En kort vecka

Hej på er! Idag tänkte jag bjuda på lite bilder från måndagen till torsdagen som var innan midsommar. En kort vecka med lite jobb, träning, stuentfest med kompisarna och promenad med syster
            
 
Måndagens frukost // Redo för ett Hot vinyasa flow pass
 
            
 
Mysigt att hänga på balkongen när det regnar // Mellis
 
            
 
På onsdagen hade Johanna bjudit in några till sig för en studentfest med lekar och 3 rätters sittning med sånghäfte. Som tur var hade hon prickat in riktigt bra väder så vi kunde vara ute. Studenttemat syftade främst till det studentliv som är på universitet/högskolor men de flesta hade även hittat och tagit med sina studentmössor som inte använts sen de sprang ut från gymnasiet för 4 år sen.
 
            
 
            
 
 
             
 
             
 
Jag och Olivia var ute på en långpromenad på torsdagen på söder och gick nästan en mil innan vi blev hungriga och satte oss på Mahalo för att äta lunch. Så härligt att vara ute när det är så fint väder och mysigt att gå vid vattnet vid mariatorget mot Reimersholme där man har fin utsikt hela vägen.
 
 
 
             
 

Luleå besök och Muck firande

           
 
Hej på er! Som rubriken avslöjar så hade jag besök från Luleå och det var Sofia och Matilda från min klass som var här på besök under en miniweekend i juni. De kom fram med tåg en torsdagmorgon och vi möttes upp på centralen där första utmaningen var att pussla in 2 resväskor i ett skåp så de slapp dra runt på dem. Sen åkte vi mot Solna och Mall of Scandinavia, där även Olivia väntade, för att kolla i butiker. Hittade en jumpsuit och en tunnare jacka som jag köpte. Blev en heldag där innan de åkte mot sitt AirBnB och jag åkte hem till Fredrik och lagade middag.
 
           
 
           
 
Åt Pokébowls till lunch på en asiatisk reataurang // Två fina shopping tjejer
 
           
 
Våra padelracket som vi äntligen fått hem // Wok till middag på balkongen
 
           
 
Mötte även upp tjejerna för att hänga på fredagen och strosade den här dagen runt på stan och lunchade på Reload♥
 
 
           
 
Åkte sen hem från stan för att byta om och jag och Fredrik gjorde oss redo att åka och fira Isa som Muckat och slutfört sin militärutbildning. Så närmsta familjen var på plats och vi satt på pappa och Annas innergård och åt god sommarmat. Bjöds bland annat på smörgåstårtor, kycklingklubbor, baguetter, halloumi och sallad med vattenmelon. Hade supertrevligt och kom iväg rätt sent därifrån, men kände ändå att vi ville åka in till stan och hänga med Sofia, Matilda och Ebba som också anslutit. Så vi joinade deras nattpicknik i Humlegården tills alla behövde röra sig hem för att sova. 
 
           
 
 
           
 
 
          
 
På lördagen tog jag och Fredrik sovmorgon och sen promenerade vi till medborgarplatsen för att köpa nummerkubb och färskt bröd till frukosten. Tänkte dock att vi hade mer tid på oss än vad vi hade för när vi kom hem var det bara 40 min innan hans vänner skulle komma förbi så blev turbostädning och hinna ta en snabbdusch istället för en lugn helgfrukost. Men när alla hade dykt upp gick vi till vårt favorit sushiställe och åt lunch direkt. Sen rörde vi oss vidare till klipporna ovanför tanto för att hänga där, lyssna på musik och sola. När alla blev hungriga igen gick vi tillbaka till oss och fixade ihop en grillmiddag tillsammans. Kvällen avslutades sen med kubbspel och äppelpaj♥
 
 
 
           
 
           
 
 
          
 
På söndagen var vi och spelade padel med 2 av Fredriks kompisar på förmiddagen och invigde våra nya racketar. Efter det åkte jag till Hornstull för att träffa Hedda och sola. Var mysigt att snacka ikapp efter att inte ha setts på ett tag och äta Pizza på en filt i parken.
 
 
             

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!