Snöiga dagar och en natt i Sandviken

Hej på er! Här kommer en liten uppdatering med osedda bilder från andra veckan i februari. Hade kommit en hel del snö i Stockholm som efterföljdes av soliga dagar så tog varje ledig stund till att promenera. Förutom plugg och att få lite frisk luft i pauserna har jag som vanligt lagat massa god mat. En av dagarna var jag också och träffade Matilda från klassen som precis flyttat från Luleå till Stockholm. Vi tog en promenad på söder och passade på att kolla in på Lush bland annat. Sen när helgen kom åkte jag och Fredrik upp till Sandviken för att fira mormor som fyllt 70år!♥ Blev välkomnade med massa goda smörgåstårtor och hon hade fått flera födelsedagsbuketter som var så fina. Stannade där över natten innan vi fortsatte vår roadtrip till Björnrike för en vecka där. Puss♥
 
 
 
 
 
 
 
 
Bygget brevid oss som nästan är klart nu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
       
 
 
Så mysigt att fira mormor i efterskott♥
 
 
En god frukost hemma hos mormor och morfar innan vi åkte vidare

En mysig helg med födelsedagsfirande

Hej på er! Här kommer lite blandade bilder från första veckan i februari. Hade äntligen fått ihop min projektplan och skickat in den för granskning till handledare och examinator på skolan så hade lite pluggmässigt lugnare dagar i väntan på feedback. Var bland annat och brunchade med Anna på Greasy spoon en dag när det var fint väder och promenerade sedan tillbaka till söder. På eftermiddagen pluggade jag hemifrån och letade texter till min litteraturstudie.
 
           
 
 
 
 
 
 
 
         
 
På torsdagen var jag och tränade på morgonen och sen gick jag och Fredrik till Skanstull på lunchen för att kolla på present till Daniel och äta lunch på Falloumi. Sen på eftermiddagen mötte jag upp Olivia för att äta mellis på Mahalo och snacka. Vi gick även och kollade i lite second hand butiker men ingen av oss hittade något att köpa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vår innergård som känns extra mysig med snö och belysningen
 
 
På fredagen startade jag dagen med att gå och träna, sen låg fokus att komplettera projektplanen innan jag kunde ta helg. Passade på att fredagshandla på vår kvantum och fick med mig en massa gott till kvällen. Då skulle nämligen Ida och Magnus komma hem till oss för att äta hemmagjord pizza och spela Gloomhaven.
 
 
        
 
 
 
 
 
På lördagen blev det självklart lite padel på morgonen
 
 
 
Fick hem matleverans från Hello fresh med 5 olika recept där vi lagade ett med sötpotatis på en gång. 
 
 
 
Sen vid 3-tiden tog vi pendeln ut till Hässelby för att spendera kvällen hos Fredriks föräldrar och fira hans bror.
 
 
 
 
 
Hittade massa gulliga bebisbilder på Fredrik som vi tittade på. Sen när Daniel och Elin också kom fram åt vi god 3-rätters middag och kollade första deltävlingen av Melodifestivalen.
 
 
 
 
På söndagen var det den 7e februari och min fina mammas födelsedag. Så vi åkte hem till henne och firade och blev bjudna på mat och semmelkladdkaka
 
 
 
Avslutade söndagen med att städa hemma och förbereda oss inför en ny vecka. Lagade enkel middag med stekt quesedilla som vi åt framför en Star wars film.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!