Ledighet och födelsedagsfirande

 
I onsdags på min lediga dag var det fantastiskt nog sol! Så jag och mamma bestämde oss för att åka till Tyresö och Brevik för att lägga oss på klipporna och sola där
 
 
 
Hade med oss matlåda med grillrester. Så gott att äta dagen efter tillsammans med tomater, avocado och matvete.
 
 
         
 
På vägen hem stannade vi och köpte present till Felicia som fyllde 21. Duschade och fixade mig hemma lite snabbt innan jag åkte och mötte upp Julia för att samåka till födelsedagsfirandet i hammarbysjöstad.
 
         
 
Jag och Julia hade oplanerat satt på oss matchande klädsel. Väldigt mysigt att sitta på balkongen, äta tårta, dricka bubbel och bara snacka♥ Har varit alldeles för lite kompishäng denna sommar! 
 
 
Fina födelsedagsbarnet!♥ (Lyckades inte få nån bra bild så lånade denna från Felicias instagram)
 
         
 
Efter nån timme när de flesta hade åkt hem var vi 8 stycken som satte oss på en sushirestaurang i närheten för att äta middag och sen gick vi vidare till Trädgården. Har ju inte varit ute på hela sommaren om man räknar bort Summerburst, så var kul att det blev av nu en onsdag. 
 
         
 
Idag, fredag, har jag också fått vara ledig. Var molnigt på förmiddag så jag och mamma var ute på en powerwalk och stannade till vid ett utegym här i närheten. Har varit så dålig på att träna under sommaren så var skönt med lite lagom svettig uppstart nu.
 
         
 
Sen kom vi hem och fixade lunch och mamma bakade en supergod kanelbullekladdkaka som vi mumsat på. Ikväll kommer Fredrik tillbaka till Stockholm så då ska jag vara med honom! Längtar så mycket
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!