Trasigt soffbord och min vecka

 
            
 
 Fredrik jobbade i Gävle och kom hem sent så jag fixade middag till oss
 
 
 
Hade grillning på jobbet och fick hamburgare till lunch
 
            
 
Vi var och hämtade vårt soffbord på Mio i Bromma och jag var så taggad på att äntligen få det på plats. Men när vi packar upp marmorskivan så hade den spruckit :'(. Så typiskt och omständigt! Fick reklamera bordet och såklart hade de inga fler i lager så väntar på att de ska få in ett nytt nu som förhoppningsvis kommer denna vecka. Var så besvikna och fick trösta oss med att äta thaimat till middag.
 
 
 
            
 
 Smoothie och träning efter jobbet när Fredrik var på bio med kompisar
 
 
            
 
En liten repris på onsdagen med träning och god mellis medan Fredrik var på AW. Hann städa hela lägenheten och både bädda nytt, diska och tvätta. Så skönt att ha det gjort innan helgen! 
 
 
 
            
 
Hamburgare på Babas till lunch // Fina blommor i Hornstull
 
            
 
Tog en smoothie på Joe & the Juice innan träning. Hade dock tagit fel på tiden så blev väldigt stressigt att hinna dricka upp den, ta sig till gymmet och byta om för ett HEAT pass.
 
            
 
            
 
Jag och Fredrik unnade oss att gå ut och äta middag. Tänkte gå till Shanti som är ett indiskt ställe men var fullt så vi hamnade på en bar-restaurang som hette Usine/Bistro 38 där de serverade allt ifrån italienskt till asiatiska rätter. Fredrik åt en supergod kalvsnitchel och jag lax med potatispuré. Sen promenerade vi hem och åt lakritsnappar framför tvn tills vi blev supertrötta.
 
            
 
 
            
 
Tränade på förmiddagen och var så trötta när vi sen kom hem och hade ätit lunch att det blev en 2 timmar nap mitt på dagen. Vaknade upp och kände att vi måste hitta på något ändå innan dagen var slut. Bestämde oss för att ta oss ut och köpa något att äta och hittade billiga sallader att rädda via Karma. Hyrde varsin elsparkcykel för att ta oss till Gamla stan och hämta maten på Bröd & Salt. Riktigt mysigt att susa fram längs gatorna i skymningen och se fina Gamla stan närma sig. När vi ändå var i närheten ville Fredrik in och kolla på Sci-fi bokhandeln om de fått in några nya sällskapsspel. Hittade ett spel som han hade spelat på sin AW som vi köpte. Sen tog tunnelbanan hem och blev även ett stopp på mataffären för att köpa godis, ostkrokar och glass (Älskar att sandwich pepparkaka har kommit tillbaka♥). Kompletterade salladerna vi hade köpt med tomat och granatäpplen och sen satt vi och spelade nya spelet hela kvällen.
 
            
 
            
  
 
            
 
Tränade Crosstraining i Odenplan och laddade upp med Energi på Joe efteråt
 
            
 
            
 
Vi var bjudna på lunch hemma hos pappa sen vid halv 2 och blev serverade chili con carne med nybakat bröd och sen jordgubbar, glass och pepparkakor till efterrätt. Spelade lite sällskapsspel innan vi åkte hemåt. På kvällen fixade vi massa carbonara till veckans matlådor som blev extra god med champinjoner och tomater. Hoppas ni har haft en mysig helg och vecka!♥

12 bilder från veckan

Hej på er! Hoppas allt är bra. Jag tänkte bjuda på ett inlägg från förra veckan som jag inte hunnit göra förens nu. Blev ovanligt lite bilder men ändå kul att dela med sig av dom jag har. Det kommer även en updatering med senaste veckan och min helg lite senare idag.
 
            
 
Tränade på Sats Sportpalatset vid fridhemsplan på onsdagen och körde Hiit the ground som var riktigt tufft. Gick även på trappmaskinen, men blev bara en stund då jag nästan kände mig höjdrädd av att stå på den 1,5m över golvet, 3 våningar upp med bara ett litet räcke framför... Inte läge att snubbla till då! Inte alla anläggningar som har en trappmaskin dock så är ett plus, fanns även en liten gymnastikdel och ett hälsocafé i anslutning till gymmet där jag köpte en smoothie att dricka på vägen hem.
 
            
 
Riktigt höstigt väder och tyvärr regn nästan hela veckan. Men tycker det är mysigt när man får vara inne i värmen dock. På torsdagen åkte jag till Enskede för att fika med pappa och även Olivia kom dit med snickers och toscalängd när hon slutat.
 
 
Fredagen blev väldigt lugn och jag och Fredrik spenderade kvällen i soffan framför serier och åt lax med svamprisotto efter ett träningspass.
 
 
           
 
Har köpt mig en egen yoga matta med tillhörande handduk att ha nu när jag går på många yoga och hot studio pass. Passade på nu när det är rosa månad och Sats donerar 10kr för varje såld rosa produkt. Såg dessutom att de donerar 5kr för varje crosstraining pass man går på och sen finns det ett rosa löpband vid Odenplan där varje sprungen kilometer sänker 10kr till bröstcancerfonden. Hur bra!♥
 
Jag och Fredrik tränade tillsammans på lördag morgon och sen promenerade vi hem och städade och bakade äppelpaj. Nån timme senare dök mamma, mormor, morfar och Olivia upp så då fick vi visa upp lägenheten och bjuda på fika. På kvällen åt vi alla + Olivias pojkvän Fabian god middag hemma hos mamma. Kollade även på Så Mycket Bättre innan jag och Fredrik åkte hem till oss igen.
 
           
 
           
 
På söndagen var vi och körde Crosstraining och efteråt hade jag lovat att äta sushi. Testat det för kanske 5 år sen, men var inte min grej. Men nu tyckte jag att det var rätt gott faktiskt. Ville vara på den säkra sidan och beställde in 8 vegetariska bitar till mig, men bytte några med Fredrik så att jag fick smaka lax och räka också. Han var väldigt stolt som fått mig att våga testa och gilla nya saker. Gillade inte ens skaldjur för 3 år sen eller starka rätter, men nu är det inga problem och har till och med hittat några ölsorter jag gillar.
Efter lunchen blev det lite shopping till hemmet och vi köpte både en djup stekpanna och beställde ett soffbord... Hade gärna velat ha den fina bunken på bilden, men är inget som vi akut behöver nu så avvaktar med sånna saker. Blev såklart wok i nya stekpannan till middag och kändes skönt att man nu kan göra flera portioner åt gången utan att behöva använda flera stekpannor. Puss♥

Min vecka och Sofia på besök

Hej! Hoppas allt är bra med er :D. Har samlat på mig över 50 bilder från förra veckan som jag tänkte dela med mig av. Hade en supermysig vecka som gick rekordsnabbt.
 
 
              
 
Förra måndagen åkte jag till Enskede efter jobbet för att möta upp Johanna för en liten promenad. Hon pluggar ju i Linköping nu så hon var bara i Stockholm på besök några dagar nu så var väldigt mysigt att vi hann ses. Hängde regn i luften så vi satte oss på Robin Delselius bageri och blev serverade av Olivia som jobbade extra. Sen kikade solen fram igen och det blev en superfin regnbåge över hela himlen. Satt kvar tills stängning och sen åkte jag hem till Söder och mötte upp Fredrik som jobbat sent vid pendeln. Ingen av oss hade särskilt mycket energi över till att laga mat så blev hämtmat från vår närmsta restaurang Cownteen.
 
              
 
 
              
 
En roligare tisdagsoutfit med neonrosa tröja // Träning efter jobbet både tisdag och onsdag, testade på Barre Toning och Hot Vinyasa Flow
 
 
              
 
På torsdagen flög Sofia från Luleå till Stockholm för att spendera en hel helg här. Jag mötte upp henne på centralstationen efter jobbet och vi köpte med oss bullar hem. När Fredrik kom hem lagade vi potatis och purjolökssoppa och ugnspannkaka till middag och spelade nintendo switch till klockan blev lite för mycket. Kändes som det var fredag redan denna dag så glömde nästan bort att jag skulle behöva gå upp och jobba tidigt.
 
              
 
 
              
  
God trancherlunch på Enskede värdshus, lyx när det även ingår efterrätt i form av äppelpaj och havreboll
 
Var så skönt att komma hem efter en lång jobbdag på lite sömn. Jag och Sofia tog det lugnt i lägenheten och fixade oss inför kvällen. Sen vid sju tiden hade vi bjudit hem Anna, Ella och Ebba från klassen för att äta pizza och sushi och dricka drinkar. Hade väldigt kul och hann även spela lite kortspel innan vi tog en stor taxi till Spitfire. Hann även med att dansa på Solidaritet innan vi åkte hemåt igen.
 
 
               
 
 
               
 
 
 
                

Tog ordentlig sovmorgon på lördagen och när vi hade vaknat till liv promenerade vi till Le Mond på Folkungagatan för brunch. Är ett cykelcafé där hälften av gästerna sitter med cykeldräkter och har med sig sin cykel in. Lite annorlunda, men kul koncept. Var såklart väldigt god mat också, jag tog en acai bowl och blåbärspannkakor som får full pott. Lär gå tillbaka dit igen för att testa avocadomackorna Sofia åt och även toast med chevre och våfflor som fanns på menyn.

När vi fyllt på med energi strosade vi längs Götgatan och kollade bland annat på lampor till lägenheten. Trodde glödlampan till hallen hade gått sönder, men visade sig vara kontakten som hoppat ur utaget... Den gamla lampan som troligen fungerade gick dock i tusen bitar när vi hade skruvat ur den så var ju tur att vi hade precis köpt en extra ändå. 

På kvällen skulle Fredrik iväg på 60årsfirande hos sin farbror, medans jag och Sofia stannade hemma och spelade Overcooked på tvn. Sen när vi blev hungriga promenerade vi till Da Luigi för att äta pasta. Tröttnar aldrig på det stället. Resten av kvällen spenderades i soffan framför en Sci-fi film som gick från att vara väldigt B till oväntat bra.

 
 
            
 
 
               
 
 
                
 
 
               
 
På Sofias sista dag i Stockholm ville vi hinna med så mycket som möjligt så vi var uppe tidigt och gjorde god frukost hemma. Sen gjorde vi oss iordning för att åka till stan. Hade nämligen planer på att se Isa som stod vakt vid slottet den veckan. Tyvärr så var det ju andra tider på söndagar än de jag kollat upp så var där alldeles för tidigt. Vi fick i alla fall strosa runt i fina Gamla stan och se slottet. Promenerade sen vidare till Kungsträdgården och gallerian för lite shopping. Fyndade varsitt plagg och sen satte vi oss på Il Molo för att äta lunch. Blev väldigt mycket italiensk mat den här helgen men gör verkligen inte mig något haha. Godaste pizzan hade de i alla fall! Strosade lite på Drottninggatan också innan vi behövde röra oss hemåt för att packa ihop Sofias saker. Var verkligen så mysigt att ha henne på besök och få turista lite i sin egna stad. Jag och Fredrik vinkade av henne och sen passade vi på och tog en promenad till Tantolunden när det var så härligt väder ute. Handlade på vägen tillbaka och gjorde kyckling fajitas till middag. Sen var den veckan slut! Puss
 
               
 
 
                
 
                
 
 
                
 
                
 
 
                 
 
                 

 
                 

Första dagarna i oktober

 
 
Hej på er! Tänkte dela med mig av lite bilder från förra veckan som var väldigt mysig och höstig. Började veckan med den glada nyheten att vår nya soffa skulle levereras redan nästa dag. Så på tisdagen fick jag smita lite tidigare för att kunna ta emot leveransen kl 14. Var lite nervös hur det skulle gå för leveransföretaget att bära in soffan då de håller på att asfaltera vår gata, men det var inga problem för dem att parkera lite längre bort och sen rulla soffan på en bricka med hjul för att komma fram. Så länge det finns en hiss var de glada haha. Soffan passade perfekt mot fönstrena och vi är väldigt nöjda med vårt köp, både färg och storlek var bättre än förväntat!
 
               
 
 
               
 
               
 
 
                 

Var så fint väder så efter att jag hade tagit bort all skyddsplast från soffan och gått ner med det till återvinningen så blev det en liten höstpromenad. Jag hade sett hur fina färger det blivit på träden i Tantolunden på vägen till och från jobbet så passade på att ta med mig systemkameran också. Fotade en hel del så tänkte visa dom bilderna i ett separat inlägg. Tiden bara försvann och efter 2,5 timme ute började magen kurra. Handlade lite ingredienser till middagen och slängde ihop en sallad med massa gott, så som mango, soyabönor, räkor och svartris. 

                 
 
 
                 
 
Promenad till Coop på rasten för att köpa mellis // Tränade efter jobbet
 
 
                 
 
På torsdagen mötte jag upp Olivia efter jobbet för att ta en fika. Hade tänkt testa ett nytt bageri som heter Petrus, men är så få sittplatser så var tyvärr fullt. Gick runt hörnet och in på bageri St Paul istället där det fanns ett ledigt bord och massa gott att äta. Vi tog varsin fröknäckemacka med ost och tomat och sen en croissant med vaniljkräm och kaneläpplen inuti. De hade laddat upp inför kanelbullens dag med massor av olika bullar som såg väldigt goda ut.
 
 
               
 
Promenerade sen med Olivia till Skanstull då hon skulle träna och jag passade på att handla på ica Supermarket där. Jag och Fredrik lagde middag tillsammans, men glömde ta en bild så kommer inte ihåg vad vi åt nu en vecka i efterhand haha.
 
               
 
 
               
 
Kanelbullens dag firades ordentligt med både vanlig bulle på förmiddagen och sen kanelbullekladdkaka till eftermiddagsfikat som en kollega hade bakat. Så otroligt god! Riktigt rolig jobbdag också som började med möte på huvudkontoret i Solna och sen hjälpa till med offerter i västberga och ta områdesbilder. Blev även finlunch på Landet. Efter jobbet åkte jag direkt till Fridhemsplan för att träna HEAT, vilket är crosstraining i 45 fast i 38 gradig värme. Så kul och svettigt!
 
               
 
 
               
 
Vaknade upp tidigt på lördagen och åt en riktigt god frukost i soffan för att fira in helgen. Sen tog vi på oss träningskläder och gick till gymmet för att köra Absolution och springa.
 
 
               
 
 
Åt en snabb lunch hemma och duschade, sen promenerade jag och Fredrik till slussen för att möta upp Olivia och gå på fotografiska. Var fina porträttbilder på olika urbefolkningar över hela världen som var den största utställningen men tyckte även att Little people som porträtterade oskyldiga barn med dolda budskap om man kollade noga. Fanns även en app så man kunde se bilderna röra på sig i mobilen och även se behind the sceens.
 
 
 
              
 
 
 
Så otroligt fin utsikt härifrån över Stockholm!
 
                
 
Olivia hjälper Voi:en som hade ramlat
 
 
               
 
Efter så mycket kulturella intryck (skämt åtsido) så var vi hungriga så gick runt och letade mat ett bra tag innan vi hamnade på the Bagel. Riktigt goda mackor och bara ett stenkast från vår lägenhet. Sen drog Olivia hem för att fixa sig inför fest och jag och Fredrik gick hem och hade en lugn kväll. Hade lyckats köpa härskna popcorn så blev utan snacks, men blev en mysig kväll ändå och vi såg film och spelade ett nytt Nintendo Switch spel.
 
 
 
 
På söndagen var vi och körde Bodypump, städade lite hemma och lagade matlådor. Var så trött i kroppen efter träningen så tog en timmes nap mitt på dagen också. En typisk söndag för oss helt enkelt. Hoppas ni också hade en bra vecka! Puss♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!