Kåbdalis

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I helgen fick jag äntligen göra mina första snowboardåk för säsongen i en liten skidort som heter Kåbdalis. Steg upp redan halv sju för att hinna med bussen som skulle köra oss till backen 13 mil från Luleå och var hur trött som helst. Kändes som en smart idé att gå på fest kvällen innan, men ångrade lite att jag inte prioriterade att få lite mer sömn. Men som tur var kunde jag sova hela bussresan så var ändå pigg när vi väl kom fram runt halv 10 tiden. 
 
Kåbdalis är ett relativt litet skidområde med en 3-stolslift, 2 ankarliftar och en liten knapplift och ca 6-7 nedfarter, men var lite folk och ändå rätt långa backar så var väldigt najs att åka dit bara över dagen. Temperaturen låg på iskalla -20 grader och näsan frös nästan till is när man andades. Det perfekta underlaget och den fina utsikten gjorde det helt klart värt pengarna och att gå upp så tidigt! Ser ni den fina utsikten!?Himlen var helt klar och solen lös lågt tills den gick ner helt runt ett/halv två och det blev mörkt istället.
 
Var sånt här jag drömde om när jag flyttade upp till Luleå, att åka iväg och åka slalom på helgerna till olika skidställen under vinterhalvåret, så är riktigt glad att jag tog chansen och åkte med på den här anordnade resan! Kommer garanterat åka tillbaka till Kåbdalis igen och nu är jag mer än taggad på att åka till Riksgränsen som vi bokat resa till i april!♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!