Ingen garanti

  EOS 100D blanc EF-S 18-55 IS STM WHITE FRT 
 
Mitt macroobjektiv gick tyvärr sönder för lite mer än en vecka sen. Som tur var hittade vi kvittot och upptäckte att garantin fortfarande gällde i 2 dagar till så lämnade in det på lagning direkt. Nu har de hittat felet, dock så beror det på att det är sandskadat vilket inte går på garantin.. :( Så nu måste jag köpa ett nytt objektiv. Har även kollat på en ny kamera så kanske passar på att köpa den med nu och får paketpris. Får se hur jag gör, skulle vara sjukt najs med den nya kameran i Val Thorens. 

Tisdagsfika

 
Nu har vi bara en lektion kvar innan skolan är slut för dagen. Tisdagar känns ändå helt okej då vi har sovmorgon och design i 2,5h timme. Men behövde ändå ta en fika i skolcafeterian för att orka sista timmen. Morotsmuffinsen är hur goda som helst ^^. och det är tur att de inte kostar så mycket ändå. Men nu ska jag fokusera på samlektionen. puss

Bokat boende

 
Denna dag har verkligen gått i slowmotion! Det enda vettiga jag gjorde i skolan var liksom att ha seminarium på svenskan i 20 min. Men fick sluta lite tidigare som tur var och satte oss direkt med datorerna för att boka boende till Val Thorens. De har något riktigt konstigt system så alla ska gå in och klicka på det rum man vill bo i. Alla rum finns i begränsat antal beroende på läge o storlek m.m så man blir ju hur stressad som helst när det knappt finns några 4 rum kvar efter 2 min. Men lyckade tillsist boka in oss alla 4 på Arcelle i en lägenhet med 2 rum med centralt läge så kan pusta ut nu.
 
Efter skolan åkte jag och Anna in till Rådmansgatan och valde ut ballonger till min fest. Lyckades knipa åt mig sista exet av 18års ballongerna så hade verkligen tur. Förbeställde allt tills på lördag så behöver inte hämta ut det föräns då. Är så taggad!

Jobb(ig)söndag

 
När klockan ringde 8:15 imorse kändes det verkligen som det var måndag och första tanken va "neej inte skola idag". Sen insåg jag att det var söndag och kände ännu större neej för att jag inte orkade jobba. Lite dum som ändra mitt pass så jag börja 10 istället för 12. Men men, tog mig upp och satte mig på bussen till kungens kurva ändå.
 
Var lugnt på jobbet ända fram tills jag skulle ta rast (såklart). Så fick inte äta lunch förän kl 3 eftersom det var så stressigt o jag behövdes i kassan. Passade på att jobba över sen också för kändes ovärt att jobba så kort när jag precis tagit rast. Så nu är jag heeelt slut. Hoppas ni haft en mindre stressig och jobbig dag. Puss♥

Flashdance

 
 
Igår var jag mamma och Olivia på China teatern och kollade på Flashdance. Och herregud vad den var bra! Har jag gått runt och nynnat på She's a maniac hela dagen idag haha. Tänk om man var lika duktiga som dom som stog på scenen. Kunde typ inte sitta still för rycktes med och kunde inte låta bli att dansa haha. Även om jag var trött efter att ha jobbat hela dagen så var det en riktigt bra kväll!

Coctailparty

   
 
   
 
 
Bild på de fina födelsedagsbarnen lånad av Nathalie
 
Igår efter skolan mötte jag upp Julia i stan och åkte och fixade presenter och fikade på Espresso House. Sen mötte vi upp Frida och åkte hem till Julia för att göra oss i ordning för att gå på 18årsfest.
 
Var mina barndomsvänner Nathalie och Elin som fyllt år och hade temat Sex and the city/coctailparty. Så passade på att ha min blåa klänning jag köpte i Thailand. Var hur kul som helst att få träffa alla jag inte sett på aslänge och de hade fixat asbra med ballonger, plockmat och minicupcakes ^^. Väldigt mysigt att det bara var tjejer också. Nu är jag ännu mer taggad på nästa helg!

Förskott och efterskott

 
 
Kvällen har spenderats med familjen och farmor och farfar som var på besök från Dalarna. Blev att vi både bytte julklappar i efterskott och jag fick en födelsedagspresent i förskott då vi inte ses så ofta. Har ätit mängder av mat och glass så nu ska jag och min matkoma lägga oss i sängen och ta det lugnt. Puss

Försovning och krångliga bankärenden

  
 
Var säker på att jag ställde larmet igår men kommer inte ihåg att jag vaknade och stängde av det. Vaknade iallafall inte förän kvart över 8 i morse och missade första lektionen för att jag var så trött. Men slängde på mig alla vinterkläder och skyndade mig igenom ett snötäckt Enskede för att hinna till Fysiken.
 
Efter skolan åkte jag till banken för att fixa så att studiebidraget kommer in på rätt konto nu när jag fyller 18 om 10 dagar. Dock kunde man tydligen inte fixa det förän man väl fyllt 18 så kommer få hämta ut studiebidraget för februarimånad med en check.. Riktigt korkat att man inte kan fixa det innan, men men. Julia som går i skolan brevid hade precis slutat och kunde hålla mig sällskap ett litet tag innan hon drog till jobbet och jag åkte hem. Nu är min farmor och farfar här och ska fira mig i förskott så ska passa på att umgås med dom. Puss

Önskelista

Snowboard XXL  // plattång från Björn Axén // Lila mönstrade Vans // Denim & Supply Ralph Lauren jeans // Klänning från Nelly
 
Suttit framför datorn i några timmar nu och kollat på kameror och kollat ut lite saker jag önskar mig i 18årspresent. Högst upp på listan står en lila flammig snowboard men har ingen aning om den går att få tag i med rätt längd och allt. Skulle vara perfekt när vi åker till Val Thoréns om 30 dagar! Inte ens en månad kvar nu!

Önskar man hade tid att ta det lugnt

 
Bild på min fina syster
 
Var riktigt trött när jag steg upp imorse och har längtat hem till sängen hela dagen. Dock har jag massa plugg och annat som måste fixas idag så har inte tid att ta en lugn mysdag för tillfället. Har bockat av 4 saker på min to do list idag iaf, fixat både inköpslista och spellista till min fest om 1,5 vecka, lämnat tillbaka en kjol på H&M som jag inte ville ha och jobbat med ett blogg projekt jag eventuellt ska göra.
 
Nu blir det massa plugg, har både en samhällsinlämning att skriva och en engelska redovisning att förbereda. Hoppas ni får en bra tisdagskväll.

Bodypump

 
Hej på er! Betalade precis in de sista pengarna till Valtho resan så nu blir den av till 100%! Har vart och kört bodypump med Julia efter skolan och gick faktiskt riktigt bra. Fick både ut mina aggressioner och lyckades köra allt utan att ta extra vila. Hade massor att prata med Julia om så satt och snackade på stretchmattan efteråt.
 
Sen åkte jag hem, lagade mat, duschade och pratade i telefon med Linnea. Inte hörts på aslänge så snackade i över en och en halv timme. Saknar henne så mycket och tycker hon kan komma hem från Usa snart! Nu ska jag stänga av datorn och krypa ner i sängen puss o kram

En mysig söndag

 
 
Har blivit standard att äta fruktsallad med yoghurt till frukost hemma hos pappa. Brukar köra på banan, blodapelsin, kiwi, kokos och russin. Tycker det är asgott och mycket enklare att få i sig än en macka när man inte riktigt har vaknat.
 
Kom hem rätt sent igår då det tog nästan 1 och en halv timme att ta sig hem från Karlaplan igår. Tågen matchade inte alls så var väldigt segt. Sov till halv 1 imorse innan jag och Anna gick upp och åt frukost. Haha var rätt trötta så var riktigt skönt att få sova så länge. När hon hade åkt hem så tog jag det bara lugnt och sen var jag ute på en promenad. Även fast det var snorhalt, kallt och mörkt ute så var det riktigt mysigt att promenera runt i skogen. Önskar man hade fler söndagar som denna

Fredag och lördag

   
 
Inte blivit mycket tid till bloggen de senaste dagarna. I fredags var jag helt slut när jag kom hem och åt pizza och kollade på film med familjen på kvällen. På lördagen övningskörde jag med pappa till jobbet, sen jobba jag i 4 timmar. Gick faktiskt förvånandsvärt lätt med tanke på att jag inte vart där sen 1 December pga att jag vart sjuk och ledig. Anna kom och mötte upp mig när jag slutat och då åkte vi till Farsta och fixade presenter. Tycker det är assvårt att hitta på presenter men hitta tillsist 2. 
 
Sen åkte vi hem till mig och fixade iordning oss och åt middag innan vi drog iväg. Var första 18årsfesten för iår och firade Anna och Emelie från skolan. De hade fixat riktigt bra med ballonger och uvlampor m.m så var kul! Den första bilden snodde jag från Mys snapchat från i fredags och den andra från Elinors instagram på ena födelsedagsbarnet.
 

Fika med fina syster

      
 
Mötte upp syster idag efter skolan och åkte tillsammans in till stan. Hade fått en fika dejt av henne i julklapp förra julen, men har inte blivit av så passade på att ta den idag så hon bjöd mig på Espressohouse. Var supermysigt och satt och snacka om skolan och allt som kommer ske under detta år som vi ser fram emot. Min födelsedag, Valto, Palma, skolavslutning och New York ligger högst upp på min lista! ♥♥♥ Supertaggad på allt! 
 
Nu ska jag väl bara ta det lugnt och plugga lite samhälle, jag och Anna drömde oss bort lite på lektionen och satt och kollade på olika resemål så ska ta igen lite nu istället haha. Hoppas ni har haft en bra dag

Black or White?

 
Har riktig klädångest över vad jag ska ha på mig i helgen så jag ska på 18årsfest. Är black and white tema så funderar på att ha en svart klänning då vitt känns lite för sommrigt. Just nu lutar det mot att jag har klänningen på bilden ovan, men kanske ångrar mig och tar svarta jeans istället...
 
Idag har jag haft fysikredovisning, riktigt skönt att ha den avklarad! och sen fick vi sluta 20 i 3 istället för halv 6 som vi brukar eftersom CAD-läraren var sjuk ^^. Jag och Anna drog in till stan och slutade som vanligt att vi gick in på Stadium och kollade skidkläder. Är hur taggad som helst på att åka till Valtho! Funderar lite på att köpa en ny skidjacka och har spanat på en vit ett tag nu så blir väl att jag köper den i helgen. Kommer aldrig att få med all packning med skidkläder, utrustning, vanliga kläder osv. i en enda väska... hehe men kommer nog på någon lösning till det problemet!

Det som är menat att hända händer

 
Hej på er, ligger at the moment i min säng under täcket och lyssnar på musik. Är askallt hemma hos oss så är typ enda platsen jag kan va på utan att frysa just nu. Annars tycker jag det är rätt mysigt med vintern och all snö ^^ 
 
Hade som jag sa igår en håltimme på 4 timmar idag, så satt i datorsalen typ hela tiden och försökte fördriva tiden. Fick som tur var lite plugg gjort också, så har bara kunnat ta det lugnt efter skolan. Har ni haft en bra dag?

Tillbaka till skolan

 
Hemma efter min första skoldag efter julledigheten nu och den här dagen har gått förvånandsvärt lätt. Tror jag ligger kvar lite i den Thailändska tiden för vaknade 45 minuter innan klockan skulle ringa imorse. Så gick upp och kunde ta god tid på mig att fixa allt innan skolan. Sen hade jag bara tre lektioner eftersom den sista blev inställd då vår lärare är bortrest. Så var ju hur skönt som helst. Dock innebär det att hon också är borta imorgon och att vi kommer ha en 4 timmars lång håltimme mellan 11 och 15... Mindre kul, men hittar väl på något.
Bjuder på en webbcam bild jag tog aldeles nyss i brist på annat. Puss

Söndagsfika

 
 
Igår var jag som sagt med Anna i stan, var på jakt efter 90tals kläder till min fest och jag lyckades tillsist hitta en kjol och Anna en klänning som passar till temat. Kjolen är dock lite stor, men syr man in den kommer det bli perfekt. Tog en fika på Espresso House med varsin kladdkaka och varmchoklad och tog igen tiden vi vart ifrån varandra. En riktigt mysig söndag tack vare henne!

Söndagsfrukost

 
 
Godmorgon, tog sovmorgon idag och har precis ätit frukost. Skulle egentligen ha jobbat både igår och idag men eftersom jag hostar massor så tar jag det lugnt istället. Var hemma och kollade på film med pappa och Olivia igår, åt tacos och godis som jag längtat så mycket efter! 
 
Idag ska jag åka in till stan för att träffa Anna. Inte träffats på över 3 veckor nu och saknar henne så mycket! Har en hel del att snacka om och ta igen, hostan hindrar mig inte från att träffa henne. Hoppas ni får en bra söndag. Puss

Shopping från Bangkok

 
 
 
Allt jag köpte på forever 21, mönstrad vardagsklänning 900 bath // kjol 500 bath // vitt linne 700 bath // blus 1300 bath
 
 
tröja från American Eagle 990 bath // jeans från American Eagle 1450 bath
 
 
Brun väska från minibutik 67kr // svart väska från Berska 325kr
 
Blev en del shopping de 2 sista dagarna i Bangkok köpte 2 klänningar, 2 långärmade, 3 linnen, 2 blusar, 1 kjol, två väskor och ett par jeans och sen ett par jeansshorts som jag köpte på Phi Phi island. Är hur nöjd som helst med allt! Den blåa klänningen jag köpte har jag redan att jag ska ha på en 18års fest om 2 veckor ^^
 
Var egentligen inte tänkt att jag skulle köpa 2 väskor, men hitta den bruna först för 270 bath, vilket betyder att den kosta ynka 67 kr och sen den svarta hitta jag på rea på Berska och var helt perfekt så var tvungen att köpa den med. Det dyraste jag köpte var American Eagle jeansen som kosta 1450 bath, men eftersom man delar priset på 4 för att få svenska kronor så blir det bara 375 kr! Så allt var riktigt billigt och tror allt tillsammans blev 2000kr

Vita flingor från himlen

 
 
 
Började snöa nu på förmiddagen lite lätt så vi valde att gå ut på en liten promenad. Men sen började det snöa asmycket så blev helt dygnsura hahah. Kändes för det första hur konstigt som helst att sätta på sig ett par jeans. Sen hade jag en långärmad, en stickad tröja på mig och dunjackan på mig, men frös ändå :(. Fick iallafall använda min halsduk jag fick i julklapp för första gången ^^

Hem till Sverige

 
 
 
 
Igår lämnade vi härliga Thailand och flög hem till Sverige igen. Hann med en fika på Starbucks innan vi satte oss på planet och flög i 12 timmar. Känndes som man satt där i en evighet och sov inte en endaste sekund. Istället satt jag och kollade på film och hann se 5 stycken innan vi landade i Frankfurt. Blev försenade på grund av oväder och motvind på vägen dit så fick springa till gaten för att åka vidare till Sverige. Hann fram i tid, men fick inte åka med eftersom våra väskor inte var med. Så fick vänta i en och en halv timme innan vi tog ett senare flyg hem. Men vi kom fram tillsist och sista flygresan gick hur fort som helst för sov hela vägen. 
Var massa luftturbulens så nu är jag lite glad att vi åker buss till Alperna och inte flyg. Men lär väl inte tänka det samma när jag väl sitter på den bussen i 30 timmar...

Sista dagen i Bangkok

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vår sista dag spenderades även den i shoppingcentrumen. Åkte till Central World där jag köpte en väska och massa saker från forever 21. Fanns även en skridskobana inomhus, men hade alldeles för ont i benen efter att ha gått så mycket så åkte aldrig på den. Sen tog vi en fika innan vi tog en taxi tillbaka till Siam Square. Väl där gick mamma på salong och fixade ögonfransarna och lämnade mig och Olivia ensamma i 1 och en halv timme. Visste inte riktigt vad vi skulle hitta på för hade redan shoppat upp alla pengar. Men kollade i alla butiker,  promenerade genom Siam center och köpte sen oreo glass på MBK innan vi gick tillbaka igen.
 
När mamma var klar så hittade vi en koreansk restaurang där vi åt middag. Det roliga var att maten lagades på borden framför en så vi fick förkläden och satt och tittade på när vår kyckling fondue (som det hette) stektes. Sen tog man det genom att lägga kycklingröran på en salladsblad och rulla ihop. Var lite starkt men riktigt gott.

På svensk mark

 
Heej på er! Nu är jag äntligen hemma i mitt egna rum, med min egna säng och gaderob med mina kläder. Känns hur bra som helst hahah. Ätit naturellyoghurt med bran flakes och blodapelsin och sen mörkt bröd med ost, skinka och gurka. Hur gott som helst med mörkt bröd efter att ha levt på socker yoghurt och toast till frukost i 3 veckor. Blir typ glad av allt som känns hemma just nu, är bara kylan som jag inte har saknat!

Success is how high you bounce when you hit the bottom

 
 
 
 
 
Bjuder på lite outfitbilder från igår, toppen är från Zara och shortsen är köpta här i Thailand. Kan ju inte påstå att det är Levis, men snygga och bekväma är de ^^ . Måste tillägga att alla klär sig väldigt olika här, antingen har man short och linne eller jeans och långärmad. Riktigt svårt att veta vad man ska ha på sig när det är vindstilla och 30 grader + ute och aircondition på 20 grader och blåst inomhus. Man får helt enkelt vara inne och ute lagom mycket för att inte svettas eller frysa. Vilket dilemma hahah

Fina syster

 
 
 
Några bilder på min fina syster som togs igårkväll utanför Siam Paragon center. Hur fint som helst utanför köpcentret när det är mörkt ute och all belysning är påslagen. Tycker Olivia påminner om Blair från Gossip girl med sitt hårband som hon köpte. Så sött♥
 

Shoppingdag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har haft vår första heldag i Bangkok och shopping stod på shemat. Åkte först till MBK där vi gick och kollade några timmar, köpte 3 plagg och åt på Subway innan vi sett allt vi ville. Då hittade vi en salong vid utgången där vi tog en vitaminbehandling och klippte håret. Fick sitta med håret inlindat i plast och en vattenångsgrej runt huvudet och vänta på att inpackningen skulle verka så var lite skeptiskt. Men blev hur nöjd som helst! Håret har aldrig kännts så lent!
 
Sen gick vi på Dunkin' Donuts och åt munkar och drack islatte. Sen gick vi till Siam center, shopping centret som ligger brevid där vi hittade både pull and bear, forever 21 och Victoria's secret. Var även inne på American Eagle och fyndade ett par jeans och en tröja för ynka 600 kr! Ni får se alla fynd sen när jag kommer hem ^^ 10 timmar shopping blev det alltsom allt och avslutade med middag på KFC innan vi åkte tillbaka hem till hotellet.

Flyg till Bangkok

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår morse gick vi upp och köpte frukt och yoghurt som vi åt på ballkongen innan vi packade ihop våra grejer och checkade ut. Som tur var så behövde vi inte åka till flygplatsen förän kl 2 så hade hela förmiddagen på oss att vara vid poolen. Den var hur fin som helst, med vattenfall, olika sittavdelningar och palmer runtomkring. 
 
Men sen åkte vi taxi till flygplatsen där vi hann med en glass innan det blev boarding. Flygresan tog endast en timme från Krabi till Bangkok så var skönt. Sen när vi kom fram till det nya hotellet i Bangkok orkade vi bara ta en runda och kolla poolen och köpa en liten middag innan vi gick och la oss.

Årsresumé November 2014

 
 
 
Började november månad i Gran Canaria och var hur härligt som helst att få vara i värmen innan man behövde återvända hem till skolan och kylan
 
 
Vi gick mot mörkare tider och har varit hemma mycket och myst med katterna
 
 
Var med mina systar och shoppade i Sickla
 
 
upptäckte hur gott det är att steka äpplen med kanel och sen äta toppat med kokos (emoji med hjärtögon)
 
  
 
Var på bio med Julia och Felicia och såg på Mocking Jay part 1 som var hur bra som helst
 
 
Var in till stan och fotade den fina julbelysningen
 
 
Åt middag med familjen på Fridays och firade My's födelsedag
 
 
 
Blev sista November och första advent så passade på att baka lussebullar och dricka glögg

frukost på balkongen

Godmorgon! Var ner till 7 eleven och köpte yoghurt och mackor och sen frukt från marknaden. Sen satte vi oss på balkongen och åt vår frukost. Var supermysigt och fick precis det vi ville ha till skillnad från om man beställer in frukost på restaurang ^^

När det regnar

 
 
Var helt slut och riktigt hungriga igår efter träningspasset så efter att vi hade duschat gick vi direkt till en restaurang och åt middag. Min mat var lite väl stark så sluta med att jag åt lite av Olivias supergoda mozzarellapizza. Sen promenerade vi lite tills det började regna och bestämde oss då för att ta skydd i en massage salong. Tog 1 timmes oljemassage var och var riktigt välbehövligt. Fick bort alla knutar runt skulderbladen så känner mig riktigt avslappnad idag ^^
Tyvärr hade det inte slutat regna 1 timme senare så blev rätt blöta när vi promenerade tillbaka hem. Lyckades dessutom ta sönder mina ballerinaskor så var inte direkt glad... men men får se om jag hittar ett par nya

Pool och gym dag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej på er allt bra där hemma? Vi spenderade vår sista heldag i AoNang vid poolen och slappade hela förmiddagen. Var så mycket moln idag så kändes inte värt att gå till stranden. Lite segt men vi fick iallafall ytnyttja hotellet till max och drog och tränade i gymmet på eftermiddagen. Första riktiga träningspasset på två och en halv vecka men gick bra ändå. Har ju promenerat och rört på oss varje dag så har blivit mycket vardagsmotion istället.

Årsresumé Oktober 2014

 
Fixade hemmagjorda hamburgare 
 
 
Jobbade en hel del
 
 
Pappas sambo Anna kom hem från Paris och hade med sig macarones till oss
 
 
Bladen på träden började skifta färg
 
 
Sen drog vi äntligen iväg till Gran Canaria på höstlovet
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotade hur mycket som helst och alla bilder finns under kategorin Gran Canaria HÄR

Framme i AoNang

 
Nån dricka vi fick när vi checka ut som smaka lika läskigt som den såg ut haha
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu har vi lämnat bungalow-livet bakom oss och checkade idag in på hotellet i AoNang. Hur skönt som helst att ha lite större ytor att röra sig på i rummet och att det inte är lika mörkt inomhus ^^. Allt känns riktigt lyxigt i jämförelse med vårt boende på phi phi. Duschade så fort vi kommit fram och sen drog vi ut på stan och åt middag. Här kan man faktiskt kalla stora gatan för stan, finns både donken, starbucks och subway hahah.
 
Hittade iallafall en liten mysig restaurang där jag beställde in nudelsoppa. Försöker ta det lugnt med kryddstark och alldeles för mäktig mat nu efter matförgiftningen. Hoppas kunna äta vad jag vill imorgon utan att behöva tänka på vad som är bra för magen och inte. Åt även några sura godisar som vi tog med oss hemifrån Sverige, det är ju ändå lördag idag! Oppsi, är ju söndag idag blir lite dagvild nu när man är ledig

Railay west beach

 
 
 
 
 
Efter att vi hade checkat ut från resorten så gick vi den 15 minuter långa promenaden ner till västra stranden med all vår packning. Gissa hur skönt det var att få sätta ner ryggsäcken på marken och slänga sig i det svalkande havet! Vi stannade på stranden och solade, badade och drack shakes fram tills halv 4 och sen åkte vi en longtailbåt vidare till AoNang.

En lugn morgon

 
 
 
 
 
 Idag var vi alla uppe på benen igen efter en sjukdag som tur var! För idag checkade vi ut från vår bungalow och tog vår packning och promenerade ner till den västra stranden. Tog det iallafall lugnt imorse innan vi lämnade resorten, gick och åt frukost, smörjde in oss med solkräm, packade ihop våra saker och satt på altanen en stund.

En dag i bungalowen

 
 
Hela familjen har troligen lyckats åka på matförgiftning sen igår så blev en väldigt lång natt och inte mycket sömn. Har varit vid vår bungalow i stort sett hela dagen och vilat. Gick bara de 200 meterna fram och tillbaka till närmsta supermarket 2 gånger idag för att köpa yoghurt och glass. 
 
Rätt jobbigt att ha ont i magen, svag och inte ha någon matlust så har typ bara sovit och läst ut min 500 sidors bok. Har typ läst konstant så tog bara 2 dagar att bli klar med den hehe... Nu ska jag se om internet är tillräckligt snabbt för att kolla någon serie på swefilmer. Puss

Pyntade träd

 
 
3 bilder från igårkväll när vi var ute och åt middag och promenerade runt på ön. Tycker det är hur mysigt som helst att det finns en strandpromenad längs vattnet runt nästan hela ön. Och sen har de hängt upp massa lampor och ljusslingor i träden som gör det ännu mysigare ^^.

Årsresumé September 2014

 
i september åkte jag mamma och Olivia upp till rättvik för att gå på dop
 
 
  
 
Umgicks med Julia och åt frozen yoghurt på Honeycomb
 
 
Var med familjen på en mongolisk resturang
 
 
Tröttnade på skolan rätt snabbt efter sommarlovet och började räknade ner dagarna till Gran Canaria
 
 
My och Isas mormor bakade massa tårtor som hon skickade med hem till oss
 
 
Jag och My pluggade tillsammans och lyssnade på massa musik för att inte tröttna på skolan helt
 
 
Var även ute och sprang tillsammans
 
 
Vi var på resturangen Koh Phangan och firade Isas födelsedag i efterskott
 
 
 
Hade myskväll hemma hos mig med Julia, Johanna och Felicia och åt såklart massor med godis, chips och kladdkaka
 
 
Var och fikade på Waynes med tjejerna i klassen innan jag var tvungen att åka iväg och jobba
 
 
Vi åkte upp till dalarna och hälsade på min farmor och farfar och promenerade i det härliga höstvädret
 
 
Försökte springa ute mycket för att hålla kvar träningsmotivationen
 
 
Jag och Anna var på Tacobar innan hennes dans

PhraNang beach

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej på er. Idag har vi vart på stranden nästan hela dagen, ovanligt va? hahah. Gick till en strand som heter PhraNang och fick se både massa apor på vägen samt promenera igenom en grotta för att komma dit. Väl där var det massor med folk. Folk som sola, folk som badade, folk som klättrade på de höga klipporna och folk som kom dit med båtar. Lite typiskt att alla såklart vill vara på den finaste stranden. Men annars var allt hur bra som helst. Gick och köpte lunch och shakes från en av båtrestaurangerna som vi sen satt och åt i solen. Trodde jag skulle bränna mig eftersom solen var så stark idag, men lyckades klara mig från det som tur var. Har kört solfaktor 50 varje dag sen dag 1 för att slippa bli rosa och funkar hur bra som helst ^^

3 från Phi Phi och 3 från Railay

 
 
 
 
 
 
Igår lämnade vi Phi Phi och tog båten över till Railay. Men innan dess hann vi vara på den långgrunda stranden och bada i det kristallklara vattnet en sista gång. Hade gått upp tidigt för att hinna checka ut och äta frukost i tid på resorten så när vi väl satt på båten som hade både sköna stolar och aircondition så somnade jag direkt och sov nästan hela den 1 och en halv timme långa båtfärden. När vi såg öns höga klippor fick vi hoppa av den stora båten och sätta oss i en liten Longtail-båt för att ta oss in till stranden.

Bildbomb från nyår

 
 
 
Sneaky katt som sprang runt på de nyårspyntade resturangernas tak
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hade inte särskilt höga förväntningar på nyårsafton och tyckte först att det skulle kännas väldigt konstigt att fira utan mina vänner. Men blev verkligen en riktigt bra kväll. Var först i vår bungalow och gjorde oss i ordning och tog lite outfitbilder innan vi gick ner mot restauranggatan. Hittade ett supermysigt ställe där vi åt grillade kycklingspett och gick sen runt och kollade på alla butiker och restauranger som var pyntade med ballonger, ljusslingor och glitter.
 
Slog oss sen ner på en italiensk restaurang där vi åt pannacotta och brownie till efterrätt. Tanken var att vi skulle sitta ner och skypea med pappa och mormor och morfar, men hade glömt hörlurar och det lät alldeles för mycket på resturangen så kunde bara kort önska gott nytt år.
 
Vid 9 tiden drog vi ner till stranden där det var fullt med folk. Blinkade och kom hög musik från klubbar så stog och dansade med och kollade på eldshower som var överallt. Dansade så vi blev alldeles svettiga och sen när tolvslaget kom så stog vi och kollade på alla fyrverkerier. Riktigt kul att det var så mycket folk runt omkring en även fast vi inte kände några! Förutom att Olivia tappade bort sina skor när hon försökte undvika en kille som ville kyssa henne så vart det en riktigt lyckad sista kväll på året!
 

Årsresumé Augusti 2014

 
Åkte till mormor och morfars landställe och tog dagliga promenader runt sjön
 
 
 
En typisk sommarlunch med ost, räkor och kex
 
 
Köpte det här fina linnet och gick ut och fotade i skogen
 
 
Åt massa goda efterrätter
 
 
Promenerade runt utan skor och hade det allmänt sköna sista dagar på sommarlovet
 
 
Åkte hem till Stockholm och var och lunchade i stan med pappa och Olivia
 
 
 
Köpte mina hösstskor av min första lön från McDonald's
 
 
 
Sen kom skolan igång och jag la inte upp lika mycket bilder utan tog bilder som jag fotat i juli

Railay beach

 
 
 
 
 
Godmorgon! Sov halvbra i natt då jag vaknade och frös. Inte så att det är superkallt här i Thailand på natten, ca 23 grader ungefär. Men hade inte fått några täcken (???) så blev såklart kallt när man sover och inte rör på sig. Gick iallafall upp och satte på mig en t-shirt och yogapants och kunde sen somna om.
 
Har precis ätit frukost, bananpannkakor som smaka som sockerkaka och massa frukt på vår resort. Utsikten är helt magisk! Nu ska vi ner till stranden och gassa. Puss

Nyårsoutfit

 
 
 
 
Lite nyårsinspirerad outfit med paljetter på axlarna som jag hade på mig igår när vi firade in det nya året. Är så sjukt taggad på 2015! Året jag fyller 18! Har tre resor inplanerade redan nu och kommer fira att de flesta av mina vänner fyller 18 iår. Kommer bli grymt! Lämnat 2014 bakom oss nu vilket har varit mitt bästa och sämsta år hittills. Kan bara tacka alla nära och kära för det här super året.

Sista dagen av 2014

 
 
 
 
 
Internet på vårt hotell igår var hur dåligt som helst så kunde inte ladda upp en endaste bild. Gjorde väl egentligen inte så jättemycket men var segt att jag la ner massor med tid på att vänta på att det skulle börja fungera. 
Hur som helst spenderades dagen på stranden, badade, solade, drack ananas shake, lyssnade på musik, åt banan pannkaka och njöt utav värmen tills vi fick nog. Då gick vi tillbaka till hotellet och duschade och gjorde oss iordning för kvällen. Mer om den kommer senare, puss

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!