Ett besök i Uppsala

Hej på er! Här kommer lite bilder från några härliga junidagar. Jag bestämde mig lite spontant för att åka till Uppsala och hälsa på Olivia som hade halvdag i skolan. Så mysigt att strosa runt bland husen i en ny stad. Gick även till botaniska trädgården där Olivia fick chans att stajla med sina växtkunskaper. Sen åt vi lunch på en uteservering innan vi åkte ut till Ultuna och hennes lägenhet. Lagade god vegetarisk middag och sen kollade vi nästan hela nysläppta serien Thunder in my heart och åt massa popcorn. Ett supermysigt besök helt enkelt!
 
Sen har jag hunnit med att träna, göra ett besök hos frisören och träffa kompisar på Södermalm. Johanna var på besök från Luleå och vi drog ihop ett gäng för att ha picknick med fin utsikt och sen sågs vi för att äta brunch dagen efter.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
      
 
      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Efter examen

Hej på er! Här kommer en liten recap på dagarna efter mitt examensfirande. Hann med en mysig dag med pappa, farmor och farfar innan de lämnade Stockholm. De hälsade på i lägenheten för första gången och vi promenerade på söder. Stannade och åt lunch på Waipo och glass i Rosenlunds parken på vägen tillbaka.
Sen har jag och Fredrik spelat padel, tagit det lugnt hemma, kollat på fotbolls EM och ätit goda sommarmiddagar. Var även på födelsedagsmiddag hos Ellen som fyllde 25 och hade en riktigt trevlig kväll med vännerna.
 
Hoppas kunna fortsätta med lite mer uppdatering från sommaren nu för att komma ikapp till nutid :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!