Efter en vecka på Cypern

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Heeej! Inatt kom jag hem från en grym semester på Cypern med bästa Anna! I en veckas tid har vi solat, badat, ätit god mat och festat en massa. Vädret har varit på topp och vi har både njutit och plågats av den 36 gradiga värmen. Vi kunde inte ha varit mer nöjda med det 4 stjärniga hotell vi valde att bo på istället för de 2 stjärniga ungdomshotellen vi först tittade på! Helt klart värt att lägga några hundralappar extra för fin pool, bra service, fräsha rum och för att slippa grannar som festar alla tider på dygnet. Vi hade varit ännu tröttare om de inte hade varit tyst de få timmarna vi sov om nätterna.
 
Men hur underbart det än är att vara på semester, så är det lika underbart att få komma hem och sova i sin egna säng, äta svensk mat, kunna dricka vatten direkt från kranen, slänga papper i toaletten, veta hur man ska kolla när man går över vägen för att trafiken kör omvänt. Samt träffa alla man saknat här hemma såklart! 
 
Fest och max 4h sömn per natt i en vecka sliter rätt rejält på en. Hade säkert kunnat sova flera dygn i sträck nu, men har jobb och massa planer i veckan som ska prioriteras före. Har även minst 100 bilder från resan som jag vill visa er här, så det kommer dyka upp mer under de närmsta dagarna! Puss♥

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!