormor o morfar
 

 
 
 
Kusinernas pepparkakshus

Varit så dålig på att ta bilder nu på lovet. Iaf med systemkameran. Så är inte lika kul att blogga nu när jag inte har så mycket roliga bilder att visa upp... Dessutom är alla fotade i dåligt ljus. :(.
Jaja, dom här 5 bilderna tog jag i allafall när vi var hos mormor och firade jul nummer 2 och så. 2 dagar var vi och åkte snowboard i kungsberget, en kväll var vi hos mina kusiner och åt middag och spelade spel, 1 dag åkte vi till Valbo och shoppade på mellandagsrean. (Ska ta bild på allt jag köpt och lägga in senare i veckan.) Annars har jag bara tagit det lugnt.
Idag ska jag iväg och träna på Flex, de har "prova på dag"- idag så ska passa på och variera mig från Eriksdalsbadet där jag annars tränar.

Inga nyårslöften för mig

 
Bestämde mig för att inte ha några nyårslöften iår. Vill inte lova något jag inte kan hålla. Det känns bara dumt. Ska självklart träna, äta mindre onyttigt, ta hand om mig själv osv. som de flesta nyårslöftena handlar om. Göra sånt som får en att må bra, som exemplena ovan, gör man ju året om, i allafall jag. Nyårslöften kan för en del vara det som får saker att inträffa, men för mig spelar det ingen roll om jag lovar något på nyårsafton eller inte.
 
Skulle jag ha ett nyårslöfte skulle jag ändå bara lova något som jag alltid tänker på/gör ändå. t.ex. träna regelbundet, vilket jag tycker är riktigt kul och gör så ofta jag kan och orkar när jag inte är sjuk.
Om man ska lova sig något och sätta upp ett mål så tycker att man kan göra det vilken dag som helst på året, inte vänta tills det blir nyårsafton.
 

Nyårsafton

 
 
 
 
Var nyårsafton igår, om nån skulle ha missat det ;), jag Anna och Erik var hemma hos mig och fixade oss och sen vid 6 tiden åkte vi hem till Niklas där vi åt middag med ett gäng andra. Åkte sen hem till Emelie där vi var resten av kvällen. Gick ut till Gärdet vid tolvslaget o kolla på fyrverkerier även om jag och Anna typ höll för öronen så fort någon smällde haha.
Jag Anna och Henrik sov över hos Emelie och idag har jag inte gjort mycket mer än att äta frukost på Mcdonalds och sett på film. Även om vi somna relativt tidigt för att vara nyårsafton så är jag sjukt trött idag. Blir att gå och lägga sig tidigt idag. Hoppas ni också haft ett bra nyår. Puss

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!