Halsont

 
Frukostbild från förra veckan
 
Hej! Nu är jag tillbaka i Luleå efter en mysig helg i Stockholm med vänner och familj! Passade på att shoppa lite när utbudet är så pass mycket bättre än där än Luleå. Så nu blir det att hålla i pengarna till nästa csn..
 
Har oturligt nog gått och blivit sjuk så var helt slut när jag kom hem efter flera timmars resande igårkväll. Ont i kroppen, eventuell feber och väldigt ont i halsen. Så idag valde jag att plugga hemifrån istället för att gå på de 2 workshop pass som var i arkitekturen. Kände mig lite bättre nu på kvällen så var och handlade mat och lagade massa korvstroganoff så jag har några matlådor. Så jobbigt att det gör ont att svälja för varenda tugga, men bra att jag lyckades få i mig riktig mat och inte bara te och piggelin.

STHLM Brunch Club

 
 
 
 
 
 
 
 
Äntligen hemma för första gången sen jag flytta till Luleå för 2 månader sen! Kom hit igår kväll och var riktigt smidigt att flyga till Arlanda och sen ta flygbussen därifrån till Tcentralen där mamma väntade på mig♥ 
 
Idag har jag och Anna varit och brunchat på Sthlm brunch club, som lika gärna skulle kunna vara frukost-himmelen. Var så grymt gott! Vi gick därfifrån otroligt mätta och har promenerat runt på stan resten av dagen och shoppat lite. Passar på att handla lite kläder nu när jag är hemma och har så bra utbud ^^. Hade tänkt köpa rosa handdukar till lägenheten, men hittade inga jag gillade så får leta mera nån annan dag. 
 
Nu ska jag hjälpa mamma som precis kom hem från jobbet att laga tacos. Sen blir det film och myskväll. Puss♥

Kvällsfika

 
 
Rotade lite i en låda häromdagen och hittade ett oanvänt presentkort på Espresso House, så passade bra att använda det när jag och Sofia var i stan igår för att hämta ut paket och umgås. Börjar bli kallt här i Luleå nu och vaknar upp till frost på gräsmattorna varje morgon. Så då är det fritt fram att dricka varm choklad inomhus!

Bilder på min lägenhet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Äntligen har jag fått relativt iordning i min lägenhet här i Luleå. När jag precis flyttade in var jag lite skeptisk till att jag skulle bo här då det var tejpmärken på tapeterna och repigt skrivbord och soffbord, men jag har löst det bra med vaxdukar över skrivbordet och tejpmärkena tänker jag inte på lika mycket längre när jag har fyllt lägenheten med mina egna saker. Det är ändå otroligt hur mycket saker och möbler man får in på 21,5kvm!
 
Det enda jag kan känna att jag saknar är ett eget kök, men funkar ändå bra att dela ett kök med 11 andra, sällan det är någon annan där samtidigt som mig och lagar mat. Har maten på mitt egna rum, men verkar inte vara någon som går och tar mat av andra.
 
Tycker det är skönt att det ingick lite möbler, hade inte fått med mig en grej till när jag och mamma körde hit mina saker med bilen. De möbler som jag saknat har jag köpt från jysk och ikea. Finns två stora garderober i hallen, men har köpt en byrå och klädställning för att jag har så mycket kläder hahah.

Två veckor kvar till mattetentan

 
Hej på er! Börjar bli en del i plugg nu så har knappt tid för nånting känns det som nu.. En redovisning igår och sen har jag en idag båda i teknisk arkitektur. Dax att börja köra på med matten ordentligt nu också, är bara 2 veckor kvar till tentan! (och till Gran Canaria som jag åker till så fort jag skrivit klart tentan)
 
I helgen var Anton här på besök så då passade jag på att ta paus från pluggandet och ta det lugnt och hitta på roliga saker istället. Vi var bland annat på stan och fikade, åt middag ute och promenerade. Så mysigt att få besök nästan varje helg nu på sistone och denna helg är det jag som besöker, för åker hem till Stockholm imorgon kväll och är där tills på måndag. Inte träffat mamma och Olivia på snart 2 månader så längtar riktigt mycket!♥

Norrsken

 
 
 
 
 
 
I tisdags var jag ute och fotade på kvällen vid något som heter Hertsöträsket. Visste att det skulle bli stjärnklart och sen hoppades jag såklart på lite norrsken, men hade aldrig trott att det skulle bli så kraftfullt. Knäppte först den översta bilden och kände mig väldigt nöjd att jag lyckats få lite norrsken på bild. Bestämde sen för att byta plats och då lyser hela himmlen upp och dansar i grön och till och med i lite lila som man ser på andra bilden. Måste träna lite på att få bra fokus och rätt inställningar, men är mer än nöjd med mina första norrskensbilder och hoppas på att få ihop många fler under mina 5 år här i Luleå♥

Fjärde oktober

 
 
 
Kanelbullensdag firas såklart med kanelbullar! Så gott och särskilt med mjölk till, inte druckit mjölk sen jag flyttade hit men när Anna var här köpte hon ett paket och lämnade kvar lite till mig♥ Idag har jag haft sovmorgon och vilat upp mig, städat lite, haft en mattelektion och nu ska jag snart åka ut och försöka fota norrsken. Är inte ett moln på himmlen och helt stjärnklart så hoppas jag har turen på min sida och får syn på norrsken också! Hoppas på fina bilder, puss♥

Anna på besök♥

 
 
 
 
Hej! Har haft en grym helg med världens bästa tjej som har varit här på besök. Var ute och festade både fredag och lördag. Har ätit middag på CGs som var lika gott denna gång som förra gången vi åt där, i samband när vi var här för att kolla på skolan. På lördagen lunchade vi på det nyöpnnade hamburgestället Bastard burgers som var proppfullt så vi fick ta take away och äta hemma. Grymt goda sötpotatispommes hade de! Idag var vi och fikade på Espresso house och gick runt och kollade i butiker. Kom hem med ett par svarta boots och en vardagsklänning. Vi har helt enkelt haft det hur bra som helst! Så mysigt att få umgås med min bästis igen♥♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!