Stockholm för en helg

     
 
Fikade med Julia och Ann på Sally Voltaire & systrar i Åhlens city, måste dit igen! Ville typ testa allt på menyn men eftersom jag redan ätit lunch blev det en rawfoodboll och latte bara.
 
     
 
All god mat hemma hos Johanna och en bild på mig och Anna ute när hon var på besök i Luleå (glömde helt bort att fota på kvällen så den får hoppa in istället)
 
Ligger något efter med min uppdatering som vanligt, men förra helgen var jag i Stockholm och hälsade på hemma. Åkte dit för att fira 2 av mina bästa vänner som fyllde 20 och det var bara familjen, Julia, Ella och Johanna som visste att jag skulle komma ner. Anna fyllde år på lördagen och skrev högskoleprovet och jag skulle överraska henne efter detta med Ella. Problemet var bara att Ella oturligt nog vaknade upp med influensan på lördagmorgonen och kunde inte vara med och fira Anna.
 
Så jag åkte på egenhand till Kth där Anna skrev provet. Utan att veta vilket klassrum hon satt i, så gick jag åt det håll flest skrivsalar låg och läste på namnlistorna som satt uppe utanför varje sal och letade efter Annas namn. Sista klassrummet jag kommer till hittar jag turligt nog hennes namn på listan! Hade bara en halvtimme på mig och hon kunde ha suttit i en annan byggnad eller i ett av klassrummen där det inte satt någon namnlista utanför så hade verkligen tur. 
 
Så kul och se Anna så förvånad och förvirrad när hon kommer ut genom dörren för lunchrast och jag stod där. Hade verkligen saknat min bästis och var så kul att få vara med hemma och fira hennes födelsedag! Vi hann åka till systemet och handla och sen äta lunch tillsammans innan hon var tvungen att gå tillbaka till högskoleprovet. Då åkte jag till stan och mötte upp Julia och hennes mamma för fika och lite shopping.
 
På kvällen hade Johanna födelsedagsfest där hon bjöd på massa god plockmat och fick träffa många saknade personer. Efter mat, dans och massa prat så åkte jag och Anna in till stan för att möta upp några av hennes kompisar på Wknd och sen gick vi vidare till Estelle. 
 
Söndagen spenderades med familjen och vi gick på promenad i det nybyggda bostadsområdet i Lilla Sköndal. Superkul och kolla på alla nya hus och hade fantastiskt väder♥ Sen blev det fika hemma och grillade på kvällen. Hade verkligen en av de bästa helgerna på länge! Längtar tillbaka redan, men åker hem över påsk nu redan på torsdag som tur är! ^^

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!