Dämpar söndagsångesten

 
Skinnjacka - Zara, Hoodie - Victoria's secret, Jeans - Tiger of Sweden, solglasögon (My:s) - Monki
 
Hade enorm mycket söndags ångest tidigare idag och hade inte alls lust att gå till skolan. Men efter att ha pratat med Anna blev jag mer taggad. Ska på en jobbintervju efter skolan och Anna lovade att följa med och sen ska vi gå på bio. Har biopoäng som går ut på tisdag så får passa på när man får gå på gratisbio ^^.
 
Skoldagarna blir så mycket roligare om man planerar saker och har något att se fram emot. Dämpar söndags ångesten rätt mycket. Har även spelat massa peppmusik så kommer förhoppningsvis överleva morgondagen. Godnatt ♥
 
Dagens favoritpepplåt, så bra! (Har endast 330 visningar än så länge??)
 

Födelsedagsfirande och söndagsplugg

 
 
 
Firade Anna med smörgåstårta till lunch, men eftersom jag inte är så förtjust i ägg, majonäs, räkor, rom och tonfisk (lång lista, haha) så blev det korv och sallad för min del. Blev även kladdkaka till efterätt som jag inte heller åt. Suktat efter kladdkaka typ sen dag ett av mitt godisförbud, men får hålla ut tills det är över, klarade mig rätt bra på jordgubbar ändå.
 
Har pluggat engelska hela kvällen, läst bok och skrivit en karaktärslogg på det. Nu tänkte jag bara ta det lugnt och kolla lite serier. Är rätt trött, har ont i huvudet och fryser så hoppas verkligen inte jag håller på att blir sjuk! Har mycket plugg att göra och har planerat att ta igen träningen jag hoppade förra veckan så är inte läge för det nu!

Ställt fram klockan

 
 
 
 
Tog en promenad med kameran och tog massor av fina bilder, mest porträttbilder. Verkligen härligt väder idag, nästan för varmt att ha en tröja under skinnjackan. Får verkligen hoppas att vädret håller i sig hela veckan! Har rätt mycket plugg även denna vecka så behöver sol för att få energi och orka gå upp på morgonen!

Lyx frukost

 
 
 
Naturellyoghurt med banan, ananas, hallon och blåbär
 
Åt precis en av de godaste frukostarna på länge. Det är Annas födelsedag idag så vi lyxade till det med massa frukt och sen åt vi brödet som jag och Isa baka igår. Så gott att vi nästan åt upp hela på en gång, haha kanske får baka ett nytt till veckan sen.
Ska försöka plugga lite engelska nu innan Annas mamma med sambo kommer hit och sen ska vi fira henne lite mer.

Tolv Stockholm

 
 
 
 
 
 
 
Haft en supermysig kväll med familjen i Tolv Stockholm (under tele2 arena). Har ätit världens godaste Pulled pork hamburgare på O'learys, min nya favoriträtt. Sen gick vi till Frozzy och åt frozen yogurt. Är asbra att det finns en sockerfri variant och massa frukt att ha som topping, då kan jag äta det utan att bryta mot godisförbudet ^^.
Nu är jag sjukt mätt och trött och ska lägga mig och kolla på en film, får se hur länge jag hinner se innan jag somnar. Puss

Effektiv lördag

 
Haft en riktig effektiv lördag hittills. Sprang från pappa till mamma (4,2km) och duschade där. Sen kom pappa och Olivia dit med bilen och vi hämtade med oss lite saker som jag behöver under veckan. Jag och pappa skjutsade Olivia till Haninge och åkte sen till farsta för att kolla i lite butiker och äta lunch. Köpte en present till pappas sambo Anna och åt supergod thaimat.
 
Sen tog vi bilen till Flatenbadet för att övningsköra. Först på parkeringen och sen för första gången på vägen. Körde väl 2 km x 5 på en liten men bred 50-väg och det gick förvånandsvärt bra. Körde med automatväxel nu för att det var första gången bland bilar. Hade fullt upp att kolla på vägen, i speglarna, styra och blinka så var skönt att slippa tänka på koppling och växling. Behövde inte heller oroa mig för att få motorstopp.
 
Har undvikit att äta bröd de 2 senaste veckorna då det innehåller rätt mycket socker och annat som inte är särskilt nyttigt. Men börjar tröttna på att äta gröt till mellis och frukost så jag och Isa hjälptes åt att baka ett socker och mjölfritt bröd. Har gjort det en gång tidigare förra sommaren så får hoppas att det blir lika gott nu som det var då.

Årets första grillkväll

 
Godmorgon! Gårdagen kändes verkligen som en lördag då vi hade studiedag, så var glad att vakna upp och faktiskt veta att jag hade hela lördagen kvar. Sov bort halva dagen igår så det kändes som den bara försvann.
Åkte hem till Anna vid halv 5 för att ta det lugnt där, måla naglarna och sen äta middag. Först var vi några hemma hos Anna och sen mötte vi upp fler för att åka och grilla. Platsen vi tänkt var upptagen men hittade som tur var en annan där vi eldade och några grillade korv och marshmellows. Var mysigt, men väldigt kallt!
 
Har väldigt lätt för att frysa och hade ändå satt på mig thights under jeansen, ett linne, 2 långärmade, en hoodie och en fodrad jacka, men hade ändå ingen känsel i tårna förän jag kom hem och la mig under täcket. Så skönt att sova i sin egen säng, sover mycket bättre och skönare att vakna upp hemma.
 
Idag ska jag försöka vara lite effektiv och träna, plugga, hämta saker hos mamma och baka. Och sen ikväll ska jag på resturang med familjen för att fira min lillasyster i efterskott. Härligt väder ute och är utvilad så detta kommer bli en bra dag!

Tjejkväll och studiedag

 
 
 
 
 
 
 
 
Hade en supermysig tjejkväll hemma hos Lotta igår. Jag, Anna, Anna och Lotta fixade ihop fruktsallad och grönsaker med dipp, satt och prata och kolla på filmer.
Är ledig idag så kunde sova till halv 12, så skönt, innan vi gick upp och fixade frukost. Nu är jag hemma och ska fixa lite saker. Ikväll ska jag vara med några från skolan så vi får se hur uppdateringen blir. Puss♥

Framtida uppfinnare

 
 
 
Anna och jag i skolan idag, bilder lånade från Annas blogg
 
Vaknade 4:45 imorse och var helt säker på att jag hade försovit mig och var halvvägs på väg upp ur sängen för att skynda mig in i duschen. Men insåg sen att jag hade hela 1 och en halv timme kvar att sova.
Fysiken var som vanligt tråkig och ointressant, på svenskan hade vi b.la. rättstavning på 50 ord hade fel på 2-3 ord så är väl okej (varför ska man ens kunna stava till lasarett?).
 
Ska börja med ett nytt projekt i tekniken nu och ska på 15 lektioner komma på en uppfinning eller utveckla en produkt och göra en prototyp av den. Inga idéer än så länge men hoppas vi kommer på något snart.
 
Nu ska jag iväg och träna och sen ska jag möta upp Anna, Anna, Lotta och Elinor för en tjejkväll och övernattning. Får kompledigt för tekniken imorgon och har ingen engelska eftersom vi redan haft vårat muntliga NP, så är lediga imorgon! :D

26 Mars 2014

 
 
Bilder från Julias blogg
 
Gårkvällen spenderades med bästavän, kollade på några The Hills avsnitt och snackade. Den tjejen säger alltid rätt saker och får mig alltid på bra humör! Länge sedan vi sågs hemma hos någon efter skolan, blir oftast så att man ses på gymmet eller i stan, så var mysigt.
Kom hem vid 8 så då åt jag middag, prata i telefon med Anna och sen gick jag och la mig relativt tidigt för en gångs skull! Så skönt.

Dagarna har bestått av prov, nationella och fotboll


Opassande bild i brist på annat
 
Hade tänkt att träna idag efter skolan men blev istället övertalad att stanna och spela fotboll med några i klassen. Träningsmotivationen ligger på 0 just nu så var inte särskilt svårövertalad, även om det var kallt ute så var det riktigt kul!
 
Haft bra skoldagar både igår och idag. Körde beep test och plankan test på idrotten och slog båda mina tidigare rekord så är nöjd. Särskilt med plankantestet där jag stog i 4 minuter och 30 sekunder (och det kändes i magen idag)
 
Hade även muntliga Nationella i engelska som jag tror gick rätt så bra. Blir lätt nervös när jag ska prata engelska men pratade på i en kvart utan problem så var skönt! Lite synd att tiden gick så fort bara, hann bara med del ett men hoppas det inte gör så mycket.
Idag har vi haft golf på idrotten (ingen sport för mig då jag knappt pricka bollen när jag slog), matte prov som var rätt svårt och fått reda på fysikresultat från senaste provet.
 
Var jag som fixade middagen idag och blev fetaostbiffar med couscous och paprika, så kul att laga mat. Särskilt när jag får vara ensam i köket och bestämma maträtt själv.

Skolan tar över

 

Söndag idag, vilket betyder laddning för en ny jobbig skolvecka. Har muntliga nationella i Engelska imorgon, matteprov på tisdag, engelska bok att läsa och skriva om, en presentation till vår framtidsstad som ska skrivas, historia uppsatts att skriva + massa mer.
 
Det är så jobbigt att skolan ska ta över hela ens fritid. Är alltid helt slut efter en skolvecka och orkar knappt med helgen. Hur mycket man än pluggar så tar aldrig läxorna slut. Måste alltid ligga steget före och får inte skjuta upp saker och slösa min tid. Skolan tar upp i stort sett allt mitt liv just nu och hinner inte heller träna och träffa kompisar så mycket som jag skullle vilja.
 
Även om jag har mycket att göra tänkte jag lägga mig tidigt och få sova ut ordentligt. Känns som jag kommer orka med allt bättre om jag slipper vara trött. Får hoppas att allt går bra ändå!

Pricilla

 
Hej på er. Kom precis hem från Söder och Göta Lejon där jag mamma och Olivia var och såg musikalen Pricilla. Riktigt rolig med massor av färgglada kostymer, dans m.m.
 
Mycket mer än så har jag inte hunnit idag. Igår kom Julia och Linnea hem till mig och vi fixade supergod saffrans fisksoppa, snackade och hade det mysigt. Eftersom jag har godisförbud blev det kiwi och hallon till efterrätt för min del och de andra åt glass.
Vid 11 åkte jag och Julia vidare hem till Felicia och hade en fortsatt bra kväll hemma hos henne. Vi och Felicias kompis Emelie sov även där.
 
Har bara ätit frukost idag så nu är jag riktigt hungrig så ska hjälpa mamma fixa middag nu. Puss

snabb porträttfotografering

Tröja från Stadium, linne och tights från Craft, sporttop från Soc.
 
Var och fotade lite outfitbilder på Olivia innan jag var ute och sprang och hon tog även några bilder på mig.

Springväder

 
 

Var så fint väder så kändes dumt att åka till gymmet och träna när jag lika gärna kunde gå ut och springa. Gick faktiskt riktigt bra och sprang längre än vad jag brukar. Tror nästan det blev 5,5-6km så är nöjd. Stretchade och körde även lite sega övergångar efteråt. Nu har jag precis ätit lunch och ska sätta mig och kolla på serier.

I behov av förändring

 
 

Inte bara headern som är gammal, bilderna ovan är från Gotland sommaren 2012
 
Måste verkligen fixa en ny design till bloggen, åtminstonde byta header! Har liksom haft samma i över ett år. Grejen är att jag inte riktigt har någon inspiration. Har inte en aning hur jag vill att min blogg ska se ut. Enkel, stilren och ljus, men sen då?
Nej vi får helt enkelt hoppas att våren äntligen är här så jag kan gå ut och ta lite nya fräscha bilder till en ny header!

Igår och idag

 
Gårdagens middag, åt aldrig någon mellis igår så maten var extra god bara för att jag var hungrig.

Hade lugn fredagskväll igår med familjen, åt god mat, kollade på Let's dance och somnade typ i soffan. Var riktigt trött så en fredagskväll som denna var precis vad jag behövde.
Idag har jag sovit ut och nu tänkte jag dra till Eriksdalsbadet för att träna, inte bestämt om jag ska gymma eller simma än men vi får se. Ikväll ska jag träffa Julia och Linnea så det blir mysigt.

Helt slut

 
Hade min favoritkofta på mig idag! Dock gammal bild då jag inte orkade gå upp och tvätta håret när klockan ringde 6:25 imorse...
 
Är så glad att den här veckan är över och att det nu äntligen är helg! Ska bara ta det lugnt, kanske träna eller simma och sen träffa Linnea och Julia på lördagkväll.
Redovisningen idag gick bra! Är så lättad! Nu är jag heltutpumpad och ska lägga mig i sängen och kolla på top model Sverige och PLL.

Slutkörd

 
 
Tog med mig kameran till skolan idag så passa på att fota i morse när jag vänta på tunnelbanan
 
Denna dag har redan varit alldeles för lång och då är klockan inte mer än 7! Haft svenska, teknik och matte och sen var jag tvungen att stanna kvar efter skolan för att jobba teknik. Men efter 3 timmars extra arbete är vi äntligen klara med bygget!! Så jävla skönt!
 
Kom hem helt slut och satt i min säng och lyssna på musik och blunda i en halvtimme innan jag orkade ta av mig jackan och tända lampan. Inte ätit ordentligt idag så antar att det bidrar till tröttheten, skolan hade vegetarisk dag och jag är inte ett särskilt stort fan av broccolipaj.
 
Nu ska jag ÄTA och sen fixa ihop en powerpoint med bilder på vår stad. Ska sova så fort jag är klar, vill att morgondagens presentation ska vara över så snabbt som möjligt och sen vill jag ha helg!

Redovisningar av framtidsstäder

 
Alla dagenslektioner var inställda idag för att vi skulle lyssna på redovisningar om olika gruppers framtidsstäder. Vår klass har som tur är redovisning på fredag så var skönt att bara behöva lyssna idag och få lite tips om hur vi ska göra vår egna redovisning.
Fick även sluta tidigare idag så var riktigt skönt! Nu sitter jag och äter jordgubbar och banan och ska kolla på lite serier. Puss

På repeat i mina lurar

 
Rixton - Me and my broken heart

Trött

 
Bild från i helgen -        Kamera: Canon EOS 500D         Objektiv: Canon Ef 50mm 1.8
 
Sitter nyduschad i mjukiskläder framför datorn och känner mig helt slut i kroppen. Var egentligen inte särskilt taggad på att gå till gymmet idag men lyckades ta mig dit ändå. Kändes lite ovärt att strunta i att träna när jag har släpat med mig träningsväskan till skolan.
Nu ska jag fixa middag och sen ska jag ägna kvällen åt att skriva klart mitt tal och att kolla serier. Puss

Måndagar brukar vara hemskare

 
Fotade solnedgången från vårt fönster när jag kom hem.
 
Hej på er! Har haft en rätt bra skoldag, sovmorgon till halv tio och sedan mjukstart med yoga på idrotten. Hahah riktigt underhållande då i stort sett alla är stela som pinnar. Efter det hade vi lunch och håltimme i cirka två och en halv timme då vi jobbade extra teknik.
Hade även matte och sen engelska lektion som vi fick sluta 30 min tidigare ifrån.
Nu ska jag sätta mig och plugga så jag blir klar med det här tekniktalet och hinner träna in det innan presentationen på fredag!!

1 månad framöver

 
Efter skolan idag satte jag och Anna oss på EH och snackade lite om allt möjligt. Bestämde att vi ska försöka att dra ner på socker och inte äta, godis, bakverk, chips och dyligt under en hel månad (under framförallt vardagar). Så vi får se hur det kommer att gå! Har ingenting med någon diet att göra utan mer för att se hur länge vi kan klara oss. Kommer bli en utmaning då båda är rätt sockerberoende, haha. Nej men finns oftast alltid något lite nyttigare alternativ så kommer nog gå bra!

Bilder från helgen

 
 
Firade Olivias födelsedag med tårta och presenter, av mig fick hon en svart collegetröja med vitt tryck och paljetter på armarna. Även jag fick lite småpresenter, två tshirtar, ett linne och en sminkborttagningskräm från Jabu'she.
 
 
Var så sjukt fint väder i Mora! Blå himmel och sol både lördag och söndag. Tog massa fina bilder när vi var ute och promenera så bjuder på en bildbomb här ovan! ↑
Orkar inte skriva så mycket mer nu utan ska sätta mig och plugga i en halvtimme och sen ska jag sova. Puss

Inget internet på 2,5 dygn

 
 
3 bilder från i fredags då vi var ute på fotbollsplanen, köpte med oss mat från mcdonalds som vi åt där och sen spela vi lite fotboll, spela musik osv.
 
Hallåj! Har klarat mig utan internet hela helgen, eller var illa tvungen då min mobilsurf gått ut sedan länge (För typ 15 dagar sen) och jag var och hälsa på min farmor och farfar.
Haft en jättemysig helg. Promenerat en hel del, spelat spel, firat Olivias födelsedag och tagit det lugnt. Lägger upp bilder från helgen senare.

Framtidsstaden

 
 
 
 
 
 
 
Har haft en riktigt effektiv skoldag och fotat vår stad. Haha, nej men den är nästan klar och vi väntar bara på att några byggnader och tågbaneräls ska skrivas ut i 3D skrivaren. Måste komma på ett namn till staden också men har typ inga idéer. Men nu ska vi gå till forum för att köpa lunch som vi sen ska äta på fotbollsplanen ute i solen :).

Morgonträning

 
 
 
Så fint väder idag!

Godmorgon! Trotts att jag har studiedag idag så satte jag klockan på 5:45 och gick upp och åkte till gymmet.
När jag väl kommer fram så inser jag att mitt gymkort har gått ut och att jag inte har tillräckligt med pengar på kortet för att köpa ett nytt. Men hade tur och tjejen i kassan släppte in mig ändå, hade kännts lite segt att åka hem igen när jag hade gått upp så tidigt!
Körde iaf bodypump med Julia, så  kommer ha träningsvärk i både rygg, ben och armar imorgon. Riktigt tufft pass.
 
Åkte hem och lämnade träningskläder och nu sitter jag i skolan och jobbar extra. Har inte jättemycket att göra utan är mest här för att umgås med de som jobbar haha. Ha en bra fredag, puss.

Tårta till frukost

 
 

Trotts att jag gick upp 5:45 så började denna dag väldigt bra. Världens bästa lillasyster fyller år idag så grattade henne med paket och presenter på morgonen. Inte varje dag man äter tårta till frukost!
 
Var i skolan kvart i 8 för att ha fysikprov som kunde gått bättre.. Hatar att jag blandar ihop allt när jag väl sitter på proven! Tror jag får godkänt iaf men gick dåligt för att vara mig.
Både matten och svenskan var inställt så har haft teknik hela dagen och byggt på vår framtidsstad som äntligen börjar bli klar.
 
Imorgon har jag studiedag, men får se om jag åker till skolan ändå så vi blir klara med tekniken någon gång. Ska presentera vårt bygge för 120 personer nästa fredag så då gäller det att vi byggt klart + att vi ska skriva och träna in ett tal.

9 mars 2014

          
 
          
 
Bild från skolan i fredags och resten är tagna idag
 
 Hej på er! Inte bloggat på hela helgen och har haft rätt fullt upp med annat. I fredags var vi ett gäng från skolan som åt tacos och sov över. På lördagen hade jag mamma och Olivia en heldag på stan. Jag och Olivia bjöd mamma på bio och fika eftersom hon fick det i present av oss när hon fyllde år. Hade supermysigt, promenerade runt i stan, såg på hallåhallå på bio (som faktiskt var rätt bra för att vara en svensk film) och åkte sen hem och åt god mat och kollade på melodifestivalen.
 
Idag har jag varit ute och sprungit (första gången för iår) och sen åkte jag in till stan och mötte Julia. Vi promenerade från skanstull in till gallerian där jag lämnade tillbaka ett linne jag köpte igår och sen tillbaka till söder och skrapan för att köpa yoghurtglass. Var verkligen superfint väder idag och jag har totalt gått och sprungit 13km idag så kommer sova bra ikväll!
 
Nu måste jag plugga, har fysikprov på torsdag, svenskatal på onsdag, engelska läxa tills på fredag & massa teknik denna vecka :'(

Chocolate chip cookies with cranberrys

 
 
 
 
 
              
 
Kvällen har spenderats med familjen, har bakat chocolate chip cookies med syrran, ätit middag tillsammans, snackat eventuell resa i höst, kollat på Top Model Sverige (Helt klart fel person som åkte ut) och fikat te och kaka.
 
Har även hunnit med lite plugg, även fast det inte ska vara inne förän om flera veckor (duktig som börjar i tid för en gångs skull!). Är en historia uppsats med ämnet valfri konflikt så har valt ämne, gjort en disposition och sökt upp lite länkar. Imorgon är det äntligen fredag!! Puss

Bloggar jag läser - foto och gymnastik

 
ebbalilliestrom.blogg.se      &      annahermanson.blogg.se

Läser rätt många bloggar, mina kompisars, modebloggar, fotobloggar, Au-pair bloggar, matbloggar, storbloggar. Hahah kan sitta flera timmar och klicka vidare på länkar och kolla långt bak i arkiven när jag inte har något roligare att göra.
 
2 bloggar jag följt rätt länge och som jag tycker är superbra är Ebba Lillieström och Anna Hermansons bloggar. Började med att jag läste Ebbas blogg som sen länkat till Annas blogg. Tjejerna är bästisar och bloggar om det mesta, men det som fått mig att fortsätta läsa är att de är så grymt duktiga på att fotografera och på gymnastik. Jag som själv gick på gymnastik i 6 år och som älskar att fota blir riktigt inspirerad!
 
Målet i sommar blir att ta liknande bilder som de i kollaget ovan! Även om jag inte tränat gymnastik på ett och ett halvt år nu så är jag fortfarande rätt vig och brukar stretcha 2 gr i veckan. Så lär ju inte vara fullt omöjligt ^^.
 
 
Jag i Gran Canaria Hösten 2013

Våroutfit

 
 
 
Kofta köpt på Stil från Mode by Kaffe, linne från Mango, armband från Lanzarote och jeans från Hollister
 
Alltså vädret idag har ju varit helt underbart! Vaknade av att det var jätteljust i mitt rum även fast gardinen var nerdragen. Äntligen sol och lite vårkänslor. Dock fortfarande kallt när solen inte skiner men nu känns det iaf som vintern är över!
Kände mig lite inspirerad av vädret så blev en vårig outfit idag, både ljus och färglad.

Naturgodis

 
Kom nyligen hem från skolan och nu ska jag kolla på lite serier och äta alldeles för dyrt naturgodis (32 spänn som jag skulle kunna ha köpt 2 mangos för istället). Kändes lite onödigt men svårt att ändra sig när man står i kassan.
Ska även hjälpa syrran att baka till hennes brunch på söndag. Hehe hoppas på att få smaka. Puss

Tillfälligt strömavbrott

 
 
Dagens frukost - Vaniljyoghurt med hallon, kiwi, valnötter och kokos, blodapelsinjuice och macka med ost och skinka
 
Godmorgon! Har haft ett planerat strömavbrott nu på morgonen, vilket betyder inget wifi, ingen dator, inget varmvatten m.m. Så fixade frukost och duschade innan de stängde av strömmen och sen har jag hunnit städa mitt rum. Nu är strömmen iaf påslagen och jag hinner precis skriva det här inlägget innan jag ska skynda mig till tunnelbanan. Puss♥

Stök, tyg och träning

                 
   
I brist på bilder blir det två halvtråkiga från tygaffären, bättre än ingenting
 
Har riktigt stökigt rum för tillfället. Hatar när det ligger saker överallt (är framförallt kläder) men orkar ändå inte städa. Så tråkigt. Och det blir stökigare varje dag, usch. Får se om jag orkar städa imorgon.
 
Var en rätt så bra dag idag, haft svenska, matte, fysik och design. På designen håller vi på att designa en egen skoluniform så idag fick vi åka till en tygbutik i Sickla och kolla ut tyger och få inspiration. Slapp åka tillbaka till skolan när vi var klara så slutade ca en och en halv timme tidigare. Riktigt skönt.
 
Efter skolan åkte jag till gymmet, sprang 5km och körde mag och rump-styrka så nu är jag rätt trött. Både i kroppen och huvudet. Har kollat på Top Model Sverige och nu ska jag plugga lite innan jag går och lägger mig. Puss♥

Semeldagen

 
 

4 Mars

                   
   
Jag och Anna i skolan idag ♥
 
Hej på er! Semeldagen idag, eller fettisdagen kanske det heter. Inte hunnit äta någon semla ännu men blir minst 1 ikväll!
Idag hade vi armhävningstest i skolan och gjorde många fler än förra gången så är nöjd! Haha inte så svårt att slå 5 stycken. Inte tränat på just armhävningar men är mycket armträning på bodypumpen som jag börjat köra mer nu på sistonde. (Mest tack vare Julia♥) Riktigt roligt och jobbigt styrkepass för framförallt rumpa, ben, mage och armar. Att de spelar massa bra musik gör det ännu roligare att gå på ^^.
Nej nu ska jag kolla Vampire Diaries, inte hunnit kolla på de 3 senaste avsnitten ännu!
 
 
 
Favorit låten från bodypumpen!

Mellis

 

Ibland får man unna sig lite extra

 
Hej på er, hade en dålig morgon men dagen blev som tur var bättre och gick förvånadsvärt snabbt. Segt med måndag men var kul att träffa alla efter lovet igen! Höll min engelska redovisning och kunde helt klart gjort det bättre, men är skönt att det är över nu iaf!!
 
Förutom det har jag unnat mig en frappe på wayne's (nya favoriten med caramelsmak), kände att jag helt klart var värd det!! Och sen har jag även hunnit träna. Sprang 3km och körde cx. Nu blir det top model och middag! Puss♥
 

Skulle helst slippa redovisningen


Två bilder till från Avicii då var jag på 100x bättre humör än vad jag är nu. Den ena är från Julias blogg
 
Alltså hatar att prata inför folk på redovisningar och liknande. Blir asnervös och tycker det bara är jobbigt. Brukar läsa texten jag skrivit rakt upp och ned för att jag är rädd för att tappa bort mig och även då darrar rösten av nervositet, även fast jag vet exakt vad jag ska säga. 
 
Imorgon ska jag hålla en redovisning på engelska om usa:s sydstater. Har lätt för att skriva på engelska, men att prata fritt är assvårt. Hade liksom varit tillräckligt jobbigt att göra presentationen på svenska! Dessutom vill vår engelskalärare att vi ska prata utan att ha ett papper framför sig, det enda som är tillåtet är att ha en powerpoint = jag är rätt så körd. Är så otagg man kan bli men känner mest att jag vill att det ska vara över och att jag bara ska få godkänt (helst C eller högre men känns inte så troligt i nuläget...)
Dröm sött!

Februari boxen

 
 
 
Hämtade ut min andra glossybox igår men hann inte öppna den föräns idag. Februariboxen är specialdesignad med kärlekstema och innehöll 6 produkter.
 
En rengöringssvamp från Karmameju som ska balaserar ph-värdena i huden och innehåller vitaminer, mineraler och aminosyror.
 
En ögonskugga från the body shop som är lila och kan användas för att skapa en kraftfull sotning.
 
Ett återfuktande plåster som används under ögonen från Anatomicals. Det ska ge energi och lyster, minska svullnad och mörka ringar.
 
Ett nagellack från Hot Make-up, färgen heter passion.
 
Ett body shimmer från Nougat London ska återfukta och ge huden lyster. Innehåller rosenmalvaextrekt och vetegroddsolja.
 
Halstabletter från Läkerol i smaken Rasberry Lemongrass
 
+ makeuprådgivning på The Body Shop
 
Har inte hunnit testa något än men gillar nagellacket redan nu! Lite synd att ögonskuggan blev skadad när boxen fraktades men är ju inte helt förstört som tur är!

Pluggfika

 
 
 
               
 
Sista dagen på lovet och imorgon börjar skolan. Har lite blandade känslor då jag vill träffa alla i skolan igen men inte vill ha massa prov och redovisningar. Har tyvärr inte pluggat så mycket som jag tänkt under lovet så denna och nästa vecka kommer bli helvetes veckor med 2 Svenska tal, Engelska tal och fysikprov. Och sen är det säkert massa plugg i de andra ämnena som jag inte har koll på.
 
För att inte tråka ut mig själv mötte jag upp Anna vid Östermalmstorg och vi satte oss på Espresso house för att plugga. Fikade och snackade men fick faktiskt en del gjort i Engelskan så var bra!
Nu blir det mer plugg, men kommer dyka upp en glossybox inlägg under kvällen. Puss♥

AVICII

 
Alltså hade en helt grym dag igår! Var först in till stan med familjen, åt lunch på Wayne's och shoppade lite. Kom hem med 2 blusar varav jag hade på mig den ena igår kväll. Åkte sen hem till Hedda, där Julia och Bella redan var, och fixade oss. Tog det ganska lugnt eftersom vi visste att Avicii inte hade börjat spela förän 20 över 9 på fredagskonserten och käkade pizza och var inte vid arenan förän strax innan 8.
 
Hade fått platser på B-sektionen, men fick höra att det fanns en trappa ner till A-sektionen så då gick vi dit och hamnade längst fram vid staketet. Grymt bra platser även om vi inte kom ut på dansgolvet!! Musiken var såklart grym och dansade typ hela tiden så var assvettig efteråt. Drack vatten när vi kom hem och det var så sjukt gott! hahah.
 
Bästa kvällen på länge!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!