Semester i Göteborg del 1

 
När mamma påbörjade sin semester i början av juli så bestämde jag, Olivia och hon att vi skulle åka till Göteborg i 5 nätter. Olivia övningskörde hela vägen och vi stannade på borås outlet för att shoppa och jag som var minst taggad på att shoppa fyndade mest och fick med mig en blus, en klänning och en jeanskjol. När vi kommit fram till Göteborg checkade vi in på hotellet och åkte direkt för att äta middag på en indisk restaurang på andra långgatan.
 
          
 
 
Första heldagen startade vi med frukost på hotellet och promenerade sen mot Haga för att gå längs de gulliga gatorna. Fanns flera små gulliga butiker och Olivia köpte ett par boots ifrån en utav dem.
 
 
           
 
 
Sen fortsatte vi till Artelleriet som är ett torg där man har dekorerat husväggarna med konstmålningar. Kollade i inredningsbutikerna som ligger där och fikade sen islatte och chokladboll på ett av fiken.
 
 
 
          
 
Blev även lite shopping på hm och Åhléns m.fl. innan vi satte oss på en uteservering för att äta lunch.
 
 
På kvällen efter att vi varit på hotellet och tagit det lugnt en stund så åkte vi in till Linné igen för att äta middag på Kaffe Magasinet. Supermysig lokal som är en kombination av en innergård och ett växthus där vi beställde in varsin pizza. Både löjromspizzan och chevré pizzan var supergoda, dock var det ganska mycket folk och hög volym. Men verkade som perfekta drinkstället om man skulle ut och festa efteråt. Vi som promenerat runt på stan hela dagen var dock alldeles för trötta så åkte istället hem för att kolla på Keeping up with the Kardashians .
 
 
 
 
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!