4 dagar i London♥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej på er! Kom hem från en sjukt bra weekend i London med Anna i tisdagsnatt och flög vidare hem till Luleå igår eftermiddag. Har shoppat en hel del och ätit massa god mat och kollat på sevärdigheter. Julia och Hedda var också i London, men bodde på ett annat hotell och åkte dit på fredagen dagen innan oss, så vi åt middag med dem på lördagen på en supermysig italiensk restaurang. Sen efter det gick vi ut på en RnB klubb som var inredd med massa nallebjörnar och andra mjukisdjur. Väldigt annorlunda mot att gå ut i Sverige, men var kul även om vi inte stannade supersent då vi gått upp redan vid halv 4 för att åka till Arlanda.
 
Vi bodde på ett hotell i Kensington ca 20-30 minuter (en gång 45 minuter bara för det var så mycket trafik!) med buss från Oxford street. Hade tur och fick ett rum på 10e våningen med superfin utsikt över staden. Hittade ett supermysigt frukostställe precis där vi bodde i Kensington som vi åt på varje morgon där de hade supergod varm choklad och granola!♥

På min inköpslista

 
Här är några saker jag måste införskaffa mig inom de kommande veckorna, för 27e januari så får jag flytta in i min nya studentlägenhet!! ^^ Har funkat bra att bo i korridor med gemensamt kök, men ändå längtat efter en lägenhet med riktigt kök. Så nu har jag fått en via Lulebo på 25kvm med eget kök som är omöblerad och inte mycket dyrare än det jag har nu. Verkligen perfekt även om jag kanske inte får in hur mycket som helst i den. Ligger på bottenplan, men har fönster mot baksidan så är inte så mycket insyn ändå.
 
Ligger dessutom i porten brevid där jag bor nu så kommer bli väldigt smidigt att flytta. Behöver bara åka ner med sakerna i hissen och så finns det en gång till andra porten från min så kommer inte ens behöva gå ut med sakerna. Är hur taggad som helst och nu måste jag bara köpa lite nya möbler då min lägenhet jag har nu är färdigmöblerad. Viktigaste är såklart säng och ett skrivbord, men sen även matbord, mikro och dammsugare känns som bra saker att ha. Bara 2 veckor tills jag får flytta in!♥

Bilder från min jul

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Äntligen lite ledigt o tid för uppdatering! Veckorna innan jul var fulla med plugg och sen åkte jag hem till Stockholm o var där i 2 veckor o firade jul med familjen och träffade mina saknade vänner. När jag sen kom tillbaka till Luleå blev det fullt upp med plugg igen då det var tenta period. Men nu har jag ledigt tills på tisdag då de nya kurserna startar! Ska passa på o ta det lugnt, städa, tvätta och så och sen ska jag och Sofia ta en sväng till Ikea i Haparanda kanske. 
 
Var väldigt skönt o få vara hemma och åka till mormor och bara vara. Kändes bra o få bli lite bortskämd och slippa laga mat och städa! Synd att de två veckorna gick så fort bara. Hoppas ni hade en bra jul!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!