Mycket plugg

 
Bild från i helgen
 
Varit en bra dag. Hade håltimme på nästan 3 timmar och sen var sista lektionen inställd så slutade nästan 1 och 1/2 timme tidigare också :).
Imorgon ska jag upp tidigt, börjar 8:15 och har orientering hela förmiddagen och sen historia på eftermiddagen... Slutar 12:40 så ska in till stan en stund men annars blir morgondagen en riktig plugg dag!!

Äntligen systembilder

Har äntligen fått användning för systemkameran! Fotade en del i Linköping. Var som sagt min farbror som fyllde 40 år så släkten var där och fira honom. På lördagen åt vi tårta och middag där umgicks och så. Sen sov vi på vandrarhem i stan eftersom alla inte fick plats hemma hos dom. De hade så sjukt sköna sängar! Typ helt perfekta (och så var jag ju extremt trött också...) Började denna dagen med frukost där innan vi chekade ut och åkte tillbaka och träffa dom andra. Gick en promenad till vattnet och tog massa fina bilder ^^.
 
Nu på kvällen har jag tränat och pluggat. Har lite kvar att göra men ska sova snart. Puss o kram ♥
 
 
 
 
 
 
 
Steeelt leende...
 
 
 
 
Isa, My, jag och min fina Moster

I Linköping








hej på er! Är och hälsar på kusinerna i Linköping och firar min farbror som fyllt 40år. Ätit tårta och varit ute i skogen och plockat svamp.

Sov inte många timmar i natt så är riktigt trött. Vi var ett gäng från designklassen som gick och såg the conjuring på bio och sen sov över. Riktigt kul. Lyckades iaf sova en timme i bilen på vägen hit, men vi får se om jag lyckas hålla mig vaken hela kvällen...

Måste köpa almanacka!

 
Jag måste köpa en almanacka! Var så van vid att alltid ha loggboken när jag gick i Kunskapsskolan så nu har jag svårt att hålla reda på allt! Måste ha någonstanns att skriva ner allt som ska göras, planera plugg och skriva ner allt jag köper! Ett måste!!

Wanted - Höstkläder!

Hittade massa fint när jag och Julia var i stan idag. Behöver lite nya, varmare kläder nu till hösten. Fick in pengar idag från ett jobb jag gjorde förra veckan, sen fick jag och Olivia ihop lite pengar från en loppis vi hade i helgen, har 3000 kvar från sommarjobbet och sen kommer studiebidraget denna vecka (?). Gäller bara att jag inte fikar upp alla pengarna!!
Skulle vilja ha allt ovan! Ljusa jeans är ett måste eftersom mina h&m jeans börjar bli utslitna och en mysig kofta! Alla koftor är från indiska förutom den rosa som är från Tommy Hilfiger. Jackan är också från Tommy Hilfiger, så sjukt snygg! Men vet inte om jag ska vänta med att köpa en jacka till nästa år istället :S spara pengar och köpa en riktigt bra!

Inte mycket tid över

   
 
Jag i lördags och min och Stinas fika i söndags
 

Fika bild från idag
 
Hej på er! Sitter här och ska plugga men kan inte komma in på skolportalen och läsa texterna vi har prov på på fredag :( . Ganska så segt... Men ska passa på att plugga lite. Bloggen kommer lite i efterhand eftersom jag gör så mycket annat. Går längre dagar i skolan, träffar kompisar och pluggar så tiden räcker inte riktgt till! I fredags var vi ett gäng från klassen som sov tillsammans, på lördagen var jag extremt trött och sen sov Alva över till söndagen, sov till 2 sen åkte jag in till stan med Stina, måndag var vi ett gäng i stan och tisdag också.
 
Ïdag har jag iaf träffat Julia. Tog en fika på chokladkoppen i gamla stan, sjukt mysigt att sitta ute med filtar och dricka varm choklad! Prata och kolla på massa turister som passera ^^. Imorgon ska jag träna och plugga!! Har varit förkyld i en vecka nu men imorgon ska jag springa lite på bandet och komma igång med träningen igen!
 
 

jobbig torsdag

 
Bild från förra hösten ♥
 
Är så sjukt trött! Hade svårt att sova och vakna fler gånger för jag var täppt i näsan och hade ont i halsen. Så blir skönt med fredag imorgon och sen helg!!! Idag hade vi både teknikredovisning och matteprov. Båda gick rellativt bra men ansträngande att ha så mycket på en dag. Imorgon har jag bara bild och engelska. Skön dag!!
Nu ska jag käka, blir thaimat idag, ingen orkar laga något :P. Kram

ska försöka överleva morgondagen!

 
Hej på er, ingen bra uppdatering när man går i skolan hela dagarna. Igår sluta jag ioförsig tjugo i 1 men åkte in till stan och tog myslunch på Jensens Bofhus. Efter det jobbade jag i 5 timmar och kom inte hem förens halv elva. Haft träningsvärk i ena armen idag efter att ha bärt och packat reklam påsar.
 
Idag har jag haft utvecklingsamtal och sen åkte jag och pappa och övningskörde lite. Så mycket enklare med atomatväxel!
Nu på kvällen har jag pluggat och lyssnat på musik. Imorgon har vi matteprov, teknikredovisning, svenskaläxa och svenska inlämning. Kul! Har ont i halsen, är täppt i näsan, ont i magen och kanske lite feber så hade nog stannat hemma imorgon om det inte vart så mycket saker... Får försöka överleva dagen helt enkelt!
 

♥Wanted / Needed♥





Behöver nya träningskläder och en vinterjacka. Mina träningskläder börjar bli utslitna och min ena vinterjacka sunkig och den andra är för varm (Ska ev. sälja på blocket typ oanvänd) så är behov av en ny. Har en skidjacka också men den vill jag inte använda i skolan. 

Jackan ovanför är från Zara och är såå sjukt snygg, pröva i butik idag och den satt som en smäck! Helt perfekt! ♥ Skorna från Nike är också dösnygga! Har pengar kvar från sommarjobbet men om jag ska köpa en ny mobil så blir det inte mycket kvar :(. De jag inte köper/har råd med får jag önska mig i julklapp istället. Bara några månader kvar ;)

En typisk söndag

 
Tussie goes ninja ^^
 
Hej på er! Har haft en typisk söndag och gjort massa saker som är nödvändiga men inte så roliga. Städade på morgonen, åkte hem till mamma och hämta saker, var ute och sprang, duscha och nu har jag pluggat.
Min mobil har blivit asknäpp :(. Kan inte skriva bokstäverna h, u,y och å + att det blir punkt varenda gång man gör mellanslag. Tar typ 5 gånger så lång tid att skriva något på den, men då går det iaf att läsa. Får se om det försvinner men skulle vilja beställa en ny. Måste bara bestämma mig för en samsung eller en iphone...

Lördag

   
   
Favorit i repris, avslutningen i 8:an♥
 
Hej på er! Hade en asbra dag igår med massa människor från teknik ettan :). Kom hem sent och har sovit dåligt så idag har jag i stort sett bara gått runt och varit trött... Jag, My och Isa gick och köpte glass och myste ner oss i soffan framför dubbad barnfilm, inte det bästa jag sett om man säger så, men var mysigt!
 
Anna och pappa ska fira en släkting så de sover på landet ikväll, så blir 8 tjejer som sover här ikväll (inklusive mig, Isa, My och Olivia). Ska bli kul att träffa Julia igen!! Ovant att vi inte träffas varje dag i skolan längre. Saknat henne! ♥ Har inga nya bilder att bjuda på så blir en arkivbild, puss.

Bra dag!


Fortsätter lägga upp instagrambilder (mobilbilder) eftersom jag inte har orkat ta upp kameran och fotat med den.
 
Heej på er! Idag har jag endast varit i skolan i 1 timme och en kvart eftersom svenskan var inställd och vår lärare vabbade. Hade bara matte och sen sluta vi 11:10 :). Mötte upp Stina som var ledig eftersom hon varit och tagit ut sin tandställning. Sjukt fint blev det! Åkte till stan en snabbis och köpte underkläder och sen hem till henne för att käka lunch och marängswish! Så sjukt gott.
Åkte hem och har nu jobbat på en svenska text om sensommaren. Gick trögt i början men nu börjar den bli klar :). Nu tänkte jag dra ut och springa puss o kram

Nytt gymkort

  
 

Lördag

Hallåj vaknade sent igår så dagen blev ganska kort. Åt frukost hos Anna innan jag tog bussen till hökis där mamma och Olivia hämta upp mig. Åkte hem till pappa lämnade lite grejer där och gick sen på loppis som var precis utanför dörren :). Fyndade massa fina saker. Bla. ett vit stickad tröja för 15kr, en filippa K blus för 40kr, ett Ralph Lauren Denim&Supply linne för 50kr och ett par shorts (som tyvärr är för stora) för 15kr. Allt oanvänt! :D Får se om jag hinner sy om shortsen, annars funkar det om jag har ett skärp i midjan :).
Vila resten av dagen och grillade med mamma och Olivia på kvällen.
 
 

Inspark - Venice masquerade

Hej på er! Allt bra? Har inte riktigt orkat blogga någonting de senaste tre dagarna men nu tänkte jag berätta lite om fredagen. Skulle kommit ut tidigare men suttit i snart 30 min och fixat med bilderna. Först redigerat på instagram och sen försökt få bilderna på rätt plats. var typ hela tiden någon bild som hoppar ner :( men nu blev det äntligen rätt! :D
 
Slutade runt halv 4 i fredags och hade redan tagit med mig sakerna hemmifrån så jag och Anna åkte direkt hem till henne. Snacka, fixa naglarna och åt glass, fixa håret och bytte om innan vi tog tunnelbanan in till stan mötte upp 5 andra. Skulle käkat på Vapiano men var fullt så åkte till kungshallarna och åt på tacobar istället.
 
strax innan 10 gick vi till slussen och sen vidare till muchenbryggeriet. Var lite segt första kvarten,  men sen kom det mer folk. Dansade typ hela kvällen och hade skitkul!
Blev hämtade av Annas pappa när det sluta, tur det, hade aldrig orkat ta tunnelbanan. Åkte hem till henne och sov där!
Ni som inte köpte biljetter (typ Stina), missade något!
 
        
 
1. Jag i min mask, valde däremot inte att ha klänningen utan tog ett vitt spetslinne och låna ett par lila shorts av Anna.     2. Våra biljetter :)
 
           
 
3. Jocke i sin mask. Hahaha    4. Asgod glass jag och Anna köpte innan vi åkte hem till henne och fixa oss.
 
         
 
 5. Jag och Anna på tunnelbanan.          6. Inne på munchenbryggeriet
 

Uppdatering kommer snart

Hej förlåt för dålig updatering! Ska skriva lite inlägg snart, men först ska jag käka middag, är vrålhungrig!!

Thailand feelings på Koh Phangang

 
 
 
 
 
Banana split
 
 
min efterrätt, hallon, citron och mango sorbet toppat med frukt. Så sjukt gott.
 
 
Jag och My
 
 
Hej på er! Har varit på Koh Phangang och firat Isas födelsedag lite i efterskott. Brukar alltid gå till den på söder men nu var den fullbokad så idag var vi på en nyöppnad på östermalm. Är så sjukt mysigt där inne och maten är supergod! Får riktiga Thailands feelings! :) Som vanligt blev jag riktigt mätt, men var tvungen att ta lite efterrätt ändå! Tog typ hundra år att ladda upp de här bilderna men tror de håller på och mixtrar med blogg.se. Segt. Aja nu ska jag sova. puss o godnatt!! ♥

Skoldator

Hej på er! Sitter i skolan och har precis fått våra datorer! :D Är av märket Lenovo. är inte världens snyggaste och smidigaste, men den verkar fungera bra :).
Nu har vi rast, sen matte innan vi slutar 14:15. Tror jag ska iväg och träna efteråt och sen blir det middag på nyöppnade koh pangang på östermalm. Puss o kram

Vad ska jag göra nu?

 
Jag och Anna igår :)
 
Hallå hallå! Idag har jag haft träningsvärk, igen, den här gången i benen och rumpan. Om skolidrotten fortsätter vara så här tuff lär jag bara behöva gå till gymmet lika ofta :).
Har haft svenska, matte och design lektion idag. Skulle åkt till moderna museet men eftersom Obama spärrat av hela stan gick det inga bussar dit så det får bli nästa vecka istället. Hade design historia istället. Efter skolan åkte jag och några andra till buttricks för att kolla masker och sen när vi skulle hem råka vi åka för långt med fel tunnelbana så var tvungen att promenera tillbaka.
Träffa Stina och hon hängde med hem till mig och snackade lite. Nu vet jag inte vad jag ska göra, glömde engelska läxan i skolan så den får jag göra imorgon istället. Puss

Today

 
Hej på er! Vaknade med träningsvärk i musklerna ovanför armhålorna, känns ordentligt när jag drar bak axlar och armar. Kul att vi hade kondition och styrka på idrotten. Skulle köra burpees och det nästan inte alls att göra armhävningar... Efter idrotten var vi tvugna att skynda oss till Gärdet där vi gick på tekniska museet. Kollade 4:D bio, åt lunch (2 mörka mackor med avocado, tomat och kyckling så sjukt gott) och kollade på utställningen.
Sen var det bara att åka tillbaka till skolan för att skriva matte prov. Var bara ett E-C prov så gick väldigt bra (känns det som iaf).
Eftersom vi körde så hårt på idrotten så åkte jag direkt hem efter skolan istället för att åka till gymmet. Har fixat ihop ett design till syrran och nu ska jag plugga svenska. puss o kram

Tidsinställt

 
 
 
4 fina bilder när vi var i Sandviken och hälsade på kusinerna :)

God morgon! Idag börjar jag skittidigt, 8:15 med idrott som första lektion så behöver vara där tidigare och byta om... Sen ska vi stressa till tekniska museet för att se en film och sen tillbaka till skolan för att ha matte prov. Yey. Är bara ett E prov så är nog inte så svårt.
Sen ska jag iväg och träna. Passar på att åka till gymmet direkt när jag har idrottssakerna med mig. Uppdatering får ni i kväll puss.

Solnedgång

 
My i solnedgången på Gräddö
 
Hallåj! Måndag idag, har haft idrott, matte och engelska i skolan och sen varit och provtränat på friskis och svettis. Mitt gymkort på stockholmstad går ut på fredag men är osäker om jag ska köpa nytt på friskis eller samma igen... Båda har fördelar. Hoppas jag bestämt mig innom en vecka annars får jag gå utan gymkort tills jag väljer ett.
Nu är jag helt slut, men måste göra lite mattetal innan jag går och lägger mig eftersom vi har prov imorgon. Puss o kram

Landetbilder

Denna helg har tillbringats på landet, spelat kort, monopol, sett på film, fotat, bakat äppelpaj, ätit massa god mat och läst
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!