Stranddagar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Middag på Lilla Paris i Nerja old town. Tog chèvremousse och torsk med saffran som var drömmigt gott
 
 
 
 
 
 
       
 
 
 
      
 
Kollade på Sverige - Mexico och hejade fram laget till åttondelsfinal :D
 
 
 
      
 
Middag på Copa Vino, bara massa svenskar där (och i Nerja i allmänhet haha) så fick väldig bra service och även här väldigt god mat! 
 
 
 
 
 
 
      
 
 
 
 
 
Hej på er! Har haft fullt upp här på semestern med att ta det lugnt. Otroligt skönt att bara göra det man känner för. Vi har fått en liten rutin här där vi oftast tar morgonpromenad för att handla bröd och croissanter till frukost. Äter den på altanen, tar på solkräm och promenerar ner till stranden. Sen spenderas dagen med musik och läsning i solstolen tills vi blir hungriga igen. Lunch, sola lite till, sen promenera upp för mördarbacken, bada i poolen och ta det lugnt. På kvällarna har vi varvat med middag hemma och gå ut på restaurang, skönt att bara vara hemma och spela kort vissa kvällar. Sen tackar man aldrig nej till att gå ut och testa massa ny god mat. Finns väldigt många bra restauranger här i Nerja och jag har ätit fisk eller räkor minst en gång per dag. Så otroligt gott!
 
Har fotat mycket jag vill lägga ut här på bloggen och bilderna ovan kommer från tisdag, onsdag och torsdag förra veckan. Puss♥

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!