Releasefest

 Hej på er! Här kommer lite blandade höstbilder från bl.a. en AW med vänner, Felicias releasefest och när Olivia var på besök i Stockholm.
 
 
Mötte upp vänner för en AW på Folkbaren 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Olivia kom på besök till Stockholm så vi var ute och åt med pappa på Ramblas
 
 
 
På fredagen hade Felicia releasefest för sitt album "Alla gör slut"
 
 
 
 
 
På lördagen tog jag mamma och Olivia en promenad på söder och åt lunch tillsammans på ett halloweenpyntat Barrells
 
 
 
 
 
 
På kvällen åkte jag och Fredrik hem till Anna och William för middag och spelkväll. Hade det supertrevligt och vi hade alldeles för mycket att prata om så hann aldrig ens spela något spel haha. Blev bjudna på chark och sen fish taco som var himmelsk god. 
 
 
 
 
På söndagen tog jag och Fredrik en promenad till gamla Stan, sen blev det en lugn kväll hemma i soffan♥
 
 
 
 
 
 
 

Halloween på Gröna Lund

Hej på er! Här kommer bilder från en kul helg på Gröna lund som hade extraöppet och körde en Halloweenspecial. Var så kul att komma dit och se hur de förvandlat hela nöjesfältet med halloweendekoration och byggt upp 5 spökhus. Var där med 4 av mina vänner och 3 av Fredriks vänner så var kul att vara ett stort gäng på plats. På fredagen körde jag och Olivia en AW i Uppsala och åt mexicanst, medans Fredrik var på annan AW med sitt jobb. På söndagen var jag, Ellen och Sofia och åt Ramen♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Luleåvännerna på besök

Hej på er! I höstas var mina fina vänner ifrån Luleå på besök i Stockholm. Efter att mer än hälften av oss flyttat ifrån Luleå och spritt ut oss i landet så var det så kul att vi fick ihop en helg att ses nästan hela gänget efter 10 månader. Mötte upp Sofia förstför att äta varsin våffla på Älskade Traditioner innan vi anslöt till de andra för att checka in på Clarion Hotell. På kvällen hade vi bokat bord på Brödernas och efter middagen promenerade vi till Thaibåten för drinkar och efterrätt. Vi hade lyxen att få ett separat rum i fören där vi kunde spela egen musik.
 
 
 
 
 
 
 
På lördagmorgonen vaknade vi upp till fint väder och efter en frukost så var vi redo för en spadag.
 
 

 
 
 
Efter att ha badat hela förmiddagen var vi några som gick och åt brunch på Greasy Spoon medans andra valde att shoppa.Sen samlade vi oss på kvällen för att fixa oss tillsammans och gå och äta på Deli De Luca. Blev en och annan Amaretto Sour och väldigt god pasta och sen fortsatte vi kvällen hemma hos Jonna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På söndagen var vi ett trött gäng som checkade ut, men innan alla åkte hemåt så åkte vi ut till Djurgården för att ta en promenad och sen avslutade vi med en lunch/fika på Vetekatten innan vi sa hejdå♥ Hoppas på att kunna hålla i traditionen att ses hela gänget fast vi inte bor på samma ställe och pluggar tillsammans längre!
 
 
 
 
 
 
 
Åkte tillbaka till hotellet för att hämta mitt bagage som jag inte orkade ta med på stan och Fredrik mötte upp mig för att shoppa på Åhlens innan vi gick hemåt. Kikade på en jacka, men blev ett par bruna kostymbyxor som fick följa med hem.
 
 

Mys födelsedag på Lydmar

Hej på er! Här kommer bilder ifrån en höstig helg i oktober när vi firade Mys födelsedag på fredagen, var på museum på lördagen och åt årets sista utomhuslunch på söndagen.
 
 
 
Vi blev bjudna på lyxig "välkommen tillbaka till kontoret"-fika
 
 
 
Favvodrinken Amaretto sour och middag på Lydmar Hotel för att fira födelsedagsbarnet
 
 
 
 
 
 
En promenad in till stan och Skeppsholmen för att gå på ArkDes och arkitekturutställning
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Var på en visning innan vi mötte upp mamma för en lunch vid Nytorget. Riktigt mysigt att sitta utomhus och äta under markisen på Kaferang.
 
 
 
 
 
 
 
Avslutade helgen med middag hos Fredriks föräldrar i Hässelby♥
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!