Balkongfix, utgång och vardagsbilder

            
 
Frukost på balkongen
 
            
 
Varit och spelat padel och grillat till middag
 
            
 
Cyklade till Skarpnäck för att hänga med Olivia och slutade med att vi lånade mammas bil till Sickla för att kolla lite butiker. På kvällen var jag och Fredrik och körde Hiit the Bike i Hornstull. Benen var lagom möra efter dem 1,5 milen + intervallerna. Slutade med att vi köpte libanesisk mat på Babel Bazaar som vi åt hemma.
 
            
 
           
 
Promenerade till Hammarby Sjöstad för att vara med på ett yoga pass // pannkakor till mellis efteråt
 
            
 
Satt ute på balkongen medans det regnade // Kycklingsallad till middag
 
           
 
Morgonträning på fredagen, sen grillning och gott snacks på kvällen
 
 
             
 
På lördagen kom Fredriks pappa över för att hjälpa oss lägga balkonggolv. Hade köpt plattor från Bauhaus, men eftersom vår balkong inte är helt rektangulär fick vi hjälp att såga till plattorna längst ut mot räcket. Blev riktigt snyggt resultat och var så perfekt att vi kunde lyfta metallisten i hörnet så den låg över plattorna. Som tack för hjälpen bjöd vi sen Janne på lunch på Shanti och vi passade på att åka och köpa en list för att dölja skarvningen längst ut.
 
 
 
Älskar Fredriks pose när han måste vänta på att jag ska fota, haha
 
 
            
 
På lördag kväll mötte jag upp Julia och hennes kompis från Örebro för drinkar vid Hornstull. Hade riktigt tur för precis när vi fått ett bord så började det spöregna och kön utanför blev superlång. Regnet höll i sig dock så fick springa till tunnelbanan när vi skulle vidare till Melinda och Seb för att hänga på deras balkong. Men blev ett mysigt avslut att hänga där med utsikten över medis.
 
 
            
 
             
 
På söndagen promenerade jag och Fredrik till stan där han köpte en ny ryggsäck från douchebag. Sen satte vi oss på Kafferangs uteservering och åt varsin macka. Så mysigt att sitta på uteserveringen medans det regnade. Sen åkte vi hem och tog det lugnt innan vi gick och kvällstränade på Sats tills de stängde.
 
 
            
 
             

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!