Bröllop i Dalarna

Hej på er! Nu har bloggen stått tom alldeles för länge och jag har fått önskemål om att göra ett inlägg om bröllopet som jag och Fredrik var på i September. Var Stiven, en klasskompis till Fredrik som han pluggade med i Luleå, som gifte sig med sin Jessica.
Jag flög från Luleå till Stockholm på fredagen och vi åkte direkt till Fredriks föräldrar för att övernatta i Hässelby och kunna låna bilen och åka mot dalarna på lördag förmiddag. Vigseln var i Hedemora kyrka där brudparet växte upp och på grund av corona så kunde inte alla vara på plats och flera var med och såg cermonin live hemifrån.
 
            
 
 
 
Fina brudparet sa ja till varandra♥
 
 
 
 
            
 
Efter vigseln åkte jag och Fredrik till Falun och vårt hotell för att lämna av väskor och bilen innan vi tog en taxi till Villa Bergalid där bröllopsfesten hölls. Var mingel på plats i den fina herrgården medans vi väntade in brudparet.
 
            
 
 
Tog emot Stiven och Jessica ute precis när det blev regnuppehåll och sen började middagen
 
 
 
 
Väldigt rolig och uppstyrd middag med videos från svensexan och möhippan, fina tal, gissningslek där brudparet skulle avgöra vad olika grupper av gästerna hade gemensamt och pauser för shots där serveringspersonalen kom in till partymusik och stora brickor vid 2 tillfällen.
 
 
             
 
En gäst uppträdde med saxofon och imiterade Epic Sax Guy
 
 
 
            
 
 
             
 
Efter middagen blev det fest med beerpong och dansgolv
 
 
             
 
Avslutade kvällen med att gå upp till ett rum på övervåningen med en stjärnhimmel och blev instruerade av villans förvaltare att bara sitta tysta och lugna och ta in kvällen och alla känslor av glädje, lycka och kärlek. Sen samlades alla utanför och tände tomtebloss innan firandet avslutades. Efter detta var vi några som åkte ner till stan för att äta nattmat efter allt dansande.
 
             
 
Jag och Fredrik tog sovmorgon och vaknade en kvart innan vi skulle checka ut och passade på att ta en promenad i solen och luncha på en uteservering innan vi körde mot Stockholm igen.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!