onsdag

har varit och shoppat med jullan idag, även om jag inte köpte något. Bara en glass, Mcdonalds nya magnum brownie som var ganska god. Nu ska jag titta på idol kram.


collagebilder från idag

bilder

varit och shoppat :D lite bilder


halsduk gina 129:-


lila munkjacka 199 stadium


tröja gina 149:-

ha en bra lördag kväll ska själv titta på film.

Torsdag

äntligen torsdagskväll, en dag till med slapp ska bara ha franska och svenska imorgon plus att vi ska baka på franska lektionen. Jag tror det innebär att det blir som hemkunskap fast vi bara får prata franska och att reseptet är på franska :D som sagt det är något man kan längta till. Dessutom om vi bakar saker som inte är så goda blir det hamburgare till lunch direkt efter franskan. Nu ska vi kolla på filmen "Big" och mysa.

Kram !


natti natti

har haft ganska tråk i skolan med en lektion på 5 min, resten ws. hård gympa, har tittad på idol. Tänkte bara skriva något Good Night

Friendsdag

Idag har det varit  Friendsdag i skolan, vi åkte till Flaten och hade sammarbetsövningar. Det var skitkallt och jag tappade halva min sallad vid ingången. ALDRIG MER! det säger jag bara kanske om det är 40 grader, då åker jag dit men är det under 25 NEVER.

Fick precis igång mitt nya och ännu snabbare internet, det ska i alla fall vara snabbare vet ej har bara haft det igång i 3 minuter.

Har träning vid 4 tiden får se om det blir ett till inlägg när jag kommer hem KRAM.

bio

var på bio med bella igår och såg i rymden finns inga kännslor. Den var asknäpp och vi skrattade ganska mycket.


idag har jag tråkat i skolan och käkat äklig mat. Varit hos Johanna och käkat äppelpaj (som var skit god)

Puss och kram

tisdag

hallåj idag har vi sovmorgon till elva Lyxit värre. Ska orientera hoppas jullan är frisk idag så vi kan ge gärnet :) . Fast vi slutar vid halv fyra så det blir tajt till träningen vid 4, kommer vara helt slut ikväll :P . Nu ska jag vara inne på Face book, hade jag haft min kamera hade jag tagit bilder från dagen men den glömdes i sandviken så den kommer tillbax om ca 6 veckor :( jaja ha det bra


är fett trött

Bilder från landet

ska snart till skolan, börjar 10, ska på någon båt utflyckt och se på stan.


Olivia, lagom galen för att bada i 13,5 grader

På väg att köpa glassLadda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!