Snöskoter debut

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I tisdags fick jag pröva på att åka och köra snöskoter för första gången. Hur kul som helst! Vi hade tagit på oss 5 lager med kläder, packat matsäck och hyrt 3 skotrar för hela dagen. Var lite guppigt och läskigt att åka i början men sen när vi väl kom högre upp på berget så blev det mindre uppkört och så fanns det raksträckor där man kunde gasa. Lyckades komma upp i 80km/h ändå när jag körde själv, men sen blev det läskigt snabbt. Efter 1,5h körning så slog vi läger i en ravin uppe på berget. Grillade korv och satt i solen och njöt. Hade inte tänkt på att ta på solkräm på morgonen när det var -14 grader, så lyckades bränna ansiktet lite grann. Annars hade vi en väldigt mysig dag på fjället. Puss

Björnrike dag 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
I söndags eftermiddag anlände vi till Fredriks föräldrars stuga i Björnrike. Bästa känslan att att veta att vi hade en hel vecka med skidåkning och ledighet framför oss!
Första heldagen spenderades i backarna precis vid stugan tillsammans med några släktingar till Fredrik. Åkte hela förmiddagen och var förvånansvärt lite folk. Behövde inte köa till liften en enda gång. Väldigt tacksam för blå himmel och stor sol också, vi hade ju väldigt otur med vädret när vi var här i julas...
Men nu ska jag ut och åka snowboard. Försöker alltid vara på plats när liftarna öppnar och backarna är nypistade. Puss

En fredag i Stockholm

 
 
 
 
 
 
 
 
 
I torsdags påbörjade jag och Fredrik vårat påsklov och flög ner till Stockholm på kvällen efter att jag hade skrivit min sista tenta. Efter förseningar på 40 min så landade vi äntligen på Arlanda, men då hade planet ingen gate så fick sitta och vänta ytterligare 40 min bara på att få gå av... Var skönt att Fredriks pappa var snäll och ställde upp som chaufför så vi kunde ta oss hem till dom snabbt från flygplatsen iallafall.
 
Vaknade upp tidigt på fredagen då Fredrik skulle iväg på en jobbintervju vid 10 tiden och jag hängde på honom in till stan. Var på plats redan innan butikerna hade öppnat så fick såtta mig och vänta med en kopp te. När klockan slog tio så gick jag runt och kollade och prövade lite kläder på b.la. Zara, river island och MQ. Mötte sedan upp Fredrik när hans intervju var klar och gjorde honom lunchsällskap på Reload. Tog bara en rawboll eftersom jag hade bokat en lunchdate med pappa också lite senare.
Jag och pappa gick till ett asiatiskt ställe på Sveavägen och åt när han fick sin lunchrast. Åt en supergod kyckling med cashewnötter och sen fick man ta bröd som var doppat i nån purjolöks sås. Smakade konstigt nog som munkar haha.
 
Fortsatte kolla i butiker efter lunchen i väntan på att Olivia skulle sluta skolan och komma in till stan. Var på jakt efter ett par nya skor som funkar i snön i Luleå eftersom mina gått sönder. Men hittade bara sneakers och fina vårskor i mocka så blev inget. Jag och Olivia satte oss på uteserveringen på Vau de ville och fikade. Så skönt att äntligen kunna sitta i solen! Blev nästan lite väl varmt då de både hade värmelampor och vindskydd.
 
På kvällen blev det myskväll hemma hos Julia tillsammans med henne, Johanna och Anna. Åt tacos tillsammans och kollade på Let’s dance och hade det väldigt mys. 
Blev en väldigt fullspäckad dag nu när jag väl är hemma i Stockholm. Vill ju hinna träffa så många som möjligt. Nästa gång jag kommer hem igen blir i juni, så är ett tag kvar nu♥

Ny vecka

 
 
Gårdagens vegetariska lunch: Zuccini pasta med grönsaker pinjenötter och hallumi. Hur gott som helst och smidigt att göra när man inte orkar tina upp något från frysen.
 
Hej på er! Måndag och ny vecka. Har redan hunnit vara och köra ett cardio cross pass med Linnea och nu blir det att laga lunch. Ska ta och ringa Anna som jag inte pratat med på evigheter och prata lite och sen blir det att plugga. Har en deltenta i kemi kvar och de första tre har gått bra, så blir att kämpa det sista nu. Skriver den på torsdag och sen på kvällen åker jag och Fredrik till Stockholm! Längtar♥

Ett äventyr på skridskor

 
 
 
 
 
 
 
 
      
 
 
 
Igår stod jag på ett par skridskor på första gången på flera år. Var en aning vingligt och gjorde det inte lättare att skridskorna jag lånat var för små.. Fanns dessutom ingen parkering nära isen så fick gå/krypa med skridskorna på genom snön ut till isbanan. Måste ha sett rätt roligt ut haha.
Väl ute på isen bestämde jag och Linnea oss för att åka ut till en ö där de serverade supergoda våfflor. Satt på en veranda och åt våra våfflor och drack varm choklad som vi hade med oss. Hur mysigt som helst och solen lyckades ändå lysa igenom molnen. Var ute nästan 3 timmar och åkte så var ändå bra jobbat. Bästa känslan sen när vi krypit tillbaka genom snön till bilen och fick ta av oss skridskorna! Nästa gång blir det att ta med sig skorna i en ryggsäck..♥

Ett år tillsammans♥

     
 
     
 
 
     
 
     
 
 
     
 
     
 
 
     
 
Förra helgen var det fokus på mina två favoritsaker: min älskling och mat! Jag och Fredrik firade ett år tillsammans i lördags så vi valde att lyxa till det och bo på hotell. Hade fått i födelsedags present att vi skulle spaa och äta brunch, men isåg att det skulle bli typ samma pris att bo på Clarion också då spaet är billigare för gäster. När vi väl checkar in så tog de inte ens betalt för spaet så hade väldigt tur som fick allt så billigt. Var otroligt mysigt att bada, basta, dricka smoothie och bara ta det lugnt i relaxen med min älskling♥ 
Efter spaet gick vi tillbaka till rummet och gjorde oss iordning för middagen. Hade bokat bord på Taverna Gusto och suktat efter deras charkbricka enda sen vi var där senast på min födelsedag. Blev även pasta med pumpa och mangoglass till efterrätt för mig. Extremt mätta promenerade vi tillbaka till Clarion och la oss i sängen och kollade slutet av mello finalen.
 
Sov extremt bra i det mörka hotellrummet och vaknade upp utvilad på söndagen och redo för frukost buffé. Är superljuskänslig när jag ska sova, men ljud stör mig inte alls. Vilket är tur då Fredrik alltid vill sova med fläkten på och lyssna på lugn musik eller regn. Plus att han oftas alltid går upp innan mig och att jag då inte hör hans alarm eller vaknar om han använder hårtorken. 
Frukosten var som alltid extremt god, älskar att de har soyghurt, nötter, massa frukt och oliver! ♥
Hade glömt systemkameran hemma, så dom bilderna är från tidigare besök och mobilbilderna från nu :)

Fysiktenta

 
 
 
Lördagens frukost, gjorde ett berg av bananpannkakor till mig och Fredrik. Godaste jag vet just nu som inte är onyttigt!
 
Hej på er! Hade en supergrym helg som jag inte hunnit skriva om här än för att jag haft fullt upp med plugg. Skrev omtenta i fysik 3 igår som tagit upp all min tid så känns skönt att den är avklarad och förhoppningsvis godkänd. Var en halv poäng ifrån godkänd första gången och det kändes mycket bättre nu så håller tummarna. Gjorde dock det klantigaste någonsin och glömmer miniräknaren hemma.. Får som tur var låna en "vanlig" räknare, men den kan inte skriva paranteser och spara världen, inte ta roten ur eller upphöjt till och inte använda sinus/cosinus och naturliga logaritmer... Allt man skulle velat ha till tentan.
Hade dock supertur för när jag gjort så långt jag kunde med min lilla räknare och bara hade 3 ekvationer kvar att räkna ut så erbjöd sig en snäll kille att låna ut sin räknare i 5 min. En riktig lifesaver!
 
Imorgon blir det tenta i juridik och sen får jag äntligen helg! Vi hörs då♥

Världens bästa syster



 
 
Stort grattis till världens finaste syster på 18-års dagen! Hur kan det ens stämma? Känner mig själv fortfarande som 19 år... Hoppas att du får en grym dag så ses vi om lite mer än en vecka! Måste ta fler bilder tillsammans för känns inte som jag har några från de senaste 1,5 året.. Älskar dig mest av allt♥♥

Drinkkväll och sjukhelg

     
 
     
 
Hade en helg som började på topp och sen blev mindre bra. Fredagen startades med att skriva 3e kemideltentan som kunde gått bättre men finns ändå hopp. Efter den tog jag det lugnt eftersom jag var helt slut efter att ha pluggat hela torsdagen och gått upp tidigt för att gå igenom allt en sista gång. Lyckades släpa mig till gymmet på eftermiddagen och sen på kvällen väntade drinkar med tjejerna. Linneas kompis Amanda som pluggar i Göteborg var hemma på besök så vi bestämde oss att gå på tapas the papa. Beställde in drink, sangria och deras fantastiska sötpotatispommes och hade det supertrevligt.
 
När de skulle stänga förflyttade vi oss till O'Learys där vi beställde in grymt goda jordgubbsmilkshakesdrinkar. Avslutade kvällen tidigt och slapp åka nattbuss hem. Så skönt då de tar värsta omvägen... När jag kommer hem till min älskling är jag fortfarande pigg och sätter mig och äter bullar i sängen och kollar youtube. När vi sen ska sova en kvart senare får jag superont i magen. Slutar med att jag måste spy och får spendera 3 timmar på toaletten för att det aldrig vill sluta. Så fort jag la mig ner eller stälde mig upp så gjorde det ännu ondare i magen.. Stackars Fredrik som hade feber och var förkyld fick ta hand om mig.
Blev troligen matförgiftad, men har ingen aning om av vad och ingen annan har mått dåligt. 
 
Våra lördagsplaner på att åka till stan och sen äta tapas hemma fick bli inställda och istället tog vi det lugnt hemma och kollade tv typ hela dagen. På söndagen lyckades vi iallafall tvätta 6 maskiner och storstäda lägenheten. Nästa helg har vi iallafall planerat in massa roliga saker för att kompensera och då firar vi även ett år tillsammans♥

Breakfast in bed

 
 
Passade på att göra en extra god frukost till mig själv förra helgen när Fredrik var borta för att fira att vi bott i nya lägenheten i 4 veckor. Hjälp vad tiden går snabbt. Lägenheten känns iallafall verkligen som hemma och vi trivs superbra!♥ Väldigt skönt med tanke på att jag inte har så mycket föreläsningar (för tillfället iallafall) och spenderar mycket tid hemma i lägis.
 
Är ledig idag så ska sätta mig och plugga lite mer nu och sen blir det att gymma och handla middag. Puss♥

Bilder från mobilen

Tänkte ge er lite uppdatering i form av bilder från senaste 3 veckorna. Från 16e februari och framåt :)
 
     
 
Fredagsmiddag i form av pulled pork framför tvn med min älskling // Hittade ett recept på nyttiga snickersbars jag var tvungen att testa och de blev så grymt goda!♥
 
 
Massa snö och nya boendet från utsidan
 
     
 
Jag och Fredrik var i stan och inhandlade lite skruvmejslar och lampadapter och passade på att fika på lördagen // På kvällen var Linnea, Sofia och Jesper hembjudna till oss på spelkväll och mello. Åt thaimat och spelade nya favoritspelet "Ticket to ride" där man ska bygga från en stad till en annan med tåg eller båtar och samla poäng. Tar sin lilla tid när man är många och de andra spelade för första gången så satt nog i två timmar. Sen såg vi på the intern som är en favoritflm.
 
 
Jag och Fredrik lyckades sätta upp matbordslampan innan gästena kom och tycker verkligen att det blev så bra! Så nöjd med nya dynorna och ljusstakarna jag fick i födelsedagspresent också!
 
     
 
Veckan efter hade Fredrik rest iväg till Göteborg med sitt examensjobb så då blev det mycket häng med Sofia och Linnea. Tränade, pluggade och var hos Sofia och fikade en kväll. På fredagen hängde vi på stan och sen på kvällen var hon hemma hos mig och då lagade vi faitas, spelade spel och kollade talang // På lördagen var det 90 talstema på Stuk så då fixade vi oss tillsammans och åt hamburgare och kollade på mellon.
 
 
 
 
Blev mycket bilder haha, känns som man alltid glömmer fota så nu såg vi till att inte göra det! När det väl var dax att rulla till Stuk strax innan 11 så upptäcker vi att motorvärmaren inte är på och bilen inte vill starta.. Lite typiskt, men fick gå in och dansa lite till medans bilen värmdes upp och kom tillslut fram vid kl 1. Var ett band som spelade okej musik, men vi var så taggade på att vi faktiskt kommit fram så hade kunnat dansa till vad som helst typ. Stog i eventet att de skulle stänga 3 så vi blev lite besvikna när musiken tystnade och ljuset tändes kl 2.. Men gick till efterfestlokal och åt våfflor istället så gjorde inte så mycket.
 
     
 
     
 
Det blev en lugn söndag och jag passade på att städa lägenheten innan Fredrik skulle komma hem // På kvällen var jag och Linnea på Philm och såg the Greatest showman som var en riktigt härlig feelgood film. Sen skyndade jag mig hem till min älskling som äntligen kommit tillbaka från sin vecka i Göteborg.
 
     
 
Efter träning-selfie, har äntligen fått in träningsrutinen nu och kört 4 pass i veckan varav 2 är Cardio cross som är stationsträning med mycket styrka o kondition. På onsdagar är det alltid extrajobbigt och man kör 6 olika övningar i 70 sekunder var på sista varvet istället för 40 sekunder som det annars är. // På onsdagskvällen var jag och Linnea och såg på Wonder på bio. Var så bra! Hamnar på bäst hittills 2018 tillsamman med Jumanji som jag o Fredrik såg på Philm i januari.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!