Av4ning för min älskling

Hej här kommer lite försenad uppdatering som vanligt. För 3 helger sen nu så var det Av4ning på skolan för alla studenter som går ut nu till sommaren 2018, vilket inkluderar Fredrik. Av4ningen består av en cermoni och en bankett som båda hölls den 25e november. Tyckte först att det var konstigt att den hålls så långt i förväg, men nu i januari så börjar alla sina examensarbeten och då flyttar många från Luleå. Sen blir det svårt för alla att komma tillbaka till sommaren när de har fullt upp med exjobbet och sen kanske direkt börjar jobba på riktigt.
 
Iallafall så var Fredriks föräldrar på besök för att vara med på av4ningen och var en utav de bättre helgerna på länge♥
 
     
 
Börjar med 2 bilder från veckan innan: en glad tjej med nyslingat hår, passade på att fixa till utväxten när jag ändå skulle på bal. Sen en bild på Fredrik när han prövar ut sin nya kostym.
 
 
Fredriks föräldrar kom upp redan på fredag eftermiddag så vi gick runt på stan och kollade black friday rea som var då och sen på kvällen blev det middag på Kitchen and table.
 
     
 
Åt grymt god bakad röding med sötpotatissallad och äppelpaj med caramellglass till efterätt♥
 
 
På Lördagen så steg vi upp tidigt och åkte till Fredriks föräldrars hotell för att äta frukost där med dom. Sen vid ett tiden var det dax för Av4nings cermonin för min älskling. Helt sjukt att han vart i Luleå i 5 år nu och är klar med alla sina tentor. Han har bara sitt exjobb kvar nu innan han är examinerad civilingenjör i Maskinteknik!
 
     
 
Efter cermonin bytte vi om snabbt och åkte sen in till stan för att äta en sen lunch på Sushibar
 
 
Gav honom det här fina armbandet i examenspresent♥
 
     
 
Sen på kvällen var det dax för av4nings banketten som hölls i Luleå energi arena! Kvällen bestod av mingel, trerätters middag och dans och blev riktigt lyckad även om själva middagen blev försenad pga strul med bordsplacering. Det enda jag saknade var en fotovägg och nån som fotade alla gäster. Trodde att det skulle finnas så lämnade min kamera hemma, men blev iallafall lite mobilbilder från kvällen.
 
     
 
     
 
     
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!