Början på sommar

Hej, här kommer ett ihopplock av bilder från sista helgen i maj och första veckan i juni.
 
 
Börjar med en röddag där vi passade på att göra godfrukost och gå på långpromenad runt hammarbykanalen med stopp för glass/lunch på Kajsa's.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Besök hos mamma ute i Årsta havsbad där vi grillade gott och spelade kort
 
 
 
 
morgonpromenad till Mariaberget
 
 
 
 
Middag på RacaMaca och sen satte vi oss på Pitcher's uteservering och drack öl medans det spöregnade. Mysigt med smatter mot markisen men var så kraftigt regn att det skvätte in, därav paraplyet som extraskydd.
 
 
 
 
Strosade på stan på lördagen, sen var vi bjudna på hejdåmiddag för Isa som skulle iväg och jobba i Mali i ett halvår. Hon hade önskat tacos, så det serverades med många goda tillbehör och sen spelade vi Mexican Train efter maten.
 
 
 
 
 
 
 
 
På söndagen var vi och tränade i Hornstull och åt lunch nere vid vattnet efteråt. Ville njuta av det fina vädret så promenerade en omväg via Årsta hem och visade sen att jag hade fått en snygg sporttopsbränna med mönster på ryggen efteråt.
 
 
      
 
 
 
      
 
 
 
En mysig kvällspromenad
 
 
 
       
 
Lunch med min kollega på Kale and Crave som precis hade öppnat vid vårt kontor. Sen efter jobbet mötte jag upp Fredrik, Melanie och Viktor för att äta Ramen och gå på the Hives konsert på grönalund. Riktigt kul band att se med 110% energi o grym scennärvaro!
 
 
 
 

Maj månad

Hej på er! Här kommer en hög blandade bilder från maj månad. Har varit träning, middagar, grönan konsert, eurovision, 25-årsfest och kompishäng. Sen har vädret visat upp sig ifrån en riktigt bra sida och jag började promenera till kontoret 2 dagar i veckan.
 
 
 
Min fina morgonpromenad som tar ca 45 min till kontoret
 
 
 
 
Pasta och uppladdning inför Hellacopters på grönan. Kanske inte mina favoriter men kände iallafall igen 3-4 låtar och var så kul att få gå på första konserten på 2,5 år!!
 
 
 
 
 
 
        
 
Jag och Anna tog en lunch i Humlegården
 
 
Vardagshandling och sen på kvällen var det första deltävlingen av eurovision song contest
 
 
 
 
 
Vår fina balkong och nyplanterade blommorna som växt till sig och slagit ut
 
 
Bio-dejtnight för att se senast Marvelfilmen
 
 
Åkte ut till mammas hus i Årsta havsbad för att sova över på torsdagen.
 
 
 
Middag med pappa och min bonusmamma på Folkoperan för att fira Fredrik i efterskott
 
 
 
 
Helgfrukost och sen blev det träning i hornstull följt av lunch på Bird
 
 
 
Godaste friterade kycklingen jag ätit!
 
         
 
Sen var det dax för eurovisionfinal och till vår tradition trogen så hade vi drinktävling och blandade 4 olika sorters drinkar under kvällen. Varav mitt lags efterrättsdrink med choklad o grädde såklart vann. Hängde ett gäng av Fredriks kompisar hemma hos Asutay och gräddade goda pizzor till middag.
 
 
         
 
 
Söndagspromenad och lunch på Shanti Gossip ute i solen
 
 
 
 
På tisdagen var det min pappas 53årsdag så då var vi förbi och grattade och åt en födelsedagsmiddag♥
 
 
 
       
 
Helgen efter var Fredriks kompis Gabriel på besök från Umeå så då tog vi en Aw på Brisket and friends där man köper olika sorters bbq kött och tillbehör på lösvikt. Därefter fortsatte vi till en bar och därefter till Swing by Golfbaren för att spela minigolf
 
       
 
       
 
 
 
På lördagen väntade det 25årsfest för Julia i hennes föräldrars trädgård. Blev en riktigt trevlig kväll med olika lagtävlingar som bland annat bestod av uppträdande och utklädnader.
 
 
 
 

Maskerad i Norrköping och 30årsfirande

Hej på er! Efter vårt lilla påsklov i Björnrike åkte vi vidare till Norrköping efter att ha plockat upp maskeradkläderna hemma. Det vankades nämligen 25årsfest med tema klä-ut-dig-till-något-på-första-bokstaven-i-ditt-namn, så Fredrik var självklart Foppa Forsberg och jag en Enhörning (Vilket visade sig vara samma som Ellen och Evelina också valt att klä ut sig till! haha inte lätt att komma på saker på E).
 
        
 
 
 
 
 
Sofia - the Stormtrooper
 
 
 
 
Sen var det tillbaka till jobbvecka och Jonna hade sin sista vecka på kontoret i Stockholm innan hon skulle flytta till Skåne. Så blev avskedslunch på Misshumasshu och köpa lyxkaffe i kungsträdgården.
 
 
 
 
På onsdagskvällen tog jag en Aw med Ellen och Sofia på Koh Panghang
 
 
 
Sen på torsdagen var det Fredriks 30årsdag!! Grattade honom på morgonen med en god frukost och presenter. Sen efter jobbet gick vi och åt 7-rättersmiddag på Restaurang SMAK.
 
 
        
 
 
        
 
På lördagen var jag på hot yoga och sen åt vi lunch på LE Kebab som är nyöppnat vid södra station. 
Därefter skulle vi ha en lugn och oplanerad eftermiddag och kväll hemma, trodde Fredrik, men egentligen kom hans vänner och överaskade med 30årsfest. Haha var inte lätt att låtsas om att vi hade noll planer under hans födelsedagshelg och att lura honom att öppna dörren när det oväntat ringde på.
Vännerna hade med sig ballonger, hattar, snacks och dryck och vi beställde hem pizza till middag och hade musikcharader och andra frågesportslekar.
 
 
 
 
 
 
 
 
På söndagen vaknade vi upp något trötta men glada och åkte till plantagen tillsammans med min mamma för att köpa lite blommor till lägenheten och balkongen.
 
 
 
Fika med fina mamma och sen planterade vi pellargoner och murgröna i balkonglådan.
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!