Jul på Gräddö

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Nu äntligen så har jag fått lite jullov! Satte mig på första flyget hem till Stockholm den 19e efter att ha varit på min sista lektion i matematisk statistik. Så jag fick några dagar hemma i Stockholm och landa och umgås med vänner och familj. Hur skönt som helst.
Den 23e satte jag, Fredrik och My oss i bilen för att köra upp till Gräddö för julfirande med familjen. Väl framme där så bjöds det på spansk/somrig mat i form av paella, sangria och chokladdoppade jordgubbar. Innehåller ju ändå både saffran och kanel så funkar utmärkt som julmat ^^.
 
Väl på julaftonsmorgon vaknade vi upp till ett grått o snölöst landskap och det kändes mer som höst. Men efter att ha ätit tomtegröt till frukost och dekorerat våra pepparkakshus så började vi ändå få lite julfeeling. My och Isas mormor och hennes man kom till oss för att äta julbord och kolla på Kalle Anka och sen blev det presentöppning och massa sällskapsspel.
Var så mysigt att få umgås med familjen och bara ta det lugnt efter att ha varit ifrån dem så länge. Superkul att min älskling var med och firade med oss också. Jag ser fram emot många fler julaftonar tillsammans i framtiden♥♥

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!