Helgen i bilder - Andra advent

 
 
 
Var hemma sjuk för 5e dagen denna vecka med min hosta som inte ville avta. Men lyckades ta mig ut och kolla lite julklappar på eftermiddagen och sen när Fredrik kom hem från jobbet så beställde vi hem mat och lämnade inte soffan på hela kvällen.
 
 
 
Tog en lugn hemmadag på lördagen och Fredrik var iväg en stund och hjälpte en kompis flytta. På kvällen tog vi en promenad till en Libanesisk restaurang.
 
 
 
 
Mitt jobb hade bjudit in alla som ville att se förhandsvisning av Frost 2 två veckor innan Sverige premiären, så jag tog med mig Fredrik till Rigoletto på söndagen. Det bjöds på massa popcorn och godis och filmen var faktiskt väldigt bra.
 
 
 
 
Efteråt blev det lunch på Joe & the Juice
 
       
 
 
Hade sen lite tid att döda så strosade runt på stan och kollade på böcker, tv-arm, samt den fina juldekorationerna i Sturegallerian.
 
 
 
Köpte en bok med Stockholms bästa restauranger, barer och caféer. Tanken är att vi ska testa så många som möjligt och betygsätta vad vi tycker om ställena i boken.
 
 
Sen åkte vi ut till gamla djurgårdstaden för att hälsa på Fredriks kusin och blev bjudna på adventsfika
 
 

Avicii tribute concert

     
 
 
 
 
 
Hej på er! Är en trött tjej som skriver detta, har äntligen tagit helg efter en intensiv vecka. Blev lite mer än vanligt eftersom jag var sjuk hela förra och behövde komma ikapp med allt nu. Även om hostan hindrade mig från att gå till jobbet så kunde den inte göra så att jag missa Avicii tribute concert som var förra torsdagen! Började kvällen med att möta upp Anna och hennes pojkvän Robin i Mall of Scandinavia för att äta middag. Var såklart mycket folk på plats redan vid kl 16 så vi hamnade på O´Learys efter lite köande. Sen anslöt även Fredrik när han hade slutat jobba och vi rörde oss mot Friends Arena. Innan själva tribute konserten så spelade DJ:s så som Kygo och David Guetta som var så grymma. Vid kl 21 var vi redan helt slut och det var då den ”riktiga” konserten började. Men var så mäktigt och fint att få vara med på plats och hylla Avicii. Är ett måste att se konserten på SVT play eller youtube!

Julmarknad i Gamla Stan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Förra lördagen, den sista dagen i november kunde vi inte hålla oss från att tjuvstarta julförberedelserna genom att gå på julmarknad i Gamla stan. Jag, mamma, Olivia och Fredrik var långt ifrån ensamma om den idén och hela julmarknaden och gamla stan var fylld med folk.  Vi kikade lite snabbt igenom alla stånden utan att köpa något för att sen promenera mot vattnet och vidare mot Kungsträdgården. Var magiskt ljus och en rosa himmel när solen gick ner. Vi gick förbi NKs julskyltning och sen blev det varm choklad och bulle på Art bakery. Hann kika lite på rean innan jag och Fredrik åkte hem till oss. Vi köpte med oss massa gott från ica och gjorde tapas till middag som vi åt framför The Crown. Puss♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!