Mora visit

           
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej på er! Har haft en väldigt mysig helg i Mora tillsammans med Fredrik, pappa och Anna. Bilade upp på fredag kväll efter jobbet och kom fram till farmor och farfar runt 22-tiden. Har inte varit där på snart 1år så var verkligen dax för ett besök och få se deras nya boende. Vädret var tyvärr inte på vår sida och vi hade hoppats på snö för att kunna åka längdskidor. Men istället blev det promenader i centrum, sällskapsspel, god mat och gå på museum. Skönt att få vila upp sig lite, jag har ju varit förkyld i 3 veckor nu och i lördags blev tråkigt nog även Fredrik sjuk. Hoppades att han skulle slippa det som hållt sig frisk så länge. Men lätt att det slår till när man varvar ner från all stress. Hoppas iallafall att ni hade en bra helg! Kramar♥

Bio 2 gånger på en vecka

              
 
I onsdags bestämde jag och Olivia oss spontant för att gå på bio. Var en julfilm som hade premiär som vi båda ville se så efter jobbet möttes vi upp på medborgarplatsen. Åt först middag på ett vegansk ställe i Söderhallarna och sen såg vi Last Christmas som filmen hette.
 
              
 
Efter att ha varit förkyld i en vecka så började jag må bättre och kände att jag ville gå på ett yoga pass på torsdagen. Stod att det skulle vara atletisk yoga som skulle passa för nybörjare, men var verkligen inget avslappnat stretch pass som jag hade föreställt mig. Var allt ifrån armhävningar, plankor och knäböj inblandat. Så dagen efter träningen så vaknade jag upp med ont i halsen igen pga troligen överansträngt den... :(
 
              
 
Blev en lugn fredag och efter jobbet åkte jag och handlade god mat till helgen
 
              
 
              
 
Tog det lugnt hela lördagen och försökte vila för att bli frisk. Trotsade sen förkylningen och gick på bio på kvällen med Fredrik som gärna ville se Jokern på film. På söndagen var vi ute på promenad för att handla, sen på kvällen åt vi middag hos pappa och Anna med hela familjen inklusive My som var hemma från Lund.
 
              

Förkyld & fars dag firande

             
 
Hej, hoppas att allt är bra med er! Min vecka började mindre bra med en förkylning som innefattade både feber och halsont. Var hemma från jobbet torsdag och fredag för att kurera mig och drack mängder med citron- och ingefärste. Positiva med det var iallafall att jag fick testa vår nya snygga vattenkokare från Smeg. Den funkade utmärkt och har den smidiga funktionen att kunna ställa in vattentemperaturen när man inte vill ha skållhett te. På torsdag kväll kom Fredrik hem med varsin ramen bowl till oss, så gott och bästa med soppa när halsen gör ont.
 
 
Kände mig som tur var lite piggare på fredagen så kunde städa lägenheten i etapper på dagen, kände att jag inte var helt 100 i kroppen dock när jag blev svettig och anfådd av att dammsuga 48kvm.. Men var värt att få det fint och rent! På kvällen hade vi planerat in spelkväll med Fredriks kompis Magnus och hans flickvän Ida. Åt först indisk middag på ett ställe nära oss och sen spelade vi Citadels och Overcooked tills alla var supertrötta.
 
             
 
 
På lördagen vaknade jag utvilad tidigt, medans Fredrik hade varit dålig under natten och knappt sovit så bestämde mig för att ta en promenad för att inte väcka honom. Gick till Sats Sofo och körde ett 30 min lugnt stretchingpass för att inte anstränga halsen. På vägen tillbaka köpte jag croissanter till frukost som vi åt tillsammans. Sen fick vi besök av Fredriks farbror med fru som skulle lämna saker och ville passa på att se lägenheten.
Efter det åkte jag och Fredrik in till stan för att byta en t-shirt och åt lunch på Bastard burger i gallerian.
 
               
 
               
 
På kvällen överraskade vi Fredriks pappa med restaurangbesök och fira fars dag en dag tidigt. Var och åt på en fransk restaurang här på Söder som heter Voisine där Fredriks kompis David jobbar. Han hade fixat så vi fick ett runt stort bord närmast köket så vi kunde se in när de lagade maten. Åt de godaste musslorna jag smakat till förrätt och sen blev det fisk och även chokladmousse innan vi alla var proppmätta. Väldigt mysigt ställe som vi garanterat kommer gå till igen! :D Är avis på alla fina taklampor i 50talsstil som de hade där.
 
               
 
               
 
På söndagen var det min pappas tur att bli firad och vi var hem till Gamla Enskede för att fika choklad- & vinbärsmoussetårta och lussebullar. Är så glad för att saffran och julfikaperioden börjat! Både Olivia och Isa med pojkvän var där och efter fikan så lärde vi dem andra att spela Citadels. Jag och Fredrik åkte hem och lagade middag och sen var den helgen slut. Den gick oväntat fort fast jag var hemma 2 dagar extra. Puss♥
 
               
 

Bilder från helgen

         
 
         
 
 
             
 
             
 
Hej här kommer en liten summering från förra helgen som jag inte hunnit visa er. Fredrik skulle resa bort över helgen för att hälsa på kompisar i Uppsala så på fredagen så åkte jag till mamma efter jobbet. Vi hade en väldigt mysig kväll och gjorde egen pizza som vi åt och kollade på en kärlekskomedi och sen Idol.
 
Fredrik hade tagit sista nattåget hem till Stockholm så blev en lugn start på lördagen när båda var trötta och vi orkade inte ta oss upp förens våra magar började kurra. Då promenerade vi bort till Nytorget för att äta brunch på Omayma. Var taggad på att pröva deras Smoothie bowl men den var tyvärr slut så blev en croissant med avocado och rökt lax istället. Hittade en stor Stalands möbelbutik på vägen tillbaka som vi inte har varit inne i tidigare så passade på att kolla på alla fina möbler. Vi är väldigt sugna på att köpa en cool golvlampa att ha i vardagsrummet och båda gillade den på bilden ovan.

Vi hade sagt redan när vi flyttade in i lägenheten att så fort vi kommit iordning och har de flesta möblerna så ska vi göra god chark och fira. Så nu när vi har fått soffbordet på plats så köpte vi hem flera goda ostar och salami som vi åt med oliver, kex och marmelad. Blir extra mysigt att sitta i soffan och äta plockmaten framför en film.

På söndagen var jag till Fridhemsplan för att köra ett yoga pass. Vi tog det lugnt hemma och sen på eftermiddag kom Olivia förbi så då spelade vi Mario Kart och bakade chokladbollar. Hoppas er helg också var bra, ska försöka hinna göra ett till inlägg om senaste veckan också innan jag halkar efter allt för mycket. Puss♥


Åtta bilder

            
 
Hämtade ut vårt nya soffbord i tisdags som den här gången var helt!!♥ Känns väldigt bra att äntligen ha ett bord och ser mer mysigt ut nu när vi lyckats sälja gamla soffan också. Vill dock byta ut mattan till någon som är ljusare och enfärgad, så det får bli nästa projekt.
 
            
 
 
Superfin solnedgång på väg hem från jobbet // Tortelini med svamp och ost quesadilla till middag
 
             
 
Lunch på Krubb igår när en kollega fyllde år, standard med hamburgare när vi äter lunch ute haha.
 
             
 
Fick hem mitt paket från Åhlens igår med bl.a. tvål, handkräm, hudvård och hårolja. Kul och göra fint i badrummet med de nya produkterna
 
Hej på er! Äntligen fredag och 1 november. Är väldigt lugnt på kontoret idag då hälften tagit ledigt och andra företag verkar ha halvdag idag pga allhelgonaafton imorgon. Brukar själv inte fira Halloween så är lite förvirrad vilken dag det faktiskt är, många som klädde ut sig förra helgen men trodde riktiga Halloween var den här helgen? För mig blir det dock en lugn helg med träning. Fredrik åker iväg till Uppsala så ikväll ska jag hem till mamma och mysa. Ska testa två nya träningspass lördag och söndag och sen får vi se vad jag mer hittar på. Hoppas ni får en bra helg! Puss♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!