Halloween

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej på er! Här kommer lite mer försenad uppdatering från min helg i Stockholm, för 3 veckor sen nu. Valde att åka hem just denna helg för att kunna gå på Nathalies, Heddas, Julias och Bellas grymma halloweenfest och träffa alla saknade vänner♥ Vi var ett stort gäng som började kvällen tidigt med att äta pizza, fixa oss på plats och fixa det sista innan restena av gästerna anlände vid 10 tiden. Var verkligen kul att se hur alla hade gått all in med utklädnad, folk var alltifrån super mario och kända karaktärer till vampyrer och massmördare. Själv hade jag fixat svarta linser, vingar och målat tårar under ögonen för att vara en Fallen angel. Passade på att ta med mig kameran för att fota lite när det ändå var hemmafest och maskerad, blev något suddiga bilder men känns kul att ha ändå som minne♥

Brunch på Trattorian

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 
 
 
     
 
 
     
 
När jag var hemma på besök i Stockholm för 2 helger sen så var jag och Anna och brunchade på söndagen. Var på Trattorian som precis börjat med helgbrunch och tror nog att det är den bästa brunchbuffén jag varit på! Fanns hur mycket som helst och var väldigt matig och mer lunchliknande än frukostaktig. Efterrättsbordet var dessutom to die for så vill deffenitivt dit igen nästa gång jag får chansen!
 
Var så mysigt att få umgås med Anna som jag inte hade träffat på 2,5 månad också. Tiden bara flög iväg och helt plötsligt hade vi suttit där i flera timmar. Då tog vi och åkte in till centralen och promenerade runt lite där innan jag åkte hem till pappa för att hinna umgås med honom också.

Update

 
Frukost på Espressohouse för att ladda upp batterierna inför en dag på stan
 
 
 
Vi gjorde världens godaste sallad till middag i lördags
 
      
 
Hungrig älskling som tycker jag ska sluta fota maten haha //  Min nya söta skål jag köpte när jag var i Stockholm förra helgen
 
 
Snö och fint väder gör en riktigt glad när man vaknar upp och tittar ut genom fönstret på morgonen!
 
 
Har testat protein-chokladpudding utan socker första gången denna vecka och är helt förälskad! Så gott♥
 
Hej på er! Känns som tiden går i rallyfart hela tiden och att jag aldrig hinner blogga längre :( Har dock massor på lager som jag inte hunnit visa er så ska försöka bättra mig och slänga ut ett inlägg lite oftare än en gång i månaden typ..
 
Mina senaste 7 dagar har iallafall varit superbra. Jag och Linnea var på hemmafest med några från klassen i fredags och sen hade jag och Fredrik en lugn helg för en gångs skull. Gjorde en supergod hallumi och prociutto sallad till middag på lördagen och på söndagen var det tänkt att vi skulle gå på stan och bruncha på Clarion, men när vi väl kom dit så var det fullbokat. Tydligen är alla hotell så fulla helgerna nu i november så de kan inte ta emot några externa frukostgäster, prommenerade till Elite också och fick samma svar där. Orkade inte vänta en timme på att ett annat brunch ställe skulle öppna så fick bli frukost på Espressohouse istället. Sen blev det lite shopping av fin skor och matchande bälte till Fredrik och hans avslutningsbal. Jag har beställt 3 klänningar på nätet och väntar spännt på att få hem dem.
 
I övrigt har de senaste dagarna bara bestått av att äta, plugga, städa och träna. Jag har kommit in i ett riktigt träningsflow och varit på gymmet söndag, måndag, tisdag och onsdag. Tycker det är så kul när man får in rutinen! Idag kör jag dock en vilodag och laddar batterierna.
Luleå har i övrigt bjudit på snö, superfint väder och -10 både igår och idag så är verkligen superhärligt att promenera till och från skolan, iallafall innan kl 14:30 då solen går ner... Nu ska jag ta och redigera lite fler bilder och äta middag. Puss♥

En helg i Stockholm

 
Hej på er! Har precis landat i Luleå och sitter på bussen hem efter en supermysig och rolig helg i Stockholm! Var över 2,5 månad sen jag var där sist så behövdes verkligen. Hann med shopping med mamma, en grym halloweenfest, brunch med Anna och fika med pappa så är mer än nöjd med min visit. 
 
Nu ska jag hem och äta lite innan jag måste skynda mig till skolan för en sen mattelektion. Inte särskilt kul att sluta kl 6 minst en gång i veckan.. Men efter det får jag äntligen träffa Fredrik igen! Har saknat honom så mycket även fast vi pratat i telefon flera gånger om dagen och jag bara var borta i 3 dagar. Hoppas ni också har haft en bra helg! Puss

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!