Digital Av4ning och morsdag

Hej på er! Här kommer lite bilder från en solig helg med digtal avslutningscermoni från universitetet och firande av morsdag. Jag och Fredrik startade helgen med en lugn kväll hemma där vi grillade till middag och sen kollade på nysläppta Friends-reunionen.
 

 
 
 
 
 
På lördagen hann jag och Fredrik äta god frukost och träna tillsammans innan jag gick iväg till Matilda för Av4ningen. Vi var 6 stycken som samlades i Stockholm för att titta på rektorns digitala tacktal till oss studenter för våra år på LTU. Mysigt att göra ett litet eget firande tillsammans med plockmat och bubbel. Sen gick vi till utsiktsplatsen på Mariaberget och köpte med oss glass på vägen. På kvällen hade Fredrik bjudit in sitt kompisgäng för att dricka drinkar och gemensamt kolla på eurovisionfinalen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På söndagen var det morsdag så vi firade först med min mamma hemma hos oss med pecannötspaj på balkongen och sen på kvällen åkte vi till Hässelby för att fira Fredriks mamma och äta middag där.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Försommarvärme

Hej på er! I mitten av maj började det äntligen kännas som om sommaren var på väg. Hade en dag där jag satt ensam på kontoret en fredag förmiddag så bestämde mig för att unna mig en tidig helg och gå hem när det blev lunch. Köpte med mig pizza från Bröd och salt på vägen och på den korta 10 minuters promenaden blev jag helt genomsvettig för att det var så varmt, trots kjol och kortärmat. Duschade och städade lägenheten innan Jonna och Martin kom förbi för spelkväll med bubbel. De hade köpt med sig sushi och vi spelade Ticket to Ride till sent.
 
På lördagen höll värmen i sig och jag och Fredrik bestämde oss för att ta en långpromenad till Kristineberg för att spela minigolf. Men när vi kom dit var det så mycket folk att vi vände och fortsatte mot Norr Mälarstrand med siktet inställt på Café Gelato. Gick via Gamla stan hem och lyckades få ihop totalt 15 kilometer. Sen orkade vi inte gå en meter till och Fredriks kompisar kom över till oss för att grilla hamburgare och spela Mexican Train.
 
På söndagen spelade vi padel och jag och Fredrik åt lunch innan jag mötte upp mamma och Olivia för att shoppa. Letade efter ett par sköna sommarskor utan att hitta några bra och köpte en klänning till min examensmottagning. Sen hann vi med en fika innan jag fick skjuts tillbaka till söder. Jag och Fredrik fixade ihop en asiatisk räksallad till middag och passade sen på att ta en kvällspromenad för att se solnedgången. Avslutade därefter dagen i soffan framför ett serieavsnitt. Puss♥
 
 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
       
 
 
 
 
 
 
Beskrivning saknas.
 
 
 

En mysig plugghelg

God morgon på er! Här kommer bilder från en mysig helg som också innefattade mycket skrivande på examensarbetet men var för tråkigt för att fota. Hade först en regnig fredag på kontoret som avslutades i soffan framför en film. På lördagen var vi uppe tidigt och åt brunch på Kaferang och jag tog deras goda scones (som tyvärr bara serveras på helger). Sen satt jag med plugg ända fram till middagen. Söndagen var vi och tränade på morgonen, knappade lite mer på datorn och sen när jag var färdigpluggad för dagen spelade vi freespeegolf i tanto. Härligt att kunna varva skrivandet med lite helgaktiviteter trots mycket att göra. Puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
         
 
 
 
 
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!