En extravecka i Stockholm

Efter bröllopet och helgen i dalarna så bilade jag och Fredrik tillbaka till Stockholm på söndagen. Hade först tänkt att åka tillbaka till Luleå men avvaktat med att boka flyget och tur var det för visade sig att allt gick att göra på distans och jag kunde stanna en extra vecka i Stockholm.
 
          
 
Grupparbete med utformning av ett centrum fick ske digitalt via zoom // ihopplock av det som fanns hemma till lunch
 
 
Var på jakt efter litteratur om torg och arkitektur till en av kurserna och hittade en superfin bok på Stadsmuséet vid Slussen.
När jag ändå var på språng så satte jag mig för att plugga på Waynes coffee och pusslade ihop en powerpoint presentation från det jag hittade i min nyköpta bok. På kvällen hade vi bokat middag med Fredriks kompisar på Koh Phangan. Älskar den restaurangen med alla lamporna, tanken var att vi skulle planera för en gemensam resa nästa sommar men ioch med att läget förändrats sen september så är jag inte lika säker på att det blir av tyvärr.
 
             
 
 
 
           
 
Promenad när det var fint väder och sitta och plugga med öppen balkongdörr för att ta vara på solen
 
 
            
 
På lördagen var jag och Olivia och promenerade vid Enskede gård och jag blev skjutsad av henne då hon precis hade fått sitt körkort♥ Vi hade tänkt fika på Enskedeparkens bageri men eftersom det var många fler än oss som tänkt samma åkte vi till Delselius istället efter 45 min i kö..
 
 
             
 
Efter fikan åkte jag till söder för att ta en promenad med Fredrik också, sen på kvällen var jag på middag hemma hos mamma och åt god rotsaksgratäng.
 
             
 
             
 
På söndagen tog jag och Fredrik oss upp lite tidigare än vanligt för att åka och äta brunch på STHLM Brunch Club. Är alltid kö och förra gången när vi tänkte äta där var vi för hungriga för att vänta. Men hade bättre tur denna gången och fick plats och äta deras goda mat! Promerade sen från odenplan till kungsträdgården där vi kikade på en mockajacka till Fredrik som han tog på sig direkt. På kvällen blev det tacomys och jag packade ihop för att åka tillbaka till Luleå.
 
 
            
 

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!