Björnrike del 2 och nyårsafton

Hej på er! Tänkte bjuda på resterande bilder från våran julledighet i Björnrike. Hade en väldigt lugn vecka efter att mamma och Olivia hade åkt hem och de flesta dagar bestod av slalomåkning på förmiddagen och sen bastu och sällskapsspel på eftermiddagen och kvällen. De flesta bilderna kommer från vår sista åkdag då vi hade toppenväder med bra underlag, men annars var det tyvärr rätt isigt i backarna och ganska mycket folk i liften. Längtar till påsken då det alltid brukar vara lite varmare och mjukare snö i backarna!
 
         
 
 
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
          
 
 
 
 
 
 
Bastu och hänga i relaxen efter en dag i backen
 
          
 
 
         
 
Pulkaåkning i pisten efter liftarna stängt, riktigt kul att åka ner, mindre kul att promenera hela vägen upp igen haha.
 
 
Pärlemomoln på himlen nästan varje dag när solen precis gått ner
 
 
 
Nyårsdukningen, firade sista dagen på året tillsammans med Fredriks föräldrar, bror, farbror, faster, kusiner och alla med respektive så blev ett gäng på 16 personer.
 
           
 
 
Jag och Elin (Fredriks brors flickvän) var efterrätts ansvariga och gjorde pannacotta med hallonpuré till alla. Sen hade vi fixat urgröpta jordgubbar med vodka i och Moranisse shot (=hotshot med likör43, varm blåbärssoppa och grädde) som blev en succé. Har en känsla av att vi alltid är efterrätts ansvariga från och med nu haha.
 
 
 
På tolvslaget gick vi ut på altanen och skålade och kollade på fyrverkerierna
 
          
 
 
          
 
Elin och Daniel hade 2 vänner som kom upp på nyårsdagen så blev bland annat bjudna på pizza av dem och körde yoga tillsammans på morgonen.
 
          
 
 
          
 
          
 
Var ute och åkte längdskidor en av dagarna och innan vi skulle åka var det sol som bilden till vänster, men väl i spåret möttes vi av snöstorm så såg knappt någonting och fick åka i motvind hela sträckan. Ganska skönt att komma i mål med is och allt i hela håret.
 
 
Efter nästan två veckor i fjällen så var det dax att åka tillbaka till Stockholm. Startade tidigt och renarna vinkade av oss

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!